26 cele mai bune pagini de vânzări Teme WordPress pentru marketeri (2019)

Căutați cea mai bună pagină de vânzări tema WordPress pentru campania dvs. de marketing? Pagina de vânzări sau pagina de destinație Temele WordPress îi ajută pe marketeri să transforme vizitatorii în clienți plătitori. În acest articol, am ales unele dintre cele mai bune teme WordPress ale paginii de vânzări pentru marketeri.


Cele mai bune pagini de vânzări teme WordPress

Crearea unui site de pagini de vânzări cu WordPress

Studiile realizate de MarketingSherpa arată că 48% dintre marketeri creează noi pagini de destinație pentru fiecare campanie, iar 68% dintre companiile online utilizează mai multe pagini de destinație pentru a genera oportunități.

Dacă sunteți o afacere care încearcă să vândă produse și servicii online, atunci aveți nevoie de o pagină de destinație concepută pentru a genera vânzări și oportunități.

O pagină de destinație bună are un apel important la acțiune, urmată de o defalcare a funcțiilor și a punctelor de vânzare unice ale produsului sau serviciului dvs..

Pentru a crea un site de pagini de vânzări cu WordPress, ai avea nevoie de un domeniu și un cont de găzduire WordPress.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost, deoarece sunt una dintre cele mai mari companii de hosting din lume și un partener oficial de hosting WordPress. Aceștia oferă utilizatorilor noștri o reducere de 60% + un domeniu gratuit.

Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas complet despre cum să faceți un site WordPress și veți fi în funcțiune în cel mai scurt timp.

După ce site-ul dvs. web este gata, sunteți gata să vă instalați tema. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru pagina de vânzări pentru marketing. Această listă este un amestec de teme plătite și gratuite și toate sunt responsive pentru mobil.

1. Highend

highend

Highend este o temă polivalentă premium WordPress. Proiectat pentru a crea cu ușurință pagini de vânzări, Highend vine la pachet cu funcții precum mai multe șabloane demo disponibile, inclusiv o frumoasă demonstrație de o pagină. De asemenea, include constructor de pagini drag and drop, glisiere, fonturi de pictograme, etc.

În interior veți găsi, de asemenea, mai multe șabloane de pagini, widget-uri personalizate, bara laterală multiplă și opțiuni de meniu de navigare. Este WooCommerce gata, astfel încât să puteți chiar adăuga un magazin online pe site-ul dvs. web.

2. Montblanc

Mont Blanc

Montblanc este o pagină de WordPress frumoasă cu tema de vânzări, care poate fi folosită cu ușurință și pe site-uri cu mai multe pagini. Este proiectat pentru site-uri web de afaceri, aplicații, produse sau fotografii. Dispune de un slider mare pe ecran complet pe pagina principală, cu meniu transparent de navigare și logo în partea de sus.

Este livrat cu 5 machete de pagini de pornire, 4 stiluri de antet creativ, machete multiple de portofoliu și suport complet WooCommerce.

3. Propulsă

Propulsa

Propel este o pagină de vânzări frumos concepută pe tema WordPress. Are o instalare de conținut demo cu un singur clic care vă permite să creați rapid o pagină de vânzări. Conceput în principal pentru a fi o temă cu o singură pagină, dar include, de asemenea, machete separate pentru blog și orice pagini suplimentare pe care doriți să le adăugați.

Are un portofoliu frumos filtrabil folosind Ajax și animații frumoase. Aspectul general al temei este foarte modern, cu fundaluri de paralax, antet pe ecran complet și tipografie crocantă.

4. Ultra

Ultra

Ultra este o temă WordPress puternică și foarte flexibilă, cu un constructor de pagini de glisare și de vizualizare bine integrate și module de conținut ușor de adăugat. De asemenea, include câteva șabloane gata de utilizare pentru diferite industrii precum agenții, spa-uri, aplicații, companii etc..

Cu ușurința de utilizare și un puternic constructor de pagini, Ultra poate fi folosit pentru a crea pagini frumoase de vânzări în câteva minute. De asemenea, este livrat cu portofolii, suport WooCommerce, glisiere, galerii, widget-uri personalizate și multe altele.

