25 cele mai bune teme WordPress (2019)

Căutați cele mai bune teme WordPress pe o pagină pentru site-ul dvs.? Multe site-uri web de afaceri utilizează teme de o pagină pentru a crea o experiență interactivă a utilizatorului. În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune teme WordPress pe o pagină pe care le puteți utiliza pe site-ul dvs. web.


Cele mai bune teme WordPress

Construirea unui site Web cu o pagină cu WordPress

Un site WordPress.org găzduit de sine stătător este platforma perfectă pentru a-ți crea site-ul cu o singură pagină. Consultați ghidul nostru despre diferența dintre WordPress.org și WordPress.com.

Pentru a începe site-ul dvs. WordPress, primul lucru de care veți avea nevoie este un cont de găzduire WordPress. Toate site-urile web au nevoie de găzduire web. Aici sunt stocate toate fișierele.

De asemenea, veți avea nevoie de un nume de domeniu. Aceasta va fi adresa site-ului dvs. web pe internet (exemplu: wpbeginner.com).

Dacă tocmai începeți, atunci vă recomandăm să folosiți fie Bluehost, fie SiteGround. Sunt una dintre cele mai mari companii de hosting din lume și un partener oficial de hosting WordPress.

După ce v-ați înscris pentru o găzduire, următorul pas este să instalați WordPress. Urmați instrucțiunile din ghidul nostru pas cu pas despre cum să porniți un blog WordPress și veți fi în funcțiune în cel mai scurt timp.

Acum sunteți gata să instalați o temă WordPress pe site-ul dvs. Selectați o temă din selecția noastră de experți de mai jos.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru instalarea temei, atunci urmați instrucțiunile din modul nostru de instalare a unui ghid tematic WordPress.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme WordPress.

1. Creativo

Creativo

Creativo este o temă WordPress cu o pagină potrivită pentru site-uri web de afaceri, portofoliu și fotografie. Această temă uimitoare multi-scop vine cu mai multe demo-uri cu un singur clic, inclusiv un site web cu o singură pagină. Va trebui să înlocuiți conținutul cu unul propriu și veți fi bine să mergeți.

Este livrat cu tip de conținut integrat în portofoliu, asistență completă WooCommerce, 7 piei, 3 machete de design, machete multiple pentru antet și alegeri de culori nelimitate. De asemenea, vine cu jocuri gratuite, precum un constructor de pagini, un slider și un plugin de chat live.

2. Montblanc

Mont Blanc

Montblanc este o frumoasă temă WordPress într-o singură pagină, care poate fi folosită cu ușurință și pe site-uri cu mai multe pagini. Proiectat pentru site-uri web de afaceri, fotografie și portofoliu. Dispune de un slider mare pe ecran complet pe pagina principală, cu meniu transparent de navigare și logo în partea de sus.

Este livrat cu 5 machete de pagini de pornire, 4 stiluri de antet creativ, machete multiple de portofoliu și suport complet WooCommerce. Se livrează cu un constructor de pagini drag și drop și cu un modul glisant. Configurarea temei este ușoară prin importul simplu de conținut demo.

3. Propulsă

Propulsa

Propel este o temă WordPress onepage proiectată frumos. Este livrat cu o instalare de conținut demo demo cu un singur clic și dispune de un singur layout de pagină, cu machete separate pentru blog și orice pagini suplimentare pe care doriți să le adăugați.

Este livrat cu un portofoliu frumos filtrabil folosind Ajax și animații frumoase. Include efect de defilare paralax pentru secțiuni de pe pagina de pornire. Aspectul de ansamblu al temei este foarte captivant și modern.

4. OneEngine

O pagina

OneEngine este o temă WordPress de afaceri cu o singură pagină. Vine cu suport pentru adăugarea de clienți, portofoliu, echipă, servicii și despre secțiune. Are suport de grafice animate, tabel de prețuri și o secțiune de blog.

5. Mustață

Mustață

Mustăta este o temă WordPress de o singură pagină pentru designeri, artiști, fotografi etc. Este concepută pentru a fi utilizată pe site-uri web cu o singură pagină, dar este suficient de flexibilă pentru a fi folosită și pe site-uri multipage. Vine cu secțiuni încorporate pentru portofoliu, clienți, servicii și tipuri de conținut pentru membrii echipei.

Mustache are un design unic modern, cu suport logo personalizat, configurare ușoară, Google Maps încorporat și suport pentru formularul de contact.

6. Zero

Zero

Zero este o temă elegantă de o pagină WordPress pentru agenții digitale, start-up-uri, dezvoltatori de aplicații etc. Este livrată cu un layout de pagină de start cu straturi frumoase, animații la defilare.

