22 cele mai bune teme WordPress pentru avocați (2019)

Căutați cele mai bune teme WordPress pentru avocați? Un site web pentru avocați necesită o structură profesională și profesională serioasă, care nu se găsește frecvent în temele de blogging. În acest articol, am ales unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru avocați pe care le puteți folosi pe site-ul dvs. web.


Cele mai bune teme WordPress pentru avocați și firme juridice

Realizarea unui site web pentru avocați și firme juridice

WordPress este folosit de numeroase mărci de top pentru site-urile lor web. Este unul dintre cei mai populari constructori de site-uri din lume și este perfect pentru a construi un site web pentru avocați sau firme juridice.

Există două tipuri de site-uri WordPress, WordPress.com și WordPress.org, de asemenea, cunoscute sub numele de WordPress-gazduit. Consultați ghidul nostru despre diferența dintre WordPress.com și WordPress.org.

Veți avea nevoie de WordPress.org, deoarece vă oferă acces la toate funcțiile puternice din WordPress.

Pentru a porni site-ul dvs. WordPress găzduit cu sine, veți avea nevoie de un nume de domeniu și de un cont de găzduire WordPress.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Sunt una dintre cele mai mari companii de hosting din lume și un furnizor de hosting de WordPress recomandat oficial.

După ce v-ați înscris pentru găzduire, vă puteți îndrepta către ghidul nostru despre cum să faceți un site web pentru instrucțiuni pas cu pas.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru avocați și firme juridice pe care le puteți instala.

1. Ultra

Ultra avocat

Ultra este o temă WordPress cu toate scopurile, proiectată frumos. Vine cu mai multe site-uri web gata completate cu conținut. Unul dintre aceste modele gata făcute este pentru avocați și firme juridice. Puteți să-l instalați cu un clic și apoi să înlocuiți conținutul și imaginile cu dvs..

Este încărcat cu funcții precum un constructor de pagini drag and drop, glisiere multiple, galerii foto, suport pentru formular de contact, machete multiple și multe altele. Este foarte ușor de utilizat chiar și pentru începători absoluti.

2. Potenza

Potenza

Potenza este o puternică temă WordPress de o pagină pentru site-uri web de afaceri, inclusiv avocați și organizații juridice. Include un flux de navigație vertical frumos cu secțiuni gata făcute.

Are un aspect complet de widgetized homepage, trebuie doar să trageți și să fixați widget-uri pentru a vă construi site-ul. Include formular de contact, culori multiple, pictograme de social media, Google Maps și asistență pentru constructorii de pagini populare. Toate caracteristicile temei sunt ușor de personalizat și simplu de utilizat.

3. Monocrom

Monocrom

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress în stil minimalist, atunci vă va plăcea Monochrome. Această temă elegantă de WordPress este construită pe topul cadrului Genesis, care este extrem de optimizat pentru viteză și performanță.

Include șablonul paginii de destinație, blogul și șablonul paginii de pornire, zonele widget personalizate și o pagină de setări personalizate pentru teme. Funcționează din cutie și este destul de ușor de configurat folosind personalizatorul de teme live.

4. Factum

memoriu

Factum este o temă WordPress curată și simplă pentru o pagină pentru avocați și firme juridice. Vine cu secțiuni încorporate pentru a adăuga cu ușurință clienți, mărturii, profiluri de personal și servicii. Poate fi utilizat ca temă cu o singură pagină și va afișa toate acele secțiuni pe o singură pagină.

Are mai multe scheme de culori, widget-uri personalizate pentru social media și o pagină de blog separată. Configurarea temei este destul de simplă, foarte ușor de urmărit.

5. Indigo

Indigo

Indigo este un fel de-a-unu-tip de teme WordPress, potrivit pentru orice fel de site-uri de afaceri, inclusiv firme juridice și avocați. Este livrat cu site-uri web gata pregătite pe care le puteți instala cu 1 clic.

Toate design-urile site-ului web pot fi modificate complet folosind modulele de tragere și plasare a temei. De asemenea, puteți crea propriile machete de pagini personalizate cu un simplu clic și editați. Include suport pentru formular de contact, social media, hărți Google, fonturi Typekit și multe altele.

6. LegalPress

LegalPress

După cum sugerează și numele, LegalPress este o temă WordPress concepută special pentru avocați și firme de avocatură. Dispune de un design frumos, cu glisor pe partea de sus, urmat de cele mai importante secțiuni.

