26 cele mai bune teme WordPress minimaliste pentru scriitori

Căutați cele mai bune teme WordPress minimaliste pentru scriitori? Multe șabloane moderne de WordPress sunt concepute pentru site-urile web de afaceri, concentrându-se mai mult pe vânzare decât pe lizibilitate. În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune teme WordPress minimaliste pentru scriitori și bloggeri.


Cele mai bune teme WordPress minimaliste pentru scriitori

Construirea unui site minimalist pentru scriitori cu WordPress

Mulți începători nu știu că există de fapt două tipuri de WordPress. Primul este unul propriu găzduit de WordPress numit și site-uri WordPress.org, iar celălalt este WordPress.com.

Un site web WordPress.org de sine stătător vă oferă acces la toate funcțiile WordPress din cutie. Pentru detalii, consultați comparația noastră dintre WordPress.org și WordPress.com

Veți avea nevoie de un nume de domeniu și un cont de găzduire WordPress pentru a porni propriul site web WordPress.org.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Acestea sunt un furnizor de hosting de WordPress recomandat oficial și oferă utilizatorilor WPBeginner nume de domeniu gratuit și reducere la găzduire.

După ce ați cumpărat găzduire, accesați modul nostru de a începe un ghid de blog pentru instrucțiuni de instalare pas cu pas.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cele mai bune teme WordPress minimaliste pentru scriitori. Această listă conține teme WordPress gratuite și plătite și toate sunt responsabile pentru mobil.

1. Wilson

Wilson

Wilson este o temă WordPress minimalistă elegantă pentru bloggeri. Acesta include 5 stiluri de antet și mai multe machete de blog, inclusiv grilă de zidărie, listă, standard și stiluri clasice.

Aspectul paginii de pornire include un slider de conținut prezentat cu 4 machete diferite. Unele alte caracteristici notabile sunt fonturile Google, widget-urile personalizate, bara laterală lipicioasă și șablonul formularului de contact.

2. Elegant

Elegant

Elegant este o frumoasă temă minimalistă pe WordPress. Are imagini mari și caracteristici clare, care îmbunătățesc lizibilitatea și experiența utilizatorului.

Este o temă de blog, dar poate fi folosită și de agenții, site-uri web de reviste și magazine online. Include mai multe stiluri de antet, secțiuni de portofoliu și echipă, scheme de culori multiple și un constructor de pagini drag and drop.

3. Cameră foto

aparat foto

Camera este o temă WordPress minimalistă pentru fotografi, bloggeri și scriitori. Este perfect pentru blogurile foto și vă permite să vă prezentați fotografiile pe site-ul dvs. web. Folosește aspectul fără distrageri cu bară laterală pliabilă și meniuri de navigare.

Include șabloane frumoase pentru pagina principală, o singură pagină de post și galerii foto. Funcționează din cutie și toate opțiunile tematice pot fi ușor configurate folosind personalizatorul live.

4. Tinos

Tinos

Tinos este o minunată temă WordPress minimalistă pentru scriitori și bloggeri. Se concentrează pe o lizibilitate îmbunătățită, cu o tipografie elegantă și un aspect fără distrageri.

Acesta adaugă butoanele următoare și anterioare la postările de pe blogul dvs. pe pagina principală, permițând utilizatorilor să sară la postările următoare sau anterioare de pe ecran. Este foarte ușor de configurat cu opțiuni tematice minime și o pagină cu setări teme personalizate.

5. Monocrom

Monocrom

Aveți nevoie de și mai mult minimalism în designul site-ului dvs.? Vezi Monochrome. Această temă WordPress extrem de minimalistă oferă mult spațiu alb, tipografie curată și un design elegant.

Este construit pe topul cadrului tematic al Genezei. Are anteturi personalizabile, aspect de pagini de pornire widgetized și panou de opțiuni tematice. Este eCommerce gata din cutie și extrem de optimizat pentru viteză și performanță.

6. Buzunar

Buzunar

Pocket este o temă WordPress fără distracții pentru autori, bloggeri și scriitori. Principalele sale caracteristici includ o tipografie frumoasă și imagini caracteristice expresive.

Funcționează în afara cutiei și include doar opțiunile de care aveți nevoie. Are un aspect de o singură coloană, cu meniuri de navigare în partea de sus și o zonă de widget de subsol în partea de jos. Este gata de traducere și funcționează cu toate pluginurile WordPress de top.

7. Autor Pro

Autor Pro

Author Pro este o temă profesională WordPress pentru autori și scriitori. Se livrează cu un plugin Author Pro Pro care vă permite să creați o bibliotecă de cărți cu pagina de detalii pentru fiecare articol. Este gata comerțul electronic și poate fi folosit și pentru vânzarea de cărți electronice.

