27 Cele mai bune teme ale revistei WordPress din 2020 [GRATUIT + PLATIT]

Căutați cele mai bune teme din revista WordPress pentru site-ul dvs. web?


Site-urile bogate în conținut au nevoie de machete diferite care le pot ajuta să promoveze tot conținutul nou și important simultan. Temele revistei WordPress sunt concepute pentru a face exact asta.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune teme ale revistei WordPress care vor ajuta conținutul să strălucească.

Cele mai bune teme ale revistei WordPress

Noțiuni introductive cu un site web al revistei WordPress

WordPress este cel mai bun constructor de site-uri web pentru construirea unui site de reviste. În prezent, alimentează peste 34% din toate site-urile de pe internet.

Dacă doriți să faceți un site web al revistei cu WordPress, atunci primul lucru de care aveți nevoie este un nume de domeniu și web hosting.

Site-urile din reviste au adesea mult conținut, inclusiv imagini și videoclipuri. Acesta este motivul pentru care trebuie să alegeți o companie de găzduire WordPress care vă oferă suficient spațiu pentru a încărca toate fișierele dvs., în timp ce vă gestionați eficient traficul.

Dacă tocmai începeți, atunci vă recomandăm Bluehost. Sunt cea mai populară companie de găzduire și un furnizor oficial de hosting hosting recomandat de WordPress.org.

Pentru instrucțiuni pas cu pas complete, consultați ghidul nostru despre cum să porniți un blog WordPress.

Dacă aveți trafic mare, atunci vă recomandăm să mergeți cu WP Engine. Este un serviciu de găzduire WordPress gestionat, ceea ce înseamnă că se vor ocupa de toate pentru tine.

Este posibil ca unii dintre voi să aibă deja un site WordPress și să doriți doar să treceți la o temă de revistă. Este important să înțelegeți ce se întâmplă atunci când schimbați tema WordPress și urmați lista noastră de verificare a lucrurilor pe care trebuie să le faceți înainte de a schimba temele WordPress.

Cu acest lucru, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme ale revistei WordPress pe care le puteți utiliza pe site-ul dvs..

1. Divi

Divi

Divi este o temă populară WordPress concepută pentru a crea orice site web. Este livrat cu un constructor de pagini încorporat și zeci de machete gata pregătite, inclusiv mai multe șabloane pentru reviste online.

Dispune de elemente de design personalizate, scheme de culori, opțiuni de fundal și multe altele. De asemenea, include optimizarea SEO pentru a ajuta la clasarea site-ului dvs. web în motoarele de căutare.

2. Astra

Astra Blog de călătorie

Astra este una dintre cele mai bune teme polivalente WordPress de pe piață. Este livrat cu mai multe site-uri web gata de lansare pe care le puteți instala folosind pluginul gratuit Astra Starter Sites.

Funcționează excelent cu orice plugin pentru constructor de pagini WordPress și vine cu tone de opțiuni flexibile. Vă puteți personaliza tema utilizând personalizatorul live sau pur și simplu editând o pagină în editorul WordPress implicit.

3. Revista Pro

Revista Pro

Magazine Pro este o temă modernă a revistei WordPress de StudioPress. Construit pe partea de sus a cadrului Genesis puternic, acesta oferă antete personalizabile și este pregătit pentru WooCommerce.

De asemenea, include o pagină de start widgetized ușor de configurat, machete de pagini multiple și personalizator de teme live.

StudioPress face parte acum din WP Engine, cea mai populară companie de găzduire WordPress administrată. Puteți obține această temă și toate celelalte 35 de teme StudioPress când vă înscrieți la găzduirea WP Engine pentru a vă construi site-ul.

Primă: Utilizatorii WPBeginner beneficiază și de o reducere suplimentară de 20%. Începeți cu WP Engine azi!

4. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă gratuită multifuncțională WordPress. Se livrează cu zeci de site-uri pre-construite și un importator de conținut de un clic pentru a începe rapid.

Cu integrarea comerțului electronic, vă permite să vindeți mărfuri și să faceți bani online. Tema este gata de traducere și acceptă limbi RTL din cutie.

5. Ultra

Ultra

Ultra este o temă uimitoare WordPress cu o abordare polivalentă pentru a face cu ușurință o revistă sau un site de știri. Oferă site-uri demo complet personalizabile și un constructor de pagini încorporat pentru personalizare.

Alte caracteristici notabile includ suplimente premium, scheme de culori, opțiuni de dispunere, derulare parallaxă și multe altele. Are filtre de imagine pentru a impresiona utilizatorii dvs. la prima privire pe site-ul revistei dvs..

6. Tema Guten

Tema Guten

Guten Theme este o temă elegantă a revistei WordPress, concepută pentru editorul de blocuri WordPress. Este livrat cu mai multe machete încorporate pentru antet, subsol și blog.

Acceptă blocuri suplimentare Gutenberg, care vă permit să creați aspecte impresionante de conținut pentru postările și paginile dvs. cu ușurință. Are culori personalizate și setări de fonturi cu șabloane flexibile.

