7 cei mai buni furnizori de servicii SMTP cu un grad ridicat de livrare prin e-mail (2020)

Căutați cei mai buni furnizori de servicii SMTP?


Un furnizor de servicii SMTP vă ajută să trimiteți în mod fiabil e-mailuri de pe site-ul dvs. web către utilizatori.

Serverele SMTP sunt configurate în mod special pentru a vă asigura că e-mailurile dvs. ajung în căsuța de e-mail a utilizatorilor și nu vor ajunge în folderul de mesaje de gunoi.

În acest articol, vom împărtăși cei mai buni furnizori de servicii SMTP cu o livrabilitate ridicată prin e-mail. Vă vom arăta, de asemenea, cum să trimiteți e-mailurile dvs. WordPress folosind aceste servicii SMTP.

Cei mai buni furnizori de servicii SMTP pentru o mai mare livrare

De ce ai nevoie de un furnizor de servicii SMTP pentru e-mailuri WordPress?

Toate site-urile WordPress se bazează foarte mult pe e-mail pentru a face diverse activități. De exemplu:

  • Recuperarea parolei pierdute
  • Înregistrarea unui cont nou
  • Notificări pentru comentarii, articole noi, modificări de parolă și multe altele
  • Dacă este un magazin online, atunci trimiteți clienților confirmarea comenzii, facturile și informațiile de livrare prin e-mail.

În mod implicit, WordPress este configurat pentru a trimite e-mailuri folosind funcția PHP mail (). Acesta este motivul principal pentru care utilizatorii se plâng că WordPress nu trimite o problemă de e-mail.

Există o serie de probleme cu metoda de e-mail implicită și de ce nu funcționează.

Majoritatea furnizorilor de găzduire nu au această funcție configurată corect. Unii chiar îl dezactivează complet pentru a preveni abuzul de servere.

Utilizarea greșită a acestei funcții este o problemă comună, deoarece nu necesită autentificare și poate fi folosită pentru a trimite e-mailuri spam.

Chiar dacă funcția de e-mail funcționează la găzduirea dvs. WordPress, uneori e-mailurile dvs. WordPress pot totuși să apară în spam, deoarece majoritatea filtrelor de spam vor verifica e-mailul expeditorului, locația, numele de domeniu și ar putea marca e-mailul dvs. ca suspect sau ca spam.

Singura modalitate de a remedia această problemă este folosind un server SMTP pentru a trimite e-mailuri WordPress.

Ce este SMTP?

SMTP sau Simple Mail Transfer Protocol este standardul industriei pentru a trimite e-mailuri pe internet. Folosește autentificarea corespunzătoare, ceea ce crește șansele ca e-mailurile dvs. să fie efectiv livrate în caseta primită a utilizatorilor.

Există atât furnizori de servicii SMTP plătit, cât și gratuit. De fapt, puteți obține un cont SMTP gratuit cu o adresă de e-mail de afaceri de la Google sau Outlook.

Cu toate acestea, există o limită la numărul de e-mailuri pe care le puteți trimite utilizând serviciile tradiționale de e-mail. De obicei, acești furnizori de e-mailuri gratuite, precum Gmail sau Outlook, nu doresc să utilizați serverele SMTP pentru e-mailuri automate precum cele trimise de un site web WordPress.

Acesta este motivul pentru care trebuie să vă înscrieți la unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de servicii SMTP pentru a vă asigura că e-mailurile dvs. sunt livrate corect. Nu vă faceți griji, o mulțime de companii SMTP de top oferă planuri SMTP gratuite foarte generoase, suficient de bune pentru majoritatea site-urilor web.

Să aruncăm o privire asupra celor mai buni furnizori de servicii SMTP, cu un grad ridicat de livrare.

Cei mai buni furnizori de servicii SMTP

Există mulți furnizori de servicii SMTP care vă permit să trimiteți e-mailuri în masă, e-mailuri WordPress, e-mailuri tranzacționale și multe altele.

Cu toate acestea, fiecare dintre ele este diferit în ceea ce privește caracteristicile, prețurile, ușurința de utilizare, numărul de e-mailuri permise în plan gratuit și, cel mai important, istoricul lor privind livrabilitatea..

Urmează cei mai buni furnizori de servicii SMTP care oferă o mai mare capacitate de livrare și cel mai bun set de funcții.

1. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue este cel mai bun furnizor de servicii de e-mail SMTP de pe piață. Acestea oferă o platformă puternică de marketing cu e-mailuri tranzacționale, marketing prin e-mail, SMS prin marketing și chat live.

