29 Cele mai bune teme WordPress pentru artiști (2020)

Căutați cele mai bune teme WordPress pentru artiști?


Uneori este greu să găsești tema perfectă care îți poate arăta creativitatea și talentul. Ați dori o temă care vă poate ajuta să vă afișați profesional portofoliul de artă, galeria foto și grafică vizuală.

În acest articol, am ales unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru artiști pe care îi puteți folosi.

Cele mai bune teme WordPress pentru artiști

Construirea unui site WordPress pentru artiști

WordPress este cel mai popular constructor de site-uri printre artiști, ilustratori, designeri și alți profesioniști creativi. În principal, deoarece este ușor de utilizat și foarte flexibil.

Pentru a începe, mai întâi, trebuie să vă asigurați că utilizați platforma potrivită. Un site WordPress self-hosting vă oferă flexibilitatea de a utiliza toate caracteristicile WordPress.

În continuare, trebuie să vă înscrieți la un cont de găzduire WordPress și să înregistrați un nume de domeniu.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost pentru găzduire, deoarece sunt una dintre cele mai mari companii de hosting din lume și un partener oficial de hosting WordPress recomandat.

Utilizatorii WPBeginner pot primi, de asemenea, un nume de domeniu gratuit, un certificat SSL gratuit și o reducere BIG la găzduire web.

După înscrierea la găzduire, este timpul să instalați WordPress. Accesați ghidul nostru pas cu pas despre cum să porniți un blog WordPress și veți fi în funcțiune în cel mai scurt timp.

Acum puteți alege o temă pentru site-ul dvs. WordPress. Selectați o temă din lista noastră de mai jos. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru instalarea temei, consultați ghidul nostru despre cum să instalați o temă WordPress.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru artiști.

1. Astra

Astra

Astra este o temă puternică multifuncțională WordPress, potrivită pentru artiști vizuali și tipuri creative. Este livrat cu zeci de șabloane de site-uri gata de utilizare, care vă permit să creați instantaneu orice tip de site web.

Are widget-uri personalizate puternice, bare laterale, șabloane de pagini și opțiuni flexibile de personalizare. Este, de asemenea, o temă gata de Gutenberg WordPress, cu blocuri și șabloane personalizate.

2. Procesul de descoperire

Breakthrough Pro

Breakthrough Pro este construit pe partea de sus a cadrului tematic Genesis, care este cunoscut pentru performanța și fundamentul solid. Această temă WordPress concepută elegant prezintă un design minimalist cu doar cantitatea potrivită de culori.

Este livrat cu suport integrat pentru eCommerce, care vă va permite să vă vindeți lucrările de artă online. Necesită o configurație minimă și majoritatea setărilor temei ar funcționa doar din cutie.

StudioPress face parte acum din WP Engine, cea mai populară companie de găzduire WordPress administrată. Puteți obține această temă și toate celelalte 35 de teme StudioPress când vă înscrieți la găzduirea WP Engine pentru a vă construi site-ul.

Primă: Utilizatorii WPBeginner beneficiază și de o reducere suplimentară de 20%. Începeți cu WP Engine azi!

3. Neve

Neve

Neve este o temă pentru toate scopurile WordPress, potrivită pentru artiști, magazine de artă, fotografi și alți profesioniști creativi. Are un design de pagină de start extrem de flexibil, cu secțiuni de paralax.

Vine cu opțiuni puternice de personalizare pentru a alege propriul stil, culori, antete și multe altele. Este eCommerce gata și vă permite să câștigați bani online prin vânzarea operelor dvs. de artă vizuală.

4. Ultra

Ultra

Ultra este o temă modernă de WordPress, cu demo-uri frumoase gata făcute și un constructor de layout drag and drop. Vine cu o secțiune încorporată pentru portofoliul de artă și galeria de creație.

Este încărcat cu opțiuni de aspect, widgeturi personalizate, blocuri Gutenberg și stiluri de antet. Ultra este ușor de utilizat și perfect pentru persoanele cu experiență non-tech care caută design web profesional.

5. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă populară WordPress pentru bloguri artistice, profesioniști, designeri și pasionați. Această temă WordPress incredibil de puternică vă oferă o mulțime de opțiuni de personalizare pentru a vă face propriul dvs..