7. Tribuna

Tribună

Tribune este o temă puternică de știri și reviste WordPress, cu un aspect elegant care conține cel mai important conținut. Are o zonă cu postări prezentate în partea de sus și un glisor pentru carusel în partea de jos a paginii.

Printre alte caracteristici, oferă un slider, un widget video, setări personalizate de WordPress în direct, widgeturi cu file, defilare infinită, integrare în social media și configurare rapidă.

8. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro este o excelentă temă polivalentă WordPress pentru site-urile de știri și reviste. Este livrat cu o pagină de pornire complet personalizabilă, cu un slider de conținut prezentat, un constructor dinamic de pagini de pornire, categorii prezentate și un instalator de conținut demo de un clic..

Are mai multe șabloane de pagini, culori personalizate, fonturi, logo și opțiuni de fundal. Tema vine, de asemenea, cu mai multe widget-uri personalizate și mai multe zone pregătite pentru widget-uri.

9. Wonderwall

Wonderwall

Wonderwall este o temă frumoasă a revistei WordPress. Acesta include 9 machete de pagini de start pre-făcute care vă permit să alegeți dintre o grilă de grile, postări prezentate, liste unice și multe altele.

În interior, veți găsi, de asemenea, widget-uri personalizate pentru profiluri de social media, Instagram și funcții de descoperire a conținutului. De asemenea, oferă poziții dedicate pentru afișarea anunțurilor banner pe site-ul dvs. web.

10. Felt

Simțit

Felt este o temă elegantă a revistei WordPress, cu o tonă de caracteristici nemaipomenite. Este conceput pentru a afișa frumos conținutul într-un aspect al revistei.

Acordă o atenție deosebită lizibilității pe dispozitive și arată la fel de bine pe mobil și pe desktop. Are un glisier de conținut cu ecran complet pentru a vă prezenta categoriile de conținut frumos.

11. HitMag

HitMag

HitMag este o temă gratuită de știri și reviste WordPress. Este livrat cu un glisor de conținut prezentat în partea de sus, cu o bară laterală dreaptă și un meniu de navigare duală.

Are o secțiune de categorii prezentate, o zonă de plasare a anunțurilor, un widget în trend și multe altele. Tema configurată este destul de ușoară cu un importator de conținut demo cu un clic, pe care îl puteți înlocui apoi cu propriul dvs. conținut.

12. Esența

Esențe Teme Meridian

Essence este o temă elegantă a revistei WordPress, potrivită pentru stilul de viață, moda, divertisment și site-uri web similare. Acesta include 4 opțiuni de aspect diferite pentru paginile dvs. de articole și o caracteristică de partajare socială încorporată cu o bară laterală flotantă pentru a partaja cu ușurință articole de pe site-ul dvs..

În interior veți găsi, de asemenea, widget-uri personalizate pentru Instagram și profiluri sociale. Este livrat cu un proces de configurare fără durere care vă permite să începeți cu ușurință utilizarea personalizatorului live.

13. News Pro

Știri Pro

News Pro este conceput pentru site-urile de știri și reviste WordPress. Creat pe topul cadrului Genesis, News Pro vine cu o bază solidă pentru a construi site-uri web bogate în conținut.

Este livrat cu două bare laterale, o zonă de widget de subsol, un antet personalizabil, meniuri simple de navigare și o tipografie frumoasă.

14. Hueman

HUEman

Hueman este o temă clasică a revistei WordPress, concepută pentru a-ți prezenta conținutul cu eleganță. Este livrat cu un slider de conținut prezentat, navigare duală, bare laterale stânga și dreapta, o zonă de categorii prezentate și mai multe spații publicitare.

Alte caracteristici notabile includ un logo personalizat, pictograme de social media, machete de pagini și mai multe zone pregătite pentru widget. Puteți utiliza personalizatorul WordPress live pentru a face cu ușurință modificări pe site-ul dvs. web.

15. Opinia publică

Opinie publica

Opinia publică este o temă elegantă și modernă a revistei WordPress. Este inclus într-o schemă de culori deschise și un aspect flexibil al paginii de pornire pe care îl puteți personaliza cu ușurință folosind widget-uri.

Are glisiere de conținut, categorii prezentate, spațiu publicitar, machete cu mai multe categorii și multe altele. Este optimizat pentru viteză și performanță și arată la fel de bine pe dispozitivele mobile.

16. NewsCard

NewsCard

NewsCard este o temă elegantă a revistei WordPress, potrivită pentru tehnologie, jocuri, modă, călătorii, sănătate și alte nișe. Vine cu culori îndrăznețe care îți fac conținutul mai lizibil.

Tema are un marcator de povești de top pentru a prezenta povești despre trenduri în partea de sus. Vă permite, de asemenea, să vă organizați conținutul în mod categoric și să creați un aspect mai atractiv.

17. OriginMag

OriginMag

OriginMag este o revistă pe tema WordPress cu suport de comerț electronic. Este complet compatibil cu WooCommerce și este perfect pentru știri și site-uri de reviste care vând marfă.

