32 cele mai bune teme de portofoliu WordPress pentru site-ul dvs. web (2020)

Căutați cele mai bune teme din portofoliul WordPress? WordPress este instrumentul perfect pentru a crea site-uri web de portofoliu frumoase pentru a vă prezenta munca și pentru a obține clienți noi. În acest articol, vom împărtăși selecția noastră de experți din cele mai bune teme din Portofoliul WordPress, astfel încât să puteți începe imediat.


Cele mai bune teme WordPress pentru portofolii

Construirea unui site de portofoliu cu WordPress

Alegerea platformei potrivite pentru site-ul dvs. de portofoliu este crucială pentru succes. Site-ul WordPres.org self-hosting vă oferă flexibilitate și libertate pentru a construi un site web care nu doar îți prezintă talentele, dar te ajută să obții mai multă muncă.

Pentru a începe, mai întâi va trebui să vă înscrieți la un cont de găzduire WordPress. Acesta este locul în care site-ul dvs. va trăi pe internet.

De asemenea, veți avea nevoie de un nume de domeniu. Aceasta va fi adresa site-ului dvs. web (exemplu: wpbeginner.com sau google.com).

Vă recomandăm să utilizați fie Bluehost, fie SiteGround. Acestea sunt una dintre cele mai mari companii de hosting din lume și un partener oficial de hosting WordPress.

După ce v-ați înscris pentru un cont de găzduire, va trebui să instalați WordPress. Urmați instrucțiunile din ghidul nostru pas cu pas despre cum să porniți un blog WordPress și veți fi în funcțiune în cel mai scurt timp.

După instalarea WordPress veți putea selecta o temă pentru site-ul dvs. web. Puteți alege orice temă din selecția noastră de experți de mai jos și apoi să vă îndreptați către ghidul nostru despre cum să instalați o temă WordPress pentru a o configura.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire asupra celor mai bune teme de portofoliu WordPress disponibile în prezent pe piață. Această listă conține o selecție de teme WordPress gratuite și premium și toate au o capacitate completă de răspuns mobil.

1. Modern Portfolio Pro

Portofoliu modern

Modern Portfolio Pro este o temă elegantă de portofoliu WordPress de la StudioPress. Este construit deasupra nucleului solid al rocii din cadrul tematicii Genezei.

Portofoliul modern prezintă un aspect minimalist, cu accent pe afișarea frumoasă a imaginilor și fotografiilor.
Are mai multe machete de pagini pentru blog, homepage, pagini de destinație etc. Este ușor de configurat folosind personalizatorul de teme live. Pagina principală este formată din zone pregătiți pentru widgeturi care vă permit să trageți și să aruncați elemente pe pagina dvs. de pornire.

2. Pro Ambiance

Ambiance Pro

Ambiance Pro este o temă de portofoliu WordPress construită pe cadrul Genesis. Proiectat special pentru a-ți arăta frumos fotografiile și imaginile, Ambiance Pro vine cu alegeri de aspect frumoase și tipografie elegantă.

Este livrat cu mai multe șabloane de pagini pentru blogul dvs., arhive și pagini de destinație. Este rapid și ușor de configurat folosind personalizatorul de teme live. Are două meniuri de navigare una în partea de sus și alta în partea de jos. Pagina principală este complet widgetized, astfel încât să puteți configura cu ușurință în câteva minute.

3. Expun Pro

Expun Pro

Expose Pro este o altă temă elegantă și elegantă a portofoliului WordPress de StudioPress. Vine cu o pagină de start widgetizată cu patru zone de widget și are mai multe șabloane pentru blogul dvs., pagina principală, arhiva și paginile de destinație..

Expose Pro este proiectat pentru a vă arăta frumos fotografia. Folosește afișaj de imagine mare și are un format de postare personalizat în galerie cu afișare lightbox a fotografiilor tale. Este rapid și ușor de configurat și este foarte optimizat pentru viteză și performanță.

4. Pile

Teanc

Pile este o temă modernă și elegantă de portofoliu WordPress, concepută pentru artiști, creatori și agenții. Pagina sa de pornire dispune de un glisor pe ecran complet, cu buton de apel la acțiune.

Vine cu opțiuni de culoare frumoase, mai multe opțiuni de dispunere și galerii superbe pentru a vă expune lucrările. Pile este ușor de utilizat și toate setările temei pot fi personalizate cu ușurință.