Funcționează frumos cu WordPress și alte platforme terțe precum OptinMonster, Salesforce, Google Analytics și multe altele. De asemenea, oferă funcții puternice de personalizare și automatizare a marketingului pentru a vă ajuta cu campaniile dvs. de marketing.

SendinBlue are o API de extensie și un serviciu de releu SMTP extrem de extensibil, care îți îmbunătățește instant livrarea prin e-mail pentru e-mailuri tranzacționale.

Prețuri: SendinBlue are un plan pentru totdeauna gratuit, cu 300 de e-mailuri pe zi. Planurile lor plătite pornesc de la 25 USD pe lună, cu 40.000 de e-mailuri pe lună și fără limite de trimitere zilnică.

2. Poșta poștală

Mailgun

Mailgun este un furnizor popular de servicii SMTP pentru dezvoltatori și companii. Ofera API-uri puternice pentru a trimite e-mailuri tranzacționale.

Este ușor de integrat în site-ul dvs. WordPress. Indiferent dacă sunteți un magazin de comerț electronic, un site web de apartenență sau o afacere mică, Mailgun oferă un serviciu SMTP ușor de adaptat pentru a vă trimite e-mailurile de marketing și tranzacționale..

Este conceput pentru dezvoltatori și lipsește unele dintre caracteristicile prietenoase pentru începători ale altor furnizori SMTP din listă.

Prețuri: Mailgun oferă un plan „plătiți cum mergeți” cu primele 10.000 de e-mailuri gratuite. Planul gratuit este mai mult decât suficient pentru site-urile web mici. Planurile lor plătite sunt destul de competitive pe piață. Cu toate acestea, dacă doriți un IP dedicat și livrabilitate îmbunătățită, atunci începe de la 79 USD pe lună cu 1 adresă IP dedicată.

3. SendGrid

SendGrid

SendGrid este un furnizor puternic de servicii de e-mail SMTP bazat pe cloud care vă permite să trimiteți e-mailuri în masă fără să gestionați un server SMTP. Oferă scalabilitate mai mare cu un set puternic de caracteristici.

Releul SMTP este ușor de configurat și funcționează cu orice site WordPress. Include instrumente de optimizare a livrărilor, analize de e-mail, șabloane de e-mail cu un simplu editor de e-mail și integrări cu aplicații și servicii terțe.

Dacă livrabilitatea este preocuparea principală, atunci SendGrid oferă instrumente excelente pentru a îmbunătăți în continuare livrarea prin e-mail, inclusiv adrese IP dedicate și instrumente de autentificare a numelui de domeniu.

Prețuri: Acestea oferă un plan gratuit cu primele 40.000 de e-mailuri gratuite și apoi 100 de e-mailuri pe zi. Planurile lor plătite încep de la 14,95 USD pe lună.

4. Amazon SES

Amazon SES

AWS sau Amazon Web Services este liderul industriei în infrastructura de cloud computing. De asemenea, oferă Amazon SES sau Amazon Simple Email Service ca supliment la serviciile lor web.

Este un serviciu SMTP puternic bazat pe cloud pentru marketeri și dezvoltatori pentru a trimite cu ușurință campanii de marketing, notificare și e-mail tranzacțional.

Oferă livrabilitate mai mare cu eficiența costurilor AWS. Obțineți o mulțime de funcții puternice, dar majoritatea sunt potrivite pentru utilizatori avansați și dezvoltatori.

Amazon SES poate fi integrat cu ușurință în site-ul dvs. WordPress cu ajutorul pluginurilor (mai multe despre acest lucru ulterior în articol). În funcție de modul dvs. de utilizare, Amazon SES poate fi cel mai ieftin serviciu SMTP de pe piață.

Prețuri: Dacă site-ul dvs. web este găzduit pe AWS, atunci puteți utiliza nivelul lor gratuit pentru a trimite 62.000 de e-mailuri în fiecare lună. Pentru alte site-uri web, prețurile încep de la 0,10 USD pentru fiecare 1.000 de e-mailuri pe care le trimiteți.

5. G Suite

G Suite

G Suite este suita de productivitate Google pentru companii. Vă permite să utilizați calendarul, Google Drive, Documente, Fotografii și Gmail cu propriul nume de domeniu.

Aceasta vă permite să obțineți o adresă profesională de e-mail de afaceri în timp ce utilizați în continuare interfața familiară a Google. G Suite vă permite să utilizați serverele SMTP Google pentru a trimite e-mailuri, ceea ce înseamnă că puteți configura un cont de e-mail pentru site-ul dvs. WordPress, apoi îl puteți utiliza pentru a trimite e-mailuri WordPress.

