24 Cele mai bune teme WordPress pentru bloguri cu rețete

Căutați cele mai bune teme WordPress pentru blogul dvs. de rețete? Temele tradiționale pe blog nu au imaginea necesară pentru ca rețetele dvs. să iasă în evidență. În acest articol, vă vom arăta cele mai bune teme WordPress pentru blogurile cu rețete pe care le puteți încerca imediat.


Cele mai bune teme WordPress pentru blogurile cu rețete

Realizarea unui blog cu rețete cu WordPress

WordPress este cel mai ușor de utilizat web builder pe piață. Este perfect pentru a împărtăși rețete și a crea site-uri web interesante legate de alimente.

Există două tipuri diferite de WordPress disponibile. WordPress.com, care este o platformă găzduită construită pe partea de sus a WordPress, și apoi există WordPress.org, de asemenea, cunoscut sub numele de WordPress self-hosting. Pentru detalii, consultați comparația noastră dintre WordPress.com și WordPress.org.

Vă recomandăm să utilizați WordPress.org în mod independent, deoarece vă oferă acces la toate funcțiile puternice WordPress chiar din casetă.

Veți avea nevoie de un cont de găzduire WordPress și un nume de domeniu pentru a porni propriul dvs. site WordPress WordPress.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Sunt una dintre cele mai mari companii de găzduire din lume și un furnizor de gazduire recomandat oficial.

Au acceptat să ofere utilizatorilor noștri o reducere de 60%, un domeniu gratuit și un SSL gratuit. O tranzacție pe care nu o veți primi în altă parte.

După achiziționarea de găzduire, puteți merge înainte și instala WordPress. Urmați ghidul nostru despre cum să porniți un blog alimentar pentru instrucțiuni pas cu pas.

După ce ați configurat, este timpul să alegeți o temă pentru site-ul dvs. web. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru blogurile cu rețete.

Notă: Această listă are atât teme gratuite, cât și plătite și toate răspund mobil.

1. Kale

nap

Dacă sunteți în căutarea unei teme de rețetă gratuite, curate și simple, atunci aruncați o privire la Kale. Această temă WordPress în stil minimalist prezintă un aspect tradițional de blog cu toate caracteristicile de bază.

Este livrat cu o pagină de față specială care prezintă postări prezentate și o postare importantă. De asemenea, are opțiunea de a afișa un glisor de banner sau postări în antet și include comerț electronic complet și suport RTL.

2. Gourmet

gurmand

Gourmet este o temă puternică WordPress pentru bloguri alimentare, rețete și site-uri web pentru restaurante. Face parte dintr-un pachet mai mare de 23 de site-uri web gata pregătite, care pot fi instalate cu 1 clic. Fiecare șablon este complet modificabil folosind un constructor de pagini drag și drop integrat.

Acesta include mai multe glisiere WordPress cu stiluri diferite, machete multiple, alegeri de culori nelimitate și multe altele. Este super ușor de utilizat și include un panou puternic de opțiuni tematice pentru a configura site-ul.

3. Gata

Cookely

Cookely este o temă de rețetă WordPress făcută special pentru blogurile de mâncare și gătit. Această frumoasă temă vine cu cardul de rețete și un index de rețete încorporat, care poate fi afișat și sortat după categorie.

Pagina principală este împărțită în diferite secțiuni, cu o secțiune de conținut prezentată în partea de sus. Este disponibil în 4 scheme de culori și puteți alege, de asemenea, propriile culori. Secțiunea blog poate fi afișată fie în grilă, fie în stil de listă.

4. Elara Pro

Elara

Elara este o temă elegantă pentru bloguri alimentare și rețete WordPress. Dispune de un design curat și modern care face conținutul dvs. mai lizibil și imaginile mai captivante.

Este livrat cu creatorul de rețete, șablonul de rețete și indexul rețetelor și funcțiile de filtrare. Are suport integrat pentru afișarea anunțurilor sau promovarea propriului dvs. conținut. De asemenea, include o pagină frontală frumoasă, cu secțiunea postărilor prezentate.

5. florentin

florentin

Florentina este o temă WordPress elegantă și elegantă pentru bloguri cu mâncare și rețete. Include o secțiune dedicată rețetelor care vă permite să adăugați cu ușurință rețete formatate corect pe site-ul dvs. web. Utilizatorii dvs. vor putea, de asemenea, să treacă instantaneu la modul de gătit fără distragere.

Are partajare socială încorporată, personalizare ușoară, stiluri diferite și opțiuni de aspect. Toate opțiunile de temă sunt organizate perfect în funcție de personalizator de teme, ceea ce face destul de ușor de configurat și utilizat.

6. Foodie Pro

Foodie Pro

Bazat pe cadrul tematic Genesis, Foodie Pro este o temă WordPress bine pregătită pentru bloguri cu rețete, site-uri web cu alimente, sănătate și nișe legate de alimentație. Dispune de un aspect modern complet widgetized care vă permite să trageți și să fixați elemente pentru a configura site-ul.

