23 Cele mai bune teme WordPress pentru stomatologi

Căutați cele mai bune teme WordPress pentru stomatologi? Atunci când creați un site web de stomatologie, aveți nevoie de o temă care să vă prezinte serviciile în mod profesional, în timp ce informațiile sunt ușor accesibile. În acest articol, am ales cele mai bune teme WordPress pentru stomatologi pe care le puteți utiliza pe site-urile web care oferă servicii de sănătate dentară.


Cele mai bune teme WordPress pentru stomatologi

Crearea unui site web pentru dentisti cu WordPress

WordPress este cel mai popular constructor de site-uri de pe piață. Este flexibil și ușor de utilizat, motiv pentru care multe mărci de top folosesc WordPress pentru site-urile lor web.

Există două tipuri de site-uri web WordPress. WordPress.com, care este o platformă găzduită, și WordPress.org, de asemenea, numit self-gazduit WordPress. Consultați comparația noastră cu WordPress.com față de WordPress.org pentru mai multe detalii.

Vă recomandăm să folosiți WordPress.org în mod independent, deoarece vă oferă o flexibilitate mai mare și acces la toate funcțiile.

Pentru a începe cu WordPress-ul propriu, va trebui să achiziționați nume de domeniu și găzduire WordPress.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Este una dintre cele mai importante companii de găzduire web din lume și un furnizor de hosting de WordPress recomandat oficial.

Pentru utilizatorii noștri, aceștia oferă un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit și o reducere de 60% reducere la găzduire web.

După ce ați cumpărat găzduire, accesați ghidul nostru despre cum puteți face un site web pentru instrucțiuni de configurare pas cu pas.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru site-ul dentist pe care îl puteți încerca.

1. Clinica dentară

Clinică dentară

Clinica dentară este o temă modernă și profesională pentru WordPress pentru site-urile de stomatologie. Este livrat cu opțiuni personalizate de temă, glisează și pictează constructor de pagini, plugin-ul slider, secțiuni de fundal video, blocuri de conținut prezentate și multe altele.

Include widget-uri personalizate, opțiuni puternice de culoare și opțiuni de stil personalizate care vă facilitează personalizarea.

2. Aterizare

Aterizare

Landing este o temă multifuncțională WordPress care poate fi adaptată pentru site-urile de servicii stomatologice. Are pagini încorporate, secțiune evenimente, stiluri antet, integrare comerț electronic și multe altele. Acceptă constructorul de pagini Themify, care poate fi utilizat pentru a trage și arunca funcții și proiecta site-ul dvs. cu ușurință.

Este livrat cu un panou de opțiuni tematice avansate, inclusiv funcții personalizate precum fundalul paralax, fundal video, integrare MailChimp și multe altele.

3. ProfiDent

Profident

ProfiDent este o temă WordPress receptivă pentru cabinetul stomatologului, medicilor și altor furnizori de servicii medicale. Este livrat cu o imagine de lățime completă și glisor video, slider de blog, suport pentru formular de contact și peste 600 de fonturi Google. Are un antet lipicios, secțiune de imagini prezentate, pictograme de partajare socială și multe altele.

Este o temă WordPress prietenoasă pentru începători și ușor de utilizat. ProfiDent este tradus în 15 limbi populare și poate fi tradus în mai multe. Acceptă widget-uri personalizate pentru fluxuri de social media precum Instagram, Flickr și multe altele.

4. Modena

Modena

Modena este o temă frumoasă pentru site-uri stomatologice, medicale, de fitness și alte site-uri de afaceri legate de sănătate. Oferă șabloane de pagini personalizate, widget-uri personalizate pe ecranul de domiciliu, prezentare de diapozitive cu lățime întreagă, mesaj de bun venit și secțiune cu informații despre antet.

Are un panou de opțiuni tematice pentru a vă personaliza site-ul cu ușurință. Include opțiuni de culori și stiluri nelimitate, caracteristică de partajare socială, bare laterale și multe altele. Modena oferă asistență completă WooCommerce, formular de rezervare a programării, widget de ore de deschidere și funcție de director pentru clienți.

5. Atomic

Atomic

Atomic este o temă premium WordPress concepută pentru a crea aproape tot felul de site-uri web, inclusiv servicii medicale și stomatologice. Este livrat cu un antet personalizat, secțiune de portofoliu, imagini de fundal cu lățime întreagă și multe altele. Secțiunea de portofoliu poate fi utilizată pentru a afișa serviciile stomatologice într-o manieră profesională.

Oferă șabloane încorporate pentru portofoliu, profiluri de echipă, mărturii, servicii și multe altele. Are un tablou de comandă de configurare personalizat pentru a lansa rapid site-ul dvs. dentar cu toate funcțiile importante.