Are secțiuni ușor de utilizat pentru a adăuga mărturii ale clienților, profiluri ale personalului, apel la acțiune, ore de birou și multe altele.

7. Atmosfera

Atmosfera

Atmosfera este o temă modernă de afaceri WordPress, potrivită pentru avocați, firme de avocatură și organizații juridice. Dispune de o imagine de antet mare pe pagina principală, cu buton clar de apel la acțiune. Urmați serviciile și alte secțiuni.

Are un aspect de pagină de start complet widgetized care vă permite să trageți și să fixați widget-uri pentru a adăuga diferite secțiuni. Este construit pe cadrul tematic Genesis și include o pagină cu setări teme personalizate, cu suport pentru personalizarea temelor live.

8. Dreptul și justiția

Dreptul și Justiția

Dreptul și justiția este o frumoasă temă WordPress pentru avocați, avocați și firme de avocatură. Include un program de instalare demo ușor de 1 clic pentru a configura site-ul dvs. instantaneu. După aceea, puteți înlocui doar conținutul dvs. și sunteți bine să mergeți.

De asemenea, include un constructor de pagini drag și drop, fonturi Google, formular de contact și suport de traducere. Are un panou de opțiuni personalizate pentru a modifica setările temei.

9. Spencer

Spencer

Spencer este o temă de afaceri WordPress cu mai multe scopuri, potrivită pentru avocați și firme de avocatură. Pagina sa de pornire conține o imagine de fundal cu o lățime completă, cu un mesaj de bun venit și butonul de apel la acțiune. După aceea, puteți adăuga articole, mărturii ale clienților și alte secțiuni.

Are culori nelimitate, machete multiple, pagină cu lățime completă și suport pentru constructor de pagini. Este super ușor de utilizat și are o mulțime de opțiuni de personalizare bine organizate în mod personalizat cu tema live.

10. Prezență

Prezenţă

Prezența este o temă WordPress concepută frumos pentru site-urile web de afaceri, inclusiv avocați și firme juridice. Acesta include 10 design-uri web frumoase pe care le puteți instala cu 1 clic. Fiecare design este complet modificabil folosind personalizatorul de teme live.

Acesta vine în mai multe scheme de culori, widget-uri personalizate, machete de bloguri multiple și asistență de comerț electronic. Este compatibil cu toate pluginurile WordPress de top și include un constructor de pagini mai simplu pentru a edita machete de pagini.

11. Elite

Elită

Elite este o temă WordPress frumoasă pentru site-urile de afaceri și comerț electronic. Dispune de o imagine de fundal pe ecran complet, cu butonul de apel la acțiune afișat proeminent.

Include suport pentru logo personalizat, culori nelimitate, fonturi Google și machete de pagini multiple pentru postări și pagini de blog. Este ușor de utilizat cu o pagină de pornire widgetized, asistență personalizatoare și pagină cu opțiuni tematice personalizate.

12. Atomic

Atomic

Atomic este o temă de afaceri WordPress concepută frumos, care poate fi folosită cu ușurință pentru o firmă de avocatură. Dispune de o tipografie frumoasă și un aspect spațios care face ca conținutul dvs. să iasă în evidență.

Pagina sa principală include secțiuni pentru a adăuga profilurile, serviciile și articolele personalului. Funcționează din casetă și toate setările temelor sunt bine organizate. De asemenea, vine cu un ghid pentru a vă ajuta să vă configurați site-ul /

13. Neilmink

Neilmink

Neilmink este o temă WordPress modernă și elegantă pentru avocați și firme juridice. Pagina sa de pornire folosește culori îndrăznețe, efecte de fundal paralax și tipografie crocantă pentru un aspect unic.

Include selecție ușoară de culori, coduri scurte, membri ai echipei, clienți și secțiuni de servicii. Toate opțiunile tematice sunt ușor de personalizat utilizând personalizatorul live și o pagină de setări teme personalizate.

14. Decret

Decret

Dacă sunteți în căutarea unei teme gratuite pentru avocați WordPress, aruncați o privire la Decret. Dispune de un aspect modern, cu un slider mare, cu apel la acțiune, urmat de serviciile, profilurile personalului și informațiile de contact.

Funcționează cu toate pluginurile populare WordPress și poate fi, de asemenea, utilizat cu site-uri web multilingve. Este simplu de utilizat și vine cu documentație detaliată gratuită pentru a configura site-ul dvs. ca demo.

