6 cele mai bune servicii de telefonie pentru întreprinderi mici (2020)

Căutați cel mai bun serviciu de telefonie de afaceri pentru site-ul dvs. web cu WordPress? Adăugarea unui serviciu telefonic vă poate ajuta să gestionați eficient apelurile cu clienții. În acest articol, am ales unele dintre cele mai bune servicii de telefonie de afaceri pe care le puteți utiliza împreună cu site-ul dvs. WordPress.


Cele mai bune servicii de telefonie de afaceri pentru site-ul dvs. WordPress

De ce și când ai nevoie de un serviciu de telefonie pentru afaceri?

În mod normal, puteți adăuga doar telefonul fix sau numărul de telefon mobil pe site-ul dvs. WordPress și puteți utiliza asta pentru a primi apeluri de la clienți. Cu toate acestea, numărul dvs. de telefon nu ar părea profesional și nu veți putea comunica eficient.

Adăugarea unui serviciu adecvat de telefonie de afaceri vă permite să faceți următoarele:

  • Puteți urmări cu ușurință durata apelului, orele de menținere, orele de așteptare și utilizarea generală.
  • Majoritatea serviciilor de telefonie de afaceri vin cu redirecționarea apelurilor, ID-ul apelantului, așteptarea apelurilor, rutarea apelurilor de intrare, înregistrarea apelurilor și multe altele.
  • Distribuie simultan un număr de telefon de afaceri între mai mulți utilizatori (funcția de însoțitor automat vă permite să direcționați apelul către primul reprezentant disponibil)
  • Puteți utiliza un sistem de telefon de birou, telefon mobil sau un computer pentru a primi și a efectua apeluri
  • Adăugați cu ușurință noi angajați fără a apela la un tehnician.
  • Sistemele de telefonie de afaceri transmit voce prin internet (sisteme VoIP), ceea ce înseamnă că puteți lua numărul dvs. local sau fără taxă oriunde doriți. Tot ce ai nevoie este o conexiune la internet de mare viteză.

Dacă executați un magazin online sau un site web pentru afaceri mici, atunci adăugarea unui serviciu de telefonie profesională pentru afaceri vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea. Puteți să-l utilizați pentru a crea relații mai bune cu clienții cu vânzări și asistență profesionale oferite prin telefon.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire asupra serviciilor de top de telefonie de afaceri pe care le puteți utiliza cu site-ul dvs. WordPress.

1. Nextiva

Nextiva

Nextiva este cel mai bun serviciu de telefonie de afaceri în ceea ce privește caracteristicile și ușurința de utilizare. Acestea oferă un set mare de caracteristici, cu configurare rapidă și prețuri rezonabile. Este livrat cu un panou de administrare simplu, bazat pe web, care facilitează proprietarii de întreprinderi mici să administreze cu ușurință platforma de comunicații unificată ca un pro.

Serviciul de telefonie VOIP de la Nextiva pentru întreprinderile mici include rutare avansată a apelurilor, apeluri interne nelimitate gratuite, mesagerie vocală la e-mail și text, fax online, mesaje text și multe altele.

De asemenea, obțineți un număr local gratuit sau fără taxă, portare de numere gratuite și toate caracteristicile standard de gestionare a apelurilor, cum ar fi ID-ul apelantului, redirecționarea apelurilor, rutarea, felicitări personalizate, sistemul avansat IVR (răspuns vocal interactiv) și multe altele. Ca platformă Nextiva oferă și alte funcții puternice, inclusiv CRM, Live Chat, sondaje online, analize de apeluri și alte soluții care funcționează foarte bine cu sistemul de telefonie de afaceri..

Calitatea apelurilor lor telefonice este excelentă, soluția voip oferă 99.999% uptime, iar reprezentanții serviciilor clienți sunt întotdeauna ajutați.

Tarifele pentru serviciul de telefonie de afaceri al companiei Nextiva încep de la 19,95 USD pe utilizator în fiecare lună. Prețul lor devine mai ieftin pe măsură ce adăugați mai mulți utilizatori. Puteți crea, de asemenea, un cont preplătit pentru a economisi mai mulți bani.