6. Medicare

Medicare

Medicare este o altă temă profesională WordPress pentru furnizorii de servicii medicale și stomatologice. A încorporat peste 50 de pagini încorporate, 10 machete de pagini de pornire și suport pentru construirea de pagini. Medicare include, de asemenea, machete pentru formularul de contact și pagini de abonare la newsletter.

Poate fi adaptat cu ușurință pentru site-urile de stomatologie datorită mai multor caracteristici legate de teme medicale. Este livrat cu un plugin slider, integrare WooCommerce, opțiuni de personalizare nelimitate și multe altele.

7. Medicus

Medicus

Medicus este o temă WordPress frumos concepută pentru stomatologi și site-uri de servicii medicale. Are funcții puternice pentru a proiecta pagina de pornire a site-ului web cu mai multe zone widgetizate. Este o temă sensibilă și complet optimizată SEO.

Pentru o personalizare ușoară, vine cu un panou cu opțiuni tematice și oferă suport pentru personalizatorul vizual. Poate fi utilizat pentru a crea cu ușurință un site web multilingv cu WPML.

8. Dintre

toothy

Toothy este o temă gratuită WordPress pentru site-urile de servicii stomatologice. Vine cu secțiuni încorporate pe pagina principală pentru orele de deschidere, pentru pacienții de urgență și pentru orarul medicilor. Include o pagină de blog separată și alte șabloane utile de pagină.

De asemenea, are opțiuni de personalizare prietenoase pentru începători în personalizatorul de teme, astfel încât să puteți vedea modificările în previzualizarea live.

9. Medi

Medi

Medi este o temă modernă WordPress pentru site-uri medicale, dentare, de asistență medicală și site-uri de spital. Dispune de machete multiple pentru a crea pagini de listare, pagini de servicii, pagini de portofoliu și multe altele.

Este livrat cu scheme de culori nelimitate, widget-uri personalizate, constructor de pagini drag and drop, 3 tipuri de conținut și machete de pagini de pornire. Medi funcționează excelent cu aproape toate cele mai bune plugin-uri WordPress de pe piață.

10. Centrul dentar

Centru dentar

Dentalcenter este o temă WordPress pentru stomatologie. Dispune de o secțiune de servicii profesionale pentru pagina principală și alte pagini de pe site-ul dvs. web. Are o galerie de imagini încorporată care poate fi utilizată pentru afișarea facilităților și serviciilor.

Vine cu un manager de programare, formular de contact, bara de căutare și multe altele. Dentalcenter are mai multe machete și un constructor de pagini încorporat pentru a vă proiecta site-ul rapid.

11. Dentic

Dentic

Dentic este o temă WordPress concepută frumos și o alegere excelentă pentru site-urile de servicii stomatologice. Acesta este dotat cu funcții excelente pentru site-ul stomatolog, cum ar fi rezervarea programării, programul medicilor și multe altele. Are un design îngrijit, simplu și sensibil, care atrage vizitatorii la prima vedere.

Include mai multe scheme de culori, opțiuni de editare personalizate, tipuri de postare personalizate, suport pentru shortcodes și multe altele. Este o temă gata de traducere și poate fi folosită pentru a crea un site web multilingv.

12. Cercul medical

Cercul medical

După cum sugerează și numele, Medical Circle este o temă gratuită WordPress pentru spitale, clinici stomatologice și site-uri de servicii medicale. Are efecte de paralax, constructor de pagini încorporat, opțiuni tematice personalizate și suport pentru mai multe meniuri de navigare.

Este livrat cu un clic de importator demo care vă ajută să lansați imediat un site web încărcat complet. Cu personalizatorul de teme live, puteți gestiona cu ușurință machete de pagini personalizate, widgeturi personalizate, meniuri, bare laterale și multe altele.

13. MedZone

MedZone

MedZone este o temă WordPress multifuncțională pentru practici medicale, inclusiv medici stomatologi, chirurgi, clinici și alte servicii de asistență medicală. Se livrează cu widget-uri personalizate, glisiere de imagine și text, formate de postare și multe altele.

Are secțiuni încorporate pe pagina principală pentru mărturii, postări de blog prezentate și profiluri de echipă. Acceptă scheme de culori multiple, controale de tipografie, machete de subsol și machete cu mai multe coloane.

14. iMedical

iMedical

iMedical este o altă temă multifuncțională WordPress pentru site-urile medicale și stomatologice. Acceptă widget-uri personalizate, tipuri de postare personalizate și opțiuni de temă flexibile pentru a gestiona cu ușurință setările site-ului web.

Este livrat cu un mega meniu, glisor de posturi prezentat, constructor de pagini și multe altele. Are suport de marcare a fragmentelor bogate în schema.org, machete de pagini și pagini și suport multilingv.

15. medical

Medical

Medicalul este o temă excelentă pentru WordPress pentru medici, stomatologi, terapeuți și alte servicii medicale. Este livrat cu machete multiple în cutii și largi pentru a proiecta pagini care ies în evidență. Are un constructor de pagini drag și drop care poate fi utilizat pentru multe elemente încorporate, cum ar fi icoane personalizate, blocuri de text, butoane de partajare socială și multe altele.

