60 cele mai bune șabloane de pagini de destinație pentru WordPress (2020)

Căutați cele mai bune șabloane de pagini de destinație pentru WordPress?


Paginile de destinație vă ajută să obțineți mai multe oportunități și să creșteți conversiile. Acestea sunt concepute pentru a ghida utilizatorii către acțiunile necesare pe site-ul dvs. web.

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune șabloane de pagini de destinație pentru WordPress pentru a vă ajuta să obțineți mai multe vânzări și conversii.

Cele mai bune șabloane de pagini landng pentru WordPress

Bonus: unele dintre aceste șabloane oferă o tracțiune de 100% & funcționalitate, astfel încât să puteți personaliza cu ușurință pentru a se potrivi cu nevoile dvs. în câteva minute.

Contents

Cele mai bune șabloane de pagini de destinație pentru WordPress

Șabloanele de pagini de destinație sunt axate pe atingerea unui obiectiv sau obiectiv precum obținerea mai multor abonați, stimularea vânzărilor, etc.

Există multe pluginuri pentru paginile de destinație pe care le puteți utiliza pentru a crea o pagină de destinație pe site-ul dvs. WordPress. Veți găsi, de asemenea, zeci de șabloane de pagini de destinație concepute special pentru anumite industrii și obiective.

Cea mai bună modalitate de a construi pagini de destinație în WordPress este să folosiți un constructor de pagini drag și drop, astfel încât să puteți personaliza cu ușurință pagina de destinație fără a scrie niciun cod.

Mai jos găsiți furnizorii de proiectare a paginilor de destinație de top care vă recomandăm:

Teme elegante Divi

Divi

Teme elegante Divi este un cunoscut constructor de pagini WordPress pe care îl puteți folosi pentru a proiecta șabloanele de pagini de destinație. Are mai multe elemente încorporate și module de conținut de adăugat pe pagina ta. Divi Builder vă permite să faceți clic și să tastați textul oriunde pe aspect. Vine cu editare responsivă și arată excelent pe toate dispozitivele.

Puteți personaliza complet fiecare element cu ajutorul constructorului drag and drop. Vă oferă un control complet asupra fonturilor, culorilor, fundalului și distanțării. Divi oferă peste 100 de șabloane pre-construite ale paginilor de destinație cu demo-uri care sunt gata de utilizare.

Castor constructor

Castor constructor

Beaver Builder este un puternic plugin pentru constructorul de pagini WordPress. Vine cu mai multe șabloane de pagini de destinație pentru modă, fotografie, agenție web, educație, aplicații mobile etc. Cu Beaver Builder, puteți trage și arunca rapid conținutul pe paginile de destinație. Vă permite să vă organizați textul și imaginile în coloane pentru a crea șabloane frumoase de pagină personalizate.

Partea cea mai bună cu pluginul Beaver Builder este că funcționează cu toate temele simple WordPress. Oferă editare live-end pentru o personalizare ușoară. Acesta acceptă integral WooCommerce, rețeaua multisituată și WPML pentru traduceri.

Themify Ultra

Themify Ultra

Themify Ultra este o temă pentru toate scopurile WordPress, cu o imagine de fundal cu lățime completă. Se livrează cu un constructor drag and drop Themify care funcționează similar cu Divi Builder sau Beaver Builder. Puteți utiliza acest constructor de pagini pentru a vă proiecta șabloane de pagini personalizate. De asemenea, oferă șabloane pre-construite ale paginilor de destinație care reduc eforturile și economisesc timp.

Are opțiuni inteligente de dispunere pentru antet, bară laterală, subsol și alte părți ale site-ului dvs. web. Themify Ultra are defilare în paralax atât pentru machete verticale cât și pentru orizontale.

Astra

Astra

Spre deosebire de soluțiile de mai sus, Astra nu este un constructor de pagini. Este o temă WordPress rapidă și ușoară, concepută să funcționeze cu drag & drop-builderi de pagini precum BeaverBuilder.

Partea cea mai bună despre Astra este că vine cu zeci de site-uri web pregătite și șabloane de pagini. Puteți instala tema Astra și puteți utiliza aceste șabloane pentru a crea pagini de destinație pentru fitness, producție, servicii de transport, frizerie, trupe muzicale, etc. Tema acceptă complet WooCommerce.