5. Cameră foto

aparat foto

După cum sugerează și numele, Camera este o temă superbă de portofoliu WordPress pentru fotografi, ilustratori și artiști vizuali. Se concentrează pe o afișare uimitor de frumoasă a imaginilor mari, cu o tipografie elegantă, care vă permite să adăugați elemente de poveste bogate imaginilor dvs..

Dispune de un aspect fără distracții, cu meniu pliabil și bară laterală. Este ușor de configurat și evită să confunde utilizatorii cu opțiuni complicate. Este dotat cu un tablou de bord încorporat care vă va ajuta să configurați tema în câteva minute.

6. Proiectant

proiectant

Designer este o frumoasă temă de portofoliu WordPress pentru designeri, artiști, fotografi și povestitori. Utilizează un aspect frumos pe două coloane bazat pe grilă pe pagina de pornire și vine cu un afișaj de portofoliu frumos.

Se concentrează pe asigurarea faptului că imaginile dvs. apar și niciun alt element de design nu distrage utilizatorii. Are un meniu pliabil și o bară laterală și vine cu tabloul de bord pentru a vă ajuta să începeți.

7. Buzunar

Buzunar

Pocket este o fotografie minimalistă și temă de portofoliu WordPress. Prezintă o tipografie superbă și un afișaj mare de imagini și anteturi. Nu există bare laterale, cu excepția zonei gata pentru un widget din partea de jos.

Vine cu un meniu de navigare în partea de sus și un meniu de legături pentru social media în partea de jos. Datorită abordării sale super-minimaliste în materie de design, Pocket este foarte ușor de configurat și este extrem de optimizat pentru viteză și performanță.

8. nord

Nord

Nordul este o altă temă minunată de portofoliu WordPress, cu un layout bazat pe grilă. Vine cu șabloane de portofoliu frumoase pentru afișarea frumoasă a imaginilor, fotografiilor, videoclipurilor și fișierelor audio.

Este livrat cu mai multe opțiuni de culoare, acceptă formate de postări și poate fi folosit cu plugin-uri pentru galerii terțe pentru a crea galerii foto frumoase.

9. Verb

Verb

Verb este o temă de portofoliu WordPress pentru designeri, artiști, fotografi, etc. Prezintă un design superb, cu un layout grilă pe pagina principală și pagini cu lățime completă pentru articole și pagini din portofoliu..

Verb vă permite să personalizați culorile și să încărcați logo-ul personalizat din personalizatorul de teme live.

10. Vârful

Vârf

Peak este o temă modernă de portofoliu WordPress, cu o afișare pe bază de plăci de imagini într-un layout grilă receptivă.

Vine cu machete multiple pentru pagini, precum și pentru postări. Dispune de un mega meniu în partea de sus, meniul de social media și widget-uri cu bară laterală.

11. Estetica

Estetic

Aesthetic este o temă elegantă de portofoliu WordPress, potrivită pentru fotografi, stilisti, designeri etc. Este livrată cu o secțiune de portofoliu încorporată, multiple opțiuni de dispunere și culori nelimitate..

De asemenea, vine cu mai multe bare laterale și un constructor de pagini drag and drop. De asemenea, acceptă pe deplin WooCommerce și poate fi folosit pentru a rula propriul magazin online.

12. Reluați

Relua

CV-ul este o temă îndrăzneață de portofoliu WordPress. Este livrat cu o zonă de gestionare a portofoliului încorporată, widget-uri personalizate și un constructor de pagini de pornire drag and drop.

Poate fi de asemenea utilizat ca o singură pagină temă în care toate secțiunile site-ului dvs. web sunt afișate pe pagina de pornire.

13. Expunerea

Expunere

Expunerea este o temă elegantă, multifuncțională, cu sistem de gestionare a portofoliului. Este ideal pentru site-uri de fotografie, modă, stil de viață, arte și meserii.

Vine cu un constructor de pagini drag and drop care vă permite să vă proiectați paginile așa cum doriți. Are o mulțime de opțiuni de personalizare încorporate și este complet mobil.

14. Colț

Colţ

Corner este o temă de portofoliu WordPress în stil minimalist pentru artiști, designeri și fotografi. Vine cu o zonă de gestionare a portofoliului încorporată și widget-uri personalizate pentru Twitter și Flickr.