Include un plugin slider gratuit, suport pentru fonturi Google, integrare WooCommerce și widget-uri personalizate. Medical are un importator de conținut demo de un clic pentru a începe imediat.

16. Sănătate & Medical

Sanatate si medical

Sănătate și medicale este o frumoasă temă WordPress pentru clinici stomatologice, spitale și alte practici medicale. Dispune de 5 tipuri de postare personalizate pentru pagina principală, inclusiv o secțiune glisantă, mărturie și servicii. Este optimizat pentru performanță și viteză pentru o experiență mai rapidă a utilizatorului.

Este livrat cu scheme de culori nelimitate, butoane de partajare socială, widget-uri personalizate și multe altele. Este compatibil cu WooCommerce pentru a crea un magazin online pentru produse stomatologice.

17. Spital

Spitalul VW

Spitalul este o temă dedicată WordPress pentru a crea site-uri de stomatologie. Este o temă gratuită și oferă câteva caracteristici de calitate superioară, inclusiv secțiuni pe pagina principală pentru rezervare de întâlniri, mărturii, servicii, membri ai echipei și glisor de imagine..

Are integrare în rețelele de socializare și oferă o personalizare mai ușoară folosind personalizatorul cu teme. Este gata de traducere și poate fi folosit și pe site-uri web multilingve.

18. MetaDental

MetaDental

MetaDental este o altă temă WordPress și primitivă pentru site-urile de stomatologie. Este dotat cu un antet elegant, glisor de imagine cu lățime completă, zona de mesaje de bun venit, secțiuni de servicii prezentate și multe altele.

Afișează un buton de rezervare a programării în antet, ceea ce ușurează clienților să planifice întâlniri online. Este o temă complet personalizabilă, cu mai multe machete și secțiuni de conținut pentru toate paginile

19. Medici

Medicii

Medicii este o temă WordPress gratuită și minimalistă pentru servicii stomatologice și medicale. Vine cu un antet personalizat pentru a adăuga logo, adresă, ore de lucru, pictograme de social media și multe altele. Are un design plat și sensibil, care arată bine pe toate dimensiunile ecranului.

Include un slider, mai multe secțiuni ale paginii de pornire, machete de pagină cu lățime completă, formular de contact și multe altele. Configurarea temei este destul de ușoară chiar și pentru începători și include o pagină de opțiuni tematice pentru a vă ajuta să începeți.

20. Clinica dentară

Dentist

Clinica dentară este o altă temă excelentă de WordPress pentru stomatologi și clinici. Este dotat cu un slider cu imagini bogat și personalizat, meniu de navigare frumos, defilare în paralax și multe altele.

Oferă asistență pentru a crea machete WordPress personalizate pentru dvs., portofoliu, contact, întrebări frecvente, blog și alte pagini. De asemenea, acceptă aspectul personalizat pentru 404 de pagini de eroare.

21. Flevr

Flevr

Flevr este o altă temă polivalentă și profesională WordPress, care poate fi utilizată pentru site-uri dentare, medicale, medicale și clinice. Vine cu un meniu de navigare frumos, imagine pe ecran complet cu mesaj de bun venit și buton de acțiune de pe pagina principală. Flevr are un constructor de pagini drag and drop care facilitează personalizarea.

Se livrează cu widget-uri personalizate, șabloane de pagină încorporate, pictograme de partajare a rețelelor de socializare, secțiuni de conținut, glisor de imagine și mai multe funcții personalizate.

22. Indigo

Indigo

Indigo este o altă temă premium WordPress pentru a lansa cu ușurință un site web sau un blog dentar. Este livrat cu machete de pagină încorporate care pot fi instalate cu un singur clic. Aceste machete sunt utile pentru a configura rapid site-ul dvs. și a accesa live pe internet.

Are un constructor de drag and drop pentru a crea cu ușurință propriile machete de pagini. Indigo are opțiuni de culori nelimitate, setări personalizate, antete frumoase și glisoare de imagine.

23. plat

Apartament

Flat este o temă WordPress modernă și profesională. Vine cu caracteristici puternice care pot fi folosite pentru a proiecta cu ușurință un site web frumos pentru practici stomatologice și medicale. Are module integrate pentru a adăuga text, imagini, videoclipuri, glisante, meniuri de navigare și multe altele pe site-ul dvs. web.

Acesta include bare de progres animate, evidenție și secțiune de portofoliu pentru a afișa profesional serviciile și realizările. Flat are secțiuni pregătite pentru mărturii, profiluri de echipă, orarul medicilor și multe altele.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme WordPress pentru medici stomatologi. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru despre plugin-urile trebuie să aibă WordPress pentru toate site-urile web de afaceri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map