25 de site-uri populare folosind WordPress ca CMS în 2020

Vă întrebați cum puteți utiliza WordPress ca CMS?


Una dintre cele mai frecvente concepții greșite despre WordPress este că este doar un software de blogging. Unii dintre noi ne solicită adesea exemple de utilizare WordPress ca platformă CMS (Sistem de gestionare a conținutului) și nu doar ca platformă de blog.

Există mii de site-uri web care folosesc WordPress ca sistem de gestionare a conținutului. WordPress este extrem de flexibil și ușor de personalizat chiar și pentru începători.

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai populare site-uri web care utilizează WordPress ca CMS.

WordPress ca CMS: 25 Exemple Utilizarea WordPress ca CMS

De ce WordPress este cel mai popular CMS Popuplar?

WordPress este cel mai popular constructor de site-uri web și sistem de gestionare a conținutului din lume. Are o cotă de piață de 35% din site-urile web pe internet.

Cu WordPress, puteți crea un site web, puteți începe un blog sau puteți crea un magazin online. Vine cu mii de plugin-uri gratuite și premium, care funcționează ca suplimente pentru a extinde funcțiile și funcționalitatea pe site-ul dvs..

Majoritatea site-urilor web folosesc WordPress pentru flexibilitatea sa, panoul de administrare ușor de utilizat și mii de teme / șabloane. Puteți configura rapid un site WordPress fără a scrie cod.

Haideți să aruncăm o privire la câteva dintre exemplele de site-uri care folosesc WordPress ca CMS.

1. BBC America

BBC America

BBC America este un site de divertisment popular, care transmite mai multe emisiuni TV britanice precum The Graham Norton Show, Top Gear, Doctor Who și multe altele. Site-ul folosește WordPress ca sistem de gestionare a conținutului și oferă funcții care includ episoade complete, TV în direct și înregistrarea utilizatorilor.

2. OptinMonster

OptinMonster

OptinMoster este cel mai important software de optimizare a conversiilor din lume. Ei folosesc WordPress pentru diferite părți ale site-ului lor web, inclusiv site-ul de marketing, blogul, bazele de cunoștințe și multe altele.

3. WPForms

WPForms

WPForms este cel mai popular plugin pentru formularul de contact WordPress. Website-ul este construit pe WordPress cu un coș de cumpărături, bază de cunoștințe, blog și mai multe funcții.

4. Următorul Web

Următorul Web

Următorul Web este un site web de tehnologie și știri care folosește WordPress pentru a afișa cele mai recente știri din întreaga lume. Prezintă noutățile în categorii și secțiuni și oferă, de asemenea, cele mai noi oferte ale unor mărci internaționale populare.

5. Compania Walt Disney

Compania Walt Disney

Unul dintre cele mai mari nume din industria media, Compania Walt Disney folosește WordPress pentru site-ul său corporativ. Site-ul oferă utilizatorilor actualizări recente despre evenimentele companiei, oportunități de carieră, eforturi de filantropie și multe altele.

6. Van Heusen

Van Heusen

Van Heusen este un brand american de modă și îmbrăcăminte popular pe toată lumea. Utilizează WordPress cu un coș de cumpărături, abonamente la newsletter și galerii de produse.

7. Misiunea Statelor Unite Geneva

Misiunea SUA Geneva

Misiunea SUA la Geneva este un site web al Departamentului de Stat al SUA construit cu WordPress. Are mai multe secțiuni pentru glisorul de imagine, cele mai noi știri, evenimente și pagini de politici.

8. Fauna și Flora Internațională

Fauna si flora

Fauna și Flora Internațională (FFI) este inovatorul pentru conservarea pădurilor cunoscut pentru munca lor în conservarea diferitelor specii la nivel mondial. Site-ul folosește WordPress ca CMS pentru a-și prezenta campaniile de conservare, a partaja actualizări de știri și a colecta donații.

9. Site-ul oficial al Suediei

Oficial Suedia

Site-ul oficial al Suediei este portalul oficial de informații al țării care împărtășește știri legate de afaceri, cultură, tradiții, natură, fapte și societate. Este construit pe WordPress și îl folosește într-un mod foarte eficient.