Bazat pe cadrul Genesis, Author Pro oferă un aspect elegant și curat. Are un aspect complet widgetized al paginii de pornire, antet personalizat, suport personalizator și o pagină cu opțiuni tematice.

8. Bretania

Bretania

Brittany este un șablon curat și spațios WordPress pentru bloggeri și scriitori în stilul de viață. Vine cu o mulțime de opțiuni de personalizare pentru a alege diferite machete, culori și fonturi pentru blogul tău.

Este pagina principală este complet widgetized permițându-vă doar să trageți și să eliminați widget-uri de conținut. De asemenea, include widget-uri personalizate pentru social media și funcții de descoperire de conținut. Este WooCommerce gata și funcționează cu toate pluginurile populare pentru construirea de pagini.

9. Pro atmosfera

Atmosfera Pro

Atmosphere Pro este o frumoasă temă WordPress minimalistă pentru tot felul de site-uri web. Dispune de aspect de widgetized homepage cu o imagine mare în partea de sus, mesaj de bun venit și buton de apel la acțiune.

Vine cu o pagină de blog separată, meniu de navigare, antet personalizat și o pagină cu setări tematice. Este construit pe cadrul Genesis și vine cu suport complet WooCommerce.

10. Ava

Ava

Ava este o temă de blogging WordPress cu o abordare minimalistă a designului. Acesta include 5 machete de blog, peste 500 de fonturi Google, mai multe stiluri de antet și șabloane de pagini.

Alte caracteristici notabile includ widget-uri personalizate, antet lipicios, generator de bare laterale, efecte de fundal paralax și multe altele. Are un panou cu opțiuni personalizate cu teme și asistență personalizată live pentru a vă ajuta să configurați rapid site-ul.

11. Candid

Sincer

Candid este o temă modernă de blogging WordPress, cu un design minimalist. Este conceput manual pentru a pune conținutul dvs. în fața și centrul site-ului dvs. cu o tipografie frumoasă și imagini elegante.

Include șabloane frumoase pentru a afișa galerii foto și videoclipuri. Șabloanele pentru o singură postare vin cu stiluri de aspect frumoase pentru a publica conținut atractiv. Este foarte ușor de utilizat și funcționează din cutie. Există, de asemenea, un ghid pentru a vă ajuta să începeți rapid.

12. Modernizare

Moderniza

Modernize este o temă gratuită WordPress cu un layout tradițional al blogului. Este conceput pentru bloggeri și scriitori care nu doresc să se lupte cu opțiunile tematice.

Este livrat cu macheta cu mai multe coloane, asistență personalizată în direct, pictograme pentru meniul social, fundal personalizat și suport pentru antet. Are setări limitate ceea ce o face super ușor de utilizat.

13. Colț

Colţ

Corner este o temă WordPress pentru profesioniști creativi, inclusiv scriitori și bloggeri. Această frumoasă temă prezintă un aspect minim, glisorul paginii de pornire și o secțiune de portofoliu.

Este WooCommerce gata și vine cu widget-uri personalizate pentru partajare socială și descoperire de conținut. Include un panou cu opțiuni tematice pentru o configurare mai ușoară.

14. Parallax Pro

Parallax Pro

Parallax Pro este o temă WordPress minimalistă pentru toate scopurile, potrivită pentru tot felul de site-uri web, inclusiv bloguri. Este construit pe partea de sus a fundației solide din piatră a temei Genezei.

Are un aspect widgetizat de homepage cu efecte frumoase de paralax. Este livrat cu un antet personalizabil, suport personalizat live și panou de opțiuni tematice pentru a vă ajuta să începeți rapid.

15. Wisteria

Wisteria

Wisteria este o temă gratuită de blogging WordPress, cu un design minimalist și un aspect clasic al blogului. Prezintă un aspect de două coloane cu o bară laterală la dreapta. Este gata de traducere și include funcții precum fundal personalizat, culori nelimitate și antet personalizabil.

16. Heron

Stârc

Heron este o altă simplă și elegantă temă minimalistă WordPress. Are o structură cu o singură coloană, cu imagini mari de pe pagina principală, pentru a oferi utilizatorilor acces la conținutul dvs. imediat.

Include funcții precum o suprapunere de căutare pe ecran complet, pictograme pentru rețelele de socializare, meniu de navigare lipicios și suport pentru caseta bio pentru autor. Vă iese din cale și vă permite să vă concentrați asupra scrierii din cutie.

17. Estetica

Estetic

Aesthetic este o temă elegantă de blogging WordPress, potrivită pentru scriitori, bloggeri de stil de viață, jurnale și site-uri web personale. Include un constructor de pagini de glisare și de plasare integrate pentru a crea propriile machete de pagini personalizate.

Include opțiuni de culoare nelimitate, machete multiple, bare laterale nelimitate și suport pentru formularul de contact. Are un panou de opțiuni tematice mai simplu pentru a vă ajuta să parcurgeți procesul de configurare și caracteristicile temei.