Cele mai bune exemple de șabloane pentru pagina de destinație

Tema de mai sus și companiile de pluginuri au o varietate de șabloane de pagini de destinație. Am adăugat, de asemenea, alte câteva companii de temă de top care oferă șabloane care pot fi utilizate pentru a crea pagini de destinație.

Aruncăm o privire la selecția noastră de experți a celor mai bune șabloane de pagini de destinație pentru WordPress.

1. Divi Cafe

Divi Cafe

Divi Cafe este un model de pagină de destinație WordPress pentru cafenele, restaurante și afaceri legate de alimente. Are un design simplu, cu un aspect cu o lățime completă, cu imagini și conținut frumos. Puteți utiliza, de asemenea, acest șablon al paginii de destinație pentru a prezenta conținutul și studiile de caz.

2. Divi Interior

Divi Interior

Divi Interior este un model de pagină de destinație modernă pentru designeri de interior, decoratori de case și arhitecți. Are un design atrăgător și oferă spațiul pentru a afișa imagini atrăgătoare într-un aspect lat. Puteți adăuga, de asemenea, conținut cu imagini.

3. Divi Elegant

Divi Elegant

Divi Elegant este un frumos șablon de pagină de destinație pentru agenția digitală și web. Are mai multe falduri sau secțiuni pentru a adăuga lucrul tău prezentat, membrii echipei, imagini, mărturii, etc. Puteți utiliza Divi Builder pentru a personaliza fiecare secțiune și pentru a schimba ordinea șablonului încorporat.

4. Extra

Suplimentar

Extra este o temă puternică WordPress cu o mulțime de șabloane de pagini de destinație uimitoare pentru reviste online, site-uri de modă și bloguri de stil de viață. Folosește Divi Builder pentru a trage și arunca elemente din șablon. Tema este complet personalizabilă și vă permite să creați mai multe pagini de destinație pentru a vă stimula citirea.

5. Întreprinderi mici pentru constructor castor

Întreprindere mică pentru castor

Șablonul de pagină de destinație pentru afaceri mici de la Beaver Builder este proiectat cu accent pentru a vă ajuta să obțineți mai mulți clienți online. Oferă mai multe secțiuni pentru a adăuga conținut, CTA, servicii prezentate și imagini. Puteți personaliza complet fundalul, fonturile, culorile și butoanele folosind pluginul Beaver Builder.

6. Beaver Builder Crossfit

Beaver Builder Fitness Gym

Șablonul de pagină de destinație Crossfit de la Beaver Builder este perfect pentru site-urile de săli de sport, instituții de fitness și consilieri pentru sănătate. Este livrat cu o imagine de fundal cu lățime completă și un logo personalizat. Mai jos puteți adăuga programe de fitness, programe etc.

7. Editura Beaver Builder

Editorial Beaver Builder

Șablonul editorial al paginii de destinație a Beaver Builder este destinat bloggerilor, scriitorilor și site-urilor web legate de modă. Are spațiul pentru a adăuga imagini atractive pe ecran complet. Puteți utiliza constructorul drag and drop Beaver Builder pentru a prezenta conținutul imaginii conținutul prezentat.

8. Cabinet de avocatură Beaver Builder

Cabinetul de avocatură Beaver Builder

Firma de avocatura Beaver Builder este un model de pagină de destinație conceput special pentru avocați, clinici juridice și firme de avocatură corporativă. Are un aspect simplu pentru a adăuga textul dvs., butonul CTA și serviciile profesionale. Puteți adăuga mai multe detalii despre echipa dvs. și multe altele în secțiunile de mai jos.

9. Fotografie Beaver Builder

Fotografie Beaver Builder

Șablonul de pagină de destinație Fotografie Beaver Builder permite fotografilor să își împărtășească profilul și portofoliul cu stil. Are un aspect întunecat, cu tipografie crocantă, folosind fonturi frumoase. Puteți personaliza complet șablonul cu ajutorul constructorului de pagini.

10. muzician constructor castor

Muzician constructor castor

Șablonul de pagină de destinație pentru muzică Beaver Builder este creat pentru DJ, trupe de muzică, instrumente și muzicieni. Vine cu un design atractiv și culori ascuțite pentru a atrage atenția utilizatorilor. Șablonul are secțiuni pentru a vinde bilete ale spectacolelor dvs. și a partaja detalii despre trupa dvs..