Extensiile sale plătite vă vor oferi și mai multe șabloane și opțiuni de personalizare. Este gata pentru comerț electronic și poate fi utilizat pentru a crea site-uri web multilingve.

6. Indigo

Indigo

Indigo este o superba temă WordPress cu multe scopuri, atent concepută cu o abordare artistică a detaliilor. Este livrat cu module ușor de utilizat pe care le puteți trage și plasa pentru a vă construi aspectul paginii de pornire.

Acesta include 14 șabloane gata pregătite pentru realizarea unui site web. Puteți instala și apoi înlocuiți conținutul cu unul propriu. Aceste site-uri web includ un blog, revistă, portofoliu și o temă de poveste care ar funcționa perfect pentru un site web de artă.

7. Portofoliu

Portofoliu

Portofoliul este o excelentă temă WordPress, creată special pentru artiști, designeri creativi și fotografi. Vine cu un aspect al blogului și cu un șablon al site-ului pentru a vă prezenta opera de artă vizuală.

Dispune de filtre avansate de portofoliu, coloane flexibile, dimensiuni de imagine personalizate și fonturi frumoase. Mai mult, tema include integrarea social media pentru a vă promova online galeria de artă.

8. Hestia

Hestia Pro

Dacă sunteți în căutarea unei teme versatile, cu caracteristici flexibile, atunci verificați Hestia. Este o temă WordPress simplă, dar puternică, care poate fi folosită pentru a construi un portofoliu de artiști.

Vine cu un șablon frumos al paginii de pornire, cu o imagine mare în partea de sus, cu butoanele de apel la acțiune. Este eCommerce gata și funcționează cu toate pluginurile WordPress de top.

9. Ambiance Pro

Ambiance Pro

Ambiance Pro este o temă WordPress pentru artiști, bloggeri și fotografi. Este construit pe baza solidă a stâncii din cadrul Genezei. Proiectat special pentru a-ți arăta frumos fotografiile și imaginile, Ambiance Pro vine cu alegeri de aspect frumoase și tipografie elegantă.

Are mai multe șabloane de pagini pentru blogul dvs., arhive și pagini de destinație. Este rapid și ușor de configurat folosind personalizatorul de teme live. Pagina principală este complet widgetized, astfel încât să puteți configura cu ușurință în câteva minute.

10. Litoral

Litoral

Coastline este o frumoasă temă de portofoliu WordPress, cu un design unic. Include widget-uri personalizate puternice, multiple opțiuni de dispunere și o secțiune de portofoliu bine lucrată.

Are o bară laterală stângă fixă ​​cu suport personalizat de fundal și vine cu diferite șabloane de pagini pentru blog, portofoliu, arhive și galerii.

11. Retrăiește

Retrăi

Doriți să vă spuneți poveștile cu un aspect atrăgător? Vezi Relive. Este o temă WordPress pentru povestitori, fotografi, artiști și multe altele. Este conceput pentru a oferi o experiență de utilizator imersiv cu audio, video, imagini și text.

Este ideal pentru conținut de formă lungă, portofolii, galerii foto și video. Are șabloane frumoase pentru postări și pagini unice, galerii foto și un aspect unic al paginii de pornire. În interior veți găsi, de asemenea, tone de opțiuni de personalizare cu scheme de culori, bare laterale, widget-uri personalizate, coduri scurte și multe altele.

12. Avik

Avik

Avik este o temă gratuită WordPress pentru artiști, fotografi, designeri creativi, agenții digitale și site-uri de portofoliu online. Are un fundal de imagine pe ecran complet pe pagina principală pentru a afișa cele mai populare opere de artă.

Pe pagina principală, puteți adăuga mai multe secțiuni mobile bazate pe Ajax pentru a vă afișa fotografiile, portofoliul, biografia și multe altele. Avik are un fundal alb care face textul și imaginile dvs. să fie destul de vizibile pentru utilizatori.

13. Studio Pro

Studio Pro

Dacă sunteți în căutarea unei teme moderne de WordPress pentru artiști, aruncați o privire la Studio Pro. Această temă WordPress frumos proiectată vine cu suport pentru fundal video pe ecran complet pe pagina principală.

