7 cei mai buni generatori de nume de blog care vă ajută să găsiți idei bune de nume de blog

Alegerea numelui de blog este o decizie foarte importantă. Acesta joacă un rol crucial în brandingul, marketingul și SEO-ul blogului dvs. (Optimizarea motoarelor de căutare).


Cu toate acestea, cu milioane de bloguri online deja, este cam greu să găsești un nume atrăgător pentru blogul tău. Din fericire, există mai multe generatoare inteligente de nume de blog care vă pot ajuta să găsiți idei excelente de nume de blog.

Aceste generatoare de nume de blog sunt instrumente online care generează idei de nume de blog pe baza cuvintelor cheie introduse. Ei folosesc hack-uri inteligente pentru a genera nume de bloguri unice pe care le puteți utiliza.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune generatoare de nume de blog pentru a vă ajuta să veniți cu un nume de blog atrăgător și de brand.

Cele mai bune generatoare de nume de blog

Ceea ce face un nume de blog bun?

Un nume bun de blog este ceva scurt, unic, memorabil și conține cuvintele cheie principale.

Cuvântul cheie principal al blogului dvs. este subiectul principal al întregului site web. Acest lucru face ușor pentru cei care sunt interesați de acest subiect să vă descopere blogul.

De exemplu; numele blogului nostru este WPBeginner, care este scurt, simplu și ușor de reținut. Include cuvintele cheie „WP” (WordPress) și „Începător”.

Crearea numelui de blog unic poate ajuta la crearea unui brand puternic. În timp ce, dacă alegeți un nume generic sau comun, atunci oamenilor le va fi greu să distingă blogul de ceilalți.

De exemplu, blogul „Dolarul simplu” a folosit o combinație de cuvinte comune pentru a crea un nume de blog ușor de reținut și atrăgător.

Dacă creați un blog personal, atunci puteți folosi numele dvs. ca nume al blogului dvs. Există multe bloguri populare numite după numele bloggerilor, inclusiv Michael Hyatt, Syed Balkhi și altele.

Pentru a afla mai multe despre alegerea numelor de blog, consultați ghidul nostru complet despre cum să alegeți cel mai bun domeniu pentru blogul dvs..

Cu acest lucru, să aruncăm o privire la cei mai buni generatori de nume de blog pentru a veni cu idei grozave pentru următorul dvs. blog.

Cele mai bune generatoare de nume de blog pentru 2019

Aceste generatoare de nume de blog folosesc combinații aleatorii de cuvinte cu cuvântul cheie principal pentru a vă ajuta să găsiți nume de blog disponibile pe care le puteți utiliza pentru a porni un blog.

1. Nume

Cel mai bun generator de nume de nume și nume de blog

Nameboy este cel mai vechi și mai popular generator de nume de blog disponibil pe piață. Această mașină de căutare a numelor gratuite este ușor de utilizat, rapidă și extrem de eficientă.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți cuvintele cheie (cuvintele dvs. cheie) și să faceți clic pe butonul „Trimiteți”. Apoi, va genera tone de nume de blog creative pe baza cuvintelor cheie.

De exemplu, dacă doriți să începeți un blog despre fitness, puteți căuta termenul „fitness”. Iată cum veți vedea rezultatele.

Rezultate căutare nume nume blog

Acum, puteți alege cel mai bun nume din sute de rezultate. Dacă nu găsiți un nume perfect, atunci puteți căuta din nou folosind diferite combinații de cuvinte cheie, sinonime și multe altele.

După ce ați selectat un nume pentru blogul dvs., puteți face clic pe butonul „Vizualizați detaliile” de lângă numele blogului ales. În acest fel, se va deschide site-ul Bluehost unde puteți să vă înregistrați numele blogului și să cumpărați de asemenea hosting pentru acesta.

La Bluehost, veți beneficia de 60% reducere la hostingul WordPress, SSL gratuit și un nume de domeniu gratuit.

