27 cele mai bune teme și șabloane pentru constructorul castorului (2020)

Căutați cele mai bune teme și șabloane Beaver Builder?


Există multe teme și șabloane WordPress create special pentru Beaver Builder pentru a vă ajuta să creați rapid site-uri web profesionale. Utilizarea unei astfel de teme sau șabloane face procesul mult mai rapid fără a face compromisuri cu privire la design.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune teme și șabloane Beaver Builder pe care le puteți utiliza.

Teme și șabloane pentru constructorul castor

Ce este Beaver Builder?

Beaver Builder este cel mai bun plugin de construire de pagini WordPress de pe piață. Vă permite să creați cu ușurință site-uri web frumoase și pagini de destinație fără a scrie niciun cod.

Castor constructor

Folosind instrumentele punct și clic, puteți crea modele extrem de atractive cu o previzualizare live. Puteți personaliza fiecare aspect al aspectelor, inclusiv anteturile, subsolurile, barele laterale și widget-urile personalizate (fără a scrie cod).

În mod implicit, Beaver Builder vine cu zeci de șabloane pregătite pe care le puteți folosi ca punct de pornire. Funcționează cu orice teme WordPress, dar utilizarea temelor gata de Beaver Builder vă oferă și mai multă flexibilitate.

Legate de: Cum să creați o temă WordPress complet personalizată cu Beaver Themer (nu este necesară codul)

Diferența dintre tema WordPress și șablon?

O temă WordPress este un pachet complet care include designul, aspectul, funcțiile și paginile web. Puteți utiliza tema pentru a crea site-ul dvs. web fără ajutorul oricărei alte resurse. O temă vine cu toate fișierele de codare și CSS de care aveți nevoie pentru a vă stiliza site-ul.

Pe de altă parte, un șablon de pagină este un aspect de pagină unic pe care îl puteți utiliza pentru a crea pagini de destinație sau alte pagini personalizate, cum ar fi pagina în curând, despre noi, etc..

De asemenea, puteți crea site-uri web cu o singură pagină cu șabloane WordPress. Cu toate acestea, va trebui să utilizați în continuare pluginuri WordPress terțe pentru a adăuga funcții și funcționalitate pe site-ul dvs..

Acum că știți diferența dintre tema WordPress și șablonul, aruncăm o privire asupra celor mai bune teme și șabloane Beaver Builder pentru site-ul dvs. web.

Cele mai bune teme de constructor Beaver

Există sute de teme WordPress compatibile cu Beaver Builder. Cu toate acestea, temele de mai jos au trecut prin recenzii suplimentare pentru a vă asigura că au cea mai bună compatibilitate cu Beaver Builder.

1. Tema Astra

Astra Tema

Astra Tema este o populară temă polivalentă WordPress, construită pentru toate tipurile de site-uri web. Este complet compatibil cu constructorii de pagini drag and drop cum ar fi Beaver Builder. De asemenea, vine cu zeci de site-uri de starter și demo-uri pe care le puteți importa cu 1 clic și editați cu Beaver Builder.

Este o temă bogată în caracteristici, cu extensii plătite și suplimente pentru a adăuga mai multe opțiuni pe site-ul dvs. WordPress. Fiecare aspect al designului tematic poate fi complet personalizat și puteți chiar să vă creați machete personalizate.

2. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro este o temă puternică WordPress care funcționează excelent cu Beaver Builder. Este dotat cu un program de instalare de conținut demo cu un clic pentru a vă ajuta să începeți imediat. Puteți schimba pur și simplu conținutul și imaginile de pe paginile web folosind Beaver Builder.

Această temă funcționează cu toate pluginurile WordPress populare pentru a extinde funcționalitatea și a adăuga mai multe funcții. Hestia Pro acceptă pe deplin WPML pentru a crea un site web multilingv.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă excelentă pentru WordPress care integrează pe deplin Beaver Builder pentru a vă personaliza site-ul. Este ambalat cu zeci de machete și șabloane. Puteți instala un șablon web pentru a configura structura site-ului dvs. web și a face modificări la aspect folosind Beaver Builder.