Acesta include mai multe șabloane de pagini, zone de bara laterală și meniuri de navigare transparente în partea de sus. Este prietenoasă pentru începători și toate opțiunile tematice sunt bine organizate în mod personalizat.

14. Prezență

Prezenţă

Prezența este o temă WordPress pentru profesioniști și companii pentru a-și crea prezența online. Tema vine cu mai multe demo-uri pregătite pe care le puteți instala în 1 clic și lansați site-ul.

Vine în mai multe culori și include diferite stiluri, machete și șabloane din care să alegeți. Cu opțiuni de personalizare detaliate și suport pentru constructor de pagini, puteți crea site-uri web extrem de interesante în câteva minute.

15. Suarez

Suarez

Suarez este o temă WordPress uimitor de frumoasă pentru bloggeri, fotografi, artiști și povestitori. Este conceput pentru a oferi o experiență de utilizator imersiv, cu un afișat orbitor de fotografii și imagini.

Aspectul paginii de pornire prezintă o imagine de antet cu ecran mare, în partea de sus, care este urmată de o grilă de zidărie a conținutului dvs. cel mai important, cu utilizarea inteligentă a imaginilor. Alte caracteristici includ categorii carusel, filtre laterale, caseta de abonamente, widget-uri de social media și multe altele.

16. Eufonie

Eufonie

Euphony este o temă gratuită WordPress, creată special pentru artiști, muzicieni, trupe și producători de conținut vizual. Este livrat cu mai multe caracteristici utile pentru artiști și muzicieni, inclusiv playlist-ul lipicios, glisorul de conținut și multe altele.

Tema are culori strălucitoare pentru a crea o primă impresie puternică asupra utilizatorilor. Este gata de traducere să configurați un site web în limba dvs..

17. Colț

Colţ

Colțul este o temă elegantă de WordPress, cu un aspect în două coloane. Are meniul de navigare, pictogramele sociale și o scurtă descriere în bara laterală din stânga, iar conținutul și lucrările prezentate sunt din partea dreaptă a ecranului.

Tema oferă un aspect minim pentru a oferi utilizatorilor dvs. un aspect proeminent al operei dvs. prezentate. Include variații de culoare nelimitate și widget-uri pentru o personalizare ușoară.

18. Weston

Weston

Weston este o temă fantastică WordPress, creată special pentru artiști de schiță, artiști vizuali și alte site-uri web artistice. Este livrat cu pluginul pentru constructorul de pagini WPBakery care vă permite să creați șabloane personalizate și pagini de destinație cu ușurință.

Alte caracteristici notabile includ fundaluri video, revoluția glisorului, fonturi Google, zone widget și mega meniuri. Tema Weston acceptă WPML pentru a traduce corect site-ul dvs. în alte limbi.

19. Sanremo

Sanremo

Sanremo este o temă gratuită WordPress pentru bloggeri și artiști. Prezintă un aspect spațios minimalist, cu imagini mari.

De asemenea, include un widget personalizat pentru link-urile de socializare, un meniu de navigare lipicios în partea de sus și o zonă de widget de subsol.

20. Felt

Simțit

Felt este o temă WordPress sofisticată pentru site-uri web personale, bloguri și artiști. Este livrat cu mai multe machete de homeopage și blog, șabloane de postare, galerii și fonturi de pictograme.

Are culori nelimitate, widgeturi unice, integrare social media, spații publicitare și multe altele. Configurarea temei este destul de simplă, permițându-vă să începeți rapid fără să vă luptați cu setările.

21. Proiect

Proiect

Schița este o altă temă gratuită WordPress, potrivită pentru artiști, ilustratori și bloggeri. Utilizează imagini prezentate pentru a afișa un layout grilă pe pagina de pornire.

Vine cu o casetă de mesaj binevenită, culori personalizate, antet și suport de fundal. Toate opțiunile tematice pot fi configurate utilizând personalizatorul.

22. Binder Pro

Binder Pro

Binder Pro este o temă clasică cu toate scopurile WordPress, concepută special pentru bloggeri, editori, artiști și scriitori creativi. Are un aspect îngrijit și curat, cu casete de font atrăgătoare pentru a impresiona utilizatorii dvs. în primul rând.

