25 cele mai bune teme WordPress pentru bloguri de călătorie (2020)

Căutați cele mai bune teme WordPress pentru un blog de călătorii?


Puteți utiliza orice blog WordPress sau o temă de afaceri pentru site-uri web și bloguri de călătorie. Cu toate acestea, este posibil să nu reflecte sentimentul de aventură și entuziasm al unui site web de călătorie.

În acest articol, am ales cele mai bune teme WordPress pentru blogurile de călătorie, care vă vor ajuta să obțineți aspectul perfect pentru site-ul dvs. web.

Cele mai bune teme WordPress pentru blogurile de călătorie

Crearea unui blog de călătorie cu WordPress

WordPress este cea mai flexibilă și mai ușor de utilizat platformă pentru a construi un site web. Multe site-uri web populare de călătorii folosesc WordPress în toată lumea.

Există două tipuri de site-uri web WordPress. WordPress.com, care este o platformă găzduită și WordPress.org, numită de asemenea WordPress auto-găzduit. Pentru mai multe detalii, ar trebui să vedeți comparația noastră completă între WordPress.com și WordPress.org.

Pentru blogul dvs. de călătorie, veți avea nevoie de site-ul WordPress.org de sine stătător, deoarece vă oferă acces la toate funcțiile și funcționalitățile pentru a vă crea blogul.

Pentru a crea un blog WordPress, veți avea nevoie de un nume de domeniu și de web hosting.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Sunt un furnizor de hosting de WordPress recomandat oficial și oferă utilizatorilor WPBeginner 65% OFF și un nume de domeniu gratuit.

După înscrierea la un cont de găzduire, puteți urma ghidul nostru pas cu pas despre cum să porniți un blog de călătorie.

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru blogurile de călătorie pe care le puteți instala pe site-ul dvs. web.

1. Divi

Divi Travel

Divi este cea mai populară temă WordPress și un constructor de pagini final. Vine cu efecte vizuale frumoase care pot atrage utilizatori noi pe blogul dvs. de călătorie.

Tema oferă mai multe machete pregătite pentru site-uri web și bloguri de călătorie. Cu Divi, veți obține opțiuni de personalizare nelimitate fără a scrie niciun cod.

2. Astra

Tema de călătorie Astra

Astra este o temă ușor polivalentă WordPress pentru toate tipurile de site-uri web. Tema prezintă un șablon integrat perfect pentru blogul tău de călătorie.

Este dotat cu o imagine de fundal a antetului de pe ecran complet, un buton de apelare la acțiune, secțiuni de tururi, secțiuni de recenzii și multe altele. Astra este, de asemenea, o temă ideală pentru agențiile de turism și aventurieri.

3. OceanWP

OceanWP Travel

Dacă sunteți în căutarea unei teme gratuite gratuite de tip WordPress, atunci consultați OceanWP. Această excelentă temă WordPress vine cu propriile plugin-uri de companie care vă permit să aplicați funcții premium pe site-ul dvs. web.

Include un șablon frumos al paginii de pornire, asistență WooCommerce, gata de traducere cu WPML, integrarea constructorilor de pagini și multe altele. Tema are opțiuni flexibile de personalizare în personalizatorul WordPress.

4. Neve

Neve Travel

Neve este o temă modernă WordPress, cu zeci de site-uri demo pre-făcute, inclusiv un șablon pentru bloguri de călătorii, agenții de turism și site-uri de turism. Este livrat cu efecte de paralax pe pagina principală pentru a atrage vizitatorii dvs. în prima impresie.

Pagina principală oferă mai multe secțiuni în care puteți afișa aventuri de călătorie, fotografii, imagini de călătorie și multe altele. Neve este SEO-friendly și ușor de configurat.

5. Ultra

Ultra Travel

Ultra este o temă pentru toate scopurile WordPress care vine cu mai multe site-uri web gata făcute. Puteți utiliza importatorul de conținut demo cu un clic pentru a importa un șablon și a începe rapid cu blogul dvs. de călătorie.

Tema se integrează cu constructorii populari de pagini drag and drop care vă permit să editați orice aspect de pagină sau să proiectați o pagină de destinație personalizată. Are un panou de opțiuni pentru teme care vă ajută să configurați site-ul dvs. web fără a modifica niciun cod.

6. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro este o frumoasă temă WordPress concepută special pentru blogurile de turism și companiile de turism. Este construit pe partea de sus a cadrului tematic Genesis, ceea ce îl face solid.

Tema oferă o imagine de antet cu lățime completă, povești prezentate și multe altele. Sprijină eCommerce pentru a crea un magazin online și pentru a câștiga bani de pe blogul tău de călătorie.