11. Restaurantul Beaver Builder

Restaurantul Beaver Builder

Modelul de pagină de destinație a restaurantului Beaver Builder este concentrat pe promovarea restaurantelor, a mâncării și a restaurantelor. Are un aspect întunecat, cu o tipografie elegantă. Designul general este spațios, ceea ce face conținutul paginii mai vizibil și puteți utiliza pluginul pentru constructorul de pagini Beaver Builder pentru a personaliza fundalul, culorile, fonturile etc..

12. Beaver Builder Ecran complet

Beaver Builder Full Screen

După cum sugerează și numele, modelul de pagină de destinație pe ecranul complet al lui Beaver Builder este un aspect elegant pentru toate tipurile de site-uri web. Are imagini de fundal cu lățime întreagă și culori îndrăznețe care fac conținutul lizibil. Puteți adăuga butonul CTA pentru a redirecționa utilizatorii către paginile importante.

13. Agenția Creative Beaver Builder

Agenția Creative Beaver Builder

Modelul de agenție creativă Beaver Builder pentru paginile de destinație este perfect pentru a obține mai multe oportunități online. Are culori frumoase și tipografie crocantă. Șablonul este conceput pentru agenții web creative și pentru a-și împărtăși portofoliul într-un stil profesionist.

14. Carte electronică Beaver Builder

Cartea electronică Beaver Builder

Modelul paginii de destinație a cărților de e-mail a Beaver Builder este proiectat pentru autori, cărți electronice, biblioteci și bloguri. Are o copertă uimitoare, precum aspectul pentru a prezenta cartea dvs. prezentată și a face mai multe vânzări. Puteți adăuga toate detaliile cărții dvs. și puteți construi interesul utilizatorului pentru a lua măsuri suplimentare pe site-ul dvs. web.

15. Beaver Builder Educational

Beaver Builder Educational

Șablonul de pagină de destinație pentru educația Beaver Builder este perfect pentru universități, colegii și instituții de învățământ. Vă permite să adăugați un mesaj de bun venit cu o imagine de fundal frumoasă. De asemenea, puteți afișa cursuri oferite de universitatea dvs. cu apeluri clare la acțiuni.

16. Autovehicule Beaver Builder

Beaver Builder Automotive

Autovehiculul Beaver Builder este un model de pagină de destinație excelent pentru mașini, automobile și showroom-uri. Are o primă impresie atractivă și aventuroasă. Puteți personaliza fundalul, culorile, fonturile și conținutul cu pluginul pentru constructorul de pagini Beaver Builder.

17. Aplicația mobilă Beaver Builder

Aplicația mobilă Beaver Builder

Șablonul de pagină de destinație pentru aplicații mobile Beaver Builder este un aspect complet personalizabil pentru jocuri mobile, aplicații și soluții bazate pe dispozitive mobile. Are un fundal alb cu o imagine mare pe față. Acesta oferă diferite secțiuni pentru a adăuga text și a apela la butoanele de acțiune.

18. Afaceri generale de constructor castor

Afaceri Generale Castor Castor

Modelul general de afaceri al lui Beaver Builder este conceput pentru a crea pagini de destinație pentru toate tipurile de site-uri web de afaceri. Are un aspect frumos, cu o imagine personalizată de fundal. Șablonul vă permite să adăugați conținut și butonul CTA în prima secțiune. Puteți utiliza constructorul de pagini drag and drop Beaver Builder pentru orice personalizare.

19. Construcția Castorului Castor

Construcție Castor Castor

Modelul de pagină de destinație pentru construcții Beaver Builder este destinat site-urilor web care oferă servicii de construcție. Are un design frumos, cu o imagine de fundal cu o lățime completă și o tipografie elegantă. Include secțiuni pentru a adăuga serviciile dvs. și pentru a face apel la acțiune.

20. Constructor Beaver În curând

Castor constructor în curând

Dacă doriți să creați o pagină în curând și modul de întreținere, atunci modelul Coming Soon de la Beaver Builder este o alegere perfectă. Are un design personalizabil cu un formular de abonare la newsletter pentru a obține mai mulți abonați. Puteți utiliza constructorul de pagini Beaver Builder pentru a schimba ușor fundalul și culorile.

