6 cele mai bune servicii de contabilitate pentru afacerea dvs. online (în comparație)

Pe măsură ce afacerea dvs. online crește, contabilitatea devine o sarcină pe care poate doriți să o externalizați. Serviciile de contabilitate vă ajută să gestionați contabilitatea, salarizarea, cheltuielile și multe altele. Puteți alege un serviciu care se integrează în software-ul dvs. de contabilitate cloud sau să externalizați contabilitatea completă. În acest articol, am ales cele mai bune servicii de evidență pentru afacerea dvs. online.


Compararea celor mai bune servicii de evidență online pentru întreprinderile mici

De ce ai nevoie de serviciul de evidență online pentru afacerea ta?

IRS impune tuturor întreprinderilor să mențină cărți care conțin toate înregistrările lor financiare. Aceste cărți arată sursele de venit și cheltuielile de afaceri. Acestea ajută la separarea veniturilor dvs. impozabile și neimpozabile.

În afară de impozite și cerințe legale, contabilitatea corectă vă ajută, de asemenea, să măsurați progresul și creșterea afacerii dvs. Puteți vedea de unde provin banii, cheltuielile dvs. majore și puteți descoperi modalități de a vă îmbunătăți afacerea.

Cu toate acestea, menținerea cărților corespunzătoare necesită timp și efort. Multe întreprinderi mici nu își pot permite să angajeze imediat un contabil sau CFO.

Aici vin serviciile de contabilitate online. Acestea vă permit să vă gestionați eficient afacerea, cheltuind mai puțin timp în documente. Ca o afacere mică, puteți economisi și bani pe care altfel i-ați cheltui pentru angajarea personalului cu normă întreagă.

În continuare, vă prezentăm câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un serviciu de evidență online pentru afacerea dvs..

 • Cost – Costul serviciului dvs. de contabilitate, ce servicii primiți și bugetul propriu.
 • Caracteristici – Ce servicii aveți nevoie? De exemplu, plăți de factură, facturi, rapoarte de venituri și cheltuieli, gestionarea situațiilor bancare și a cărților de credit, salarii și multe altele.
 • Integrări – Dacă utilizați un software de contabilitate cloud precum QuickBooks sau Freshbooks, atunci serviciul dvs. de evidență ar trebui să funcționeze cu aplicațiile respective.
 • Ușor de utilizat – Cât de ușor de utilizat este și cât timp și resurse te ajută să economisești

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la serviciile de contabilitate online de top pentru întreprinderile mici și cum se compară aceste cerințe.

1. Banc

Bancă

Bench oferă servicii de evidență online de către profesioniștii contabili profesioniști. Acestea oferă o situație financiară lunară și o imagine de ansamblu a cheltuielilor care vă oferă controlul asupra banilor. Rapoartele lor vizuale vă ajută să vedeți imaginea de ansamblu și vă oferă perspective acționabile pentru a vă dezvolta afacerea.

De asemenea, oferă un pachet financiar la sfârșitul anului care conține toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă depune impozitele. Ele pot lucra cu CPA-ul dvs. sau vă pot ajuta să găsiți unul pentru a vă depune fără probleme impozitele la timp.

Banca nu gestionează salarizarea, nu plătește facturile, nu creează facturi și nu depune taxe pentru dvs. Este potrivit pentru întreprinderile mici care au nevoie de servicii de evidență contabilă în timp ce utilizează alte instrumente pentru a gestiona salariile, impozitele și facturarea.

Prețuri: Începând de la 115 USD / lună plătită anual.

2. Bookkeeper.com

Bookkeeper.com

Bookkeeper.com oferă o soluție completă de servicii de contabilitate pentru întreprinderile mici. Îți administrează cărțile folosind cele mai populare programe de contabilitate QuickBooks. Echipa lor este formată din contabili certificați și profesioniști QuickBooks, astfel încât să știți că sunteți pe mâini bune.

La înregistrare, conectează extrasele dvs. bancare și cardul de credit la Quickbook. Aveți acces la graficul personalizat de conturi, configurați facturile, facturarea și plățile.

Se vor asigura că fișierul dvs. QuickBooks se potrivește cu situațiile bancare și cu cardul de credit. În orice moment, veți putea accesa declarații categorizate pentru a obține rapid o imagine de ansamblu asupra finanțelor dvs. În fiecare lună veți putea revizui situațiile financiare cu echipa lor.