Este livrat cu mai multe scheme de culori, fonturi, defilare paralax, imagine de fundal și widget-uri personalizate. Este extrem de optimizat pentru SEO pentru a vă ajuta să obțineți mai mult trafic de la motoarele de căutare.

4. Sydney Pro

Sydney Pro

Sydney Pro este o temă elegantă a lui WordPress Beaver Builder, concepută pentru a crea site-uri web frumoase. Se livrează cu blocuri de conținut pentru pagina principală pentru a adăuga imagini, elemente, widgeturi și conținut într-un mod organizat. De asemenea, vă permite să afișați glisorul de conținut prezentat în secțiunea antet a site-ului dvs. web.

Tema oferă spațiu pentru logo-ul personalizat, meniul de navigare, butonul de apel la acțiune și pictogramele de social media. Este ușor de configurat cu Beaver Builder și personalizatorul WordPress.

5. GBEver

GBeaver

GBeaver este o temă modernă de WordPress, construită special pentru constructorul de pagini de drag and drop Beaver Builder. Prezintă multe machete pre-construite și site-uri web gata făcute. Tema este foarte personalizabilă și include toate funcțiile pentru a crea orice fel de site-ul WordPress.

Alte caracteristici notabile includ culori personalizate, widgeturi pentru bara laterală, butoanele meniului de navigare și coloanele de subsol. Are un panou de opțiuni tematice pentru setările de bază.

6. Potenza

Potenza

Potenza este o temă WordPress de o singură pagină creată frumos pentru tot felul de site-uri web. Este complet personalizabil folosind constructorul de pagini Beaver Builder. Această temă are un aspect flexibil, cu secțiuni adecvate pentru a adăuga un meniu de navigare, glisorul de imagine, elemente de conținut, widget-uri și subsol pe pagina de start.

Tema poate fi personalizată pentru alegeri de culoare, stiluri de font, imagine de fundal și multe altele. Acceptă WooCommerce și poate fi folosit pentru a porni un magazin online.

7. GeneratePress

GeneratePress

GeneratePress este o temă Beaver Builder pentru site-urile WordPress. Are un aspect modern și elegant, cu toate caracteristicile necesare. De asemenea, vine cu module și extensii plătite pentru a adăuga mai multe opțiuni pe site-ul dvs. web.

Veți găsi opțiuni extinse pentru a controla culorile, fonturile, fundalul și alte setări de aspect. GeneratePress este optimizat pentru performanță și viteză, care îmbunătățește experiența utilizatorului și clasamentele de căutare.

8. Personalizați

Customify

Personalizare este o temă simplă WordPress, concepută pentru pluginuri pentru constructor de pagini, inclusiv Beaver Builder. Toate elementele de design sunt ușor de personalizat folosind constructorul de pagini drag și drop. Vă oferă opțiunea de editare în timp real, care economisește ore de verificare a previzualizării site-ului într-o filă separată a browserului.

Vine cu mai multe demo-uri web pre-construite pe care le puteți utiliza pentru a porni rapid un blog sau un site web. Personalizarea vă permite, de asemenea, să vă creați machete personalizate folosind Beaver Builder.

9. Framework Builder Framework

Cadru pentru constructor de pagini

Page Builder Framework este o temă WordPress construită special pentru constructorii de pagini precum Beaver Builder. Este livrat cu setări flexibile de dispunere și un set impresionant de caracteristici. De asemenea, oferă extensii premium pentru antet transparent, navigare lipicioasă și fonturi Adobe.

Poate fi folosit pentru a crea un site web pentru orice nișă de afaceri. Page Builder Framework este optimizat pentru SEO și acceptă WooCommerce fără să mai poată.