2. IsItWP

IsItWP Blog Generator Generator

IsItWP vine cu un instrument inteligent de generare a numelui. Creează tone de sugestii de nume inteligente și te ajută să alegi cel mai bun nume pentru blogul tău.

Pur și simplu introduceți cuvintele cheie sau numele de marcă și apoi faceți clic pe butonul „Generați nume”. După aceea, va veni cu o listă de nume bazată pe cuvintele cheie.

De exemplu, dacă sunteți în căutarea unor nume de bloguri de stil de viață, un posibil cuvânt cheie poate fi „viața fericită”. Dacă căutați asta în generatorul de nume IsItWP, iată cum va arăta rezultatele.

Rezultatele căutării generatorului de nume IsItWP Blog

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, veți vedea o varietate de combinații pentru cuvintele dvs. cheie. Dacă nu găsiți un nume potrivit, puteți începe din nou o căutare.

3. Domeniul.com

Căutare și înregistrare a numelui de domeniu.com

Domain.com este unul dintre cei mai buni registratori de nume de domeniu. Este livrat cu un puternic blog și generator de nume de afaceri, care vă arată zeci de nume de blog cu costurile respective pentru înregistrare.

Când căutați un cuvânt cheie, va verifica mai întâi disponibilitatea domeniului .com pentru acest cuvânt. Dacă nu este disponibil, atunci va dezvălui alte nume conexe pentru dvs. Afișează atât nume de domeniu noi, cât și premium.

De exemplu, să încercăm să găsim un nume pentru un blog de călătorii. Dacă introduceți „note de călătorie” ca cuvânt cheie, veți vedea rezultatele căutării ca mai jos.

Rezultatele căutării pe nume de domeniu.com

Domeniul .com pentru acest nume nu este disponibil. Versiunea .net este disponibilă la un preț premium. Și, există mai multe opțiuni cu diferite extensii. Pur și simplu derulați în jos pe pagină pentru a vedea mai multe sugestii de nume de blog.

După ce alegeți titlul blogului dvs., puteți continua să înregistrați asta. Domain.com este un loc minunat pentru înregistrarea domeniilor.

Domain.com oferă cititorilor WPBeginner 25% reducere la produsele din domeniu. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe linkul de pe site-ul nostru web, sau să folosiți codul nostru promoțional Domain.com: nameboy

4. Roata de domeniu

Roata de domeniu

Domain Wheel este un instrument minunat de sugestie de nume de blog. Vă ajută să identificați rapid numele de domeniu disponibile pentru blogul dvs. cu cuvântul cheie dorit.

Pur și simplu adăugați unul sau mai multe cuvinte cheie în câmpul de căutare a domeniului și faceți clic pe butonul „Domeniu de căutare”. Domeniul Roții va veni cu multe nume de domeniu de top pentru căutarea dvs..

De exemplu, am căutat „mușcături delicioase” pentru a găsi un nume pentru un blog de mâncare.

Rezultatele căutării pe numele roții de domeniu

Dacă derulați în jos pagina de rezultate, puteți găsi idei de denumire aleatoare de la Domain Wheel. Acestea sunt nume scurte care consideră că pot fi folosite pentru a construi un brand bun.

Dacă credeți că puteți construi un brand, atunci puteți începe cu unul dintre aceste nume. Multe dintre cele mai populare mărci de astăzi au început cu cuvinte neobișnuite, de exemplu, Google, Facebook, Reddit etc..

5. NumeMesh

Nume Mesh

NameMesh face ușor să găsești nume excelente de blog oferind idei de nume în diverse categorii. Odată ce căutați în cuvintele dvs. cheie, acesta va afișa sugestii de denumire în categorii precum: comun, nou, scurt, similar, SEO, distracție etc..

De exemplu, dacă doriți să porniți un blog sportiv cu „iubitor de sport” pe numele blogului. Iată modul în care NameMesh vă arată idei de denumire pentru blogul dvs..

