26 cele mai bune teme video WordPress (2019)

Căutați o temă video WordPress pentru site-ul dvs. web? WordPress face foarte ușor să încărcați sau să încorporați videoclipuri, ceea ce îl face o platformă excelentă pentru a vă construi site-ul video. În acest articol, am ales unele dintre cele mai bune teme video WordPress pe care le puteți instala.


Cele mai bune teme video WordPress

Construirea unui site web video cu WordPress

În primul rând, trebuie să vă asigurați că ați ales cea mai bună platformă de site pentru a vă construi site-ul video. Și bineînțeles, credem că WordPress.org găzduiește de la sine o platformă perfectă pentru asta.

Acesta vă oferă flexibilitate și vă oferă acces la mii de modele de site-uri web, suplimente și extensii.

În continuare, va trebui să vă înscrieți pentru un cont de găzduire WordPress. Toate site-urile web au nevoie de găzduire. Aceasta va fi acasă site-ul dvs. pe internet.

De asemenea, veți avea nevoie de un nume de domeniu. Aceasta este ceea ce utilizatorii vor tasta în browserul lor pentru a ajunge pe site-ul dvs. web. Va fi adresa site-ului dvs. web pe internet (de exemplu, wpbeginner.com sau google.com).

Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Sunt una dintre cele mai mari companii de găzduire de site-uri din lume. De asemenea, sunt un partener de hosting WordPress recomandat oficial.

După ce vă înscrieți la găzduire, va trebui să instalați WordPress. Urmați instrucțiunile din ghidul nostru pas cu pas despre cum să porniți un blog WordPress.

Acum sunteți gata să alegeți o temă pentru site-ul dvs. web. Alegeți o temă video WordPress din selecția noastră de experți de mai jos și urmați instrucțiunile din modul nostru de instalare a unui ghid tematic WordPress.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme video WordPress disponibile pe piață.

1. Inspiro

Inspiro

Inspiro este o frumoasă temă WordPress multifuncțională. Vine cu imagini de fundal video frumoase, o secțiune puternică de portofoliu și un modul de galerie.

Are widget-uri unice pentru afișarea vitrinelor portofoliului. Este livrat cu patru șabloane unice și un constructor de pagini drag and drop. De asemenea, are o casetă video care le permite utilizatorilor să vizioneze videoclipuri într-un fereastră pentru o experiență de utilizator mai imersivă.

2. VideoZ

VideoZ

VideoZ este o temă video în stil WordPress. Are un aspect bogat în conținut cu două coloane cu miniaturi video. Acesta acceptă pluginul Miniaturi video pentru a genera automat miniaturi pentru încorporarea video. De asemenea, acceptă pluginul WP-PostRatings, care permite utilizatorilor să noteze videoclipuri.

Acesta vine în mai multe opțiuni de aspect, o pagină de pornire widgetized și widget-uri personalizate pentru a afișa videoclipuri aleatorii, videoclipuri recente, butoane de socializare etc..

3. Videozoom

Videozoom

Videozoom este o temă elegantă de video WordPress, concepută special pentru a construi site-uri web și portaluri video. Suporta toate serviciile populare de încorporare și găzduire video. Vine cu o prezentare de diapozitive video încorporată pentru a vă prezenta cel mai puternic conținut.

Videozoom acceptă, de asemenea, WooCommerce și are o mulțime de opțiuni de personalizare care vă permit să creați site-uri web extrem de interesante și unice.

4. Tusant

Tusant

Tusant este o temă WordPress uimitor de frumoasă, creată special pentru videoclipuri, vloguri, podcasting și alte site-uri web bogate în multimedia. Dispune de o impresionantă dispunere modernă a paginii de pornire care pune media și centrul în fața dvs..

Puteți afișa playerul audio / video oriunde pe site-ul dvs. web. Acceptă liste de redare, episoade individuale și mai multe formate. Este conceput cu o primă abordare mobilă, astfel încât conținutul dvs. să arate la fel de grozav pe ecrane mai mici. Majoritatea setărilor tematice ar funcționa doar din cutie, dar există și o mulțime de opțiuni de personalizare pentru a schimba culorile, pentru a aranja widget-uri, pentru a configura pagina de pornire și multe altele.

5. Suarez

Suarez

Suarez este o temă elegantă pentru blogging WordPress. Dispune de un aspect frumos al paginii de pornire cu grilă de zidărie creată folosind miniaturi post. Funcționează cu pluginuri terțe pentru a crea miniaturi video.

Este livrat cu glisor încorporat, machete multiple de pagini, integrare în social media și coduri scurte utile și widgeturi personalizate.

6. Focus

concentra

Focus este o temă video frumoasă și gratuită WordPress. Acceptă încorporarea video, glisorul video și afișează automat video ca antet pentru postări. De asemenea, este livrat cu un player HTML5 frumos stilat pentru încărcări video.

