23 Cele mai bune teme și șabloane pentru elementare (2020)

Căutați cele mai bune teme și șabloane Elementor?


Elementor este un plugin popular pentru creatorul de pagini WordPress. Vă permite să creați cu ușurință machete personalizate pentru paginile dvs. WordPress & interfață drop.

Puteți utiliza oricare dintre șabloanele pre-făcute ca punct de plecare și apoi să-l editați folosind un punct simplu și faceți clic pe interfața de utilizator.

Datorită popularității Elementor, există multe teme WordPress realizate special cu suport pentru Elementor.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune teme și șabloane Elementor pe care le puteți utiliza pentru a construi site-uri web cu aspect profesionist.

Cele mai bune teme și șabloane elementare

Ce este Elementor Page Builder?

Elementor este unul dintre cele mai populare și mai bune pluginuri pentru creatorul de pagini WordPress. Îl puteți utiliza pentru a crea instantaneu site-uri și pagini de destinație fără a utiliza editorul WordPress.

Elementor Page Builder

Vă permite să personalizați fiecare aspect al site-ului dvs. web. Elementor vine cu peste 80 de elemente de design pentru a adăuga text, imagini, icoane, hărți, postări, mărturii și multe altele cu previzualizare live. De asemenea, include module separate pentru magazinele online, care vă ajută să creați instantaneu pagini frumoase de vânzări.

Constructorul de pagini Elementor integrează servicii WordPress terțe pentru analitică, marketing prin email și optimizarea performanței site-ului dvs. web. Este compatibil cu majoritatea temelor WordPress și oferă șabloane premium cu creatorul de pagini pentru a vă ușura.

Legate de: Cum puteți crea machete și teme WordPress personalizate cu Elementor Builder (nu este necesar cod)

Diferența dintre tema WordPress și șablon

O temă WordPress vine cu toate caracteristicile de bază și design-ul layout-ului pentru a crea un site web, blog sau magazin online.

Pe de altă parte, un șablon este un aspect pentru o anumită pagină sau o parte a unui site web. Puteți utiliza șablonul pentru a proiecta cu ușurință paginile de destinație web și de destinație.

Cele mai bune teme și șabloane elementare

Multe teme WordPress premium și gratuite sunt create special pentru a funcționa bine cu Elementor. Există, de asemenea, mai multe șabloane pe care le puteți utiliza cu tema dvs. WordPress existentă.

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme și șabloane Elementor pe care le puteți utiliza.

1. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă populară WordPress care funcționează excelent cu constructorul Elementor. Este livrat cu multe șabloane de pagini și instalator de conținut demo cu 1 clic pentru o configurare mai ușoară.

Folosind extensiile premium, puteți extinde funcțiile și funcționalitatea site-ului dvs. web. Are cel mai rapid timp de încărcare a paginii și acceptă WooCommerce în afara acestei cutii.

2. Tema Astra

Astra

Astra Tema este o temă puternică WordPress concepută pentru a crea orice fel de site-ul web. Se integrează pe deplin cu constructorul de pagini Elementor și vă permite să personalizați fiecare aspect al site-ului dvs. web.

Este la pachet cu zeci de demonstrații gata făcute și site-uri starter. Astra Tema este extrem de optimizată pentru performanță și viteză.

3. Atmosfera Pro

Atmosfera Pro

Atmosphere Pro este o frumoasă temă WordPress, alimentată de Genesis Framework. Este complet compatibil cu constructorul de tragere și plasare Elementor pentru a vă personaliza site-ul. Are o pagină de start widgetizată pentru a adăuga rapid conținutul și imaginile.

Alte caracteristici vizibile includ un antet personalizabil, panoul de opțiuni tematice și șabloane de pagini personalizate. Această temă acceptă WooCommerce pentru a porni un magazin online.

StudioPress face parte acum din WP Engine, cea mai populară companie de găzduire WordPress administrată. Puteți obține această temă și toate celelalte 35 de teme StudioPress dacă vă înscrieți la găzduirea WP Engine pentru a vă construi site-ul.

Primă: Utilizatorii WPBeginner beneficiază și de o reducere suplimentară de 20%. Începeți cu WP Engine.

4. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro este o creație elegantă de temă WordPress cu o singură pagină pentru constructorii de pagini precum Elementor. Vine cu un design modern, cu un șablon al paginii frontale împărțit în secțiuni personalizabile.