Cu toate acestea, este potrivit doar pentru site-urile web și blogurile pentru afaceri mici, deoarece poate trimite doar 2.000 de mesaje pe zi. Pentru detalii, consultați articolul nostru despre cum puteți configura o adresă de e-mail profesională cu G Suite

Prețuri: Începe de la 6 USD pe utilizator pe lună.

6. Marcaj poștal

ștampilă poștală

Poșta poștală este un alt furnizor de servicii SMTP ușor de utilizat pentru site-uri web, marketeri și companii. Oferă livrare rapidă de e-mail, cu prețuri mai simple și integrare ușoară.

Trimiterea de e-mailuri tranzacționale este expertiza lor, ceea ce înseamnă că sunt concentrați pe livrare și rapiditate. Acestea oferă analize de e-mail ușor de urmărit, securitate a contului, șabloane responsive pentru dispozitive mobile, evenimente de mesaje declanșate cu simple hook-uri web și multe altele.

Prețuri: Începând de la 10 USD pe lună pentru 10 000 de e-mailuri, apoi 1,25 USD la 1.000 de e-mailuri.

7. Office365

Office365

Office365 cunoscut anterior ca Outlook este o suită populară de e-mail și productivitate de Microsoft.

Similar cu G Suite, Office365 vă permite să creați o adresă de e-mail profesională pentru afacerea dvs. De asemenea, puteți utiliza serverele SMTP Microsoft pentru a trimite mesaje de e-mail de pe site-ul dvs. WordPress, atât timp cât sunteți o companie mică.

Versiunea de business a Office365 vă permite să trimiteți până la 10.000 de e-mailuri pe zi, dar aceasta este combinată cu e-mailurile dvs. obișnuite. Vă recomandăm acest lucru numai dacă doriți e-mailuri de încredere pentru site-ul dvs. de afaceri mici.

Puteți conecta cu ușurință Office365 la WordPress folosind pluginul WP Mail SMTP.

Pentru site-uri de apartenență mai mari sau magazine de comerț electronic, doriți să utilizați alți furnizori SMTP din lista noastră de mai sus.

Care este cel mai bun furnizor de servicii SMTP?

În afară de cei mai buni furnizori SMTP de care am menționat mai sus, există literalmente zeci de alții precum Mandrill, Mailjet, Moosend, Pepipost, etc..

Numărul mare de opțiuni îngreunează utilizatorii să selecteze cel mai bun furnizor de servicii SMTP pentru nevoile lor.

Atunci când alegeți un serviciu SMTP, trebuie să vă uitați la trei factori principali: livrabilitatea prin e-mail, scalabilitatea și prețul.

Întrucât fiecare platformă din lista noastră oferă un nivel ridicat de livrare prin e-mail și cu excepția G Suite și Office365, toate platformele pot face scară pentru a trimite milioane de e-mailuri pe zi, ne vom concentra pe prețuri, deoarece este adesea un factor decisiv important..

La prima vedere, planurile gratuite arată foarte competitive pe toate platformele. Dacă aveți un site web mic, atunci nu puteți da greș cu niciuna dintre cele mai importante două recomandări SMTP noastre: SendinBlue și Mailgun.

Cu toate că site-ul dvs. web crește, prețul devine un factor destul de mare. SendinBlue oferă cele mai competitive prețuri cu scalabilitate și cel mai important serviciu de asistență tehnică.

De exemplu, dacă trimiteți 120.000 de e-mailuri pe lună, veți plăti 66 USD pe lună și veți avea un IP dedicat. În timp ce pentru aceeași sumă de trimitere și cerință de IP dedicată, SendGrid va costa 79,95 USD pe lună, iar MailGun va costa 109 USD pe lună..

Acum, dacă aveți o echipă tehnică în casă, atunci nimic nu va bate prețul Amazon SES, deoarece este de 0,10 USD la 1000 de e-mailuri. Aceasta înseamnă că 120.000 de e-mailuri pe lună vor costa doar 12 dolari pe Amazon SES. Marea captură este că suportul lor tehnic este destul de limitat. Pentru IP dedicat, trebuie doar să plătiți 24,95 USD pe lună.

Pentru site-urile mari, într-adevăr nu există o soluție SMTP mai rentabilă decât Amazon.

Alegerea noastră pentru cei mai buni furnizori SMTP pentru întreprinderile mici: SendinBlue.