18. Libretul

Libret

Căutați o temă WordPress gratuită, cu aspect fără distracții și tipografie elegantă? Aruncă o privire la Libretto. Această superbă temă WordPress este concepută pentru lizibilitate cu o tipografie frumoasă și un aspect curat.

Utilizează un singur aspect de coloană, potrivit pentru conținutul de forme lungi, poezie, nuvele și multe altele.

19. Elemin

Elemin

Elemin este o temă clasică de blogging WordPress, care prezintă un aspect în două coloane cu bara laterală dreaptă. Poate fi, de asemenea, utilizat într-un aspect de patru coloane sau un layout grilă.

Include pop-up lightbox pentru galerii de imagini, asistență de la dreapta la stânga, widget-uri de subsol și 11 scheme de culori. Vă permite să importați cu ușurință conținut demo sau să utilizați panoul de opțiuni tematice pentru a configura site-ul.

20. Eclipsa

Eclipsă

Eclipse este o temă elegantă pentru WordPress pentru bloggeri, scriitori și autori. Pagina sa de pornire conține un glisor frumos care vă prezintă conținutul, urmat de blocuri de linkuri către pagini importante, apoi de postările recente dintr-o grilă.

Se livrează cu un widget personalizat pentru fotografii și videoclipuri Instagram. De asemenea, are șabloane frumoase de galerie, secțiune de portofoliu și este complet compatibil cu WooCommerce.

21. Verbosa

Verbosa

Verbosa este o temă elegantă WordPress gratuită pentru tipuri creative. Utilizează tipografie elegantă, utilizarea eficientă a contrastului, distanțarea și un stil minimalist pentru a crea o experiență captivantă pentru utilizatorii dvs..

Este livrat cu macheta cu mai multe coloane pentru pagina principală, pictograme de social media, antete personalizate, fundal personalizat și multe altele. Este ușor de utilizat și toate temele sunt perfect ambalate în temele personalizatorului.

22. Chatter

pălăvrăgeală

Chatter este o temă premium minimalistă pentru bloggeri. Este livrat cu un pachet de 22 de șabloane de site-uri web care pot fi instalate cu un singur clic și conținut demo complet.

Are un design curat, cu mult spațiu alb și glisor de conținut prezentat în partea de sus. Acesta include 4 stiluri de antet, stiluri de subsol, culori nelimitate, plugin pentru constructor de pagini și suport web multilingv.

23. mediu

Mediu

Medium este o temă simplă de blogging WordPress, cu un design modern și frumos. Utilizează aspectul a trei coloane pentru pagina principală cu două bare laterale pe ambele părți.

Include o pagină de arhive personalizate, bare laterale lipicioase, pagina de formular de contact, meniul de social media și multe altele. Este super ușor de utilizat și funcționează din cutie cu setări foarte minime.

24. Ardei+

Pepper +

Pepper + este o temă pentru toate scopurile WordPress, potrivită pentru a construi orice fel de site web. Este livrat cu 6 modele gata făcute și module de drag and drop pentru a crea cu ușurință orice tip de layout doriți.

Include fonturi Google, stiluri de antet multiple, fonturi de pictograme, formular de abonare prin e-mail și multe altele. Este super-flexibil și poate fi folosit pentru a crea rapid un site web frumos.

25. Scrieri

scrieri

Writings este o temă WordPress minimalistă creată special pentru scriitori și bloggeri. Are un aspect spațios, cu mult spațiu alb și tipografie frumoasă.

Este conceput pentru a lucra din cutie cu un efort minim necesar pentru a configura tema. Această temă WordPress curată și simplă este perfectă pentru scriitorii care caută un design fără distrageri pentru site-ul lor web.

26. Șaisprezece Nouă

Șaisprezece Nouă

Sixteen Nine este o temă elegantă WordPress minimalistă, construită cu cadrul Genesis. Potrivit pentru bloggeri și scriitori, această temă prezintă un aspect de trei coloane cu două bare laterale.

Include meniuri de social media, șablon de pagină de destinație, antet personalizat, șablon de pagină cu lățime completă și multe altele. Funcționează din cutie cu un timp minim necesar pentru configurare.

27. Fructuos

roditor

Fructuos este o temă WordPress curată și simplă, cu un design minimalist. Este livrat cu două opțiuni de dispunere, un aspect responsiv implicit și un static fixat cu aspect.

În opțiunile tematice puteți alege tipul de aspect, încărcați logo-ul, fundalul, favicon, alegeți fonturi, schimba culoarea pentru meniu, încărcați imagini în slider și multe altele. Acceptă WooCommerce și poate fi utilizat și cu site-uri web multilingve.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme WordPress minimaliste pentru scriitori. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră de pluginuri trebuie să aibă WordPress pentru toate site-urile web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me