23 Cele mai bune teme WordPress pentru site-uri de membru (2020)

Căutați cele mai bune teme WordPress pentru site-urile de membru?


Spre deosebire de bloguri și teme de afaceri, site-urile de apartenență au nevoie de o mare varietate de șabloane pentru a fi utilizate în diferite zone de membru.

În acest articol, am ales manual unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru site-urile de membru. Aceste teme oferă mai multă flexibilitate și opțiuni, de care va trebui să construiți o comunitate online puternică.

Cele mai bune teme WordPress pentru site-urile de membru

Realizarea unui site de membru cu WordPress

WordPress este principalul constructor de site-uri în termeni de popularitate și utilizare globală.

Există două tipuri de WordPress și trebuie să îl alegeți pe cel potrivit pentru site-ul dvs. de membru. Vedeți diferența în graficul nostru de comparație WordPress.com față de WordPress.org.

Vă recomandăm să folosiți WordPress.org deoarece vă oferă toate funcțiile puternice, fără nicio limită.

Pentru a începe un site de membru cu WordPress, veți avea nevoie de un nume de domeniu, de găzduire de site-uri și de un certificat SSL (aveți nevoie de acesta pentru a accepta plățile online) Le puteți cumpăra de la diferite companii, iar prețurile pot varia de la o companie la alta.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Sunt una dintre cele mai mari companii de găzduire și recomandate oficial de WordPress. Au acceptat să le ofere utilizatorilor noștri un domeniu gratuit, SSL gratuit și 60% din reducerea găzduirii web.

După ce ați cumpărat găzduire, veți avea nevoie de un plugin de membru WordPress. Vă recomandăm să folosiți MemberPress care este cel mai bun plugin de membru WordPress de pe piață. Acesta va transforma site-ul dvs. WordPress într-o comunitate bazată pe membri și abonamente cu drepturi depline.

Am creat un ghid complet despre crearea unui site de apartenență la WordPress cu instrucțiuni pas cu pas pentru începători.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru site-urile de membru pe care le puteți utiliza.

1. Astra

Astra

Astra a devenit una dintre cele mai populare teme WordPress disponibile datorită flexibilității sale. Tema vine cu zeci de site-uri starter pe care le puteți instala cu un singur clic.

Are un șablon încorporat pentru LearnDash dacă doriți să începeți să vindeți cursuri online.

Astra funcționează, de asemenea, cu MemberPress și WooCommerce, făcând super-ușor construirea de site-uri web bazate pe abonamente. Este ușor de utilizat și vă oferă un control complet pentru a modifica orice aspect al aspectului temei.

2. Divi

Divi

Divi este o temă WordPress și creatorul de pagini pentru WordPress. Este o alegere perfectă pentru orice site web, inclusiv un site de membru.

Prezintă sute de combinații de machete încorporate pentru mai multe site-uri de afaceri și membri. Aceste machete ajută la crearea unui site web și la începerea rapidă.

Tema Divi vine de asemenea cu alegeri de culori nelimitate, animații, fonturi, fundaluri și multe altele. Funcționează perfect cu toate pluginurile WordPress de top.

3. Ultra

Ultra

Ultra este cea mai recentă temă WordPress cu toate scopurile, creată pentru a crea orice fel de site-ul web fără a edita niciun cod. Acesta include mai multe machete gata pregătite pe care le puteți instala cu conținut demo complet.

Este, de asemenea, echipat cu un puternic constructor de pagini drag and drop pentru a edita paginile existente sau a crea machete de pagini noi. Ultra tema oferă funcții precum widget-uri personalizate, integrare social media, mai multe stiluri de antet, combinații de machete nelimitate și multe altele.

Este gata comerțul electronic și funcționează de asemenea bine cu MemberPress sau orice alt plugin de membru WordPress popular.

4. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă gratuită multifuncțională WordPress. Vine cu mai multe demo-uri încorporate și site-uri web gata făcute, inclusiv șabloane pentru site-urile de membru.

Alte caracteristici notabile includ extensii premium, alegeri de culori, widget-uri personalizate și multe altele. Se integrează cu plug-urile populare pentru construirea drag and drop pentru a vă personaliza site-ul cu ușurință.

5. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro este o temă polivalentă excelentă pentru WordPress, construită pentru orice tip de site web. Acesta include machete de 1 pagină și multipage, cu toate elementele moderne de design.