Alegerea noastră pentru cei mai buni furnizori SMTP pentru site-urile de afaceri și comerț electronic: Amazon SES.

Cum să vă conectați cu ușurință serviciul SMTP la WordPress

După ce v-ați înscris cu un furnizor de servicii SMTP, următorul pas este să îl integrați cu site-ul dvs. WordPress. Aceasta ar înlocui funcția implicită de e-mail WordPress cu serviciul dvs. SMTP, astfel încât e-mailul dvs. este efectiv livrat.

WP Mail SMTP este cel mai bun plugin SMTP WordPress care vă permite să trimiteți cu ușurință e-mailuri WordPress folosind orice furnizor de servicii SMTP.

Este disponibil atât pentru un plugin SMTP gratuit, cât și pentru versiunea premium, cu mai multe funcții. Versiunea plătită vă oferă acces la controale de e-mail pentru a alege ce e-mailuri de notificare WordPress să trimiteți folosind furnizorul de servicii SMTP.

De asemenea, primiți jurnalele de e-mail și o configurație mai ușoară pentru furnizorii SMTP populari, cum ar fi Mailgun, SendGrid, Amazon SES, Gmail, Outlook, G Suite și multe altele. Planul Elite vă oferă acces la configurarea lor de mănuși albe, unde un expert din echipa lor va configura serviciul dvs. SMTP.

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați și să activați pluginul WTP Mail WTP. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

La activare, trebuie să vizitați WP Mail SMTP »Setări pagina și introduceți cheia de licență. Puteți găsi aceste informații din contul dvs. pe site-ul web WP Mail SMTP.

Setări SMP Mail WP

După introducerea cheii de licență, următorul pas este să configurați serviciul dvs. de corespondență.

Derulați în jos la secțiunea Mail și introduceți adresa de e-mail. Aceasta este adresa de e-mail pe care ați adăugat-o pentru a o utiliza cu furnizorul dvs. de servicii SMTP.

Setări prin poștă

După aceea, trebuie să introduceți un nume. În mod ideal, acesta ar trebui să fie titlul site-ului dvs. web, astfel încât utilizatorii să știe de unde provine e-mailul.

Derulați în jos în secțiunea Mailer. Dacă furnizorul de servicii SMTP este listat acolo, îl puteți selecta aici.

Alegeți furnizorul de servicii SMTP

Alegerea unui furnizor SMTP vă va afișa setări specifice acelui furnizor de servicii, cu un link către instrucțiuni detaliate despre cum să introduceți informațiile solicitate.

Cu toate acestea, dacă serverul dvs. SMTP nu este listat acolo, atunci selectați opțiunea „Alte SMTP”. WP Mail SMTP funcționează cu toți furnizorii SMTP.

Mai jos veți vedea acum informațiile pe care trebuie să le introduceți. Puteți găsi aceste informații pe site-ul web al furnizorului dvs. de servicii SMTP în contul dvs..

Alt furnizor SMTP

Veți avea nevoie de următoarele informații.

  • SMTP Gazdă: Adresa gazdă smtp, care arată de obicei ca smtp.yoursmtpserver.com
  • Criptare: De obicei, este fie SSL, fie TLS
  • Port SMTP: De obicei este 465
  • Autentificare: activați autentificarea
  • Nume utilizator: Numele de utilizator furnizat de serviciul dvs. SMTP, de obicei, este adresa dvs. de e-mail.
  • Parolă: Parolă pentru serviciul dvs. SMTP

Acum, pluginul recomandă ca în loc să vă salvați numele de utilizator și parola în text simplu, să îl adăugați la fișierul dvs. wp-config.php. Consultați ghidul nostru despre cum puteți edita fișierul wp-config.php.

După introducerea tuturor informațiilor necesare, nu uitați să faceți clic pe butonul „Salvare setări” pentru a vă stoca modificările.

Acum puteți trimite un e-mail de test pentru a vedea dacă totul funcționează bine. Comutați la fila Test de e-mail și introduceți o adresă de e-mail pentru a trimite un e-mail de testare.

Trimiteți un e-mail de testare

WP Mail SMTP va trimite acum un e-mail de testare la adresa introdusă. Verificați inbox-ul pentru a vă asigura că ați primit e-mailul de testare.

Felicitări, ați configurat cu succes site-ul dvs. WordPress pentru a vă folosi furnizorul de servicii SMTP.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun furnizor de servicii SMTP pentru a trimite e-mailuri WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru despre modalități ușoare de a vă crește mai rapid lista de e-mailuri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me