10. Media Nexstar

Nexstar

Nexstar Media este un site media local care folosește WordPress ca sistem de gestionare a conținutului. Dispune de difuzare de știri, comunicate de presă și multe altele.

11. Chicago Weather Center

Vremea din Chicago

Chicago Weather Center este un site de prognoze meteo care afișează temperaturile și alte actualizări meteorologice. Utilizează WordPress pentru a adăuga un program TV, podcast-uri, emisiuni, evenimente, știri și multe altele pe site.

12. Premii pentru reclame creative

Premiile reclame creative

Premiile Creative Ad este un site web care prezintă cele mai creative reclame de pe tot globul. Utilizează WordPress pentru a clasifica și afișa frumos acele campanii publicitare.

13. Gazeta Universității Harvard

Gazeta Harvard

Gazeta Universității Harvard, care este administrată de Universitatea Harvard, folosind WordPress ca CMS pentru jurnalul lor. Website-ul arată uimitor unde puteți găsi știri și evenimente organizate în categorii.

14. Site-ul oficial al James Bond

Site-ul oficial al James Bond

Site-ul oficial James Bond folosește WordPress pentru a-și prezenta colecția de ceasuri, pentru a afișa noutăți despre brand și pentru a promova filmele Bond. Site-ul se integrează, de asemenea, cu rețelele sociale pentru a prezenta feed-urile Twitter în bara laterală.

15. Realtor.com | Știri

Stiri Realtor.com

Realtor este un popular site web imobiliar. Utilizează WordPress pentru secțiunea sa de știri și informații. Ei folosesc fluxul RSS WordPress pentru a obține și afișa conținutul blogului în alte părți ale site-ului lor web.

16. Gnome

gnom

Gnome este o suită de software open-source pentru sistemele de operare bazate pe Linux. Ei folosesc WordPress pentru site-ul lor de marketing, care prezintă funcții, software și secțiuni tehnologii.

17. PawPrintPets

PawPrintPets

PawPrintPets este un site web pentru proprietarii de câini și cățeluși care doresc să obțină antrenament, consultare și cursuri. Folosind WordPress ca CMS, site-ul oferă, de asemenea, podcast-uri, blog și un magazin online WooCommerce.

18. CURA

VINDECA

CURE este o organizație internațională care oferă ajutor medical copiilor din regiunile subdezvoltate. Utilizează WordPress pentru site-ul lor pentru a împărtăși studii de caz, știri, povești și strângere de fonduri.

19. Renault

Renault

Renault este unul dintre cei mai importanți producători de automobile din lume. Site-ul lor oficial este construit pe WordPress unde postează despre inovație, istorie, mărci și multe altele.

20. Katy Perry

Katy Perry

Katy Perry este o cunoscută cântăreață și compozitoare americană. Site-ul ei oficial folosește WordPress pentru a afișa cele mai recente albume, cântece și lansări video.

21. Sony Music

Sony Music

Sony Music este site-ul oficial al brandului global de muzică. Folosește WordPress pentru a-și afișa artiștii, etichetele și noutățile din industria muzicală.

22. Hip2Save

Hip2Save

Hip2Save este un cunoscut site de oferte și cupoane. Este construit pe WordPress pentru a prezenta reduceri de la branduri populare din toată lumea.

23. Time.com

TIMP

TIME este unul dintre cele mai vechi site-uri de știri și reviste americane. Site-ul folosește WordPress pentru a posta știri în categorii, a încorpora videoclipuri YouTube și a publica reviste săptămânale.

24. Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone este un actor popular și personaj public cunoscut pentru munca sa în filme. Site-ul său oficial folosește WordPress pentru a prezenta trailer-urile de film, bio-ul actorului, fotografii, artă și multe altele.

25. Washington Post | Studio de marcă

The Washington Post

Washington Post este un site web de jurnalism de investigație care împărtășește știri despre politică, opinii publice și multe altele. Utilizează WordPress pentru site-ul lor Brand Studio, care prezintă poveștile lor interactive.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți câteva exemple inspiratoare de utilizare WordPress ca CMS. Poate doriți să aruncați o privire și asupra listei noastre de peste 40 de mărci de nume mari care folosesc WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me