42 Cele mai bune teme simple pe WordPress pe care ar trebui să le încercați (2020)

Căutați cea mai curată, simplă și ușor de utilizat temă WordPress pentru site-ul dvs. web?


Multe teme WordPress vin cu tone de opțiuni care fac dificilă configurarea și utilizarea. Cu toate acestea, începătorii caută teme simple și flexibile pentru a începe.

În acest articol, am ales câteva dintre cele mai bune teme simple pe WordPress pe care le puteți instala pe site-ul dvs. web. Aceste teme sunt curate, ușor de utilizat și relativ minimaliste.

Cele mai bune teme WordPress simple

Pornirea unui site WordPress cu o temă simplă

În primul rând, trebuie să vă asigurați că începeți cu platforma potrivită pentru a vă construi site-ul. Un site WordPress.org de sine stătător vă oferă libertatea și flexibilitatea pentru a vă dezvolta site-ul.

În continuare, veți avea nevoie de un nume de domeniu și de găzduire web. Astfel utilizatorii găsesc site-ul dvs. web.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost sau SiteGround. Sunt una dintre cele mai mari companii de găzduire din lume și parteneri oficiali de găzduire WordPress.

Pentru mai multe recomandări, consultați ghidul nostru despre cum să alegeți cea mai bună găzduire WordPress.

După ce v-ați înscris pentru găzduire, următorul pas este să instalați WordPress. Urmați instrucțiunile din modul nostru de a începe un ghid de blog WordPress și veți fi în funcțiune în cel mai scurt timp.

După instalarea WordPress, puteți selecta o temă din selecția noastră de teme simple WordPress.

Aveți nevoie de ajutor pentru instalarea temei? Urmați instrucțiunile din pasul nostru cu pas cum să instalați un ghid tematic WordPress pentru începători.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme simple de WordPress. Această listă conține teme WordPress gratuite și plătite și toate sunt responsabile complet de mobil.

1. Essence Pro

Essence Pro

Esența este construită deasupra cadrului tematic al Genezei. Este o temă WordPress simplă și fără confuzii, pentru niște sănătate, sănătate și stiluri de viață. Vine cu un aspect de pagină de pornire pregătit pentru widget, unde puteți trage și plasa widget-uri pentru a vă construi pagina de pornire. Este destul de ușor de utilizat și foarte ușor de configurat.

StudioPress face parte acum din WP Engine, cea mai populară companie de găzduire WordPress administrată. Puteți obține această temă și toate celelalte 35 de teme StudioPress dacă vă înscrieți la găzduirea WP Engine pentru a vă construi site-ul.

Primă: Utilizatorii WPBeginner beneficiază de 20% reducere suplimentară. Începeți cu WP Engine.

2. Astra

Astra WordPress Tema

Astra este o temă WordPress plină de culoare, dar simplă, cu mai multe site-uri web pregătite pentru stil de viață, fitness, mâncare și site-uri personale. Vine cu mai multe machete de pagini, mai multe widget-uri personalizate și opțiuni de culori nelimitate. Este ușor de configurat și poate fi personalizat folosind personalizatorul de teme live.

Această temă este creată pentru constructorii de pagini pentru a crea rapid pagini cu un simplu drag and drop. Astra este optimizat pentru viteză și performanță.

3. Didi

Didi

Didi este un exemplu excelent de temă simplă WordPress, cu un design elegant și minimalist. Această frumoasă temă vine cu mai multe machete de pagini de pornire, șabloane de pagini, zone de widget și multe altele. Toate opțiunile tematice sunt disponibile în cadrul personalizatorului live pentru o configurare mai ușoară.

Acesta include, de asemenea, suport complet pentru constructorii de pagini, site-urile WooCommerce, site-urile multilingve și pot fi ușor traduse. Configurarea mai ușoară și designul mai simplu vă vor ajuta să începeți cu eforturi minime.

4. Hestia

Hestia

Hestia este o temă gratuită WordPress multifuncțională. Vine cu un plugin de companie care adaugă mărturii, servicii și o secțiune de pagină de pornire pe site-ul dvs. web.

Este ușor de configurat folosind personalizatorul de teme live. Este compatibil cu cele mai populare pluginuri pentru constructorul de pagini gratuite și oferă oferte fără suport pentru WooCommerce.

5. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă WordPress elegantă și simplă, concepută special pentru bloguri, reviste, restaurante, magazine online și site-uri de fitness. Este livrat cu mai multe machete pentru blogul dvs., extensii puternice premium, mai multe widget-uri personalizate și mai multe formate de postare.

Acceptă sigle personalizate, meniuri de navigare și butoane sociale. Este WooCommerce gata, astfel încât să puteți adăuga cu ușurință un magazin online pe site-ul dvs. WordPress.

6. Atmosferă

Atmosfera

Construit pe partea de sus a cadrului tematic Genesis, Atmosphere este o simplă temă WordPress pentru site-uri web de afaceri, portofoliu și personal.

Are o pagină de pornire ușor de configurat, o pagină de destinație personalizată și un model de dispunere în două coloane. Configurarea temei este destul de simplă cu ajutorul personalizatorului de teme live și nu necesită mult timp.

7. Frumos

Frumoasa

Frumos este o simplă și elegantă temă de frumusețe WordPress de StudioPress. Vine cu o pagină de start widgetizată cu patru zone de widget și are mai multe șabloane pentru blogul dvs., pagina principală, arhiva și paginile de destinație..

Acesta este conceput pentru a prezenta frumos postările tale. Este optimizat pentru viteză și performanță și vine cu o configurație rapidă și simplă.

8. Adevărat Nord

Nordul geografic

True North este o temă WordPress flexibilă și simplă, cu un design frumos. Dispune de un aspect frumos grilă pe pagina de pornire cu un afișaj frumos de imagini. Are mai multe opțiuni de aspect și o secțiune de portofoliu încorporată.

De asemenea, acceptă fundal personalizat, antet personalizat și are mai multe widget-uri personalizate pentru social media și caracteristici de descoperire de conținut.

9. Revista

Revistă

Revista este o temă WordPress pentru bloggerii care caută un design simplu și caracteristici puternice. Include un slider de conținut încorporat, cu mai multe stiluri. Tema are peste 42 de machete încorporate pentru a începe.

De asemenea, are mai multe machete de blog, șabloane de pagini multiple și machete de pagini de pornire multiple. Toate opțiunile temei pot fi configurate utilizând personalizatorul de teme live.

10. Divi

Divi

Divi este o temă WordPress puternică și simplă pentru toate tipurile de site-uri web. Poate fi folosit și ca constructor de pagini pentru a crea pagini instantaneu. Are un design fără distrageri special pentru bloggeri și scriitori. Puteți crea o poveste cu imagini doar prin constructorul drag and drop simplu. Cu Divi, puteți pur și simplu să faceți clic pe ecran și să începeți să tastați exact așa.

Vă permite să personalizați pe deplin fiecare element de pe site-ul dvs. web, să organizați conținutul în coloane și rânduri, editare sensibilă și multe altele. Vine cu tone de elemente de conținut pre-construite pentru a vă face munca mai ușoară ca niciodată.

11. Colț

Colţ

Corner este o simplă temă WordPress pentru site-uri web personale, bloguri și site-uri de portofoliu. Are o secțiune încorporată pentru portofoliu și poate fi folosită și ca site personal. Suportă variații nelimitate de culoare și vine cu tone de opțiuni de personalizare.

12. Gema

Gema

Gema este o temă simplă de WordPress minimalistă, potrivită pentru bloguri și site-uri de reviste. Dispune de un aspect frumos, cu imagini mari, tipografie frumoasă și stiluri de meniu unice.

Este ușor de utilizat cu toate opțiunile de temă organizate perfect în cadrul personalizatorului de teme. Majoritatea setărilor tematice ar funcționa doar din cutie.

13. Tusant

Tusant

Tusant este o temă de blog WordPress extraordinar de frumoasă și simplă, creată special pentru podcast-uri, streaming de muzică și site-uri video. Este conceput pentru a vă ajuta să creați conținut captivant folosind imagini și videoclipuri.

Folosește animații frumoase cu machete multiple de pagini și widgeturi de descoperire de conținut personalizate. De asemenea, are o imagine personalizată de fundal personalizată pe toată lățimea și acceptă surse audio și video.