21. Antrenor de fitness Astra

Astra Fitness Trainer

Formatorul de fitness al Astrei este un model de pagină de destinație pentru antrenori de fitness, antrenori, instructori de sănătate și săli de sport. Arată ca un site web cu pagină completă, dar se concentrează pe promovarea antrenorilor personali cu programări, rate de pregătire, mărturii, clienți etc..

22. Psihiatru Astra

Astra Psihiatru

Psihiatrul Astra este un model de pagină de aterizare WordPress pentru medici, medici, psihiatri și spitale. Are o imagine de fundal cu lățime completă, cu introducere, text și CTA. Puteți adăuga alte detalii sub bannerul principal.

23. Produsul Astra

Produsul Astra

Produsul Astra este un model de pagină de destinație perfectă pentru produse. Apare ca un site web complet, cu culori strălucitoare, meniu de navigare, imagini prezentate și text. Puteți adăuga și blururi și CTA în secțiunile de mai jos. Acest șablon este prietenos cu WooCommerce și poate fi editat cu orice constructor de pagini de top.

24. Astra Custom Printing

Astra Custom Printing

Șablonul personalizat al paginii de destinație pentru tipărire Astra oferă un mesaj clar clienților pentru a obține personalizate tricourile și cănile. Are un design simplu și îngrijit, cu un fundal alb. Puteți personaliza culorile, fonturile și fundalul pentru șablon pentru a-l face mai atractiv.

25. Spa Astra

Astra Spa

Șablonul de pagină de destinație Spa Astra oferă un fundal atractiv cu antet, cu text personalizat și număr de telefon pentru a permite utilizatorilor să se conecteze direct cu compania dvs. de spa. Are un buton de rezervare a programării alături de meniul de navigare. Puteți utiliza constructorii de pagini pentru a personaliza șablonul așa cum doriți.

26. Clinica dentară Astra

Clinica dentară Astra

Modelul de pagină de destinație al Clinicii Dentare Astra este o alegere perfectă pentru stomatologi și medici. Vă permite să adăugați un număr în antet, un buton CTA cu un mesaj text și o imagine cu lățime completă. Puteți adăuga formularul de rezervare a programării pe butonul CTA pentru a vă stimula vânzările.

27. Agenția Astra

Astra Agency

Modelul de pagină de destinație al agenției Astra pentru site-urile WordPress este creat pentru agenții web, designeri și dezvoltatori. Are mai multe modele de aspect, cu culori și tipografie frumoase. Puteți prezenta portofoliul și lucrările prezentate ca imagini pentru a crea o primă impresie puternică asupra utilizatorilor.

28. Bijuterii Astra

Astra Jewellry

Șablonul de pagină de destinație pentru bijuterii Astra este proiectat frumos pentru a atrage atenția utilizatorilor. Are un aspect de culoare închisă, care vă ajută să arătați proeminent fotografiile și textul bijuteriilor. Este compatibil cu WooCommerce să adăugați opțiuni de coș pe pagina dvs. de destinație.

29. Avocat Astra

Avocat Astra

Modelul de pagină de destinație al avocatului Astra este pentru avocații și firmele de avocatură să obțină online clienți noi. Vă afișează adresa și numărul de telefon într-un mod profesionist, astfel încât clienții dvs. vă pot contacta cu ușurință. Are spațiu pentru o etichetă pentru a impresiona vizitatorii.

30. Hotel Astra

Hotel Astra

Modelul de pagină de destinație al hotelului Astra este o alegere excelentă pentru site-urile web ale hotelurilor, BnB-urile și afacerile legate de hoteluri. Are un buton CTA pentru a adăuga opțiunea de rezervare a camerei pentru a vă stimula vânzările. Puteți adăuga o imagine de fundal a ecranului complet al hotelului dvs. cu o linie impresionantă pentru a atrage atenția utilizatorilor pe pagină.

31. Astra Author

Astra Autor

Șablonul de pagină de destinație al autorului Astra este un aspect frumos și atractiv pentru scriitori, autori, biblioteci și vânzători. Vă permite să prezentați cartea prezentată pe față cu o imagine a copertei de carte și un text scurt. Puteți adăuga, de asemenea, numele autorului și alte detalii.