Cu setări de temă flexibile, puteți personaliza culorile temei, fonturile și fundalul site-ului dvs. Acesta acceptă complet WooCommerce și toate pluginurile pentru constructorul de pagini de top.

6. Autoritatea Pro

Autoritatea Pro

Authority Pro este o temă premium WordPress, construită pe topul cadrului Genesis. Este o temă WordPress frumos proiectată, care dispune de un aspect optimizat al paginii de pornire pentru a stimula conversiile și înregistrarea.

Este ușor de configurat cu toate opțiunile tematice bine organizate în cadrul personalizatorului. Utilizează tipografie crocantă și mult spațiu alb pentru a crea o experiență incredibilă pentru utilizatori.

7. Binder Pro

Binder Pro

Binder Pro este o temă de afaceri WordPress cu mai multe scopuri, potrivită pentru site-urile web. Include module gata de utilizare pe care le puteți trage și plasa pentru a crea propriile machete de pagini unice.

Este livrat cu mai multe modele de site-uri web disponibile la instalarea cu 1 clic. De asemenea, include suport pentru formularul de contact, tabele de prețuri, fonturi Google, widget-uri personalizate, pictograme de social media și asistență completă WooCommerce.

8. Shoppe

Shoppe

Shoppe este o temă WordPress eCommerce, creată special pentru site-urile web. Este livrat cu 4 skins-uri web, machete multiple, mai multe stiluri de antet și culori nelimitate.

Se integrează cu constructorul de pagini drag și drop pentru a crea rapid pagini de destinație. Tema Shoppe este ușor de configurat cu un program de instalare demonstrativ rapid cu 1 clic, tablou de bord cu teme personalizate și personalizator live.

9. Zelle

Zelle

Zelle este o temă elegantă WordPress, construită cu o abordare de toate scopurile pentru a crea un site web de apartenență. Prezintă efecte de paralax, secțiuni mobile și blocuri de conținut personalizate pe pagina de pornire.

Cu configurarea de 1 minut, puteți lansa site-ul dvs. și înlocuiți conținutul pentru a adăuga imaginile și textul dvs. Este complet optimizat pentru viteză și performanță.

10. Elegant

Elegant

Elegant este o temă îngrijită de WordPress pentru site-urile de afaceri și membre. Are mai multe stiluri de pagină de pornire disponibile în 6 scheme de culori și un importator rapid de conținut demo cu 1 clic.

Alte caracteristici notabile includ machete cu mai multe coloane, pictograme sociale, secțiune de portofoliu, formular de contact și suport complet WooCommerce. Are o pagină de setări personalizate cu opțiuni flexibile.

11. Opinia publică

Opinie publica

Opinia publică este o temă WordPress în stil de revistă pentru site-urile de membru. Pagina sa de pornire și paginile de categorii sunt concepute pentru a afișa conținutul dvs. într-un aspect frumos grilă.

Are un meniu de navigare primar sub antet și un meniu secundar în partea de sus cu un meniu suplimentar de profiluri sociale. Puteți utiliza personalizatorul WordPress live pentru a face ușor modificări pe site-ul dvs..

12. Minite Lite

Minimal Lite

Minimal Lite este o temă gratuită WordPress pe care o puteți utiliza pentru a crea un site web de membru, călătorii, mâncare și fotografie. Vine cu date demo pe care le puteți importa pe site-ul dvs. pentru a începe rapid.

Are un meniu plutitor de navigare plutitor în partea dreaptă a ecranului. Minimal Lite este WooCommerce gata din cutie și acceptă toate pluginurile populare WordPress.

13. Compoziție

Compoziţie

Compoziția este o temă WordPress pentru site-urile web de stocuri. Acesta poate fi utilizat pentru a vinde fotografiile și ilustrațiile dvs. cu o opțiune de abonament folosind un plugin de membru.

Prezintă un aspect uimitor al paginii de pornire cu o imagine de fundal pe ecran complet și o casetă de căutare. De asemenea, include șabloane frumoase pentru a vă afișa articolele într-un aspect de grilă de zidărie.

14. Gânditorul

Ganditorul

The Thinker este o temă premium WordPress pentru bloggeri, reviste și site-uri web de membru. Este o temă simplă și minimalistă, cu tipografie frumoasă și afișare superbă a imaginilor prezentate.