Vine cu secțiuni încorporate pentru a adăuga portofoliu, clienți, servicii, secțiuni. Acesta acceptă pe deplin WooCommerce, astfel încât să puteți adăuga, de asemenea, un magazin online pe site-ul dvs..

7. Highend

highend

Highend este o temă polivalentă premium WordPress. Vine la pachet cu funcții precum mai multe șabloane demonstrative gata de utilizare, inclusiv o frumoasă demonstrație de afaceri de o pagină. De asemenea, include constructor de pagini drag and drop, glisiere, fonturi de pictograme, etc.

Este livrat cu mai multe șabloane de pagini, widget-uri personalizate, mai multe bare laterale și meniuri de navigare. Are secțiuni pentru a adăuga articole din portofoliu, membri ai echipei, galerii foto. Este WooCommerce gata, astfel încât să puteți chiar adăuga un magazin online pe site-ul dvs. web.

8. Sydney Pro

Sydney Pro

Sydney Pro este o elegantă temă WordPress multifuncțională. Este livrat cu un glisor mare, frumos, cu suport pentru anteturile video. Are widget-uri suplimentare care vă permit să vă construiți propriul aspect glisând-le și aruncându-le în mai multe zone gata pentru widget-uri.

Poate fi folosit ca temă pentru o singură pagină, dar este de asemenea gata de a fi folosit ca temă cu mai multe pagini. Vine cu șabloane suplimentare de pagină pentru asta. De asemenea, acceptă pentru WooCommerce din cutie.

9. Parallax

papalaxă

Parallax este o frumoasă temă WordPress, cu o singură pagină, cu fly-uri în elemente, fundaluri paralaxe, portofoliu și tipuri de posturi în echipă.

Are ușor de adăugat bare de progres animate, machete de listă și grilă și defilare infinită. Parallax adaugă, de asemenea, filtre de imagine precum sepia, scala de gri și estomparea pe care o puteți aplica imaginilor dvs. fără a utiliza Photoshop.

10. OnePage

O pagina

OnePage este o temă WordPress într-o singură pagină pentru site-urile web de afaceri. Are feed Twitter, secțiune clienți, contor animat, tabel de prețuri, etc. Tema este optimizată pentru viteză și performanță și vine cu un constructor ușor de drag and drop.

11. Moesia Pro

Moesia Pro

Moesia Pro este o temă WordPress cu o singură pagină concepută pentru site-urile web de afaceri. Vine cu un constructor de pagini drag și drop cu diferite blocuri de conținut. Puteți adăuga și aranja blocurile pentru a vă construi cu ușurință pagina de pornire.

De asemenea, are slider, șabloane de pagină, fonturi Google și toate funcțiile pe care le-ați aștepta de la o temă premium.

12. Freelancer

Liber profesionist

După cum sugerează și numele, Freelancer este o temă de răspuns la WordPress cu o singură pagină pentru freelanceri și profesioniști. Este livrat cu secțiuni gata de utilizare pentru gestionarea portofoliului, clienți, mărturii etc..

Oferă mai multe opțiuni de culoare pentru fiecare secțiune. Este gata să fie utilizat pe site-uri multilingve folosind WPML. Configurarea este foarte simplă cu un panou de opțiuni cu temă personalizată.

13. Lumina zilei

Lumina zilei

Lumina zilei este o temă excelentă pentru o singură pagină WordPress, care poate fi folosită cu ușurință și pentru a crea site-uri web cu mai multe pagini. Este livrat cu funcții puternice care vă permit să creați cu ușurință pagina dvs. de pornire cu drag and drop.

Este livrat cu defilare paralax, imagini cu eroi, glisante și un tip de portofoliu încorporat. Este ușor de configurat și personalizat și vine cu 2 machete de pagină de pornire și șabloane de 10 pagini.

14. Întreprindere

Afacere

Enterprise este o temă profesională de afaceri WordPress. Proiectat pentru a fi potrivit atât pentru site-urile WordPress cu o singură pagină cât și pentru mai multe pagini. Vine cu secțiuni încorporate pentru a adăuga portofoliu și servicii.

De asemenea, vine cu un tabel de prețuri ușor de adăugat, widget-uri personalizate, machete multiple și suport pentru logo personalizat.

15. Ultra

Ultra

Ultra este o temă WordPress puternică și foarte flexibilă. Vine cu mai multe machete de pagini de pornire, care pot fi utilizate pentru a construi cu ușurință un site WordPress WordPress cu o singură pagină. De asemenea, vine cu un constructor de pagini de drag and drop vizual cu module de conținut ușor de adăugat.

Ultra este potrivit pentru tot felul de site-uri web de afaceri și vine cu șabloane gata de utilizare pentru diferite industrii, precum restaurant, agenții, spa și salon, avocați și chiar magazine de comerț electronic..

