24 cele mai bune teme de restaurant WordPress (2020)

Căutați cele mai bune teme de restaurant WordPress?


Site-urile restaurantului au cerințe specifice pentru a-și prezenta meniul, fotografiile, locația, programul de lucru și alte informații utile.

O temă de restaurant WordPress ar trebui să acopere aceste cerințe, astfel încât să vă puteți concentra pe creșterea afacerii.

În acest articol, am ales câteva dintre cele mai bune teme WordPress pentru restaurante pe care le puteți folosi. Toate aceste teme răspund mobil și extrem de optimizate pentru performanță.

Cele mai bune teme de restaurant WordPress

Construirea unui site de restaurant cu WordPress

WordPress este cea mai flexibilă și ușor de utilizat platformă pentru a-ți construi site-ul web al restaurantului. Vă oferă acces la zeci de platforme de plată, suplimente terțe, mii de șabloane și pluginuri. Consultați articolul nostru de ce ar trebui să folosiți WordPress pentru mai multe detalii.

Există două tipuri de site-uri WordPress. WordPress.com, care este o soluție găzduită, și WordPress.org, care este o platformă găzduită de sine. Veți avea nevoie de WordPress.org care este găzduit de sine, care este mai puternic și mai flexibil. Pentru mai multe detalii, ar trebui să consultați ghidul nostru cu privire la diferența dintre site-ul WordPress.org care se găzduiește de sine stătător.

Pentru a începe site-ul restaurantului dvs., veți avea nevoie de un cont de găzduire WordPress și un nume de domeniu.

Gândiți-vă la un cont de găzduire a site-ului web ca la domiciliul site-ului dvs. web în care vor loca toate fișierele dvs. În mod similar, numele de domeniu este adresa site-ului dvs. web pe care utilizatorii o vor tasta în browserele lor pentru a-l vizita (de exemplu, wpbeginner.com).

Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Sunt una dintre cele mai mari companii de găzduire din lume și, de asemenea, unul dintre partenerii oficiali de găzduire WordPress.

Acestea oferă utilizatorilor WPBeginner o reducere generoasă la găzduire + un nume de domeniu gratuit și un certificat SSL.

→ Faceți clic aici pentru a obține această ofertă exclusivă Bluehost ←

În continuare, va trebui să instalați WordPress. Pentru instrucțiuni pas cu pas complete, puteți urma ghidul nostru despre cum să faceți un site web.

După instalare, puteți alege o temă din selecția noastră de experți de mai jos și apoi urmați instrucțiunile din ghidul nostru despre cum să instalați o temă WordPress.

Acum aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme ale restaurantului WordPress. Această listă include atât teme WordPress gratuite, cât și plătite și toate sunt responsabile pentru mobil.

1. Restaurant italian după tema Astra

Restaurant italian

Restaurantul italian este o temă modernă și elegantă a restaurantului WordPress de Astra. Este dotat cu defilare paralax și fundal pentru antet pe ecran complet cu meniul de navigare.

Pentru a instala tema restaurantului italian, va trebui să descărcați tema WordPress Astra și apoi să folosiți pluginul pentru site-uri Starter pentru a importa șablonul restaurantului italian.

Tema include un sistem de rezervare pentru clienții dvs. pentru a rezerva un tabel online. Are șabloane de pagini personalizate pentru meniul restaurantului și pagina blogului.

2. Restaurantul Divi

Restaurantul Divi

Restaurantul Divi este o frumoasă pagină de aterizare WordPress pentru un site web al restaurantului. Oferă un fundal alb-negru care face ca imaginile și conținutul dvs. să iasă în evidență.

Secțiunile paginii de pornire vă permit să afișați mărturii, meniul restaurantului, orele de funcționare și multe altele. Este foarte optimizat pentru viteză și performanță.

3. Cafe Pro

Cafe Pro

Cafe Pro este o temă a restaurantului WordPress, construită pe baza puternicului cadru Genesis de către StudioPress. Vine cu o bază solidă rock și un set minunat de funcții pentru a face un site web pentru restaurantul tău.

Aspectul temei poate fi personalizat cu ușurință folosind cele patru zone widgetizate. Obțineți un panou cu opțiuni tematice și widgeturi personalizate care vă permit să afișați informațiile de contact, adresa, orele de afaceri etc. pe site-ul dvs. web.

StudioPress face parte acum din WP Engine, cea mai populară companie de găzduire WordPress administrată. Puteți obține această temă și toate celelalte 35 de teme StudioPress când vă înscrieți la un cont de găzduire WP Engine.

Primă: Utilizatorii WPBeginner beneficiază și de o reducere suplimentară de 20%. Începeți cu WP Engine azi!

4. Restaurant Ultra

Restaurant Ultra

Ultra Restaurant este un șablon elegant de restaurant WordPress de Themify Ultra. Vă permite să adăugați o imagine de fundal personalizată pe ecran complet pentru a atrage vizitatorii în prima impresie.