Are mai multe machete de pagini și puteți alege propriile culori. Acceptă WooCommerce și este testat cu ajutorul pluginurilor populare pentru construirea de pagini WordPress.

15. Elegant

Elegant

Elegant este o temă puternică WordPress pentru portofolii. Este livrat cu o zonă de gestionare a portofoliului încorporată și este prevăzut cu machete multiple pe bază de grilă și coloane. De asemenea, vine cu filtre de imagine pe care le puteți aplica fotografiilor după încărcarea lor.

Tema vine cu propriul său constructor de pagini drag and drop cu mai multe șabloane încorporate pentru a crea rapid diferite tipuri de pagini de destinație. Prezintă o tipografie superbă și vine cu mai multe widget-uri personalizate.

16. Unghi

Unghi

Angle este o temă flexibilă cu mai multe scopuri WordPress, cu secțiune de portofoliu. Vine cu un constructor de pagini drag și drop, mai multe opțiuni de dispunere și mai multe widget-uri personalizate.

Este proiectat pentru a fi potrivit pentru portofoliu, blogging, fotografie și chiar ca un site web de afaceri. Este ușor de configurat și optimizat pentru viteză și SEO.

17. Litoral

Litoral

Coastline este o temă deosebit de frumoasă a portofoliului WordPress. Este livrat cu tip de conținut de portofoliu, widgeturi puternice personalizate și multiple opțiuni de aspect.

Dispune de o bară laterală stângă fixă, cu suport personalizat de fundal și vine cu diferite șabloane de pagini pentru blog, portofoliu, arhive și galerii.

18. Nord adevărat

Nordul geografic

True North este o temă flexibilă de portofoliu WordPress, cu un design frumos. Vine cu mai multe opțiuni de aspect și secțiune de portofoliu încorporată. Dispune de layout grilă pe pagina de start cu afișare frumoasă a imaginilor.

True North acceptă fundal personalizat, antet personalizat și vine cu mai multe widget-uri personalizate pentru social media.

19. Amintiri

Amintiri

Memories este o frumoasă temă de fotografie WordPress cu afișarea elegantă a articolelor din portofoliu. Nu are un tip de conținut de portofoliu, ci vine cu un afișaj de galerie care vă prezintă fotografiile, desenele și alte opere de artă vizuale frumos.

Tema vine cu mai multe scheme de culori și are multiple opțiuni de aspect. Vine cu suport personalizat de fundal și antet, precum și widget-uri personalizate pentru profilurile de social media.

20. Nico

Nico

Nico este o altă temă elegantă de portofoliu WordPress concepută pentru fotografi, artiști, designeri etc. Este livrată cu o frumoasă secțiune de portofoliu filtrabil și cu opțiuni de dispunere flexibile pentru diferite pagini de pe site-ul dvs..

Nico vine cu mai multe scheme de culori și are suport pentru fundaluri personalizate, anteturi, widget-uri etc..

21. Vigneta

vinietă

Vignette este o puternică temă polivalentă WordPress concepută special pentru fotografi. Pagina principală are un antet cu ecran complet, unde puteți utiliza o imagine sau un videoclip cu apelul dvs. la acțiune.

Vignette nu vine cu un tip de filtru de portofoliu. În schimb, vine cu galerii de imagini pentru a vă prezenta opera. Are opțiuni flexibile de personalizare, cu suport pentru anteturi personalizate, fundal, machete multiple de pagini și scheme de culori.

22. Mozzy

Mozzy

Mozzy este o temă de portofoliu WordPress strălucitoare pentru ilustratori, graficieni, fotografi etc. Are o pagină de pornire personalizabilă, cu glisor și zone de conținut prezentate.

Vine cu secțiuni încorporate pentru portofoliu, servicii și clienți. Vine cu suport pentru formate de postare personalizate, fundaluri, anteturi și widget-uri sociale.

23. Mustață

Mustață

Mustățea este o temă de portofoliu WordPress într-o singură pagină pentru designeri, artiști, fotografi etc. Este flexibilă pentru a fi utilizată ca temă de onepage sau temă cu mai multe pagini. Este livrat cu portofoliu încorporat, clienți, servicii și tipuri de conținut ale membrilor echipei.

Mustața are un design superb și cu adevărat unic, cu suport pentru logo personalizat. De asemenea, este livrat cu Google Maps și suport pentru formularul de contact.