10. Lentilă

Lense

Lense este o temă de fotografie WordPress concepută pentru a crea site-uri web și bloguri frumoase pentru fotografi, portofolii și agenții digitale. Este compatibil cu constructorul de pagini drag and drop Beaver Builder și include mai multe machete de galerii de imagini, șabloane pe ecran complet, meniu de navigare în bara laterală și logo personalizat.

Alte caracteristici importante includ selectarea culorilor, pagina de blog separată, widget-urile din bara laterală, arhivele de imagini, șabloane de pagini și secțiuni de conținut prezentate.

11. Neve

Neve

Neve este o temă WordPress ușoară și bogată în caracteristici. Integrează complet Beaver Builder pentru a personaliza rapid fiecare secțiune a site-ului. Această temă are tipografie frumoasă, meniu de navigare, logo personalizat, imagine de fundal a antetului și defilare paralax.

Vine cu un program de instalare de 1 minut pentru a importa conținutul demonstrativ și pentru a-l înlocui cu conținutul dvs. pentru a lansa site-ul. Neve are setări de comerț electronic și opțiuni de coș pentru a rula cu ușurință un magazin online.

Cele mai bune șabloane de constructor castor

Beaver Builder oferă șabloane frumoase gata, care pot fi utilizate ca pagini de destinație pentru orice nișă a site-ului. Aceste șabloane pot fi editate cu ajutorul constructorului de pagini drag and drop.

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune șabloane Beaver Builder.

1. Fotografie

Fotografie

Fotografia este un șablon Beaver Builder pentru fotografi, artiști și bloggeri. Are un aspect atractiv pentru a crea pagina dvs. de destinație pentru fotografii. Culoarea întunecată în fundal face citirea fontului. Puteți utiliza acest șablon pentru a obține mai multe oportunități online.

2. Agenția Creativă

Agenția Creative

Creative Agency este un model de colorat Beaver Builder pentru agenții de marketing și web, întreprinderi mici și magazine online. Sprijină WooCommerce pentru a vă prezenta produsele dvs. frumos. Are un aspect simplu, cu un design minimalist, care creează o experiență plăcută pentru utilizatori.

3. Întreprinderi mici

Mici afaceri

După cum sugerează și numele, Small Business este un șablon perfect de afacere Beaver Builder. Are un design minimal și elegant pentru a promova paginile de destinație de afaceri. Șablonul este dotat cu o imagine de fundal pe ecran complet și buton de apelare la acțiune. Folosește tipografie frumoasă cu fonturi îndrăznețe, ceea ce face ca textul dvs. să fie mai vizibil.

4. Construcții

Constructie

Construcția este un șablon elegant Beaver Builder pentru imobiliare, contractori și întreprinderi de construcții. Dispune de un aspect modern care este conceput pentru a crea o primă impresie excelentă. Cu șablonul de construcție Beaver Builder, puteți crea pagini de destinație frumoase pentru a vă promova afacerea și serviciile.

5. Ecran complet

Ecran complet

Fullscreen este un șablon minimalist Beaver Builder potrivit pentru orice site web. Poate fi folosit pentru a crea pagini de destinație pe ecran complet cu text și buton de apelare la acțiune. Puteți utiliza constructorul drag and drop Beaver Builder pentru a personaliza culorile, fundalul și fonturile pentru a se potrivi cu culorile dvs. de marcă.

6. Editorial

Editorial

Editorial este un excelent șablon de modă Beaver Builder pentru bloggeri, editori, reviste online și autori. Oferă o imagine de fundal pe ecran complet pentru pagina dvs. de destinație. Puteți adăuga conținut și în secțiunile de sub zona antetului. Este conceput pentru a face conținutul dvs. să iasă în evidență și să vă crească afișările de pagini.

7. Restaurant

Restaurant

Restaurantul este un șablon frumos Beaver Builder pentru bloguri cu mâncare și rețete, restaurante și cafenele. Folosește tipografie crocantă și fundal întunecat, ceea ce oferă paginii de destinație un aspect foarte modern. Șablonul folosește, de asemenea, icoane personalizate, tipografie elegantă și animații CSS pentru a crea o experiență de utilizator interactivă.