StudioPress face parte acum din WP Engine, cea mai populară companie de găzduire WordPress administrată. Puteți obține această temă și toate celelalte 35 de teme StudioPress când vă înscrieți la găzduirea WP Engine pentru a vă construi site-ul.

Primă: Utilizatorii WPBeginner beneficiază și de o reducere suplimentară de 20%. Începeți cu WP Engine azi!

7. Zermatt

Zermatt

Zermatt este o superbă temă WordPress pentru blogurile de călătorie. Pagina sa de pornire are un meniu frumos de navigare transparent, cu un widget meteo în partea de sus, iar pagina de pornire este formată din diferite zone pregătite pentru widget.

Este livrat cu glisoare frumoase, galerii foto, șabloane de pagină și un formular de rezervare. Zermatt este o temă prietenoasă pentru începători, cu un design atrăgător și profesional.

8. Tropicana

Tropicana

Tropicana este o temă elegantă WordPress pentru călătorii, nomazi, aventurieri și iubitori de plajă. Are o atmosferă perfectă pentru a porni blogul tău de călătorie și a construi o lectură.

Tema se integrează perfect cu plugin-uri WordPress gratuite și premium. Vine cu mai multe șabloane de pagini pentru o pagină de blog separată, galerie de imagini și multe altele.

9. Călătorul

Călător

Călătorul este o temă elegantă WordPress concepută special pentru bloguri de turism, turism și site-uri ale agențiilor de turism. Pagina sa de pornire utilizează un aspect de revistă tradițională care vă permite să afișați postări într-o grilă de zidărie.

Acesta include o imagine de fundal a ecranului complet, feedul Instagram, șablonul paginii cu lățime întreagă, widget-uri personalizate, integrare în social media și multe altele.

10. Binder Pro

Binder Pro

Binder Pro este o frumoasă temă WordPress care vă permite să trageți și să eliminați module pentru a crea propriile machete. Include mai multe modele la cheie pe care le puteți instala cu un singur buton.

De asemenea, acceptă WooCommerce, fonturi Google, widget-uri personalizate, formulare de contact și multe altele. Binder Pro este foarte ușor de utilizat și perfect pentru începătorii care caută un blog modern fără efort.

11. Elegant

Călătorie elegantă

Elegant este o temă minimalistă WordPress multifuncțională, concepută ideal pentru blogurile de călătorie. Este livrat cu mai multe șabloane de pagini, galerii foto, tipografie crocantă și machete de grilă.

Tema se livrează cu un puternic plugin de constructor de pagini care vă permite să creați pagini de destinație personalizate. De asemenea, acceptă WooCommerce din cutie și include șabloane frumoase pentru magazin.

12. Zoom

Zoom

Zoom este o temă WordPress spațioasă și curată pentru site-urile de turism și turism. Dispune de un singur aspect de coloană cu o imagine de antet mare, urmată de titlul site-ului și meniul de navigare.

Include galerii nelimitate, dispunerea grilei de zidărie pentru postările de pe blog, mai multe zone de widgeturi, construirea și crearea de pagini de pornire și multe altele. Zoom are un panou de opțiuni personalizate pentru o configurare rapidă.

13. stup

Stup

Hive este o temă WordPress în stil revista, perfectă pentru călători și agenții de turism. Principalele caracteristici ale temei includ un design minimalist, o tipografie frumoasă și un afișaj superb al imaginilor prezentate.

Este livrat cu o structură grilă pentru conținutul dvs., suportul pentru formatul de postare, șabloane de pagină, machete de lățime completă, mai multe zone pregătite pentru widget și multe altele. Hive este gata de traducere și se integrează cu WPML pentru a crea un site web multilingv.

14. Collecto

Collecto

Collecto este o temă în stil de reviste și ziare WordPress concepută special pentru blogurile de călătorie. Are un aspect cu adevărat unic, meniul de navigare verticală, o zonă de antet frumoasă și efecte de fundal paralax.

Tema are un layout de grilă dinamică pentru arhivele dvs. de blog și conținut, care vă evidențiază automat postările lipicioase. Are culori nelimitate, o singură pagină și un singur șablon de postare, pictograme de social media și multe altele.

15. Călătorie înflorit

Blossom Travel

Blossom Travel este o temă gratuită WordPress pentru călători, bloggeri de călătorii, reviste de turism și agenții de turism. Vine cu un formular de abonare la newsletter pentru a construi o listă de e-mail și a crește numărul de vizitatori ai blogului tău.

Vă permite să încorporați fotografii din contul dvs. de Instagram pentru a atrage utilizatorii și a vă spori adepții. Tema vine cu opțiuni ușoare de personalizare în personalizatorul live WordPress.

16. Explorer

Explorator

Aveți nevoie de o temă flexibilă pentru blogul dvs. de călătorie, apoi aruncați o privire la Explorer. Această temă modernă a blogului are un meniu de navigare lipicios, suport pentru logo personalizat și un design profesional al paginii de pornire.