Acesta include mai multe șabloane de pagini, mai multe zone pregătite pentru widget-uri, glisor WordPress premium, suport pentru formularul de contact și multe altele. Este prietenos pentru începători și poate fi folosit și pentru a crea un site web multilingv.

15. Neve

Neve

Neve este o temă modernă de uz general WordPress concepută ideal pentru orice publicație online și site-ul de membru. Este rapid și ușor să încarci rapid paginile site-ului tău.

Este livrat cu controlul culorilor, widget-uri personalizate, integrări în social media și mai multe machete încorporate. Puteți să-l utilizați cu pluginul dvs. pentru creatorul de pagini preferat pentru a crea șabloane de pagini personalizate în WordPress.

16. Îmbrăcați

Hipnotiza

Mesmerize este o temă WordPress prietenoasă pentru începători. Este livrat cu opțiuni flexibile care vă permit să creați cu ușurință un site web profesionist fără a scrie niciun cod.

Dispune de o pagină de pornire frumoasă, cu 5 modele de antet și peste 30 de secțiuni de conținut gata de utilizare pe care le puteți personaliza. Alte caracteristici notabile includ fundal video, prezentări de diapozitive, tipuri de conținut de antet, suprapuneri de gradient și multe altele.

17. Indigo

Indigo

Indigo este o excelentă temă polivalentă WordPress, cu funcții flexibile. Pagina sa de pornire are două meniuri de navigare, glisor prezentat, zonă de widget cu 3 coloane, meniu lipicios, categorii prezentate și multe altele.

De asemenea, include widget-uri personalizate pentru a adăuga postări populare, tweet-uri recente, formular de înscriere la newsletter, pictograme sociale și multe altele. Indigo vine cu mai multe scheme de culori, alegeri de fonturi și fundaluri personalizate.

18. Blockchain

Blockchain

Blockchain este o temă puternică WordPress pentru a construi site-uri de criptocurrency și de membru. Dispune de un design modern frumos, cu un modul de funcționare completă a criptocurrency.

Include tipuri de post personalizate pentru proiecte, servicii, studii de caz și listări de locuri de muncă. În interior veți găsi, de asemenea, widget-uri personalizate, șabloane de pagini, asistență pentru construitori de pagini și multe altele.

19. OpenEvent

OpenEvent

OpenEvent este o temă fantastică pentru evenimente WordPress, construită ideal pentru abonamente și vânzare de bilete. Vă permite să adăugați evenimente pe site-ul dvs. cu un editor frontend profesionist.

Tema are un antet flexibil pentru a afișa detalii despre eveniment, boxe, apeluri la acțiuni și videoclipuri. De asemenea, puteți importa evenimente de pe Facebook și din alte resurse.

20. Flash

bliț

Flash este o altă mare temă gratuită WordPress pentru site-urile web. Este WooCommerce gata și vine cu un design frumos care arată foarte curat și profesional.

Dispune de un plugin de companie care vă permite să importați conținut demo în site-ul dvs. cu ușurință. De asemenea, include mai multe machete de blog, șabloane de constructor de pagini, mai multe stiluri de antet, mai multe opțiuni de culoare și multe altele.

21. Pro digital

Pro digital

Digital Pro este o temă de afaceri curată și profesională pentru WordPress. Este construit pe partea de sus a cadrului tematic Genesis, care este cunoscut pentru codul său solid, rapiditate și performanță.

Pagina principală este complet widgetized și puteți trage și arunca widget-uri pentru ao configura. Are un panou de opțiuni tematice, 3 zone de widget personalizate, antet personalizabil și suport complet pentru WooCommerce.

22. Tusant

Tusant

Tusant este o temă WordPress de culoare închisă, concepută special pentru podcast-uri și site-uri de membru. Puteți utiliza această temă pentru streaming de muzică, webinarii online și scopuri video.

Tema acceptă mai multe resurse audio și video pentru a adăuga conținut pe site-ul dvs. Vă permite, de asemenea, încorporarea perfectă a fișierelor media personalizate.

23. Spencer

Spencer

Spencer este o temă profesională de afaceri WordPress pentru site-ul dvs. de membru. Are un design curat și elegant, care este perfect pentru bloguri și site-uri de portofoliu.

Are widget-uri personalizate, culori nelimitate, machete multiple și suport pentru toate pluginurile esențiale WordPress. Spencer este prietenos pentru începători și foarte ușor de utilizat.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme WordPress pentru site-urile de membru. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru SEO SEO pas cu pas pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map