25 cele mai bune teme WordPress pentru fotografi (2020)

Căutați teme WordPress pentru fotografi?


O temă WordPress, concepută special pentru fotografi, vă poate ajuta să vă prezentați munca, să găsiți mai mulți clienți și să vă conectați cu alți fotografi cu gânduri similare.

În acest articol, am ales manual unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru fotografi pe care le puteți folosi pe site-ul dvs. de fotografie.

Cele mai bune teme WordPress pentru fotografi

Construirea unui site WordPress pentru fotografi

În primul rând, trebuie să vă asigurați că alegeți platforma potrivită pentru a vă construi site-ul. WordPress.org este cel mai bun constructor de site-uri pentru fotografi.

WordPress oferă libertate creativă cu modele nelimitate, mii de aplicații, extensii și integrări disponibile proprietarilor de site-uri.

Pentru a începe, va trebui să vă înscrieți pentru un cont de găzduire WordPress. Va fi acasă site-ul dvs. pe internet.

De asemenea, veți avea nevoie de un nume de domeniu pe care utilizatorii dvs. îl vor introduce în browserele lor pentru a deschide site-ul dvs. (de exemplu, wpbeginner.com sau google.com).

Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Sunt una dintre cele mai populare companii de găzduire web din lume și un partener oficial de găzduire WordPress.

După înscrierea la un cont de găzduire, va trebui să instalați WordPress. Urmați instrucțiunile din ghidul nostru despre cum să porniți un blog WordPress și veți fi în funcțiune în cel mai scurt timp.

În continuare, trebuie să alegeți o temă dintre alegerile noastre de experți de mai jos. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru instalarea temei pe site-ul dvs., consultați ghidul nostru pentru începători cu privire la modul de instalare a unei teme WordPress.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme de fotografie WordPress.

1. Divi

Fotograful Divi

Divi este o temă populară WordPress și un constructor de pagini final. Este livrat cu 100 de pachete de machete și un importator de conținut demo cu 1 clic, facilitând lansarea site-ului dvs. web pentru fotografii.

Are un personalizator vizual, un editor de text inline, o mulțime de opțiuni de proiectare și multe altele. Cu elemente și stiluri globale, puteți gestiona cu ușurință setările de pe întregul site. Divi este prietenos pentru începători și ușor de configurat.

Obțineți tema Divi astăzi!

2. Tema Astra

Fotograful Astra

Astra Tema este o temă ușor polivalentă pentru WordPress. Se livrează cu zeci de site-uri starter, inclusiv machete demo încorporate, cu conținut pentru fotografi.

Tema funcționează excelent cu constructorii de pagini drag and drop pentru a crea pagini de destinație personalizate. Vă oferă un control complet al culorilor, fontului și fundalului.

Obține astra Tema astăzi!

3. Elegance Pro

Elegance Pro

Elegance Pro este o temă gratioasă WordPress pentru fotografi, designeri și artiști. Este construit pe partea de sus a StudioPress Genesis Framework.

Tema are un design de design minimalist, cu un afișaj superb de fotografii. Vine cu șabloane de pagini personalizate pentru blog, pagini de pornire și pagini de destinație. Elegance Pro este ușor de configurat folosind personalizatorul de teme WordPress cu o previzualizare live.

StudioPress face parte acum din WP Engine, cea mai populară companie de găzduire WordPress administrată. Puteți obține această temă și toate celelalte 35 de teme StudioPress dacă vă înscrieți la găzduirea WP Engine pentru a vă construi site-ul.

Primă: Utilizatorii WPBeginner beneficiază și de o reducere suplimentară de 20%. Începeți cu WP Engine azi!

Obțineți tema Elegance Pro astăzi!

4. Ultra

Ultra Fotografie

Ultra este o puternică temă polivalentă WordPress. Vine cu mai multe site-uri web pre-făcute, inclusiv un site demo pentru fotografi.

Vă permite să vă prezentați fotografiile prezentate într-un slider personalizat pentru pagina principală. Tema Ultra are alegeri de culori nelimitate, widget-uri personalizate și opțiuni frumoase de tipografie.

Obțineți tema Ultra astăzi!

5. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă gratuită WordPress, creată pentru a crea orice site web. Cu caracteristica de 1 clic pe Import Demo Ocean, puteți importa site-urile demo gratuite și premium pentru a începe site-ul dvs. de fotografie instantaneu.

Tema vine cu scheme de culori, fonturi, fundaluri personalizate și șabloane de pagini. Are un timp de încărcare rapidă a paginii și SEO încorporat care vă ajută să creșteți traficul site-ului.

Obține tema OceanWP astăzi!

6. Neve

Neve

Neve este o temă modernă WordPress pentru fotografi, bloggeri creativi, artiști și designeri de modă. Vine cu machete de o pagină și mai multe pagini.