Cu această temă, veți obține un meniu de navigare lipicios, un aspect pe ecran complet, fotografii de meniu colorate, integrare Google Maps și un sistem de rezervare online. Este flexibil și prietenos pentru începători.

5. OceanWP

Restaurantul OceanWP

OceanWP este o temă gratuită WordPress multifuncțională. Vine cu sute de site-uri demo, inclusiv un șablon pentru a construi rapid un site web al restaurantului.

Tema funcționează excelent cu constructorii de pagini drag and drop pentru o personalizare ușoară. Este comerț electronic și acceptă rezervări online pentru restaurantul tău.

6. Vinăria prin tema Astra

Vinăria

Winery este o temă Astra WordPress cu aspect frumos. Este potrivit pentru restaurante, magazine de vin, podgorii, crame și baruri. Are o imagine de fundal lipicioasă și defilare paralax.

Pentru a instala tema Winery, va trebui să descărcați tema Astra WordPress și apoi să utilizați pluginul Starter Sites pentru a importa acest aspect.

Alte caracteristici notabile includ tipografia crocantă, butoane atractive, șabloane de pagină personalizate și un aspect cu lățime completă. Permite integrarea ușoară cu rețelele de socializare.

7. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro este o altă temă WordPress multifuncțională. Se livrează cu mai multe șabloane și machete gata făcute, inclusiv o temă pentru cafenea, restaurant sau orice afacere legată de alimente.

Acceptă WooCommerce și plugin-uri pentru constructor de pagini. Hestia Pro este gata de traducere și poate fi utilizat și pentru a crea un site web multilingv.

8. Carbone

Carbone

Carbone este o temă elegantă a restaurantului WordPress. Are un fundal video pe pagina principală pentru a atrage atenția utilizatorilor. Vă permite să creați o pagină de destinație pentru meniul restaurantului dvs. și să adăugați frumos toate produsele alimentare cu imagini.

Tema este perfectă pentru a crea un site web pentru restaurantul dvs., cafenea sau cafenea. Puteți utiliza, de asemenea, această temă pentru a porni un blog de mâncare și a câștiga bani.

9. Neve

Restaurantul Neve

Neve este o temă modernă de WordPress cu o singură pagină. Acesta este ambalat cu mai multe demo-uri starter pre-construite, inclusiv un șablon frumos pentru site-ul dvs. de restaurant. Tema este extrem de flexibilă și acceptă constructorii de pagini pentru personalizare.

În șablonul restaurantului, puteți crea o galerie de imagini și puteți adăuga fotografii atrăgătoare pentru a vă atrage vizitatorii. Pagina principală are secțiuni pentru a adăuga meniul zilnic, harta locației și evaluările utilizatorilor.

10. Sare și ardei

Sare si piper

Sarea și piperul este o temă nouă de restaurant WordPress. Este ideal pentru bloguri cu mâncare și rețete, cafenele, restaurante și baruri. Tema are un logo personalizat, un meniu de navigare și pictograme de social media în secțiunea antet.

Cu widget-ul Instagram, puteți adăuga fotografii cu mâncare atractive în zona laterală sau în widgetul de subsol. Este o temă prietenoasă pentru construirea de pagini pentru a personaliza rapid culorile, fonturile și fișierele media.

11. Rosa 2

Rosa

Rosa 2 este o temă WordPress frumos proiectată pentru restaurante. Este livrat cu efecte de fundal cu paralax imersiv și un aspect modern al paginii de pornire, care arată excelent pe toate dispozitivele și dimensiunile ecranului.

De asemenea, include o gestionare ușoară a meniului restaurantului, cu sistem de comandă și rezervare online. Este livrat cu mai multe stiluri și scheme de culori care pot fi aplicate cu ușurință folosind personalizatorul de teme.

12. Restaurantul BBQ după tema Astra

Restaurant BBQ

Restaurantul BBQ este un alt șablon tematic Astra, creat special pentru restaurante, fripturi, case de grătar și site-uri web cu rețete alimentare. Vine cu secțiuni frumoase de pe pagina principală pentru a afișa meniul restaurantului, recenziile utilizatorilor, etc..

Pentru a instala tema BBQ Restaurant, va trebui să descărcați tema Astra WordPress și apoi să folosiți pluginul Starter Sites pentru a importa acest aspect.

Cu această temă, puteți utiliza personalizatorul live WordPress și creatorii de pagini pentru a face ușor modificări pe site-ul restaurantului dvs..

13. Zelle Pro

Zelle Pro

Zelle Pro este o temă premium WordPress multifuncțională care poate fi folosită pentru a crea orice site web. Are un aspect frumos de o pagină, cu defilare în paralaxă și elemente interactive ale paginii de pornire.

Tema este perfectă pentru a face un site web al restaurantului cu performanțe mai rapide. Are opțiuni de culori nelimitate, fundaluri personalizate și suport pentru WooCommerce.

14. Delicio

Delicio

Delicio este o temă premium WordPress pentru restaurante. Vine cu meniu, secțiuni de locație și multe altele. Este compatibil cu pluginul de rezervare a restaurantului care vă permite să acceptați rezervări online pe site-ul dvs. web.