16. Plus Corporate

Plus Corporate

Corporate Plus este o temă gratuită WordPress de o pagină pentru site-urile web de afaceri. Poate fi folosit și ca temă cu mai multe pagini, cu o secțiune separată de blog.

Este livrat cu funcții puternice, cum ar fi slider-ul, despre secțiune, servicii, suport de fundal paralax, secțiune blog și pagina de contact. Acesta este complet widgetized ceea ce face destul de ușor de configurat.

17. Business One

Business One

Business One este o temă gratuită gratuită pentru WordPress a unei singure pagini. Conceput pentru site-uri web de afaceri, această temă prezintă un aspect corporativ modern. Are suport de conținut integrat pentru secțiune, servicii, portofoliu, echipă, client și abilități.

18. Potenza

Potenza

Potenza este o altă alegere excelentă pentru o temă WordPress într-o singură pagină. Acesta este livrat cu o pagină de pornire complet widgetized. Doar asumați-vă conținutul și apoi adăugați widget-uri de conținut pentru a vă construi aspectul paginii de pornire.

Vine cu o mulțime de opțiuni de culoare, fundaluri personalizate, defilare paralax și animații frumoase. Vine cu widget-uri personalizate pentru a crea bucle de postare, adăugare de servicii, clienți, tabele de prețuri și proiecte.

19. SinglePage

Pagina singura

SinglePage este o temă gratuită WordPress. Vine cu un aspect unic care permite utilizatorilor să deruleze în sus și în jos cu ușurință. De asemenea, are suport video de fundal, pictograme sociale, logo personalizat și suport pentru hărți Google pe ecran complet.

20. ScrollMe

ScrollMe

ScrollMe este o temă gratuită WordPress într-o singură pagină, dar în loc de derulare obișnuită, este proiectat pentru derularea orizontală. Aceasta face o alegere uimitor de frumoasă pentru portofoliu, fotografie, modă sau afaceri legate de design interior.

21. Restaurant

Restaurant

Restaurantul este o temă WordPress de o singură pagină pentru restaurante, cafenele și baruri. Este livrat cu suport parallax, fundal video pe ecran complet, secțiune de întrebări frecvente, mărturii, fonturi Google și o mână de coduri scurte. Este optimizat pentru viteză și este gata să fie utilizat și pe site-uri WordPress multilingve.

22. În formă

Bine proporţionat

Shapely este o temă gratuită WordPress de o singură pagină, cu un set frumos de funcții. Vine cu widget-uri personalizate pentru a adăuga cu ușurință portofoliul, mărturiile și secțiunile de paralax pe pagina de pornire.

Este ușor de personalizat și configurat cu ajutorul personalizatorului de teme live. De asemenea, acceptă WooCommerce și poate fi folosit și pe site-uri web cu mai multe pagini.

23. Parallax Pro

Parallax Pro

Prallax Pro este o temă WordPress de o pagină, construită pe topul cadrului tematic Genesis. După cum sugerează și numele, vine cu efecte frumoase de derulare a paralajei, care prezintă o imagine de antet cu ecran mare, în partea de sus.

Este livrat cu un aspect complet de widgetized care vă permite să glisați și să eliminați blocuri de conținut pentru a configura pagina de pornire.

Poate fi folosit și ca temă cu mai multe pagini și vine cu tipografie frumoasă, suport complet WooCommerce și widgeturi personalizate. Este ușor de configurat și extrem de optimizat pentru viteză și performanță.

24. Hestia

Hestia

Hestia este o temă gratuită cu răspuns la WordPress, care poate fi folosită și ca temă de o pagină. Acesta include o configurare ușoară a temei cu ajutorul unui plugin de companie care adaugă mărturii, servicii și secțiuni pentru pagina principală pe site-ul dvs. web.

Configurarea paginii de pornire este destul de ușoară cu o simplă glisare și fixare folosind personalizatorul de teme live. Este gata de a fi folosit cu cele mai populare pluginuri pentru constructorul de pagini gratuite și acceptă WooCommerce în afara acestei cutii.

25. Atrium

Atrium

Atrium este o temă elegantă de WordPress cu o singură pagină pentru portofoliu, fotografie și site-uri web de afaceri. Este livrat cu o secțiune de portofoliu încorporată și un aspect frumos de portofoliu filtrabile.

Are efecte de fundal paralax extrem de atractive, aspect de ușor de construit și meniu de navigare lipicios. Este ușor de configurat și vine cu un panou de opțiuni tematice pentru personalizare rapidă.

Asta este tot pentru acum.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cea mai bună temă WordPress într-o singură pagină pentru site-ul dvs. web. Poate doriți să vedeți și lista de plugin-uri esențiale WordPress pentru site-urile web de afaceri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map