Oferă o integrare perfectă cu constructorii de pagini drag and drop cum ar fi Beaver Builder, Elementor, Visual Composer, etc. Tema este de asemenea compatibilă cu editorul de blocuri Gutenberg pentru a crea postări frumoase cu imagini.

Obțineți tema Neve astăzi!

7. Litoral

Litoral

Coastline este o temă WordPress concepută în mod unic pentru fotografi. Vine cu o secțiune de portofoliu pentru a vă afișa frumos fotografiile.

Alte caracteristici notabile includ widget-uri personalizate și opțiuni multiple de aspect. Utilizează un layout grilă pe pagina principală cu o bară laterală fixă ​​în stânga. Tema este ușor de personalizat și arată excelent pe toate dispozitivele și ecranele.

Obțineți tema Coastline astăzi!

8. Fargo

Fargo

Fargo este o temă WordPress de fotografie premium, creată special pentru artiștii vizuali și fotografi pentru a crea un portofoliu online de excepție. Are animații frumoase, cu un aspect minimalist alb-negru.

Puteți prezenta fotografii cu machete diferite. Gestionează text, video și fotografii toate cu aceeași eleganță pe toate dispozitivele și dimensiunile ecranului.

Fargo vine cu un instrument Style Manager pe care îl puteți utiliza pentru a obține coerență vizuală pe site-ul web, cu un set predefinit de culori și fonturi. Puteți alege, de asemenea, culori personalizate care să se potrivească identității și stilului dvs. de marcă.

Se integrează cu WooCommerce pentru a crea un magazin online. Dacă doriți să vă vindeți fotografiile și să obțineți mai multe rezervări de rezolvare a fotografiilor online, atunci această temă poate face asta destul de eficient.

Obțineți tema Fargo astăzi!

9. Declanșare

Declanșator

Shutter Up este o temă gratuită WordPress pentru fotografi și fotobloguri. Acesta este dotat cu un glisier de conținut prezentat pentru a vă prezenta în mod elegant cea mai bună fotografie.

Pagina principală are secțiuni frumoase pentru a adăuga mărturii ale utilizatorilor, servicii, albume foto și multe altele. Este ușor de configurat folosind personalizatorul WordPress cu previzualizare live.

Obțineți tema Shutter Up astăzi!

10. Ambiance Pro

Ambiance Pro

Ambiance Pro este o temă WordPress minimalistă pentru fotografi pentru a crea un portofoliu frumos și un site web de fotografie. Are un fundal de culoare albă care vă afișează fotografiile și conținutul.

Dispune de un aspect de pagină de start widgetized și mai multe șabloane de pagini pentru blogul dvs., arhivele și paginile de destinație. Ambiance Pro este compatibil cu SEO și sprijină WooCommerce pentru a vinde fotografii online.

Obțineți tema Ambiance Pro astăzi!

11. Forma

Formă

Forma este o temă WordPress concepută special pentru fotografi. Vine cu galerii filtrabile încorporate și efecte frumoase de tranziție.

Se livrează cu un widget personalizat pentru a adăuga o casetă de abonare la newsletter în subsol și să-ți creeze lista de e-mailuri. Tema are un aspect grilă pentru afișarea proeminentă a fotografiilor.

Obțineți tema Shape astăzi!

12. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro este o temă elegantă cu multiple scopuri WordPress. Acesta este ambalat cu câteva site-uri de pornire gata pregătite, pe care le puteți importa și înlocui conținutul pentru a începe rapid.

Tema acceptă glisorul de imagine și video pentru a face impresie utilizatorilor tăi. Are o pagină de pornire complet personalizabilă și gata de traducere pentru a crea un site web multilingv.

Obțineți astăzi tema Hestia Pro!

13. Adevărat Nord

Nordul geografic

True North este o temă WordPress frumoasă, potrivită fotografilor pentru a construi site-uri de portofoliu. Este livrat cu o secțiune de portofoliu încorporată pe pagina de pornire, unde puteți încărca ușor fotografiile.

Alte caracteristici notabile includ o dispunere a grilei, fundaluri personalizate și anteturi mari. Se livrează cu widget-uri personalizate pentru profiluri de social media și caracteristici de descoperire de conținut.

Obține astăzi tema Adevăratului Nord!

14. Inspiro

Inspiro

Inspiro este o fotografie excelentă pe tema WordPress. Este dotat cu un fundal vizual care vă permite să adăugați o fotografie sau un videoclip profesionist pentru a impresiona utilizatorii.

Acceptă constructorii de pagini și un modul de galerie pentru a-ți construi site-ul de fotografie rapid. Tema este pe deplin compatibilă cu WooCommerce.

Obțineți tema Inspiro astăzi!

15. Suarez

Suarez

Suarez este o temă de bloguri fotografice WordPress. Este livrat cu o mulțime de opțiuni de personalizare și un constructor de pagini drag și drop pentru a proiecta paginile de destinație.