14. Writee

Writee

Writee este o temă WordPress gratuită pentru bloggeri și scriitori. Prezintă o tipografie frumoasă și un aspect elegant, care arată excelent pe toate dispozitivele. În interior veți găsi un glisor de conținut prezentat care vă permite să vă prezentați cel mai important conținut în partea de sus.

15. Prezență

Prezenţă

Prezența este o alegere excelentă pentru o simplă temă de afaceri WordPress. Acesta este ambalat cu funcții pentru a construi cu ușurință orice fel de site-ul de afaceri. În special, este perfect pentru imobiliare, trupe de muzică, hotel, design web și alți furnizori de servicii.

Acesta include 10 site-uri demo pe care le puteți importa cu ușurință și apoi înlocuiți conținutul cu unul propriu pentru a crea site-ul dvs. instantaneu.

16. Roxima

Roxima

Roxima este o temă WordPress superbă pentru site-uri web de afaceri, bloguri și portofoliu. Se livrează cu un simplu constructor de pagini de pornire și glisare și fixare a paginilor de pornire și module de conținut personalizate, cu mai multe coloane și variații de aspect pentru care puteți alege.

17. descoperire

Breakthrough Pro

Dacă sunteți în căutarea unei teme fără distracții pentru blogul dvs., atunci vă va plăcea descoperirea. Este o temă WordPress simplă, elegantă și modernă pentru bloggeri, agenți de publicitate și agenții de marketing, cu accent principal pe tipografia frumoasă și afișarea superba a imaginilor.

Este nevoie de foarte puțin timp pentru a configura și a ieși din calea ta, astfel încât să poți crea conținut uimitor pe blogul tău.

18. Întreprindere

Afacere

Enterprise este o temă simplă WordPress pentru site-urile web de afaceri. Are o secțiune de portofoliu și servicii încorporate, galerii de imagini frumoase și un glisor pentru pagina dvs. de pornire.

Printre alte funcții, are secțiunea de întrebări frecvente, tabele de prețuri, fundal personalizat și multe opțiuni flexibile de personalizare.

19. Libretto

Libret

Dacă aveți nevoie de o frumoasă temă gratuită a blogului WordPress, cu un aspect fără distragere, atunci Libretto este o opțiune excelentă. Principala caracteristică a temei este schema sa de culori unică și tipografia superba.

Conceput în aspectul tradițional al blogului, această temă este perfectă pentru conținut de formă lungă, fotografie și site-uri web personale.

20. Elegant

Elegant

Elegant este o temă de blog și portofoliu WordPress. Dispune de un aspect frumos, cu logo-ul și meniul de navigare deasupra, cu un meniu social. Are mai multe opțiuni de dispunere, inclusiv un layout grilă.

Are un tip de conținut încorporat, mai multe widget-uri personalizate, scheme de culori multiple și panou de opțiuni tematice ușor de utilizat.

21. Litoral

Litoral

Coastline este o simplă fotografie și portofoliu WordPress temă cu un aspect frumos grilă coloane. Include opțiuni suplimentare de aspect pe care le puteți utiliza cu mai multe widget-uri personalizate, șabloane de pagini și meniu de navigare în bara laterală.

Are un tip de post de conținut de portofoliu pentru a vă proiecta portofoliul. Coastline acceptă Jetpack pentru a adăuga funcții puternice pe site-ul dvs. web.

22. Geantă de hârtie

Punga de hartie

Paperbag este o simplă temă a blogului WordPress. Livrează cu mai mult de 20 de scheme de culoare și tipografie și diferite stiluri de dispunere. Există mai multe widget-uri personalizate pe care le puteți utiliza pentru integrarea social media și funcțiile de descoperire a conținutului.

Are un carusel de conținut încorporat pentru pagina principală. Toate opțiunile temei pot fi configurate folosind personalizatorul temelor live cu o mulțime de opțiuni flexibile.

23. Neve

Neve

Neve este o temă gratuită și simplă a blogului WordPress. Vine cu un meniu de navigare în partea de sus, alături de bara de căutare. Are butoane de partajare socială încorporate, un slider de conținut prezentat și secțiunea despre noi din pagina de pornire.

Această temă este ușor de personalizat și WooCommerce este gata să creeze un magazin.