Focus vine cu un constructor de pagini încorporat care vă permite să vă creați propriile machete de pagini. Este livrat cu mai multe șabloane de pagini și acceptă personalizatorul de teme live pentru o configurare mai rapidă.

7. Fotonotă 2.0

Fotonotă 2.0

Photonote 2.0 prezintă un design foarte unic, cu o prezentare de diapozitive activată la atingere pe pagina de pornire. Este o temă de fotografie, dar poate fi folosită cu ușurință pentru prezentarea videoclipurilor. Afișează videoclipuri în partea de sus a postării cu o vizualizare pe ecran complet.

Vine cu o lumină și o schemă de culori închise. Personalizarea temei este simplistă și puteți utiliza personalizatorul temelor pentru a schimba culorile și setările temei.

8. Vipress

Vipress

Vipress este o temă extrem de personalizabilă a revistei video WordPress. Vine cu un aspect modular al paginii de pornire care vă permite să adăugați blocuri de conținut pentru a vă construi pagina de pornire. Este livrat cu machete multiple de glisiere, generare automată de miniaturi video și două scheme de culori.

Este livrat cu widget-uri personalizate pentru social media, descoperire de conținut, reclame, vreme etc. Se acceptă fonturi Google, Google Maps și opțiuni ușoare de personalizare, cu opțiuni de culori nelimitate..

9. Povestea Reel

Reel Story

Reel Story este o frumoasă temă de portofoliu video WordPress. Este livrat cu mai multe opțiuni de dispunere și un constructor de pagini drag și drop pentru a crea propriile machete. Acceptă culori nelimitate de teme și personalizare temă live.

De asemenea, are o secțiune de portofoliu încorporată care vă permite să vă prezentați frumos videoclipurile. Are suport pentru mega-meniu, widget-uri personalizate, mai multe bare laterale și zone pregătite pentru widget-uri.

10. Dorsa

Dorsa

Dorsa este o temă polivalentă pentru WordPress în stil de revistă. Oferă un aspect frumos al grilei folosind miniaturi pentru a atrage atenția utilizatorilor asupra celui mai important conținut. Acceptă plugin-uri pentru miniatura video și vine cu suport complet WooCommerce.

De asemenea, este dotat cu un contor de posturi încorporate și afișări de post și are mai multe stiluri post, stiluri de antet personalizate și un glisor încorporat.

11. Videobox

Videobox

Videobox este o temă video modernă pentru WordPress. Acceptă multe servicii de încorporare video, cum ar fi YouTube, Vimeo, Facebook Video, Instagram Video, DailyMotion, Brightcove, Amazon S3, etc. Poate detecta automat videoclipurile și le poate folosi ca miniatura pentru postare. De asemenea, este livrat cu un widget video popular care vă permite să obțineți mai multe vizualizări pentru cel mai bun conținut video.

Videobox acceptă, de asemenea, WooCommerce, astfel încât să puteți adăuga un magazin online pe site-ul dvs. video sau să vindeți abonamente.

12. VideoPlace

Videoplace

VideoPlace este o altă temă de blog video WordPress, cu un design întunecat și o afișare frumoasă a videoclipurilor dvs. YouTube. Acesta folosește automat videoclipul YouTube ca miniatură pe pagina de pornire și afișează cele mai recente videoclipuri ca fiind prezentate în partea de sus.

13. Superstar

Superstar

Superstar este o temă modernă WordPress pentru site-uri web de muzică, video și evenimente. Este livrat cu un șablon video încorporat, galerii foto, playlist Soundcloud și suport complet WooCommerce. Vine cu discografie, mărturii și secțiuni de albume.

Are un glisier puternic și vine cu un constructor de pagini care vă permite să vă creați propriile machete de pagini folosind drag and drop.

14. Divertisment

Divertisment

Divertismentul este o temă elegantă WordPress, potrivită pentru site-uri web de divertisment, video și arte spectacole. Vă permite să construiți cu ușurință pagina de pornire utilizând un aspect modular. Suporta formatul de postare video, videoclipuri HTML5, videoclipuri, galerii foto etc.

Potrivit pentru site-urile web multilingve care folosesc WPML și vine cu coduri scurte și widget-uri personalizate.

15. Retrăiește

Retrăi

Relive este o temă WordPress frumos concepută, potrivită pentru fotografii, bloguri video și site-uri web. Relive este proiectat să spună povești cu forme lungi, cu elemente multimedia bogate și experiență de utilizare imersivă.

Vă permite să încorporați în articole dvs. videoclipuri, audio, galerii foto, hărți. Se concentrează pe experiența utilizatorului și vine cu o mulțime de opțiuni de personalizare care vă permit să vă faceți propriul dvs..

16. Magazinum

Magazinum

Magazinum este o frumoasă temă WordPress în stil revistă pentru site-urile video. Acceptă miniaturi video și vine cu un glisor de conținut încorporat. Are un widget video personalizat care vă permite să afișați videoclipuri recente în bara laterală.