Notă: Folosim Nextiva pe WPBeginner ca serviciu de telefonie pentru afaceri. În experiența noastră, Nextiva este cel mai bun sistem de telefonie pentru afaceri mici de pe piață, atât din punct de vedere al funcțiilor, cât și din punct de vedere al prețurilor.

Ca o afacere mică, caracteristica noastră favorită este că Nextiva ne permite să adăugăm o linie de afaceri pentru telefonul mobil, astfel echipa noastră poate primi apeluri de la clienți de la biroul nostru sau chiar atunci când lucrează de la distanță, fără a fi nevoie să-și partajeze numerele personale de telefon mobil. Aplicația Nextiva funcționează atât pe smartphone-uri iPhone, cât și pe Google (Android).

Cu acest lucru, dacă afacerea dvs. are nevoie de un sistem de telefonie de birou care să funcționeze pe telefoanele existente, atunci acestea oferă și asta. Centrele de apeluri și companiile de întreprindere folosesc adesea Nextiva pentru a tranziționa schimbul de sucursale private Avaya (sistemul PBX) într-un sistem puternic de telefonie cu trunking SIP.

2. RingCentral

RingCentral

RingCentral este un alt serviciu de telefonie populară pentru companii de toate dimensiunile. Acestea oferă unul dintre cele mai bogate caracteristici de sisteme de telefonie pentru afaceri mici de pe piață.

Platforma lor de telefonie de afaceri include toate caracteristicile standard de care aveți nevoie, inclusiv apeluri nelimitate, redirecționare apel, ID apelant, așteptare și transfer de apel, partajare cu o linie pe mai multe dispozitive mobile și utilizatori, mesaje SMS și multe altele.

În afară de asta, vine și cu întâlniri video cu partajarea ecranului, 1000 de minute gratuite și integrări cu Gsuite, Dropbox, Microsoft și alte servicii. Este livrat cu o administrare intuitivă bazată pe cloud, care facilitează configurarea și gestionarea apelurilor.

Planul Essentials începe de la 19,99 USD pe lună pentru fiecare utilizator (facturat anual) și puteți adăuga până la 10 utilizatori. Alte planuri vin la prețuri și caracteristici diferite.

RingCentral este o soluție excelentă pentru telefon atât pentru birourile fizice care doresc să înlocuiască telefoanele fixe, cât și pentru cele care se mută la un birou virtual. Poate funcționa cu sistemul dvs. telefonic (atunci când este compatibil) sau puteți utiliza sistemul lor de telefon virtual prin intermediul aplicației de desktop RingCentral și a aplicației mobile care funcționează pe toate telefoanele inteligente.

3. GrassHopper

Lăcustă

GrassHopper oferă numere de telefon virtuale prin intermediul protocolului de voce peste internet (VOIP) și este excelent pentru soloprenieri și întreprinderile mici. Un număr de telefon virtual înseamnă că poate trimite apeluri către orice număr de telefon sau dispozitiv mobil. Cu toate acestea, pentru apelurile efectuate, veți avea totuși nevoie de o linie telefonică obișnuită.

Acestea oferă aplicații web și mobile intuitive pentru a vă gestiona contul și serviciul de telefon. Puteți utiliza mai multe extensii pentru numărul dvs. și puteți alege dintre numerele de telefon locale, fără taxă și lipsă. Acesta oferă numere locale și fără taxă din SUA, Canada și Marea Britanie.

GrassHopper este dotat cu toate caracteristicile standard precum redirecționarea apelurilor, rutarea, așteptarea, muzica de reținere a apelurilor, mesageria vocală la transcrieri prin e-mail și multe altele. Este perfect pentru echipele de la distanță, deoarece puteți adăuga extensii care pot fi utilizate de oriunde folosind aplicații mobile sau desktop.

Planurile lor pornesc de la 29,99 USD pe lună cu 1 număr și până la 3 extensii.

4. Telefon.com

Phone.com

Phone.com este o altă opțiune bună pentru serviciile de telefonie pentru afaceri mici. Acestea oferă un panou de administrare simplu și bazat pe aplicații web, cu funcții standard de servicii telefonice, precum redirecționarea apelurilor, rutarea apelurilor, ID-ul apelantului, apelarea în conferință și multe altele.