Tema Binder Pro vă permite să vă prezentați lucrarea prezentată în secțiunea antet. Puteți adăuga, de asemenea, categorii, widget-uri personalizate și multe altele pe pagina de pornire.

23. Parallax

papalaxă

Parallax este o temă modernă WordPress pentru site-uri de portofoliu, arte și fotografie. Dispune de fundaluri paralaxe cu ecran complet și un aspect unic. Livrează cu 40 de machete diferite care pot fi instalate cu 1 clic. Are, de asemenea, un constructor de pagini de drag and drop integrat.

Printre alte funcții, veți găsi widgeturi personalizate pentru social media, secțiune de portofoliu și filtre de imagine. Poate fi folosită ca temă pentru o singură pagină, o singură pagină cu defilare infinită sau ca temă obișnuită cu mai multe pagini.

24. Eclipsa

Eclipsă

Eclipse este o temă elegantă WordPress pentru fotografi, artiști și bloggeri. Pagina principală cu tema oferă un glisor frumos care vă prezintă cele mai recente lucrări. De asemenea, afișează paginile și postările recente în blocuri pe pagina principală.

Vine cu un widget personalizat pentru a afișa fotografii și videoclipuri Instagram. De asemenea, are șabloane frumoase de galerie, secțiune de portofoliu și este complet compatibil cu WooCommerce.

25. Pro Infinity

StudioPress Infinity Pro

Dacă sunteți în căutarea unui design elegant, atunci aruncați o privire la Infinity Pro. Această temă elegantă de WordPress este optimizată pentru mai multe conversii și experiență îmbunătățită a utilizatorului, ceea ce o face perfectă pentru galerii de artă, reviste de artă și alte publicații creative.

Este construit cu cadrul Genesis și vine cu un layout de pagină de pornire drag and drop. Toate opțiunile tematice sunt bine organizate și necesită un timp minim pentru configurare.

26. ePortofoliu

ePortfolio

Căutați o temă care să vă promoveze brandul personal? ePortfolio este o temă gratuită WordPress pentru a vă promova brandul personal online. Se livrează cu integrare în social media la toate profilurile de social media.

Pagina principală afișează fotografia personală în bara laterală din stânga, urmată de scurtele tale linkuri biologice, profiluri sociale, postări de blog și articole din portofoliu. Este ușor de personalizat și vine cu mai multe coduri scurte, șabloane și widget-uri personalizate.

27. Este o înfășurare

Wrap

Dacă videoclipul joacă un rol important în opera dvs. de artă, atunci Wrap poate fi modul perfect de afișare a acestuia. Această temă are trei machete de pagină de pornire, mai multe caracteristici de descoperire a conținutului și o fereastră de tip pop-up redată pentru videoclipuri.

De asemenea, include 4 stiluri de antet creativ, carusel de conținut prezentat, integrare în social media și un constructor de pagini vizuale. Acesta include mai multe machete de pagini, widget-uri și opțiuni ușoare de personalizare.

28. Mozzy

Mozzy

Aveți nevoie de o temă WordPress luminoasă și plină de viață pentru ilustrațiile dvs.? Vezi Mozzy. Este o temă de portofoliu WordPress pentru ilustratori, graficieni și fotografi. Include un aspect de pagină de start widgetized, cu un slider și zone de conținut prezentate.

Vine cu secțiuni încorporate pentru portofoliu, servicii și clienți. Alte funcții includ formate de postare personalizate, fundaluri, antete și widget-uri sociale.

29. Filtrat

Filtrate

Filtered este o temă modificată WordPress pentru artiști, portofolii online și bloggeri personali. Este dotat cu un spațiu alb echilibrat în partea de sus și o tipografie crocantă pentru a face conținutul să apară pentru utilizatori.

Opțiunile temei includ un logo personalizat, alegeri de culori și multe altele. Vă permite să încorporați videoclipuri din sursele preferate precum Vimeo, YouTube, etc.

Asta e tot.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme WordPress pentru artiști și designeri. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru WordPress, pas cu pas, pentru începători, pentru a vă îmbunătăți clasamentul SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map