Tema include, de asemenea, animații CSS, fonturi Google și un glisor de imagine frumos. Este ușor de configurat cu un panou personalizat live.

Obțineți tema Suarez astăzi!

16. Lentilă

Lense

Lense este o temă WordPress elegantă pentru fotografi și producători de videoclipuri. Are un aspect în două coloane, cu un meniu de navigare și un logo personalizat în partea stângă și un frumos glisor orizontal mare pe partea dreaptă a ecranului.

Vine cu machete superbe de galerie pentru a afișa fotografii și videoclipuri. Are opțiuni flexibile de personalizare cu mai multe opțiuni de culoare, afișaj pe ecran complet și widget-uri personalizate.

Obțineți tema Lense astăzi!

17. Expun Pro

Expun Pro

Expose Pro este o temă WordPress concepută frumos pentru fotografi. Vine cu o pagină de start widgetizată cu 4 zone de widget și oferă mai multe șabloane pentru blogul dvs., pagina principală, arhiva și paginile de destinație..

Are un format de postare galerie personalizată cu fereastră pop-up. Expose Pro utilizează imagini cu caracteristici mari pentru a arăta cele mai bune lucrări ale tale.

Obțineți tema Expose Pro astăzi!

18. Fotografie îndrăzneață

Fotografie îndrăzneață

Bold Photography este o temă gratuită WordPress pentru fotografi. Este dotat cu un glisor frumos pe ecranul complet care vă permite să vă afișați fotografiile în gloria lor deplină.

De asemenea, include imagini mari și o galerie de imagini în stil portofoliu. Tema este ușor de personalizat folosind personalizatorul WordPress live.

Obțineți tema Bold Photography astăzi!

19. Benson

Benson

Benson este o temă modernă de fotografie WordPress. Vine cu un suport de prezentare de diapozitive video și imagine pentru a crea cea mai bună primă impresie asupra utilizatorilor dvs..

Alte caracteristici notabile includ machete multiple, scheme de culori și suport pentru fundaluri personalizate. De asemenea, include anteturi, widget-uri, integrare socială etc..

Obțineți tema Benson astăzi!

20. Gusto

Bucurie

Gusto este o temă gratuită WordPress pentru bloggeri și fotografi. Afișează imagini cu caracteristici mari și tipografie frumoasă.

Are un aspect în două coloane, culori de fundal, logo personalizat și multe altele. Tema urmează cele mai recente practici SEO pentru a vă ajuta să vă rangulți rapid site-ul.

Obțineți tema Gusto astăzi!

21. Eclipsa

Eclipsă

Eclipse este o temă elegantă WordPress pentru fotografi, bloggeri și artiști. Pagina principală oferă un glisor frumos pentru a vă prezenta cele mai recente lucrări la nivel profesional.

Vine cu un widget personalizat pentru fotografii și videoclipuri Instagram. De asemenea, include șabloane de galerie, o secțiune de portofoliu și suport pentru WooCommerce.

Obțineți tema Eclipse astăzi!

22. PhotoBlogster

PhotoBlogster

PhotoBlogster este o temă gratuită WordPress, potrivită pentru bloggeri, fotografi și scriitori. Pagina principală are un aspect frumos de grilă pentru a afișa conținutul dvs. prezentat.

Este complet compatibil cu Google AdSense și plugin-urile de marketing afiliat, ceea ce face mai ușoară afișarea anunțurilor pe site-ul dvs..

Obțineți tema PhotoBlogster astăzi!

23. Parallax

papalaxă

Parallax este o temă de portofoliu WordPress pentru fotografi și artiști. Este livrat cu tone de opțiuni de personalizare și peste 60 de machete pre-proiectate.

Acesta include, de asemenea, un constructor de pagini drag and drop ușor de utilizat. Cu efecte paralax grațioase și glisor pentru ecran complet, tema este ideală pentru un site web de fotografie.

Obțineți tema Parallax astăzi!

24. Tempo

Tempo

Tempo este o temă WordPress unic concepută special pentru fotografi și bloggeri. Este livrat cu un aspect de zidărie pe pagina principală pentru a vă expune elegant fotografiile.

Tema are 3 machete de antet, meniu profiluri sociale și imagini pe ecran complet. Este WooCommerce gata și acceptă funcțiile Jetpack din cutie.

Obține tema de astăzi!

25. Fotografie

Fotografie

Fotografie este o temă WordPress gratuită, creată special pentru fotografi, marketeri digitali, bloggeri și agenții creative. Oferă un import de conținut demo de un clic pentru a începe rapid.

Funcțiile tematice interesante includ o imagine de antet personalizată cu lățime completă, widget-uri personalizate, șablon de galerie de imagini și o bară laterală.

Obțineți tema Fotografie astăzi!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme WordPress pentru fotografi. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru despre cele mai bune plugin-uri WordPress și cele mai bune servicii de marketing prin email pentru întreprinderile mici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map