32. Vinăria Astra

Vină Astra

Modelul de pagină de destinație al companiei vinicole Astra este creat pentru magazinele de vin, podgorii și vânzătorii de vin. Are un aspect de povestire care vă facilitează crearea de implicare cu utilizatorii. Vă permite să adăugați o imagine a celui mai bun vin cu detalii și buton CTA.

33. Portofoliul Astra Photography

Astra Photography

Modelul de pagină de destinație al portofoliului de fotografie Astra este perfect pentru fotografi să își prezinte portofoliile în mod profesional. Puteți utiliza constructorii de pagini drag și drop pentru a adăuga ușor text cu fotografii. Are un fundal alb care adaugă claritate conținutului tău.

34. Astra Freelancer

Astra Freelancer

Modelul de pagină de destinație Freelancer al Astra este conceput pentru persoanele care doresc să obțină mai multe locuri de muncă online. Are un aspect simplu și îngrijit, cu culori frumoase pentru a crea o primă impresie profesională. Freelancerii pot utiliza acest șablon pentru introducerea lor în vizitatori.

35. Astra Caritate

Astra Caritate

Șablonul de pagină de destinație pentru caritate Astra este creat cu un motiv pentru a adăuga mai mulți donatori la cauza ta. Este perfect pentru organizații non-profit, organizații de caritate online și ONG-uri. Are culori îndrăznețe și luminoase, cu o lizibilitate excelentă. Șablonul vă permite să adăugați un buton de donare, astfel încât vizitatorii să se poată conecta cu dvs. cu ușurință.

36. Astra Imobiliare

Astra Imobiliare

Șablonul de pagină de destinație imobiliară Astra este un șablon modern și elegant pentru agenții imobiliari. Vă ajută în extinderea afacerii dvs. imobiliare cu caracteristicile și opțiunile sale. Afișează un șablon de formular rapid pe partea frontală pentru ca utilizatorii să se conecteze rapid. Șablonul are spațiu pentru a adăuga numărul de telefon și butonul CTA.

37. Astra Artist

Astra Artist

Modelul de pagină de destinație Artist Astra promovează artistul, agențiile și pictorii. Este împărțit în secțiuni pentru a adăuga frumos picturile și alte opere de artă. Puteți adăuga detaliile lucrării dvs. de artă și adăuga un buton CTA pentru a redirecționa utilizatorii pe pagina coșului. Sprijină WooCommerce pentru a vă vinde munca online.

38. Astra Nature

Astra Nature

Modelul paginii de destinație Natura Astra este conceput pentru agențiile care lucrează la habitatele naturale. De asemenea, este o alegere perfectă pentru fotografii naturii, iubitorii de natură și călătorii. Este livrat cu o imagine de fundal atrăgătoare și cu butonul CTA.

39. Consilieri financiari Astra

Astra Financial Advisors

Modelul de pagină de destinație al consilierilor financiari Astra este perfect pentru întreprinderile mari care doresc să își afișeze rapoartele financiare online. Este un șablon profesional, cu un design elegant și modern. Șablonul este compatibil cu constructorul de pagini și este compatibil cu WPML.

40. Evenimentul Astra Conference

Astra Conference Event

Șablonul de pagină de destinație pentru evenimentele Conferinței Astra vă ajută să vă promovați conferințele și evenimentele. Vă permite să adăugați detaliile evenimentului dvs., inclusiv data, imaginea și titlul. De asemenea, puteți vinde bilete online adăugând un buton CTA în partea de sus a paginii.

41. Astra Marketer

Astra Marketer

Modelul de pagină de destinație Marketer al Astra este destinat site-urilor web ale marketerilor de conținut și creștere. Are fundal îndrăzneț și culori strălucitoare cu tipografie crocantă. Modelul este perfect pentru marketeri individuali pentru a primi oportunități și pentru a oferi consultanță online.

42. Astra Industry

Astra Industry

Modelul de pagină de destinație al industriei Astra este creat pentru industrii. Are o imagine personalizată de fundal, buton CTA și despre secțiune. Acest șablon de pagină este complet personalizabil folosind constructorii de pagini drag and drop și personalizatorul WordPress live.