Include un panou de opțiuni cu teme personalizate, suport personalizat live, antete personalizate, machete de pagini multiple și multe altele. Este foarte optimizat pentru viteză și performanță.

7. CupCake

Briose

CupCake este o rețetă elegantă și drăguță de WordPress și temă a blogului alimentar. Vine cu un design unic care folosește scheme de culori distractive și un aspect modern pentru prezentare.

Include elemente de drag and drop pentru a configura pagina de pornire. În interior veți găsi secțiuni pentru a adăuga articole din portofoliu, produse prezentate, glisante și apel la acțiuni. Poate fi folosit și pentru a adăuga un magazin online pe site-ul dvs. web.

8. Platou zilnic

Dish zilnic

Daily Dish este o temă modernă WordPress pentru site-urile web cu alimente și rețete. Este construit pe Genesis și are un aspect pe două coloane, cu accent pe tipografia frumoasă și afișarea elegantă a imaginilor.

Este livrat cu un panou cu opțiuni tematice ușor de utilizat, antet personalizabil, șabloane de pagini multiple și zone gata pentru widget. Este gata comerțul electronic și poate fi utilizat cu ușurință pentru a adăuga o secțiune de magazin pe site-ul dvs. web.

9. Foodica

Foodica

Foodica este o frumoasă temă WordPress în stilul revistei pentru blogurile alimentare. Dispune de un design modern și vine în 6 scheme de culori din care să alegeți.

Include coduri scurte ușor de utilizat pentru a adăuga ingrediente de rețetă în articolele tale. Include secțiuni dedicate pentru afișarea zonelor publicitare și bannere pentru a face bani online. Include un panou cu opțiuni tematice simple și suport complet pentru personalizare live.

10. Alimente4Soul

Food4Soul

Food4Soul este o altă opțiune excelentă pentru o temă de mâncare sau rețetă WordPress. Dispune de un design modern, cu o imagine de antet mare, deasupra, urmată de profilurile tale sociale și meniurile de navigare.

Include elemente de drag and drop pentru a configura aspectul paginii de pornire. În interior veți găsi secțiuni ușoare pentru a gestiona portofoliul, adăugați postări recente, formular de contact, Google Maps și multe altele. Este ușor de configurat și include un panou cu opțiuni tematice personalizate.

11. Narya

Narya

Narya este o temă WordPress în stil de revistă pentru site-urile web cu alimente și rețete. Vine cu un format dedicat rețetei post și un plugin personalizat pentru rețete. De asemenea, vine cu un slider premium și un plugin pentru constructor de machete.

Alte caracteristici notabile includ 6 machete ale paginii de pornire, 6 machete de galerie, stiluri de antet multiple, culori personalizate și multe altele. Este mai ușor de configurat și toate opțiunile tematice sunt bine organizate.

12. Foodie

Gurmand

Foodie este o temă WordPress construită pentru bucătari, bloggeri alimentari și rețete. Include o secțiune postare cu rețete cu ingrediente ușor de adăugat, instrucțiuni și chiar videoclipuri. De asemenea, utilizatorii pot evalua rețetele și puteți sorta rețetele cele mai bine cotate.

Utilizează un aspect tradițional de blog pe două coloane, cu suport pentru încărcare personalizată de fundal și logo personalizat. Funcționează din cutie și toate opțiunile tematice pot fi ușor configurate cu personalizator live.

13. Bucătărie

bucătărie

Bucătăria este o temă elegantă de WordPress, creată special pentru site-urile web cu mâncare și rețete. Se livrează cu un plugin de rețetă personalizat care vă permite să adăugați și să gestionați cu ușurință rețetele. Fiecare reteta are propria carte de reteta dedicata, care poate fi plasata pe mai multe pagini sau postări.

Include două machete diferite, șabloane de pagini multiple și stiluri de antet. Include widget-uri personalizate, scheme de culori nelimitate, imagine frumoasă și multe altele.

14. Rețete alimentare

Retete alimentare

Dacă sunteți în căutarea unei teme gratuite pentru rețete WordPress, consultați Rețete alimentare. Este construit pe cadrul de bootstrap și dispune de un aspect de două coloane cu bara laterală dreaptă. Zona de conținut este, de asemenea, împărțită într-o grilă cu două coloane pe desktop și într-o singură coloană pe mobil.

Include suport pentru încărcarea logo-ului personalizat, meniul de social media, imaginea de fundal pe ecran complet și multe altele. Este destul de ușor de configurat și poate fi folosit cu ușurință pentru a porni rapid un blog.

15. Savurați

savoare

Savor este o temă proaspătă și curată de mâncare WordPress, cu o mulțime de funcții pentru blogurile cu rețete. Este livrat cu mai multe combinații de machete în machete cu două și trei coloane.

