7 cele mai bune alternative GoDaddy din 2020 (mai ieftine și mai fiabile)

GoDaddy este una dintre cele mai mari companii de hosting și nume de domeniu din lume. Acestea oferă o gamă largă de servicii, inclusiv înregistrare de nume de domeniu, găzduire, constructor de site-uri web, certificat SSL, e-mailuri și multe altele.


Cu toate acestea, acestea nu sunt întotdeauna cele mai bune și nici cele mai ieftine de pe piață.

Există multe alternative GoDaddy care vă pot oferi funcții mai bune la costuri mai mici și cu servicii excelente.

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune alternative GoDaddy care sunt mai ieftine, mai fiabile și mai etice.

Cele mai bune alternative GoDaddy pentru proprietarii de site-uri web

De ce să cauți alternative GoDaddy?

GoDaddy este unul dintre cei mai populari înregistratori de nume de domeniu și furnizori de servicii de găzduire. Acestea gestionează cel mai mare număr de nume de domeniu înregistrate din lume.

Cu toate acestea, nu sunt întotdeauna cea mai bună opțiune atunci când creezi un site web sau începi o afacere nouă.

Există mulți alți concurenți GoDaddy care oferă servicii mai bune la un preț mai mic.

Ca proprietar de afaceri, ar trebui să te uiți mereu la toate opțiunile. Dacă o alternativă GoDaddy este mai ieftină și mai bună din punct de vedere al caracteristicilor, atunci ar trebui să luați o decizie în cunoștință de cauză.

De-a lungul anilor, GoDaddy a fost implicat și în multe controverse etice, motiv pentru care mulți cumpărători responsabili social aleg să evite GoDaddy și să facă afaceri cu concurenții GoDaddy în schimb.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune alternative GoDaddy și ce fac mai bine decât GoDaddy.

1. Bluehost

Bluehost

Bluehost este una dintre cele mai bune companii de găzduire web de pe piață. Acestea oferă servicii de găzduire rapide și accesibile pe care vă puteți baza pentru a face un site web.

Dacă sunteți în căutarea unei alternative la găzduirea site-ului GoDaddy, atunci Bluehost este recomandarea noastră # 1.

Au planuri de găzduire extrem de optimizate pentru WordPress, care este cel mai bun constructor de site-uri web disponibil. Ca să nu mai vorbim, Bluehost este un furnizor de hosting de WordPress recomandat oficial.

Pentru a face și mai bine, acestea oferă un domeniu gratuit + certificat SSL gratuit cu fiecare plan de găzduire. Aceasta înseamnă că nu este necesar să vă înregistrați domeniul separat sau să achiziționați un certificat SSL separat.

Cel mai important, aceștia oferă utilizatorilor WPBeginner o reducere de 60% reducere. Practic, puteți începe cu doar 2,75 USD pe lună.

→ Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost ←

Avantaje față de GoDaddy:

 • Înregistrare gratuită pentru nume de domeniu
 • Certificat SSL gratuit
 • Adresa de e-mail gratuit de afaceri
 • Găzduire mai rapidă mai fiabilă
 • 1-Faceți clic pe instalarea site-ului WordPress
 • Un tablou de bord pentru a gestiona totul

De asemenea, poate doriți să vedeți recenzia noastră Bluehost completă sau cuponul nostru exclusiv Bluehost.

2. Domeniul.com

Domain.com

Domain.com este cea mai bună alternativă GoDaddy pentru înregistrarea unui nume de domeniu sau achiziționarea de certificate SSL. Acestea sunt unul dintre cele mai populare registre de nume de domeniu care oferă toate extensiile de domeniu (TLD).

Puteți utiliza generatorul lor de nume de domeniu puternic pentru a găsi cel mai bun nume de domeniu pentru afacerea dvs. Pur și simplu introduceți cuvintele cheie sau expresia preferate și va genera o listă cu rezultatele potrivite.

Domain.com are o zonă de gestionare a domeniului intuitivă și ușor de utilizat. De acolo puteți gestiona setările DNS, reînnoirile, confidențialitatea și alte setări de domeniu.

Utilizatorii WPBeginner pot utiliza codul nostru promoțional Domain.com pentru a beneficia de 25% reducere la achiziția dvs..

Domain.com este, de asemenea, o alternativă excelentă pentru certificatele SSL GoDaddy. Domain.com oferă certificate SSL mai ieftine decât GoDaddy.

Avantaje față de GoDaddy:

 • Managementul mai simplu al domeniului
 • Prețuri de înregistrare și reînnoire a domeniului competitiv
 • Căutare de domenii mai rapidă cu sugestii mai bune
 • Indicați-vă domeniul către orice furnizor de hosting
 • Transferați cu ușurință numele dvs. de domeniu oricărei alte companii
 • Certificat SSL mai ieftin

3. SiteGround

SiteGround

SiteGround este cea mai bună alternativă GoDaddy pentru site-urile web de afaceri. Sunt una dintre cele mai importante companii de găzduire și un furnizor de hosting WordPress recomandat oficial.

Cunoscut pentru sprijinul lor eroic, SiteGround oferă asistență tehnică rapidă și cunoscută prin telefon, chat live și e-mail. Acestea oferă un singur site de migrare gratuit, certificat SSL gratuit și multe altele.

Ca proprietar al unui site web, puteți selecta dintre centrele de date din mai multe regiuni geografice. Noul lor panou de control intuitiv este plin de instrumente care vă vor ajuta să migrați, să gestionați și să rulați site-ul dvs. mai eficient decât GoDaddy.

Utilizatorii WPBeginner pot beneficia de o reducere exclusivă de 70% la planul StartUp, ideal pentru începători și întreprinderi mici.

→ Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă a site-ului ←

Avantaje față de GoDaddy

 • Găzduire mai rapidă de site-uri web
 • Mai bun pentru companii și site-uri de comerț electronic
 • Interfață de utilizator mai ușoară și instrumente de gestionare a site-urilor web
 • Asistență pentru clienți mult mai bună și mai rapidă

De asemenea, poate doriți să vedeți recenzia noastră completă SiteGround sau cuponul nostru exclusiv SiteGround.

4. HostGator

HostGator

Dacă sunteți în căutarea unei alternative alternative de găzduire web GoDaddy, atunci vă va plăcea HostGator. Sunt una dintre cele mai bune companii de găzduire partajate de pe piață, oferind planuri ieftine de găzduire web pentru bloggeri și startup-uri.

Planurile lor au un preț pentru ca clienții să-și înceapă site-urile. Cu toate acestea, nu oferă doar site-uri web de pornire.

HostGator oferă, de asemenea, planuri dedicate și VPS de găzduire. De fapt, WPBeginner este găzduit și cu serverele dedicate HostGator. Suntem un client fidel HostGator din 2007 și vă putem recomanda cu încredere serviciile.

Avantaje față de GoDaddy:

 • Gazduire de site-uri mai ieftine
 • Potrivit pentru pornirea unui blog sau a unui site de început
 • Suport excelent pentru clienți
 • 1 clic pe configurarea site-ului WordPress

De asemenea, poate doriți să vedeți recenzia noastră completă HostGator sau cuponul nostru exclusiv HostGator.

5. Constant Contact Website Builder

Constant Contact Website Builder

Constant Contact Website Builder este alternativa perfectă pentru GoDaddy Site Builder. Dezvoltat de Artificial Intelligence, Contact Contact Website Builder vine cu un simplu asistent pentru construirea site-urilor web.

Puteți sincroniza pagina dvs. de Facebook pentru a crea un site web sau puteți utiliza un asistent pas cu pas pentru configurarea acestuia.

Răspundeți la câteva întrebări despre afacerea dvs., selectați un design ales pentru dvs., apoi configurați-l fără a scrie cod. Este incredibil de ușor de utilizat și de configurat rapid prezența online.

Constant Contact oferă, de asemenea, cel mai bun serviciu de e-mail marketing pentru companii. Acest lucru înseamnă că puteți genera cu ușurință oportunități pentru afacerea dvs. de pe site-ul dvs. web, fără mult efort.

Avantaje față de GoDaddy:

 • Mai simplu constructor de site-uri mult mai rapid și prietenos pentru începători
 • Utilizează inteligență artificială pentru a genera proiecte profesionale de site-uri web
 • Îți ușurează utilizarea canalelor de marketing pe Faceook sau e-mail
 • Instrumente simple pentru a edita, gestiona și actualiza site-ul

Pe lângă faptul că este o alternativă bună pentru constructorul de site-uri GoDaddy, Constant Contact este, de asemenea, o alternativă excelentă la GoDaddy Email.

6. DreamHost

DreamHost

DreamHost este una dintre cele mai vechi și mai fiabile companii de hosting. Ele sunt o alternativă excelentă la planurile de găzduire partajate de GoDaddy.

Oferă găzduire robustă pe servere rapide cu nume de domeniu gratuit + certificat SSL. Acest lucru reduce semnificativ costurile site-ului dvs. web și face mai ușor să gestionați toate lucrurile sub același acoperiș.

Dreamhost are un panou de control intuitiv și mai ușor decât GoDaddy. Acesta vă oferă acces la mai multe instrumente pe care le puteți utiliza pentru a vă gestiona site-ul.

Avantaje față de GoDaddy:

 • Nume de domeniu gratuit și certificat SSL
 • Panou de bord simplu și elegant
 • Potrivit pentru site-uri web starter, precum și pentru afaceri în creștere
 • 1-Faceți clic pe constructor de site-uri WordPress care vă permite să configurați cu ușurință un site web
 • Suport mai rapid și cunoscut prin chat live și e-mail

7. Motor WP

WPEngine

WP Engine este o alternativă mai fiabilă la GoDaddy Pro. Este cel mai bine gestionat furnizor de hosting WordPress cu o platformă robustă pentru a gestiona cu ușurință site-urile client sub un singur tablou de bord.

Oferă site-uri web de înregistrare superioare cu un singur clic, implementare ușoară, gestionare ușoară a site-urilor de producție și live. Platforma lor este construită pe infrastructura de ultimă generație, permițându-vă să vă extindeți cu ușurință pentru a se potrivi cu cerințele dvs..

Este un serviciu de concierge complet gestionat pentru site-uri web, ceea ce înseamnă că au grijă de actualizări și copii de rezervă în timp ce vă concentrați pe alte lucruri mai importante.

WP Engine oferă agenții instrumente pentru dezvoltatori, oportunități de co-marketing, sesizări de plumb și multe altele.

Avantaje față de GoDaddy:

 • Platforma de găzduire în cloud extrem de optimizată pentru WordPress
 • Găzduire complet gestionată, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la actualizări
 • 1-Faceți clic pe instalarea WordPress
 • Fiecare plan vă oferă acces la 36 de teme premium prin StudioPress
 • Asistență fantastică pentru clienți oferită de oameni care știu lucrurile lor

Sperăm că acest articol te-a ajutat să afli despre cele mai bune alternative GoDaddy pe care le poți folosi pentru proiectele tale. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră cu cele mai bune alternative MailChimp și cele mai bune servicii de telefonie de afaceri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me