43. StudioPress Aspire

StudioPress Aspire

StudioPress Aspire este o temă elegantă de WordPress, cu culori îndrăznețe și luminoase. Acest șablon este construit pe partea de sus a cadrului tematic Genesis. Are o imagine de fundal a antetului cu lățime completă și o casetă de abonament în antet pentru a vă crește abonații. Această temă este perfectă pentru a crea o pagină de destinație pentru orice site web.

44. StudioPress Monochrome

StudioPress Monochrome

StudioPress Monochrome este o temă WordPress minimalistă, cu un design simplu și îngrijit. Folosește culoarea alb-negru pentru fundalul șablonului. Fontul este invers cu fundalul și se poate citi foarte mult pe toate dimensiunile ecranului. Puteți utiliza această temă ca șablon de pagină de destinație pentru a vă promova afacerea online.

45. StudioPress Infinity Pro

StudioPress Infinity Pro

StudioPress Infinity Pro este o temă elegantă WordPress pentru agențiile digitale. Are un design elegant și gata de a fi folosit ca șablon al paginii de destinație. Vă permite să adăugați un buton CTA și să redirecționați utilizatorii către pagina produselor, ceea ce vă ajută să vă stimulați vânzările. Infinity Pro este complet compatibil cu WooCommerce pentru a crea un magazin online.

46. ​​StudioPress Parallax Pro

StudioPress Parallax Pro

StudioPress Parallax Pro este o frumoasă temă de poveste WordPress. Ca și numele său, tema are un design de paralax, care face ca conținutul dvs. să poată fi citit pe toate dispozitivele. Această temă este perfectă pentru a crea șablonul de pagină de destinație cu un buton CTA și conținut prezentat.

47. Vitrina StudioPress

Vitrina StudioPress

StudioPress Showcase este o temă WordPress atrăgătoare care poate fi folosită pentru a crea un șablon de pagină de destinație. Este construit pe baza temei Genezei. Tema este complet personalizabilă cu un buton CTA pentru a redirecționa utilizatorii către paginile relevante.

48. Agentul StudioPress focalizat

StudioPress Agent Focus Pro

StudioPress Agent Focus este o temă imobiliară WordPress. Are o dispunere flexibilă și prietenoasă pentru construirea de pagini. Vă permite să adăugați un antet personalizat cu un fundal cu lățime completă. Puteți utiliza acest șablon de pagină pentru a vă promova listările imobiliare și IDX.

49. StudioPress Education

Studiu StudioPress

Șablonul de pagină de destinație StudioPress Education este axat pe furnizarea de mai mult conținut într-un spațiu mai mic. Este construit special pentru ca studenții, universitățile și alte instituții de învățământ să împărtășească cunoștințe. Acest șablon este widgetizat și ușor de configurat.

50. Themify Ultra Accountant

Themify Ultra Contabil

Modelul de pagină de destinație Contabil al lui Themify Ultra este conceput pentru a vinde declarații fiscale și servicii de depunere online. Vă permite să adăugați un buton CTA pentru utilizatori pentru a rezerva o programare direct de pe site-ul dvs. web. Puteți, de asemenea, să partajați serviciile prezentate pe șablon.

51. Themify Ultra Wedding

Themify Ultra Wedding

Șablonul pentru pagina de aterizare a nunții Themify Ultra este un șablon elegant pentru a promova planificatorii de nunți, fotografi de nuntă și nunți individuale. Are o imagine de fundal cu ecran complet, cu o tipografie frumoasă. Șablonul este personalizabil folosind constructorul de pagini Themify.

52. Software de modificare Ultra

Aplicați software Ultra

Șablonul de pagină de destinație pentru software Themify Ultra este perfect pentru a primi locuri de muncă online pentru dezvoltarea de software. Are un aspect construit personalizat cu mai multe demo-uri gata făcute. Acest șablon este similar cu modelul cu temă Ultra, cu accent pe vânzarea serviciilor online.