24. Pluteste

Pluti

Float este o temă simplă și elegantă a blogului WordPress, cu funcții excelente. În interior veți găsi mai multe opțiuni de aspect, un slider pentru pagina de pornire, integrarea fonturilor Google, opțiuni de partajare socială și efecte de derulare paralaxă.

Are un design revigorant care este complet personalizabil folosind personalizatorul de teme. De asemenea, acceptă WooCommerce din cutie.

25. Mont Blanc

Mont Blanc

Mont Blanc este o temă WordPress multifuncțională, potrivită pentru aproape orice fel de site WordPress. Proiectat pentru a fi flexibil, include o mulțime de opțiuni de personalizare, mai multe opțiuni de machete și mai multe stiluri de homepage.

Poate fi utilizat cu ușurință pentru un site web al revistei sau ca temă pentru o singură pagină. În interior veți găsi secțiune de portofoliu, galerii foto și glisiere încorporate cu mai multe opțiuni de afișare.

26. Maxwell

Maxwell

Maxwell este o temă WordPress simplistă gratuită pentru reviste și bloguri. Proiectat pentru a arăta frumos conținutul dvs., Maxwell folosește imagini prezentate, extrase personalizate și tipografie frumoasă pentru a crea o experiență captivantă pentru utilizatorii dvs..

Are un glisier de conținut încorporat și două meniuri de navigare. Toate opțiunile temei pot fi ușor configurate utilizând personalizatorul live.

27. Igloo

igloo

Căutați o temă WordPress simplă pentru site-ul dvs. de restaurant? Igloo este o temă frumoasă a restaurantului WordPress, cu un sistem integrat de gestionare a meniului. De asemenea, are o secțiune cu mărturii în care puteți prezenta recenziile strălucitoare lăsate de clienți și galeria foto pentru a vă prezenta cele mai populare preparate.

Igloo prezintă un aspect cu adevărat unic și oferă mai multe scheme de culori și opțiuni de aspect.

28. Baskerville

Baskerville

Baskerville este o altă temă gratuită WordPress, cu aspect frumos și câteva caracteristici destul de îngrijite. Dispune de o imagine de antet cu o lățime completă și un aspect de zidărie pentru pagina de pornire. Utilizează miniaturi frumoase pentru videoclipurile, textul și alte formate de postare.

29. Responz

Responz

Responz este o simplă temă WordPress concepută pentru știri și bloguri editoriale. Prezintă un aspect cu 3 coloane, cu integrare în rețelele de socializare și tipografie frumoasă. Are mai multe scheme de culori, secțiune cu postări prezentate, 2 meniuri de navigare, spații publicitare, glisor pentru carusel și mai multe bare laterale.

Este ușor de configurat. Toate opțiunile tematice pot fi gestionate din personalizatorul WordPress live.

30. Bretania

Bretania

Bretania este o temă elegantă a blogului WordPress, cu un design frumos. Pagina principală prezintă o secțiune de introducere în partea de sus urmată de cel mai important conținut.

Are mai multe opțiuni de layout și șabloane pentru diferite pagini. Veți obține, de asemenea, mai multe widget-uri personalizate pentru integrare ușoară în social media și caracteristici de descoperire de conținut.

31. Futurio

Futurio

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress care este incredibil de rapidă și ușoară, atunci Futurio este o alegere excelentă. Este unic într-un mod în care nu afișează imaginile prezentate pe prima pagină, ceea ce face ca pagina dvs. de pornire să se încarce mult mai rapid.

Este conceput pentru bloggeri și este o alegere excelentă pentru conținutul de forme lungi. Suporta logo-ul personalizat, antet personalizat, mesaj de bun venit și fundal. Este livrat cu probleme de pornire pentru a afișa frumos conținutul prezentat.

32. Vârful

Vârf

Peak este o temă modernă a blogului WordPress pentru portofolii, fotografi și bloguri personale. Acesta include mai multe machete și scheme de culori, un glisor încorporat și un aspect în stil de zidărie. Acceptă mega menu și eCommerce gata să creeze un magazin online.

33. Mesmerize

Hipnotiza

Mesmerize este o temă gratuită WordPress, potrivită pentru bloggeri, reviste și site-uri de fotografie. Vine cu un fundal personalizat de antet, asistență WooCommerce, secțiuni pentru pagina principală și un meniu de navigare în partea de sus. Configurarea temei este mai rapidă și veți obține un site web cu aspect profesionist în mult mai puțin timp.

