26 cele mai bune teme WordPress pentru muzicieni (2019)

Vrei să creezi un site web pentru trupa ta? Nu sunteți sigur care este cea mai bună temă WordPress pentru muzicieni și site-uri de bandă? Cei mai mulți muzicieni și trupe se bazează pe social media lor urmând pe Twitter, Facebook și Instagram. Cu toate acestea, pe măsură ce crești, devine esențial să ai un site web. În acest articol, vom prezenta cele mai bune teme WordPress pentru muzicieni și trupe pentru a-și promova muzica.


Cele mai bune teme WordPress pentru muzicieni și trupe

Noțiuni introductive cu un site web WordPress pentru muzicieni

WordPress este cea mai bună platformă pentru muzicieni și trupe pentru a-și construi site-ul. Vă permite să vă încorporați muzica, să vindeți bilete și să integrați social media fără prea multe cunoștințe tehnice.

Pentru a începe un site web pentru trupa dvs., cele două lucruri de care aveți nevoie este un nume de domeniu și web hosting. Domeniul dvs. este adresa site-ului dvs. web (cum ar fi google.com). Gazduirea web este locul în care site-ul dvs. web locuiește pe internet (aici este stocată fișierele dvs.).

Avem un ghid detaliat despre cum să alegeți cel mai bun hosting WordPress și cum să alegeți cel mai bun nume de domeniu. Dar dacă nu doriți să citiți asta, puteți săriți direct la recomandarea noastră.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost deoarece sunt furnizorii oficiali de găzduire WordPress.org. De asemenea, aceștia oferă utilizatorilor noștri un nume de domeniu gratuit și cu 60% reducere la planurile de găzduire dacă utilizați codul nostru promoțional Bluehost.

După aceea, puteți urma ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați WordPress.

După ce site-ul dvs. este în funcțiune, veți putea selecta o temă WordPress pentru site-ul dvs. web. Selectați una dintre temele enumerate mai jos și vedeți ghidul începătorului nostru despre cum să instalați o temă WordPress.

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru muzicieni și trupe.

1. Călător

Călător

Wayfarer este o temă WordPress construită special pentru muzicieni, trupe și companii de discuri. Prezintă un aspect modern, cu tone de funcții pentru un site web legat de muzică.

Este încorporat în biblioteci audio și video care vă permit să vă prezentați lucrările oriunde pe site-ul dvs. web. Are muzică și video playere personalizate, cu suport pentru playlist-uri single sau multi-track.

De asemenea, vine cu o zonă de management pentru concerte, astfel încât urmașii tăi să găsească locul unde vei efectua și să cumperi bilete. În ciuda atât de multe funcții avansate, este încă foarte ușor și ușor de instalat.

2. Amplifica

Amplifica

Amplify este o frumoasă temă WordPress pentru muzicieni. Este foarte personalizabil cu anteturi personalizate, fundaluri, alegeri de culori, șabloane, machete multiple și personalizator live.

Este livrat cu gestionarea concertelor, audio player, gestionarea playlist-urilor și widget-uri personalizate pentru a adăuga concerte și muzică oriunde pe site-ul dvs. Este, de asemenea, pe deplin pregătit pentru a fi utilizat cu construitori de pagini drag and drop cum ar fi Beaver Builder.

3. Obsidian

Obsidian

Obsidian este o temă WordPress modernă și elegantă pentru trupe și muzicieni. Este livrat cu secțiuni frumoase de bibliotecă audio și video, zona de gestionare a concertelor, discografie și un player amplu pe site.

Dispune de fundaluri frumoase pe ecran complet, care pot fi personalizate cu ușurință pentru a oferi site-ului dvs. un aspect unic.

4. Tusant

Tusant

Tusant este o temă WordPress frumos realizată special pentru muzicieni, trupe, podcast-uri și site-uri web bogate în multimedia. Dispune de un aspect impresionant al paginii de pornire pentru a capta atenția publicului cu conținutul dvs. audio și video afișat în mod vizibil.

Puteți afișa playerul media oriunde pe site-ul dvs. web. Acceptă liste de redare, episoade individuale și mai multe formate. Este foarte ușor de utilizat cu o mulțime de opțiuni de personalizare pentru a vă ajuta să-l faceți unic.

5. Ciocan

Ciocan

Hammer este o temă de muzică WordPress cu o abordare minimalistă a designului. Dispune de un glisor mare pe pagina principală, cu widget-uri de social media și un player de muzică la nivel de site.

De asemenea, vine cu o secțiune de blog în stil zidărie, cu afișare frumoasă a imaginilor prezentate și tipografie crocantă. De asemenea, vine cu managementul concertului, discografie, bibliotecă video și suport pentru fonturi personalizate.