Tema include un antet cu dimensiuni de dimensiuni complete, ecranul pentru butoanele de acțiune, panoul de personalizare și glisarea și crearea de pagini cu previzualizare live.

15. Anotimpuri

Anotimpuri

Seasons este o temă WordPress concepută elegant pentru restaurante, baruri, cafenele și alte site-uri web legate de alimente. Are o pagină de meniu pentru restaurante, care este ușor de configurat și actualizat fără a scrie cod.

În afară de asta, vine cu toate funcțiile pe care le așteptați de la o temă WordPress premium. Unele dintre aceste caracteristici sunt un slider unic, opțiuni sigure pentru teme, configurare rapidă, antete personalizate și stil de aspect.

16. Mise En Place

Mise En Place

Mise En Place este o frumoasă temă WordPress pentru restaurante. Este livrat cu un sistem de administrare a meniului, constructor de pagini și suport WooCommerce.

Printre alte funcții, acesta acceptă imagini cu antet mari, widgeturi personalizate, coduri scurte, integrare fonturi Google și personalizator de teme live.

17. Igloo

igloo

Igloo este o temă modernă a restaurantului WordPress, cu imagini mari, tipografie frumoasă și funcții puternice. Este livrat cu un sistem de administrare a meniului integrat în restaurant, rezervări, widget-uri personalizate, glisoare, galerii și mărturii.

Are un panou de opțiuni tematice ușor de utilizat și acceptă cei mai populari construitori de pagini WordPress pentru personalizare.

18. Centru

Centrul orasului

Downtown este o temă polivalentă a restaurantului WordPress, care poate fi folosită și pentru blogging-uri alimentare, recenzii despre restaurante, baruri și cafenele.

Este livrat cu secțiuni pentru pagina principală pentru Google Maps, formular de contact, servicii, mărturii, profiluri de personal și calendarul evenimentelor. Tema acceptă WooCommerce pentru a crea un site web de livrare a alimentelor online.

19. Restaurantz

Restaurantz

Restaurantz este o temă gratuită a restaurantului WordPress. Are un aspect frumos, cu un glisor mare și butonul de apelare la acțiune pe pagina principală. Utilizează personalizatorul de teme pentru toate opțiunile temei.

Suporta puternicul constructor de pagini gratuit de SiteOrigin. Puteți utiliza pluginurile gratuite ale terților pentru a adăuga o pagină de meniu a restaurantului.

20. Prăjituri și prăjituri

Prăjituri și prăjituri

Bakes and Cakes este o temă WordPress frumos proiectată. Este gratuit și potrivit pentru restaurante și cafenele elegante. Vine cu secțiune mărturie, secțiune produs, despre secțiune, secțiune echipă și apeluri la butoanele de acțiune.

Tema este compatibilă cu pluginurile populare de meniu pentru restaurant gratuit. Acceptă WooCommerce și WPML fără să fie disponibile.

21. Mic

Petit

Petit este o temă de restaurant WordPress cu culori strălucitoare. Vine cu machete frumoase pentru pagini cu rețete și coduri scurte personalizate pentru un site web legat de alimente.

Are un slider de conținut prezentat, widget-uri personalizate, mai multe opțiuni de culoare și multe altele. Tema este perfectă pentru crearea de site-uri web multilingve.

22. răsăritul lunii

moonrise

Moonrise este o temă superbă a restaurantului WordPress. Prezintă fundaluri mari de antet, prezentări de diapozitive, coduri scurte și mai multe secțiuni personalizabile.

Vine cu suport integrat pentru meniul alimentar, servicii, prezentare de diapozitive, widget de contact și blocuri de contact. Tema Moonrise este ușor de personalizat, iar traducerea este gata din cutie.

23. Umami

umami

Umami este o temă elegantă de restaurant pentru WordPress. Dispune de un aspect unic pe ecran complet, cu un buton de apel important la acțiune. Fiecare post și pagină poate avea propriul fundal unic.

Tema vine, de asemenea, cu un sistem de gestionare a meniului restaurant ușor de utilizat. Puteți adăuga elemente de meniu cu imagini care se deschid într-o cutie de lumină frumos.

24. Alimente și băuturi după tema Astra

Mancare si bautura

Alimente și băuturi este o temă minimală pe blogul WordPress de către Astra. Este perfect pentru restaurante, critici alimentare, bloggeri, alimentari și fotografi alimentari. Tema oferă, de asemenea, un aspect în stil revistă, cu o secțiune de antet personalizată.

Pentru a instala tema Alimente și băuturi, va trebui să descărcați Astra WordPress Theme și apoi să folosiți șabloanele site-ului Starter.

Alte caracteristici notabile includ integrarea rețelelor de socializare, arhivele blogului, secțiunea postată prezentată și subsolul lung.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune teme de restaurant WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru despre cum să desfășurați un cadou / concurs în WordPress pentru a oferi oferte pe site-ul dvs. de restaurant.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map