15. Legal

legal

Legal este o temă WordPress creată special pentru avocați, avocați și firme de avocatură. Dispune de un aspect modern al paginii de pornire cu glisor personalizabil în partea de sus cu mesajul dvs. de bun venit.

Include un formular de contact, mai multe opțiuni de dispunere, fonturi Google, pictograme de social media și multe altele. Este livrat cu un tablou de bord cu temă personalizată pentru configurare și suportă, de asemenea, personalizatorul live.

16. Pinacula

belvedere

Pinnacle este o temă gratuită WordPress gratuit concepută pentru site-urile web de afaceri. Prezintă un design îndrăzneț, cu opțiuni versatile și mai multe opțiuni de stil.

Este livrat cu tone de opțiuni de personalizare, inclusiv opțiuni de culoare, machete multiple, mai multe bare laterale, widget-uri personalizate și multe altele. Este foarte personalizabil, dar destul de ușor de utilizat.

17. Pro Proiectiv

Pro executiv

Executive Pro este o temă WordPress concepută special pentru site-urile web de afaceri. Potrivit pentru avocați și firme juridice care caută un aspect corporativ pentru site-ul lor web. Pagina sa de pornire afișează un glisor prezentat în partea de sus, urmat de un apel la un banner de acțiune și apoi cel mai important conținut.

Este construit pe cadrul tematic Genesis și include un layout de pagină de start widgetized, widget-uri personalizate, panou de opțiuni personalizate pentru teme și suport personalizat live. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a adăuga o funcționalitate a magazinului online dacă aveți nevoie.

18. Lider

Lider

Leader este o altă temă WordPress excelentă pentru avocați și site-uri web ale firmelor de avocatură. Vine cu un clic demo de import cu mai multe modele de pagini de pornire pe care le puteți instala și face propriul dvs..

Acesta include 10 stiluri de antet, 8 machete de bloguri, bare laterale nelimitate, mega meniu și creatoare de pagini premium și plugin-uri glisante. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a construi site-uri web multilingve.

19. Roxima

Roxima

Roxima este o temă modernă și elegantă de afaceri WordPress, care poate fi folosită de avocați și site-uri web ale firmelor de avocatură. Pagina sa de pornire afișează o imagine de fundal pe ecran complet cu apelul dvs. la acțiune. Pagina principală este complet widgetized, permițându-vă să trageți și aruncați secțiuni pentru a vă construi site-ul.

Vine cu control complet al culorilor, widget-uri personalizate pentru descoperirea conținutului și social media, machete multiple, opțiuni avansate de tipografie și multe altele. Toate opțiunile tematice sunt ușor de configurat și majoritatea funcționează doar din cutie.

20. Creativo

Creativo

Creativo este o temă WordPress cu mai multe scopuri, concepută pentru toate tipurile de site-uri web de afaceri. Acesta include mai multe demo-uri de un clic care vă permite să configurați rapid un site web pentru avocați. Pur și simplu înlocuiți conținutul cu unul propriu și veți fi gata de lansare.

Este livrat cu 7 scheme de culori, 3 machete de design, mai multe stiluri de antet și alegeri de culori nelimitate. Se livrează cu freebies precum un constructor de pagini, un slider și un plugin de chat live.

22. Zona avocatului

Zona de avocat

Lawyer Zone este o temă elegantă gratuită WordPress pentru avocați și firme juridice. Dispune de un design profesional modern, care este ușor de personalizat utilizând opțiunile tematice încorporate.

Include widget-uri personalizate avansate, cursor nelimitat, opțiuni de logo avansate, integrare în social media și suport pentru constructor de pagini. Este gata de traducere și poate fi folosit și cu WooCommerce.

21. Koehn

Koehn

Koehn este o temă elegantă de afaceri WordPress, potrivită firmelor juridice și avocaților care caută un aspect corporativ. include o pagină principală de drag and drop cu widgetized, cu secțiuni de conținut încorporate și un glisor puternic pentru ecran complet.

Koehn vine cu un tip de post personalizat pentru a adăuga membrii personalului. De asemenea, include widget-uri personalizate pentru descoperirea conținutului și social media precum Instagram, Flickr, Twitter și multe altele.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme WordPress pentru avocați și firme juridice. De asemenea, este posibil să doriți să vedeți ghidul nostru SEO complet pas cu pas pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me