6. Muzică

Muzică

Muzica este o temă puternică WordPress pentru muzicieni și trupe. Vine cu un player de muzică minunat, coapte chiar în temă.

Muzica oferă un fundal video sau o imagine pe ecranul complet pe pagina de pornire cu un apel la acțiune. De asemenea, vine cu opțiuni de dispunere și culoare nelimitate. De asemenea, vine cu pagini de artiști, care vă permit să vă prezentați mai mulți artiști cu datele turneului, muzică și videoclipuri.

7. Eveniment

Eveniment

Evenimentul este o temă puternică WordPress pentru baruri, muzicieni, locuri de divertisment, trupe, etc. Prezintă un aspect futurist modern, cu imagini de fundal mari.

Este conceput pentru a prezenta evenimentele și vine cu o zonă de gestionare a evenimentelor. Evenimentul are, de asemenea, galerii, bibliotecă video, integrare în social media și tone de opțiuni de personalizare.

8. Bati cerul

Bate Cerul

Beat Heaven este o temă WordPress pentru sălile de muzică, muzicieni și trupe. Vine cu secțiunea de gestionare a evenimentelor pentru a adăuga și gestiona cu ușurință evenimente de pe site-ul dvs. web.

Dispune de un glisor frumos, cu mai multe stiluri și opțiuni de aspect. De asemenea, vine cu un player audio frumos. Puteți adăuga pe tot site-ul playerului sau afișa piese audio individuale în bibliotecă.

9. Soundstage

soundstage

Dacă doriți să începeți un magazin online care să vândă muzica dvs., atunci Soundstage o face super ușoară. Această frumoasă temă de muzică WordPress vine cu funcții puternice, cum ar fi playerul mp3 încorporat, galeriile, playerul video și o secțiune de blog.

Dispune de un slider personalizat pentru pagina principală, pagini de membru ale trupei, discografie și o zonă de homepage widgetizată.

10. Oscilator

Oscilatorul

Oscillator este o temă elegantă de muzică WordPress, bogată în caracteristici. Este livrat cu glisor încorporat, artiști, discografie, eveniment, galerii și videoclipuri.

Are un player muzical frumos pe care îl puteți afișa pe întregul site. De asemenea, are gestionare de evenimente, discografie, drag and drop pagina principală și widget-uri personalizate pentru descoperirea de conținut, rețele sociale, Twitter, Flickr și multe altele.

11. Oxium

Oxium

Oxium este o frumoasă temă WordPress pentru muzicieni. Este livrat cu biblioteca audio și video, discografie, galerii și un constructor de pagini de pornire.

De asemenea, are pagini de artiști încorporate, management de evenimente, glisor și widget-uri personalizate pentru social media și descoperire de conținut.

12. Sesiuni

sesiuni

Sessions este o temă WordPress pentru muzicieni, DJ, organizatori de evenimente, cluburi de noapte și pentru toți cei din industria divertismentului. Dispune de un glisor frumos pentru paginile de pornire, de un player media încorporat și de un constructor de pagini de drag and drop.

Vine cu suport WooCommerce pentru a putea vinde lucruri de pe site-ul dvs. web. De asemenea, are discografie, pagini de artiști, evenimente, galerii și widget-uri personalizate pentru integrarea social media.

13. Berliner

berlinez

Berliner este o temă elegantă pentru WordPress pentru muzicieni, artiști, trupe și locații de muzică. Dispune de un slider frumos pentru pagina principală, glisor de evenimente și secțiune de știri.

De asemenea, vine cu pagini de artist, discografie, gestionarea evenimentelor, galerii și videoclipuri.

14. Kontrol

Kontrol

Kontrol este o temă modernă și foarte personalizabilă de muzică WordPress. Are un glisor frumos pe pagina principală, player muzical, galerie video, fotografii și secțiune blog.

Kontol vine cu un sistem de gestionare a evenimentelor și widget personalizat pentru a afișa evenimente pe pagina principală. De asemenea, are pagini de artiști, carusel, albume, scheme de culori multiple și machete.

15. Hernan

Hernan

Hernan este o temă elegantă de WordPress pentru muzicieni, trupe, DJ, etc. Are videoclipuri încorporate, discografie, media player, management de evenimente, galerii și pagini de artiști.

Tema vine cu mai multe opțiuni de dispunere, culori și widget-uri personalizate pentru descoperirea conținutului și integrarea social media.