Bookkeeper.com vă permite, de asemenea, să plătiți furnizorilor și furnizorilor folosind cecuri. Vor tipări și expedia pe mail cecurile pentru dvs. De asemenea, vă va monitoriza facturile pentru a vă asigura că acestea sunt plătite la timp.

Prețuri: Începând de la 275 USD / lună.

3. FreeAgent

Agent liber

FreeAgent este un software de contabilitate bazat pe web care simplifică evidența contabilă. Se conectează cu conturile dvs. bancare și vă permite să urmăriți cheltuielile, să trimiteți facturi și estimări, să monitorizați fluxul de numerar și să obțineți o privire vizuală a păsărilor despre veniturile, cheltuielile și profiturile dvs..

FreeAgent nu îți face evidența contabilă pentru tine, vei fi responsabil de acest lucru sau de a adăuga un contabil în contul tău. De asemenea, vă permite să adăugați mai multe proiecte, facturi multi-valute, utilizatori și clienți nelimitați și să configurați cu ușurință impozitul pe vânzări.

Este foarte potrivit pentru întreprinderile mici care au nevoie de un software de contabilitate cu costuri reduse unde își pot face propria contabilitate.

Prețuri: 10 USD / lună timp de 6 luni, apoi doar 20 USD / lună.

4. Contabil360

BookKeeper360

Bookkeeper360 este un serviciu de contabilitate online pentru întreprinderile mici. Folosesc software de contabilitate Xero în loc de Quickbook și ajută la configurarea cărților, astfel încât să nu pierdeți date atunci când vă transferă datele în Xero.

Oferă întreprinderilor mici un manager de cont dedicat, situații financiare, raportare de numerar și de angajare, facturi, facturare și salarizare.

Cu planul lor de finanțare virtuală, acestea oferă, de asemenea, consultanță tehnologică, servicii de resurse umane, evidență contabilă zilnică, raportare personalizată și KPI și CFO / CPA dedicat pentru a vă gestiona contul.

Prețuri: Începând de la $ 199 pe lună.

5. inDinero

inDinero

inDinero este un furnizor de software de contabilitate online, contabilitate și servicii fiscale. Acestea oferă o soluție integrală care include contabilitatea, facturile, plata salariilor și depunerea de taxe.

Utilizează un software intuitiv ușor de utilizat, care vă oferă rapid o imagine de ansamblu asupra veniturilor, cheltuielilor și profiturilor. În spatele scenei, aceștia au o echipă extrem de dedicată de experți în contabilitate și contabilitate, care îți vor lucra și îți vor gestiona contul.

Echipa de bord a inDinero vă va ajuta să vă configurați contul, banca și extrasele de credit, astfel încât să nu vă întoarceți niciodată în contabilitatea dvs..

Planurile de prețuri ale acestora se bazează pe numărul de conturi și tranzacții conectate. Echipa lor te va ajuta să creezi un plan personalizat care să se potrivească nevoilor afacerii tale. În mod implicit, toate planurile sunt plătite anual, dar puteți solicita și o opțiune de plată lunară.

Prețuri: 310 $ pe lună plătită anual.

6. Contabilitatea Merritt

Contabilitate Merritt

Contabilitatea Merritt oferă servicii de contabilitate rentabile pentru afacerile online. Folosesc QuickBooks pentru a vă păstra cărțile și pentru a integra conturile bancare și ale cărților de credit pentru rapoarte actualizate.

Ei au o taxă forfetară de 150 $ / lună fără taxe de configurare și oferă, de asemenea, contabilitate gratuită pentru non-profit și organizații de caritate. Opțiunea forfetară înseamnă că costul dvs. nu va crește dacă aveți mai multe tranzacții.

Cu toate acestea, este doar un serviciu de evidență contabilă și nu poate efectua salarii, impozite sau facturi. Puteți utiliza aplicații terțe cu contul Quickbooks pentru a vă plăti automat facturile.

Prețuri: 150 $ / lună.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să aflați despre cele mai bune servicii de contabilitate pentru afacerea dvs. online. De asemenea, poate doriți să vedeți comparația noastră dintre cele mai bune servicii de telefonie pentru afaceri și cele mai bune servicii de e-mail pentru întreprinderile mici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map