Acestea includ mai multe țări europene și Canada în minutele de convorbire locale, ceea ce face apelul la aceste țări mult mai ieftin. De asemenea, puteți integra serviciul dvs. de telefonie de afaceri în software-ul CRM terț precum Salesforce și Zoho.

Au două tipuri de opțiuni de prețuri plătite pe minut și nelimitate. Planurile pe plată pe minut încep de la 12,99 USD pe lună, iar planurile nelimitate încep de la 22,99 USD pe lună.

5. Vonaj

Vonage

Vonage este un alt serviciu de telefonie de afaceri excelent, cu tone de funcții, pentru a face comunicarea dvs. de afaceri mai eficientă. În afară de serviciile standard de business VOIP, utilizează Amazon Chime pentru a integra întâlniri online și conferințe video pe platforma lor.

Vine cu un panou de control bazat pe web care vă permite să configurați ușor, să adăugați utilizatori noi și să gestionați apelurile. De asemenea, include funcții precum accesul mobil, ceea ce îl face potrivit pentru echipele de la distanță fără cerințe hardware.

Planul lor mobil începe de la 19,99 USD pe utilizator în fiecare lună, dar este limitat în funcții. Planul premium la 29,99 USD și planul avansat la 39,99 USD vă oferă cea mai bună combinație de caracteristici și limite de utilizare.

6. 8 × 8

8x8

8 × 8 este o altă opțiune bună pentru serviciul de telefonie pentru afaceri mici. Prețurile lor sunt puțin mai mici decât alte sisteme de telefonie de top pentru afaceri mici, dar le lipsește și unele caracteristici avansate oferite de concurenții lor.

Serviciul de telefonie VOIP 8 × 8 include toate caracteristicile standard precum redirecționarea apelurilor, partajarea numerelor, mesageria vocală către e-mail audio, prezența automată a apelurilor, aplicații mobile, chat, SMS și multe altele.

Structura prețurilor lor variază în funcție de planul pe care îl alegeți. Puteți începe cu 24,99 USD pe utilizator în fiecare lună, cu 250 de minute de ieșire în SUA și Canada și 0,029 USD / minut după aceea. Pentru minute nelimitate, puteți alege planuri începând de la 39,99 USD pe utilizator în fiecare lună.

Care este cel mai bun serviciu de telefonie pentru afaceri?

După ce am studiat cu atenție toți furnizorii de servicii de telefonie de afaceri de top, considerăm că Nextiva este cel mai bun furnizor de servicii de telefonie de afaceri de pe piață.

Planurile lor sunt accesibile pentru întreprinderile de toate dimensiunile și oferă o mulțime de funcții puternice, alături de asistență de ultimă generație pentru clienți.

Partea cea mai bună este că, în timp ce linia de telefonie de afaceri Nextiva funcționează pe telefonul mobil, tabletele și computerul, de asemenea, de multe ori rulează promoții gratuite pentru sisteme avansate de telefonie de afaceri, precum Poly VVX150 sau Nextiva X-885, care este utilizat de mulți profesioniști pentru mai multe linii. manipulare și multe altele.

Sisteme de telefonie pentru afaceri

Din toate motivele de mai sus, am decis să folosim Nextiva pentru propria noastră afacere și să o evaluăm ca fiind cel mai bun sistem de telefonie de afaceri de pe piață.

În cercetările noastre, RingCentral a venit ca o secundă foarte apropiată. Sistemul lor de telefonie VoIP oferă o mulțime de aceleași caracteristici ca Nextiva, iar la sfârșit pentru noi s-a redus prețul și serviciul pentru clienți..

Nu puteți greși cu niciunul dintre acești doi furnizori VoIP de top.

De asemenea, am analizat mulți alți furnizori de servicii de telefonie de afaceri care nu sunt enumerați în acest articol, cum ar fi Ooma, Jive, AT&T, Verizon și alții. Am decis că nu este cel mai bine să le enumerăm pe toate în acest articol, deoarece nu dorim să provocăm paralizia alegerii.

În schimb, scopul nostru este întotdeauna să vă fie mai ușor să alegeți cel mai bun furnizor pentru nevoile dvs..

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun serviciu de telefonie de afaceri pentru site-ul dvs. WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru despre cum să creați o adresă de e-mail gratuit pentru afaceri și cele mai bune servicii de e-mail pentru întreprinderi mici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me