De asemenea, vine cu widget-uri personalizate pentru profiluri de social media și galeria Flickr. Magazinum vine în două scheme de culori și un panou cu opțiuni tematice ușor de utilizat.

17. .TUBE

.TUB

.TUBE este o temă video gratuită WordPress, concepută special pentru bloggeri, producători de film și curatori video virali. Este livrat cu propriul său plugin de companie care vă permite să curațiți cu ușurință site-urile video frumoase. Pagina principală prezintă un aspect bazat pe grilă care afișează cu atenție miniaturile video. Este destul de simplu de configurat și foarte ușor de utilizat.

18. Filme

Filme

Filme este o temă video WordPress pentru construirea propriului site web video online. Este livrat cu opțiuni puternice de personalizare și asistență pentru încorporari video, videoclipuri HTML 5 și miniaturi video.

Vine cu mai multe formate de post, inclusiv video și tone de opțiuni de personalizare.

19. Eveniment

Eveniment

Evenimentul este o temă video foarte modernă WordPress, cu o zonă de bibliotecă video încorporată. Prezintă un design futurist, cu glisoare superbe, imagini cu antet mari și multiple opțiuni de aspect.

Vine cu o secțiune de evenimente, galerii de imagini, integrare în rețele de socializare, post statice și tone de opțiuni de personalizare.

20. Vidiho

Vidiho

O temă frumoasă a blogului video, Vidiho vine cu un glisor mare pe pagina principală, astfel încât să puteți afișa videoclipurile dvs. în format HD. O altă caracteristică excelentă este că atunci când faceți clic pe o miniatură video, videoclipul din postare se deschide într-o fereastră pop-up.

În afară de asta, vine cu o mulțime de funcții tematice premium, cum ar fi shortcodes, machete de pagini, widget-uri și integrare în social media.

21. Media de operare

Media de operare

OS Media este o temă video gratuită WordPress. Este o temă pentru copii cu douăzeci și paisprezece temă și este concepută pentru a converti aspectul stilului său de revistă într-o galerie video.

Tema vine cu propriul său plugin de companie care adaugă codul video scurt, tipul postului video și suportul video oferit. Acceptă încorporari YouTube și Vimeo, videoclipuri HTML5 în format mp4, videoclipuri de la servicii de stocare la distanță.

22. Filme online

Filme online

Filme online este o temă WordPress pentru a-ți construi propriul site de filme online. Este livrat cu un tip de post de filme încorporat, care vă permite să curați cu ușurință filmele de pe site-ul dvs. în genuri și subiecte.

Este livrat cu mai multe opțiuni de aspect, 80+ shortcodes și șabloane personalizate pentru blog, galerie și despre pagini.

23. Videoblog

videoblog

Videoblog este o temă video gratuită pentru WordPress în stilul revistei gratuite. Afișează conținutul tău prezentat în partea de sus și arată postările din cele 5 categorii selectate într-un aspect frumos de grilă. Acceptă plugin-uri terțe pentru miniaturi video, evaluări postare etc..

24. Lenscap

Lenscap

Lenscap este o temă a revistei WordPress perfectă pentru site-uri bogate în conținut, site-uri video și bloguri. Dispune de un carusel de conținut prezentat și un meniu din categoria de subsol pentru a adăuga descoperire de conținut în partea de sus. De asemenea, are pop-up lightbox pentru a vă afișa galeriile și videoclipurile.

Vine cu un generator de scheme de culori dinamice care ajustează automat culorile în funcție de selecția dvs. De asemenea, are mai multe scheme de culori gata de utilizat. Este foarte personalizabil și vine cu suport complet WooCommerce.

25. Steagul Negru

Steag de pirați

Black Flag este o temă WordPress multifuncțională potrivită pentru jocuri, videoclipuri și site-uri web de reviste. Este livrat cu mai multe opțiuni de aspect, un glisor de conținut frumos prezentat și scheme de culori multiple.

Vine cu o pagină TV care prezintă toate videoclipurile dvs. pe o singură pagină cu mai multe opțiuni de aspect. Vine cu suport complet pentru încorporarea video, precum și pentru videoclipurile HTML5.

26. Mesmerize

Hipnotiza

Mesmerize este o altă mare temă gratuită WordPress cu un design cu adevărat polivalent, capabil să manipuleze videoclipuri cu grație. Acesta este dotat cu funcții și opțiuni la îndemână, astfel încât să nu fiți nevoiți să luptați cu codul sau CSS.

Designul paginii de pornire include 5 stiluri de antet și peste 30 de secțiuni de conținut gata de utilizare pe care le puteți adăuga cu ușurință. De asemenea, include suport pentru fundaluri video, prezentări de diapozitive, tipuri de conținut de antet, suprapuneri de gradient și multe altele.

Asta este tot pentru acum.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți tema video video WordPress perfectă pentru site-ul dvs. web. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru SEO SEO pas cu pas pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me