24. Proiect

Proiect

Schița este o temă de portofoliu WordPress gratuită în stil minimalist. Folosește imagini prezentate pentru a afișa un aspect bazat pe grilă pe pagina de pornire. Ideal pentru fotografi pentru a-și expune munca. Acceptă personalizarea temelor folosind personalizatorul live și vine cu un singur meniu de navigare deasupra.

25. în formă

Bine proporţionat

Shapely este o temă gratuită de portofoliu WordPress personalizabilă. Este proiectat să fie suficient de flexibil pentru site-urile cu o singură pagină, precum și pentru site-urile cu mai multe pagini. Dispune de un afișaj frumos de imagini prezentate și vine cu un suport mare pentru antet personalizat.

Are o pagină de start complet widgetizată, unde puteți trage și arunca widget-uri pentru a adăuga portofoliu, mărturii și secțiuni paralax..

26. Nikkon

Nikkon

Nikkon este o temă gratuită de fotografie și portofoliu WordPress. Este conceput pentru a prezenta foarte bine imaginile într-un layout bazat pe grilă pe pagina de pornire. Acesta oferă mai multe machete de antet, machete de subsol și șabloane de pagini multiple. Acesta acceptă WooCommerce din cutie și vine cu opțiuni ușoare de personalizare.

27. Pixgrafia

Pixgraphy

Pixgraphy este o temă elegantă și gratuită de portofoliu WordPress. Pagina principală prezintă o imagine de antet mare sau un glisor personalizat cu un layout bazat pe grilă folosind imagini prezentate. Acesta acceptă multe dintre cele mai populare pluginuri gratuite și este complet compatibil cu pluginul Polylang pentru a construi site-uri web multilingve.

28. Gridsby

Gridsby

Gridsby este o temă gratuită de portofoliu WordPress în stil Pinterest, creată special pentru fotografi, curatori, artiști etc. De asemenea, folosește galeria de pagini de pornire ca o caracteristică pentru a vă prezenta fotografiile pe pagina de pornire.

29. Bailey

curte interioară în castele feudale

Bailey este o temă flexibilă de portofoliu WordPress pentru designeri de interior, fotografi și alte tipuri creative. Vine cu o secțiune încorporată pentru proiecte care vă permite să adăugați cu ușurință articole din portofoliu cu detalii și imagini complete.

Tema acceptă machete de pagini multiple cu mai multe opțiuni de bara laterală. De asemenea, vine cu mai multe widget-uri personalizate gata de utilizare pentru social media, slider simplu și slider de conținut prezentat.

30. Videograf

videographer

După cum sugerează și numele, Videographer este o temă de portofoliu WordPress pentru producătorii video, realizatorii și fotografii. Dispune de o secțiune video mare cu antet pe ecran complet pe pagina de pornire. Este livrat cu un editor de pagini drag și drop, tone de coduri scurte și mai multe widget-uri personalizate gata de utilizare.

Videographer oferă, de asemenea, șabloane de pagină, cu mai multe opțiuni de bara laterală. Este livrat cu diferite scheme de culori și este foarte ușor de configurat.

31. Remi

Remi

Remi este un alt portofoliu și temă fotografică WordPress. Vine cu tip de conținut încorporat pentru a adăuga și gestiona proiectele și articolele din portofoliu. Este livrat cu mai multe opțiuni de aspect și mai multe widget-uri personalizate. Este livrat cu suport pentru fonturile Google Maps și Google și poate fi personalizat cu ușurință folosind personalizatorul live.

32. Inspiro

Inspiro

Inspiro este o frumoasă temă WordPress multifuncțională, ideală pentru site-urile de portofoliu video. Este dotat cu imagini de fundal video cu ecran complet, o secțiune puternică de portofoliu, popup pentru lightbox și un modul de galerie.

Are widget-uri unice pentru afișarea vitrinelor portofoliului. Include patru șabloane unice și un constructor de pagini drag and drop. Funcția lightbox video permite utilizatorilor să vizioneze videoclipuri într-un fereastră pentru o experiență de utilizator mai imersivă.

Asta este tot pentru acum.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești tema WordPress perfectă pentru site-urile de portofoliu. De asemenea, este posibil să doriți să vedeți ghidul nostru SEO complet pas cu pas pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map