Acesta acceptă pe deplin WooCommerce și poate fi utilizat și pentru a crea un site web multilingv.

5. GeneratePress

GeneratePress

GeneratePress este o temă WordPress prietenoasă pentru constructor de pagini. Vine cu un aspect frumos și extrem de personalizabil.

Puteți modifica orice pagină de pe site-ul dvs. utilizând Elementor pentru a crea machete personalizate. Puteți personaliza culorile, tipografia, fundalul și alte opțiuni. Este optimizat pentru SEO pentru a vă ajuta să obțineți mai mulți vizitatori de la motoarele de căutare.

6. Framework Builder Framework

Cadru pentru constructor de pagini

După cum sugerează și numele, Page Builder Framework este o temă modernă WordPress concepută pentru constructorul Elementor. Are un aspect de antet transparent, cu un meniu de navigare lipicios, glisor de imagine și fundal.

Este extrem de flexibil, cu zeci de opțiuni de personalizare în personalizatorul live WordPress. Această temă acceptă, de asemenea, pluginurile WooCommerce și WPML.

7. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro este o temă WordPress frumoasă pentru site-urile de wellness și stil de viață. Este construit pe partea de sus a cadrului tematic Geneza, care îi oferă performanță solidă.

Are widget-uri personalizate, șabloane de pagini, antet personalizat și mai multe bare laterale. Puteți personaliza complet Essence Pro folosind constructorul de pagini Elementor și personalizatorul WordPress live.

8. Sizificați

Sizzify

Dacă căutați șabloane personalizate Elementor pentru tema dvs., instalați pur și simplu Sizzify pe site-ul WordPress. Funcționează excelent cu toate temele gratuite și premium WordPress.

Sizificați navele cu widget-uri personalizate WooCommerce, șabloane de pagini web și suplimente puternice. Este prietenoasă pentru începători și integrează complet constructorul Elementor.

9. Potenza

Potenza

Potenza este o temă WordPress într-o singură pagină, creată pentru constructorii de pagini drag și drop, cum ar fi Elementor. Este livrat cu mai multe aspecte de coloană și o pagină de start widgetized pentru a crea cu ușurință orice tip de site web.

Este livrat cu funcții extraordinare, cum ar fi fundal personalizat, animații, defilare paralax și glisor de imagine. Este prietenos pentru începători și necesită foarte puțin timp pentru a fi configurat.

10. Personalizați

Customify

Personalizați este o temă gratuită multifuncțională WordPress care funcționează excelent cu constructorii populari de pagini de drag and drop, inclusiv Elementor. Poate fi folosit pentru a crea un site web pentru orice nișă de afaceri.

Puteți personaliza culorile temei, fonturile, fundalul și meniurile de navigare folosind personalizatorul. Este testat cu toate pluginurile esențiale WordPress care pot fi utilizate pentru a crea site-uri de comerț electronic.

11. Zelle

Zelle

Zelle este o temă WordPress elegantă și modernă, cu un aspect de o pagină. Funcționează bine cu Elementor, care vă permite să personalizați cu ușurință fiecare element de design.

Are toate setările obișnuite pe care le așteptați de la o temă flexibilă WordPress, inclusiv asistență de comerț electronic. Poate fi tradus cu ușurință și poate fi folosit și pentru a crea site-uri web multilingve.

12. Buton interactiv

Buton interactiv

Button Interactive este un simplu șablon WordPress Elementor. Are culori îndrăznețe și luminoase, cu tipografie crocantă. Puteți utiliza acest șablon pentru a crea pagini de destinație și machete personalizate.

Acesta oferă secțiuni sub zona antetului pentru a adăuga galerii de imagini, mărturii, membri ai echipei și subsol. Șablonul este ușor de personalizat și poate fi extins folosind module Elementor.

13. Neve

Neve

Neve este o temă WordPress flexibilă și prietenoasă pentru începători. Funcționează frumos cu Elementor și facilitează crearea de machete personalizate pentru site-ul dvs. web.

De asemenea, vine cu mai multe machete și șabloane încorporate pe care le puteți edita cu Elementor. Este gata de traducere cu suport pentru limbile RTL și pluginuri multilingve WordPress.

14. Phlox

Brumărele

Phlox este o temă WordPress gratuită și polivalentă, cu suport pentru Elementor. Vine cu zeci de machete și șabloane pentru a crea un site web pentru orice nișă de afaceri. De asemenea, include un program de instalare a conținutului demo cu un clic pentru a vă ajuta să începeți rapid.