5. Creativo

Creativo

Creativo este o temă WordPress cu o singură pagină, potrivită pentru site-urile de vânzări, produse, afaceri și portofoliu. Această temă uimitoare multi-scop vine cu mai multe demo-uri cu un singur clic, inclusiv un site web orientat către vânzări cu o pagină. Va trebui să înlocuiți conținutul cu unul propriu și veți fi bine să mergeți.

Este livrat cu tip de conținut integrat în portofoliu, asistență completă WooCommerce, 7 piei, 3 machete de design, machete multiple pentru antet și alegeri de culori nelimitate. De asemenea, include freebies precum un constructor de pagini, un slider și un plugin de chat live.

6. Indigo

Indigo

Indigo este o temă WordPress foarte personalizabilă pentru a crea machete frumoase de pagini de vânzări. Este livrat cu module de drag and drop care vă permit să creați machete unice care să corespundă nevoilor dvs..

Pentru a face și mai ușor, Indigo include conținut demo și site-uri web gata făcute pe care le puteți folosi ca punct de plecare pentru propriile proiecte. De asemenea, oferă mai multe șabloane, galerii, glisiere, stiluri de antet și bare laterale nelimitate.

7. OneEngine

O pagina

OneEngine este o temă WordPress într-o singură pagină, cu un design îndrăzneț și creativ. Are un antet luminos pe ecran complet, care este urmat de meniul de navigare și apoi de secțiuni de conținut.

Include servicii, membri ai echipei, portofoliu și o secțiune despre. Configurarea temei este destul de ușor de personalizat într-o pagină de vânzări pentru orice fel de produs sau serviciu.

8. Koehn

Koehn

Koehn este o temă WordPress multifuncțională frumos proiectată. Folosește abordarea minimalistă a designului, ceea ce lasă mult spațiu pentru a crea machete de pagini de vânzări extrem de atrăgătoare.

Oferă o configurare ușoară a paginii, cu widgeturi de conținut drag and drop. Vă permite să folosiți cu ușurință propriile culori și include widget-uri personalizate pentru social media, descoperire de conținut și multiple opțiuni de aspect.

9. Lumina zilei

Lumina zilei

Lumina zilei este o temă excelentă pentru pagina de destinație WordPress, cu opțiuni flexibile pentru a crea pagina de vânzări folosind drag and drop.

Include defilare în paralax, imagini cu eroi, glisante și o secțiune de portofoliu încorporată. Este ușor de configurat și personalizat cu 2 machete de pagină de pornire și șabloane de 10 pagini.

10. Parallax Pro

Parallax Pro

Prallax Pro este construit pe topul cadrului tematic Genesis și este conceput pentru a fi o singură pagină. După cum sugerează și numele, are efecte de defilare paralax frumoase, cu o imagine mare de antet cu ecran complet în partea de sus.

Aspectul paginii de pornire este complet widgetized, permițându-vă să trageți și să aruncați simplu blocuri de conținut pentru a configura pagina de vânzări. Alte caracteristici includ suport complet WooCommerce, widget-uri personalizate, șabloane de pagină și tipografie clară.

11. Structură

struct

Struct este proiectat să fie o temă a paginii de vânzări pentru software, aplicații și produse SaaS. Dispune de un aspect curat și modern, cu fundal mare pentru antet și apel important la acțiuni.

Are un aspect complet de widgetized homepage cu mai multe widget-uri personalizate pentru a adăuga conținut și funcții de social media. De asemenea, include servicii, proiecte, echipă, faq, ghiduri, clienți, mărturii și prezentări de diapozitive din cutie.

12. Advent

Advent este o temă creativă a paginii de vânzări WordPress pentru aplicații, software, produs, companii, etc. Acesta include mai multe caracteristici de implicare a utilizatorilor, cum ar fi apelul la acțiune bloc, abonament, formular de contact și tabele de prețuri.