34. Nozama

Nozama

Nozama este o temă WordPress inspirată de Amazon, cu un aspect simplu și elegant. Se concentrează pe tipografia frumoasă și pe afișarea superioară a imaginilor pentru a face conținutul dvs. mai captivant.

Este livrat cu un meniu de categorie antet, secțiune de categorii prezentate, opțiuni de aspect multiple și defilare infinită. Este ușor de configurat și include o pagină de început pentru a vă ajuta să configurați tema.

35. OnePress

OnePress

OnePress este o temă gratuită WordPress, cu un aspect frumos și elegant. Aspectul paginii de pornire utilizează un efect Parallax elegant, blocuri de conținut prezentate și WooCommerce gata. Are tipografie frumoasă și arată excelent pe toate dispozitivele.

36. Daily Dish Pro

Daily Dish Pro

Daily Dish este o temă de blogging WordPress cu un design profesionist. Cele mai notabile caracteristici ale temei sunt tipografia sa crocantă și afișarea frumoasă a imaginilor.

Are un aspect de pagină de start widgetized care este rapid și ușor de configurat. Are mai multe șabloane de pagini, antet personalizat și suport complet WooCommerce.

37. Beatrix

Beatrix

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress pentru a vinde arte și meserii, atunci Beatrix este o alegere excelentă pentru asta. Această frumoasă temă WordPress multifuncțională are suport complet WooCommerce și oferă un aspect superb al paginii de pornire pentru a vă prezenta produsele.

38. Ultra

Ultra

Ultra este o simplă temă WordPress concepută special pentru a crea orice tip de site web. Dispune de machete încorporate multiple, suplimente flexibile, opțiuni de aspect inteligent, fonturi personalizate și culori nelimitate.

Toate machete vor avea secțiuni încorporate precum portofoliul, serviciile, membrii echipei și partenerii. Acceptă derulare pe secțiuni, mega meniuri, machete de arhivă și culori animate.

39. Consultanță

consultanţă

Consultingul este o temă WordPress gratuită și polivalentă pentru bloggerii cu trei secțiuni particularizate oferite pe pagina principală. Acceptă slider-ul parallax, culori personalizate cu șabloane de pagini multiple, inclusiv o pagină de arhivă personalizată.

Proiectat pentru a configura instantaneu un blog cu aspect profesionist, Consulting este rapid și ușor de configurat și arată uimitor chiar și pe ecrane mai mici.

40. Benson

Benson

Benson este un alt fotograf elegant și simplu cu tema WordPress pe blog. Oferă machete mari, cu lățime completă și listă pentru fotografiile dvs. În interior veți găsi widget-uri personalizate pentru bio-autor, butoane de social media, funcții de descoperire de conținut, prezentare de diapozitive video și machete multiple de imagini.

Suporta culori nelimitate, bara laterală stângă sau dreaptă, logo personalizat, antet și fundal. Este ușor de configurat folosind personalizatorul de teme live și vă va ajuta să începeți rapid cu blogul dvs..

41. Aterizare

Aterizare

Landing este o frumoasă temă polivalentă WordPress, creată special pentru a crea site-uri web simple. Dispune de tipografie frumoasă, fundal personalizat și machete pre-construite, care arată excelent pe toate dispozitivele și dimensiunile ecranului.

Acceptă constructorul drag and drop Themify pentru a crea pagini și a adăuga funcții pe site-ul dvs. web. Landing are șabloane personalizate de antet, tip de post de portofoliu, tip post de eveniment și WooCommerce gata să creeze un magazin online.

42. Allegant

Allegiant

Allegiant este o temă WordPress multifuncțională care poate fi adaptată pentru comerț electronic, business, revistă sau site web pentru fotografie. Vine cu opțiuni flexibile care vă permit să alegeți propriul aspect.

Include alegeri de culori nelimitate, widgeturi personalizate, fonturi Google și suport complet pentru WooCommerce. Este conceput pentru a lucra din cutie cu un efort minim, ceea ce îl face destul de ușor de utilizat.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cea mai bună temă simplă WordPress pentru site-ul dvs. web. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru SEO SEO pas cu pas pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me