8. muzician

Muzician

După cum sugerează și numele, Musicician este un șablon de muzică Beaver Builder pentru DJ, trupe, artiști, cântăreți și interpreți. Dispune de butoane de dimensiuni mari pentru apelare la acțiune și redirecționare către paginile de destinație. Folosește culori îndrăznețe și luminoase pentru a crea o experiență casual și distractivă pentru vizitatori.

9. Crossfit

CrossFit

Crossfit este un șablon modern Beaver Builder pentru site-urile de gimnastică, crossfit, yoga și fitness. Prezintă un aspect uimitor, cu o imagine impresionantă de fundal pe ecran complet. Poate fi folosit și cu orice teme WordPress pentru crossfit și sală de sport pentru a atrage mai mulți clienți.

10. Autovehicule

Automotive

Automotive este un șablon Beaver Builder pentru întreprinderile de automobile, săli de expoziții auto, site-uri web legate de mașini sport și alți furnizori de servicii auto. Vine cu o combinație frumoasă de fonturi și culori, imagine de fundal personalizată și un aspect atractiv. Acest șablon poate fi personalizat cu ușurință cu constructorul de pagini Beaver Builder pentru a adăuga propriul conținut și imagini.

11. Vine curând

In curand

Coming Soon este un model simplu și îngrijit de Beaver Builder pentru pagina dvs. în curând. Dispune de un logo personalizat cu etichetă și o casetă de abonare la newsletter. Acest șablon are multiple opțiuni de culoare pentru fonturi și fundal. Poate fi personalizat folosind personalizatorul WordPress cu previzualizare live.

12. Cabinet de avocatură

Firmă de avocatură

Dacă doriți să creați o pagină de destinație frumoasă pentru site-ul firmei dvs. juridice, atunci șablonul de avocatură al lui Beaver Builder este opțiunea perfectă. Este foarte personalizabil folosind constructorul de pagini Beaver Builder și puteți modifica cu ușurință culoarea de fundal, textul, stilul fontului și multe altele.

13. carte electronică

eBook

eBook este un șablon profesionist Beaver Builder pentru scriitori, bloggeri, autori, biblioteci online și site-uri literare. Șablonul prezintă o imagine mare în partea de sus cu textul de apel la acțiune. Este compatibil cu WooCommerce, astfel încât să puteți prezenta și organiza toate cărțile electronice. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a crea o pagină de destinație pentru un singur eBook.

14. Afaceri generale

Afaceri Generale

General Business este un model de business Beaver Builder pentru agenții online, mărci și întreprinderi mici. Dispune de o secțiune de antet în partea de sus urmată de cel mai important conținut. Acest șablon este dotat cu un spațiu dedicat pentru logo-ul personalizat, fundalul, linia de etichetă și butonul de apelare la acțiune. Poate fi editat cu personalizatorul live Beaver Builder și WordPress.

15. Aplicație mobilă

Aplicatie mobila

Aplicația mobilă este un șablon curat și elegant al aplicației Beaver Builder, conceput pentru a prezenta aplicațiile, gadgeturile și accesoriile mobile. Oferă un aspect simplu, cu fundal alb și ușor de configurat folosind constructorul de pagini Beaver Builder. Șablonul aplicației mobile poate fi utilizat și pentru promovarea aplicațiilor și creșterea numărului de descărcări.

16. Educațional

Educational

Educational este un șablon elegant Beaver Builder pentru școli, universități, biblioteci și instituții private. Poate fi folosit pentru a crea modele de pagini de destinație pentru a promova un curs online, pentru a anunța noi clase sau pentru a atrage studenți noi. Este complet personalizabil, astfel încât să puteți înlocui conținutul implicit cu propriul text și imagini.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune șabloane de pagini de destinație pentru WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră cu cele mai bune teme WordPress prietenoase cu Gutenberg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map