Include funcția de lupă pentru imagini de produs, fonturi de pictograme, integrare în rețelele de socializare și mai multe shortcodes utile. Se livrează cu un plugin de constructor de pagini separat care vă permite să vă creați și propriile machete de pagini de vânzări.

13. SinglePage

Pagina singura

SinglePage este o temă gratuită a paginii de vânzări WordPress. Acceptă fundaluri video YouTube cu ecran complet cu efect de paralax. Pagina principală este împărțită în diferite secțiuni cu un meniu de navigație verticală lipicios. Este destul de ușor de configurat și poate fi folosit pentru a începe rapid cu o pagină de vânzări frumoasă.

14. Zero

Zero

Zero este o temă modernă a paginii de vânzări WordPress pentru agenții, software, aplicații etc. Are o pagină de pornire frumos proiectată, cu un aspect stratificat.

Vine cu secțiuni încorporate pentru a adăuga portofoliu, clienți, servicii, secțiuni. Acesta acceptă pe deplin WooCommerce, astfel încât să puteți adăuga, de asemenea, un magazin online pe site-ul dvs..

15. Mustață

Mustață

Mustățelul este conceput pentru a fi o pagină de vânzări Tema WordPress pentru designeri, fotografi, agenții etc. Este suficient de flexibil pentru a fi utilizat și pe site-uri multiple.

Vine cu secțiuni pentru a adăuga cu ușurință portofoliu, clienți, servicii și membri ai echipei. Mustache oferă un aspect modern creativ, cu suport de logo personalizat, configurare ușoară, Google Maps încorporat și suport pentru formularul de contact.

16. Lansatorul

Lansatorul

Lansatorul este o temă de aterizare gratuită pentru lansarea viitoare a produsului. Poate fi de asemenea utilizat ca pagină de destinație obișnuită pentru produsele sau serviciile dvs..

Este livrat cu opțiuni ușoare de personalizare, apel la plasare la acțiune, meniu lipicios, secțiune clienți și tabel de prețuri. Este complet receptiv, prietenos cu SEO și este compatibil cu WooCommerce.

17. Aterizare

aterizare

Aterizarea este o temă puternică a paginii de vânzări WordPress, care vine cu 25 de aspecte pre-proiectate. De asemenea, vine cu un constructor de pagini drag și drop care vă permite să editați machete existente și să le creați de la zero.

Obțineți mai multe tipuri de antet, astfel încât să puteți crea nenumărate pagini de destinație cu diferite stiluri și aspect. Alte caracteristici includ portofoliu, mărturii, evenimente, integrare în social media și asistență de comerț electronic.

18. prompt

Prompt

Prompt este o pagină de destinație gratuită și pagina de vânzări tema WordPress. Dispune de un aspect minimalist cu lățime îngustă, cu o secțiune prezentată, cu apel proeminent la acțiune. Include trei zone pregătiți pentru widgeturi, meniu de navigare unic, profiluri sociale și suport Font Awesome.

19. Atmosfera Pro

Atmosfera Pro

Atmosphere Pro este o temă de afaceri WordPress, construită pentru cadrul tematic Genesis. Vine cu o imagine frumoasă a antetului cu un apel la acțiune.

Designul temei folosește o mulțime de spații deschise pentru a crea un aspect spațios, care arată revigorant. Folosește imagini caracteristice mari și tipografie crocantă. Este WooCommerce gata și optimizat pentru viteză și performanță.

20. Screenr

Screenr

Screenr este o temă gratuită de afaceri a unei pagini WordPress. Aspectul paginii de pornire utilizează imaginea antetului pe ecran complet, care este urmată de o zonă a paginii de start widgetizate. Include widget-uri personalizate, șabloane de pagini personalizate, efecte de fundal paralax și configurare ușoară de teme utilizând personalizatorul live.

21. Pro digital

Pro digital

Digital Pro este o temă modernă WordPress pentru aplicații, media digitale și site-uri web de produse. Pagina principală a temei include mai multe zone widgetizate, o imagine de antet mare cu apel la acțiune și widget-uri personalizate pentru a-ți crea pagina de vânzări în câteva minute.