Alte caracteristici vizibile includ glisorul ușor de atingere, antetul lipicios, mega menu, fundal video, șabloane avansate de portofoliu și secțiuni frumos animate.

15. Alec

Alec

Alec este un simplu șablon WordPress Elementor conceput frumos pentru a crea pagini de destinație personalizate pentru site-ul dvs. de muzică și trupă. Vine cu o imagine de fundal pe ecran complet pe care o puteți personaliza folosind elementul de glisare și de creare de pagini.

În secțiunile de mai jos, puteți adăuga conținutul dvs., galeria de imagini și evenimentele viitoare. De asemenea, puteți încorpora videoclipuri cu un fundal personalizat.

16. Buna ziua

Salut Elementor

Hello este o temă WordPress minimalistă, creată special pentru constructorul de pagini Elementor. Are o imagine cu un logo personalizat și conținut mare în secțiunea antet. În afară de asta, puteți adăuga mai jos un buton de apelare la acțiune și pictograme personalizate.

Este livrat cu culori personalizate, opțiuni de antet flexibile, meniu de navigare și multe altele. Această temă acceptă pe deplin limbile RTL.

17. Alethea

Alethea

Alethea este un șablon elegant WordPress Elementor pentru florării, florării și pepinieră. Prezintă un aspect frumos și un design flexibil, cu toate caracteristicile obișnuite pe care le așteptați de la o temă premium.

Puteți personaliza setările implicite ale temei prin intermediul personalizatorului live sau puteți utiliza Elementor pentru a crea machete personalizate.

18. Orfeo

Orfeo

Orfeo este o temă polivalentă WordPress cu o singură pagină concepută pentru a crea orice fel de site-ul web. Este foarte personalizabil și funcționează bine cu Elementor pentru a edita sau crea machete personalizate.

Este ușor de configurat și necesită eforturi minime pentru a începe. Alte caracteristici notabile includ antetul personalizat, fundalul, mai multe bare laterale și meniuri de navigare.

19. Sydney Pro

Sydney Pro

Sydney Pro este o temă modernă WordPress concepută pentru a crea site-uri web pentru afaceri mici pentru freelanceri și agenții. Poate fi personalizat folosind constructorul de pagini de glisare și plasare Elementor și personalizatorul WordPress cu previzualizare live.

Tema oferă anteturi personalizate, șabloane de pagină, formular de contact și pictograme de social media. Acesta acceptă integral WooCommerce și poate fi utilizat pentru a crea un magazin online.

20. Listeee

Listee

Listee este o temă puternică a directorului de afaceri WordPress și vine cu funcționalitate avansată de căutare pentru a filtra prin listări pe site-ul dvs. web.

Această temă vine cu un formular de trimitere front-end pentru ca utilizatorii să își prezinte afacerile. Este compatibil cu pluginurile populare WordPress.

21. ColorWay

colorway

ColorWay este o temă WordPress gratuită și ușoară, creată special pentru magazinele de comerț electronic, restaurante, mici companii online și freelanceri. Are un design colorat care oferă o experiență de utilizator captivant și distractiv pentru vizitatorii tăi.

Aspectul tematic este bazat pe elemente și îl puteți personaliza cu ușurință cu constructorul de pagini Elementor.

22. Opinia publică

Opinie publica

Public Opinion este o frumoasă temă a revistei WordPress, concepută pentru întreprinderile de ziare și edituri. Prezintă mai multe variante de culoare pentru fiecare parte a aspectului. De asemenea, puteți plasa anunțuri folosind un widget personalizat.

Vine cu machete de categorii avansate pentru a vă organiza articolele și conținutul. Utilizând modulele Elementor, puteți personaliza fiecare secțiune a site-ului dvs. cu ușurință.

23. Adânc

adâncime

Deep este o excelentă temă WordPress Elementor, construită cu constructorul de pagini Elementor. Oferă constructor de subsol vizual, mega meniu avansat și opțiuni puternice pentru teme. Este dotat cu un program de instalare de conținut demo cu un clic pentru a vă ajuta să începeți imediat.

Dispune de mai multe widget-uri personalizate, inclusiv canale sociale, post slider, mărturii, recenzii de ultimă oră și abonament la newsletter.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme și șabloane Elementor. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră cu cele mai bune teme și șabloane Beaver Builder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map