Este nevoie de o abordare minimalistă în proiectare și se concentrează mai mult pe lizibilitatea conținutului. Pagina de pornire este creată dinamic, cu conținut prezentat, categorii prezentate și cele mai recente articole.

18. Revista Metro

Revista Metro

Metro Magazine este o temă gratuită WordPress, concepută pentru știri online și site-uri web de reviste. Are mai multe scheme de culori, etichete de culori pentru categorii, widget-uri personalizate, integrare în social media și șablon de pagini multiple.

Tema are două meniuri de navigare, zone widget, destinație de plasare a anunțurilor și asistență personalizată live. Oferă o interfață de utilizator foarte modernă, cu accent pe imagini și tipografie.

19. Patch

Plasture

Patch este o temă de blog și revistă WordPress în stil zidărie, care prezintă un aspect minimalist care face ca conținutul dvs. să apară. Este livrat cu mai multe opțiuni de aspect, incluzând un aspect grilă pentru pagina dvs. de pornire.

Este ușor de utilizat și rapid de configurat, cu o mulțime de opțiuni flexibile pentru a personaliza fiecare aspect al site-ului dvs. web.

20. ColorMag

ColorMag

ColorMag este o temă sofisticată a revistei WordPress. Este livrat cu un slider de conținut prezentat, widgeturi personalizate și un suport pentru antet personalizat.

Cu opțiuni de culoare și fundaluri personalizate, puteți schimba pe deplin aspectul site-ului dvs. web al revistei. De asemenea, acceptă WooCommerce din cutie.

Legate de: BigCommerce vs WooCommerce – Care este mai bun?

21. Revista Domino

Revista Domino

Revista Domino este o temă de revistă WordPress extrem de personalizabilă. Pagina principală are mai multe zone widgetized și un constructor dinamic de pagini.

Este livrat cu un ticker de știri încorporat, widget meteo și un widget cu file. Tema vă permite, de asemenea, să adăugați cu ușurință un fundal personalizat, anteturi, glisoare și logo-ul dvs..

22. Responz

Responz

Responz este o temă de știri și reviste în trei coloane pentru WordPress. Dispune de un design elegant, cu o tipografie excelentă și un aspect complet receptiv.

Este livrat cu mai multe opțiuni de dispunere, cum ar fi 2 bare laterale, 1 bară laterală sau pagina principală cu lățime completă. Puteți alege, de asemenea, din afișarea listei sau afișarea posturilor din grila.

23. Metro Pro

Metro Pro

Metro Pro este o temă puternică a revistei WordPress, construită pe topul cadrului Genesis. Prezintă un fundal personalizat, cu imagini mari.

Vine cu o pagină de pornire ușor de configurat, cu secțiuni pentru poveștile prezentate. De asemenea, include integrare socială încorporată, meniuri personalizate, widget-uri personalizate și un panou de opțiuni tematice.

24. Revista MH

Revista MH

Revista MH este o temă modemă WordPress, creată special pentru știri, reviste, bloguri personale și site-uri web editoriale. Oferă secțiuni separate pentru subiecte în trend și postări populare.

Printre alte caracteristici, vine cu spațiu publicitar atractiv și un slider post personalizat. De asemenea, dispune de o imagine de fundal personalizată pe ecran complet pe care o puteți înlocui pentru a adăuga propria imagine folosind setările personalizatoare WordPress.

25. Portal de știri

Portal de știri

News Portal este o revistă WordPress tematică și o temă de știri. Vine cu mai multe scheme de culori și opțiuni pentru a alege culorile pentru paginile dvs. din categorii.

Pentru o personalizare mai ușoară, include zeci de opțiuni tematice, toate accesibile prin intermediul personalizatorului live. Este testat cu toate pluginurile WordPress populare și optimizat pentru o viteză, performanță și SEO mai bune.

26. Revista Regală

Revista Regală

Royal Magazine este o frumoasă temă gratuită a revistei WordPress, potrivită pentru ziare, reviste și bloguri personale. Este livrat cu un aspect de pagină de pornire în stil de revistă, care este ușor de configurat folosind personalizatorul de teme live.

Această temă receptivă vine cu mai multe meniuri de navigare, bare laterale, opțiuni de culoare și șabloane de pagină. De asemenea, funcționează excelent cu constructorii de pagini populare și cu plugin-uri WordPress de top.

27. Revista

Revistă

Revista este o temă puternică WordPress, cu tone de funcții uimitoare. Este livrat cu 42 de opțiuni de dispunere, un constructor de machete, un glisant de conținut prezentat, meniuri glisante, un mega meniu în partea de sus, distribuire socială, postări conexe și multe alte funcții.

De asemenea, oferă șase scheme de culori, mai multe bare laterale, widget-uri personalizate, fonturi de pictograme și tone de coduri scurte.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme ale revistei WordPress pentru site-ul dvs. web. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru despre cele mai bune teme din ziare WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me