De asemenea, include o carte de rețetă personalizată care poate fi adăugată în orice postări sau pagini WordPress. Alte caracteristici notabile includ un glisier de conținut prezentat, widget-uri personalizate, integrare în rețele de socializare, culori nelimitate, suport pentru formular de contact și multe altele.

16. Artie

Artie

Artie este o temă extrem de personalizabilă a blogului alimentar WordPress. Este disponibil în mai multe culori, cu mai multe combinații de machete, zone pregătiți pentru widgeturi și stiluri diferite.

Include suport pentru galerii foto, galerii video, coduri scurte de rețetă, fonturi pentru pictograme și multe altele. Toate opțiunile tematice sunt bine organizate și destul de ușor de configurat.

17. Ardei+

Pepper +

Pepper + este o temă pentru toate scopurile WordPress, cu mai multe modele la cheie, inclusiv una pentru un site web cu alimente / rețete. Este nevoie de o abordare modulară pentru proiectare și vine cu diferite module pe care le puteți trage și plasa pentru a crea diferite machete.

Pepper + este pregătit pentru WooCommerce și poate fi folosit și pentru a crea site-uri web multilingve. Oferă experiență de utilizare prietenoasă pentru începători, cu instalatoare simple de un clic și configurare rapidă a temei.

18. Sarea & Piper

Sare piper

Sare și ardei este o temă WordPress concepută elegant pentru site-urile web cu alimente și rețete. Are o secțiune de rețete frumoase, care vă permite să adăugați cu ușurință rețete. Include șabloane frumoase pentru a afișa rețetele respective cu filtre pe categorii.

Pentru editarea paginii se livrează cu un plugin de constructor de pagini vizual și un slider. Este gata de traducere și poate fi folosit și pe site-uri web multilingve.

19. Gustos

cu gust

Gustos este o temă modernă a blogului WordPress pentru iubitorii de alimente, recenzii despre restaurante și site-uri web cu rețete. Dispune de un antet personalizat mare, urmat de un aspect cu două coloane, cu bara laterală din dreapta.

Alte caracteristici includ căsuța bio personalizată a autorului, distribuirea socială, imagini cu caracteristici mari și tipografie clară. Este destul de simplu și funcționează din cutie cu o configurație minimă.

20. de bază

De bază

Baseline este o temă de blog pe WordPress în stil de revistă. Acesta dispune de un glisor de conținut frumos prezentat în partea de sus, care este urmat de cel mai important conținut.

Se concentrează pe afișarea superba a imaginilor dvs. și pe tipografia crocantă pentru a oferi o experiență de utilizator elegantă. Este destul de simplu de utilizat și nu include nicio dezordine. În interior veți găsi, de asemenea, un ghid de configurare a temei care vă va ajuta să începeți imediat.

21. Yumblog

Yumblog

YumBlog este o temă puternică de rețetă WordPress care se livrează cu un plugin premium pentru rețetele WordPress. Vă permite să adăugați, să gestionați și să partajați rețete de pe site-ul dvs. web. Poate fi folosit și pentru a permite utilizatorilor să își adauge propriile rețete.

Dispune de un aspect modern frumos, axat pe imagini, pentru ca fotografiile dvs. alimentare să pară uimitoare. Se livrează cu Beaver Builder pentru a crea cu ușurință machete de pagină folosind instrumente de drag and drop.

22. Arome

Aromă

Aroma este o temă WordPress bine pregătită pentru restaurante, mâncare și rețete. Include meniuri frumoase pentru restaurante, pictograme pentru mâncare, culori personalizate și suport pentru fonturi personalizate.

Este foarte ușor de configurat cu un program de instalare a conținutului demo cu un clic și cu un constructor de pagini vizuale complet integrat. Puteți încerca diferite machete și stiluri pentru a crea o experiență cu adevărat unică pentru site-ul dvs. web.

23. Pro Foody

Pro Foody

Foody Pro este o temă WordPress frumos proiectată pentru bloggeri și site-uri web cu rețete. Această temă elegantă oferă o tipografie superbă și un aspect spațios curat. Folosește mult spațiu alb, ceea ce face ca imaginile dvs. să iasă în evidență.

Este WooCommerce gata, vine cu un widget Instagram și include un index de rețete generat automat. Funcționează din cutie și toate opțiunile tematice sunt prietenoase pentru începători.

24. Igloo

igloo

Igloo este o altă temă WordPress flexibilă și frumos proiectată pentru un blog de rețete, restaurant sau cafenea. Dispune de un design modern frumos, galerii foto elegante și integrare integrată în social media.

Pentru site-urile de restaurante, acesta are un sistem de gestionare a meniului și secțiuni de mărturii. Este inclus în mai multe scheme de culori și puteți schimba culorile și pentru pagini individuale. Toate opțiunile temei sunt ușor de configurat folosind personalizatorul temelor cu previzualizare live.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme WordPress pentru blogurile cu rețete. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru SEO SEO pas cu pas pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map