16. Promenada

Promenadă

Promenada este o temă WordPress concepută pentru muzicienii care doresc să iasă în evidență cu stil și clasă. Vine cu o pagină de pornire extrem de personalizabilă, cu conținut, muzică prezentată, un player media frumos și widget-uri personalizate.

Promenada vine cu un sistem de gestionare a evenimentelor și o frumoasă bibliotecă video. Este foarte ușor de configurat și foarte personalizabil.

17. Twotone

Două tone

Cu un antet cu ecran complet și un frumos player de muzică transparentă, Twotone iese în evidență este o temă WordPress ideală pentru muzicieni. Sub antet se află o zonă widgetizată cu două coloane pentru a vă afișa muzica, evenimentele, discografia și postările de pe blog.

Twotone vine cu gestionarea evenimentelor, gestionarea pieselor și cântecelor, fonturile personalizate, biblioteca video și galeria.

18. Marquee

marchiză

Marquee are un aspect împărțit în două coloane, cu o imagine de antet și elemente de pagină de start widgetizate. Marquee vine cu un media player frumos, management audio-video media, pagini artist, discografie și sistem de gestionare a evenimentelor.

De asemenea, este optimizat pentru viteză și performanță cu tone de opțiuni de personalizare.

19. Steaua rockului

Vedetă rock

Rock Star este o temă elegantă și gratuită de muzică WordPress. Este livrat cu mai multe machete, ticker de știri, conținut prezentat, glisor prezentat, tururi, pesmet, videoclipuri, icoane sociale și imagini de instagram.

Este integrat în integrarea social media, permițând vizitatorilor să partajeze cu ușurință piesele și datele turului. De asemenea, vine cu un widget personalizat pentru Instagram pentru a vă împărtăși ușor fotografiile pe site-ul dvs..

20. DJ

DJ

DJ este o frumoasă temă WordPress pentru muzicieni, DJ, muzică și site-uri web de divertisment. Este livrat cu player audio și galerie video încorporat.

De asemenea, are mai multe șabloane de pagini, widget-uri personalizate, slider frumos, conținut prezentat și personalizator live.

21. Brooklyn

Brooklyn

Brooklyn este o temă colorată de muzică WordPress. Este livrat cu 5 scheme de culori și multiple opțiuni de aspect. Funcționează frumos cu videoclipurile YouTube și Vimeo și vă permite să adăugați listele de redare de pe SoundCloud.

Brooklyn este ușor de configurat și poate fi folosit și ca temă de blogging pentru bloguri de divertisment și muzică.

22. Setlist

setlist

Setlist este o temă modernă de muzică WordPress pentru muzicieni, trupe, site-uri web legate de divertisment. Vine cu un modul integrat de gestionare a evenimentelor care vă permite să adăugați cu ușurință datele viitoare ale turului.

De asemenea, funcționează frumos cu site-uri de găzduire video precum YouTube și Vimeo. Este livrat cu mai multe scheme de culori gata de utilizare, integrare social media, glisor frumos și configurare rapidă.

23. Club de noapte

Nightclubbing

NightClubbing este o temă WordPress cu grafică frumoasă construită pentru muzicieni, cluburi de noapte și site-uri de muzică în general. Este livrat cu 7 scheme de culori frumoase, calendar de evenimente încorporat, șablon de pagină de pornire și integrare socială.

Vă permite, de asemenea, să adăugați muzică de la SoundCloud, YouTube sau Vimeo cu widget-ul pentru a afișa muzica sau videoclipurile dvs. pe site-ul dvs. web..

24. Armonic

Armonic

Harmonic este o frumoasă temă gratuită WordPress, concepută pentru artiști, muzicieni, fotografi. Este livrat cu un tip de post personalizat de portofoliu, un aspect frumos al paginii de pornire, afișare media frumoasă, antete personalizate și fundaluri.

25. Videozoom

Videozoom

Videozoom este o temă WordPress pentru site-urile video perfecte pentru site-urile care partajează videoclipuri muzicale. Este livrat cu un glisor video puternic care vă permite să afișați galerii video într-un carusel frumos.

Puteți încorpora videoclipuri în WordPress de pe YouTube și Vimeo.

26. Schi de dans

Ringul de dans

Dance Floor este un club de noapte și temă muzicală WordPress. Este livrat cu un widget frumos de piese audio, cu glisor ușor de utilizat și cu o integrare puternică în social media.

Are un calendar de evenimente încorporat pentru a promova evenimente și date de tur. Are 5 stiluri de culori și opțiuni ușoare de configurare și personalizare.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cea mai bună temă WordPress pentru site-ul dvs. de bandă sau muzician. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră de 40 de instrumente utile pentru a gestiona și crește site-ul dvs. WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map