53. Themify Ultra Coffee

Themify Ultra Coffee

Themify’s Coffee este un model de pagină de destinație pentru site-urile web ale caselor de cafea, ale industriilor de boabe de cafea și a altor produse conexe cafelei. Are o imagine de fundal frumoasă care prezintă fasole de cafea și extracte de cafea vărsate. Afișează un buton CTA pentru a redirecționa utilizatorii către pagini importante.

54. Themify Ultra Music

Themify Ultra Music

Modelul de pagină de destinație pentru muzică Themify Ultra se concentrează pe promovarea muzicienilor, DJ-urilor, benzilor de muzică și instrumentelor. De asemenea, vă permite să afișați evenimentele viitoare într-un stil profesionist. Șablonul este complet personalizabil folosind generatorul de pagini drag and drop.

55. Aplicația Themify Ultra

Aplicația Themify Ultra

Șablonul pentru pagina de destinație a aplicației Themify Ultra este creat pentru aplicațiile mobile și pentru toate celelalte dispozitive. Puteți utiliza acest șablon pentru a promova serviciile de dezvoltare a aplicațiilor online. Acest șablon de pagină de destinație vă ajută să îmbunătățiți descărcările aplicațiilor dvs. cu un buton CTA.

56. Bento

Bento

Bento este o temă WordPress gratuită și cu toate scopurile pentru a crea șabloane de pagini de destinație. Este livrat cu opțiuni de culori nelimitate, pictograme vectoriale, fonturi și fundal personalizat. Integrează WooCommerce pentru a promova paginile de produse. Bento poate fi editat folosind personalizatorul WordPress live cu previzualizare.

57. OnePress

OnePress

OnePress este un alt șablon gratuit pentru WordPress pentru a crea pagini de destinație pentru agenții web creative, freelanceri, bloggeri și ziare. Are 2 butoane CTA pentru a redirecționa utilizatorii către serviciile și pagina dvs. de produse. Puteți adăuga, de asemenea, serviciile prezentate în blurbs de mai jos.

58. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro este o temă populară WordPress cu o singură pagină, cu o imagine de fundal pe ecran complet. Poate fi utilizat ca șablon de pagină de destinație pentru a promova orice afacere. Este compatibil cu constructorii de pagini drag and drop cum ar fi Elementor, Beaver Builder, etc. pentru a personaliza aspectul. Hestia sprijină WooCommerce pentru a vă promova produsele.

59. Orfeo

Orfeo

Orfeo este o temă WordPress multifuncțională și gratuită. Are un singur layout de pagină cu mai multe secțiuni pentru a crea un șablon de pagină de destinație. Este ușor de personalizat folosind constructorii de pagini drag and drop. Această temă este compatibilă cu WooCommerce și WPML.

60. Zelle

Zelle

Zelle este un aspect premium de o pagină pentru site-urile WordPress. Este perfect pentru a crea cu ușurință șabloane de pagini de destinație. Funcționează excelent cu construitori de pagini precum Visual Composer, Beaver Builder, etc. Este livrat cu culori nelimitate, fundaluri personalizate și optimizat pentru viteză.

Gânduri finale

Acestea sunt doar câteva dintre șabloanele paginii de destinație pe care le-am putea împărtăși. Cheia creării paginilor de destinație este să folosiți un constructor de pagini drag și drop cum ar fi Beaver Builder sau Divi.

Puteți utiliza aceste două pentru a crea posibilități infinite de combinații de proiectare în doar câteva minute.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de pagini de destinație care nu sunt WordPress, atunci vă recomandăm să utilizați fie LeadPages, fie Dezabonare.

Ambii furnizori oferă soluții de pagini de destinație găzduite și vin cu sute de modele pre-făcute din care puteți alege. Mulți marketeri care se concentrează pe PPC ajung să folosească aceste soluții datorită ușurinței lor de utilizare.

Iată un exemplu de șabloane axate pe obiective pe care LeadPages le oferă:

Șabloane de pagini de destinație LeadPages

Prima noastră preferință este să utilizăm întotdeauna un constructor de pagini WordPress, precum Beaver Builder sau Divi, deoarece veți economisi o mulțime de bani pe termen lung.

În concluzie, costul anual al unui plugin de constructor de pagini WordPress este de 12 ori mai ieftin decât constructorii de pagini de destinație găzduite.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune șabloane de pagini de destinație pentru WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru SEO SEO pas cu pas pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map