Vine cu un panou de opțiuni teme și suport personalizat live. Are mai multe opțiuni de aspect, scheme de culoare și zonă de antet complet personalizabilă, cu suport pentru logo personalizat.

22. Pluteste

Pluti

Float este o frumoasă temă WordPress optimizată pentru vânzări și conversie. Se livrează cu un constructor de pagini încorporat care vă permite să creați sau să modificați machete de pagină pentru a răspunde nevoilor dvs. Acesta include mai multe șabloane gata de utilizare pentru a crea aproape orice fel de pagină de vânzări.

Are toate caracteristicile obișnuite cu temă premium, inclusiv defilare în paralax, integrare în social media, fundaluri personalizate, culori nelimitate, widgeturi personalizate și multe altele.

23. Elbrus

Elbrus

Elbrus este o superbă temă WordPress, concepută pentru marketing, produse și site-uri web de afaceri. Dispune de un layout de pagină de start extrem de flexibil, care poate fi utilizat cu ușurință ca pagină de vânzări.

Este ușor de configurat cu secțiuni încorporate pentru secțiuni de produse, servicii, echipă, clienți și mărturii. Pagina principală folosește animații frumoase și efecte de defilare paralax.

24. Lenscap

Lenscap

Lenscap este o temă WordPress frumos concepută pentru companii, marketeri și pagini de vânzări. Are un carusel de conținut extrem de personalizabil, care poate fi folosit ca antetul site-ului. Include șabloane superbe de galerie foto și video cu fereastră de tip pop-up pentru experiență de vizionare imersivă.

Configurarea temei este concepută pentru a fi simplă, vă iese din cale și vă permite să vă concentrați pe adăugarea de conținut. Toate opțiunile temei sunt disponibile în cadrul personalizatorului de teme live. WooCommerce este gata din cutie și oferă o experiență de cumpărături foarte curată utilizatorilor.

25. Module

module

Module este o temă WordPress bine pregătită, perfectă pentru a crea orice fel de pagină de vânzări. Este nevoie de o abordare modulară pentru proiectare și vine cu mai multe module gata de utilizare pe care le puteți trage și plasa pentru a vă crea machete.

Acesta include, de asemenea, câteva site-uri web gata de instalare pe care le puteți folosi ca punct de plecare pentru pagina dvs. de vânzări. Are mai multe widget-uri personalizate, bare laterale nelimitate, stiluri de antet, suport pentru fundal video, fonturi Google și asistență WooCommerce.

26. Lune

Lune

Lune este o temă flexibilă multifuncțională WordPress cu machete multiple de pagini de vânzări. Include un instalator de conținut demo cu un singur clic care vă ajută să creați rapid o pagină de vânzări. De asemenea, se livrează cu un plugin pentru constructor de pagini cu extensii specifice temei.

Ambalate în interior sunt 350 de secțiuni, 10 stiluri antet, 7 stiluri de subsol și mai multe widget-uri personalizate. Vine cu o gamă largă de opțiuni de personalizare care pot fi utilizate pentru a crea o pagină de vânzări cu adevărat unică.

27. Atomic

atomic

Atomic este o temă polivalentă elegant proiectată pentru marketing și întreprinderi. Include secțiuni încorporate pentru a prezenta cu ușurință proiecte, profiluri de personal, mărturii ale clienților, servicii, etc. De asemenea, include suport WooCommerce din cutie și îl puteți utiliza pentru a adăuga cu ușurință un magazin online pe site-ul dvs..

Configurarea temei este destul de ușoară și nu supără utilizatorii cu prea multe opțiuni. Puteți utiliza personalizatorul de teme live pentru a configura antetul, meniurile, culorile de accent etc. Este dotat cu un design de antet superb, cu opțiuni avansate, cum ar fi opacitatea imaginii antetului, culoarea prim-plan și textul de bun venit..

Asta este tot pentru acum.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune teme WordPress pentru pagina de vânzări pentru proiectele tale. Poate doriți să vedeți și ghidul nostru despre cum puteți genera generația de plumb în WordPress, ca un profesionist.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map