Este super simplu și ușor de utilizat doar cu opțiunile de care aveți nevoie pentru blogul dvs. de călătorie. Tema Explorer include mai multe machete, integrarea constructorilor de pagini, suportul WooCommerce și multe altele.

17. Feltmag

Feltmag

Feltmag este o temă uimitoare a revistei WordPress pentru bloguri de călătorii, reviste de turism și agenții de turism. Este livrat cu un aspect modern, cu un antet pe ecran complet, mai multe secțiuni de conținut și o prezentare diapozitivă frumoasă a caruselului.

Acesta include 2 meniuri de navigare în zona antetului, imagini de mare caracteristică, design de antet flexibil, widget-uri personalizate, pictograme sociale și multe altele.

18. Jurnal de călătorie

Jurnal de călătorie

Jurnalul de călătorie este o temă WordPress simplă și gratuită pentru site-uri web și bloguri de călătorie. Vine cu un plugin de companie pentru a adăuga câteva caracteristici legate de turism și turism pe site-ul dvs..

Pagina principală are un glisor în partea de sus, urmată de diferite secțiuni. Jurnalul de călătorie este ușor de configurat și personalizat folosind personalizatorul WordPress live.

19. Veni

veni

Veni este o revistă fantastică pe tema WordPress ideală pentru ghiduri de turism, operatori turistici, furnizori de destinații și agenții de călătorie. Tema prezintă un design unic și elegant, cu o imagine de antet mare sau glisant în partea de sus, meniuri glisante și o dispunere spațioasă.

Alte caracteristici notabile includ pagini cu caracteristică personalizată, imagini cu portret și peisaj, culori nelimitate și multe altele.

20. Indigo

Indigo

Indigo este o temă multifuncțională plină de grație WordPress, potrivită pentru reviste și bloguri de călătorie. Acesta include un meniu de navigare lipicios, urmat de un logo al site-ului web, de navigare primară și de un glisor de imagine.

Oferă o pagină de pornire a revistei și un aspect tradițional al paginii de pornire a blogului. Tema are widget-uri personalizate unice pentru pictograme sociale și postări populare.

21. Noozbeat

Noozbeat

Noozbeat este o temă profesională de știri și reviste WordPress concepută ideal pentru blogurile de călătorii și aventuri. Prezintă blocurile dvs. de postare ca imagini prezentate cu titluri de articole în partea de sus a imaginii.

Pagina principală afișează articole recente într-un aspect dinamic de grilă. Are un șablon widgetized care vă permite să trageți și să eliminați widget-uri pentru a proiecta pagina de pornire rapidă.

22. Travelbiz

Travelbiz

Travelbiz este o temă gratuită WordPress pentru bloguri de turism, agenții de turism și site-uri de turism de aventură. Această temă elegantă afișează un slider de imagine cu o lățime completă și un motor de căutare personalizat pe pagina principală.

Este ușor de utilizat și include doar opțiuni de personalizare minime. Funcționează cu plugin-uri populare WordPress fără efort.

23. Vârful

Vârf

Căutați un mod elegant de a afișa fotografiile dvs. de călătorie? Vezi Vârful. Această temă WordPress frumos proiectată este perfectă pentru fotografii de călătorie, turism și bloguri personale.

Este livrat cu mai multe machete de galerie, șabloane de pagini, widgeturi cu diapozitive, banner cu titlu de pagină și multe altele. Este puternic, dar destul de ușor de utilizat, cu opțiuni de temă detaliate care vă ajută să parcurgeți configurarea.

24. El Greco

El Greco

Transformă blogul tău de călătorie într-o platformă extrem de interesantă cu El Greco. Dispune de un aspect minim și de mai multe culori, o imagine de antet mare și 2 meniuri de navigare.

În interior veți găsi widget-uri personalizate pentru partajare socială și funcții de descoperire de conținut. Este complet compatibil cu toți constructorii de pagini WordPress populare, astfel încât să puteți crea machete personalizate cu ușurință.

25. Perspectivă

perspicacitate

Insight este o temă WordPress multifuncțională potrivită pentru reviste de călătorie, jurnale de călătorie și site-uri web pentru fotografii de călătorie. Este livrat cu mai multe widget-uri personalizate și un aspect de pagină de pornire complet widgetized, care vă permite să glisați și să eliminați elementele pentru ao configura.

Este inclus în 3 scheme de culori și puteți folosi și culori personalizate. Toate opțiunile tematice sunt ușor accesibile în personalizatorul WordPress și un panou cu opțiuni tematice personalizate.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme WordPress pentru blogurile de călătorie. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru SEO SEO final pentru a aduce mai mult trafic pe site-ul dvs. de călătorie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map