Nume Mesh rezultatele căutării generatorului de nume de blog

Veți vedea mai multe sugestii de nume de blog pentru fiecare categorie. Categoriile te ajută să alegi numele perfect pentru blogul tău.

Alegeți un nume făcând clic; apoi va deschide site-ul web GoDaddy pentru înregistrare. Cu toate acestea, vă puteți înregistra, de asemenea, cu alte înregistrări precum Bluehost și SiteGround.

6. Căutare domeniu slab

Căutare domeniu Lean - Generator de nume de domeniu pe blog

Căutare domeniu Lean este un instrument simplu și ușor de utilizat pentru a găsi nume de blog. Este condusă de Automattic, compania din spatele WordPress.com.

După ce căutați cuvintele dvs. cheie, cuvintele cheie vor afișa o listă de sugestii de nume de blog în câteva secunde.

De exemplu, dacă intenționați să porniți un blog de modă, atunci doriți să utilizați „moda superioară” în numele blogului. Căutăm termenii.

Căutare domeniu Lean - Rezultatele căutării generatorului de nume de blog

Dacă vă place orice nume din listă, faceți clic pe el pentru a verifica disponibilitatea acestuia. Dacă este disponibil, veți vedea opțiuni de înregistrare cu Bluehost sau WordPress.com.

Selectarea WordPress.com înseamnă folosirea constructorului de site-uri WordPress.com. Dacă doriți să vă găzduiți blogul dvs., atunci vă puteți înregistra numele blogului și puteți cumpăra găzduire la Bluehost.

Pentru mai multe detalii, consultați comparația noastră completă pe WordPress.com găzduit complet față de WordPress.org.

7. Panabee

Panabee

Panabee este încă un instrument minunat pentru cercetarea numelor blogului. Acesta vă oferă o modalitate simplă de a căuta titluri de blog, generator de nume de companie și nume de utilizator de social media.

Similar cu alte instrumente de mai sus, vă oferă un câmp de căutare în care vă puteți descrie ideea în două cuvinte. Introduceți cuvintele alese și faceți clic pe butonul „Căutare”.

De exemplu, dacă căutați un nume de blog de frumusețe, „beauty buzz” poate fi un cuvânt cheie pe care doriți să îl căutați. Iată cum Panabee generează nume pentru termenii dvs. de căutare.

Sugestii pentru numele Panabee Blog

Este ușor să vă dați seama dacă numele sunt disponibile sau nu. Numele cu pictograme ale inimii albastre sunt disponibile pentru înregistrare, în timp ce inimile rupte în culoare portocalie sunt deja luate. Cu toate acestea, unele dintre domeniile luate pot fi achiziționate ca domenii premium.

După ce alegeți un nume, puteți da clic pe el pentru a continua înregistrarea.

Doriți să vă înregistrați numele blogului gratuit?

După ce ai ales numele blogului, trebuie să fii rapid să-l înregistrezi înainte de a face altcineva. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că obțineți cea mai bună ofertă.

Utilizatorii WPBeginner pot înregistra acum un nume de blog gratuit la Bluehost la achiziționarea de găzduire WordPress. Cea mai bună parte a acestei oferte este că veți beneficia de 60% reducere și pe hosting.

În mod normal, un nume de domeniu / blog costă 14 dolari pe an, iar un cont de găzduire costă în jur de 7,99 USD pe lună. Însă Bluehost vă va permite să începeți blogul dvs. cu doar 2,75 USD pe lună.

→ Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost ←

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru pornirea blogului dvs., consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să creați un blog pentru începători.

Asta e tot! Sperăm că aceste generatoare de nume de blog te-au ajutat să creezi un nume de blog interesant. Dacă doriți să vă extrageți din blogul dvs., consultați ghidul nostru despre 25 de modalități dovedite de a face bani online cu un blog WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map