7 cele mai bune alternative Mailchimp din 2020 (cu funcții mai bune + prețuri echitabile)

Căutați o alternativă Mailchimp? Mailchimp este un serviciu popular de e-mail marketing și a fost un preferat al industriei.


Cu toate acestea, din cauza modificărilor recente ale prețurilor Mailchimp și a scăderii continue a calității serviciilor, mulți utilizatori încearcă să treacă de la Mailchimp.

Vestea bună este că există o mulțime de servicii excelente de marketing prin e-mail care oferă funcții, servicii și prețuri mai bune pentru afaceri.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune alternative Mailchimp pentru nevoile dvs. de marketing prin e-mail.

Compararea celor mai bune alternative Mailchimp pentru e-mail marketing

De ce se schimbă oamenii de Mailchimp?

Mailchimp era unul dintre serviciile de marketing de e-mail de pe piață. Au crescut în popularitate datorită celebrului plan „pentru totdeauna gratuit”.

Cu toate acestea, în ultimii ani nu au reușit să țină pasul cu inovația, mai ales când vine vorba de automatizarea marketingului.

Pentru a părea cel mai rău, modificările recente ale prețurilor nu sunt ușor de utilizat, deoarece acum încarcă companii pentru utilizatorii nesubscriși în contul lor. NU trebuie să plătiți pentru abonații care nu mai primesc mesaje de la dvs..

Sprijinul lor a devenit din ce în ce mai neajutător și aproape fiecare solicitare primește un mesaj standard de genul: transmitem acest lucru echipei noastre de inginerie sau de conducere.

În timp ce utilizează lingo-uri de marketing de lux, cum ar fi „toate într-o singură platformă de marketing”, nu aveți disponibilitatea de a face lucruri de bază, cum ar fi ștergerea în masă a mai mult de 100 de contacte simultan.

Din fericire, există mai multe alternative Mailchimp cu funcții, prețuri și calitate a serviciilor mult mai bune.

Cele mai bune alternative Mailchimp (alegerea noastră de experți)

Întrucât există sute de servicii de e-mail marketing din care puteți alege, am ales manual cele mai bune alternative Mailchimp pentru cazuri specifice de utilizare, cum ar fi afaceri mici, non-profit, magazine online (comerț electronic) etc..

Iată cele mai bune alternative Mailchimp pe care le puteți utiliza.

1. Contact constant

Contact constant

Constant Contact este cel mai bun serviciu de e-mail marketing pentru întreprinderile mici și non-profit.

Acestea vă permit să creați buletine de e-mail profesionale cu un editor ușor de utilizat de drag and drop, în doar câteva minute.

Obțineți toate caracteristicile esențiale, cum ar fi capacitatea de a gestiona listele de e-mailuri, urmăriți livrabilitatea e-mailurilor și tarifele deschise. Rapoartele lor frumoase vă arată performanța campaniilor dvs. de marketing prin e-mail.

Constant Contact are caracteristici de bază pentru automatizarea e-mail-ului, care vă permite să trimiteți mesaje de bun venit la noi abonați, să declanșați e-mailuri bazate pe comportamentul utilizatorului și să retrimiteți e-mailurile către ne-deschizători automat.

De asemenea, are instrumente integrate pentru soluții de comerț electronic pentru a vă ajuta să ajungeți la clienții existenți. Contactul constant vă ușurează crearea de sondaje și sondaje, pagini de donație pentru non-profit, formulare de înscriere dinamică și multe altele.

Partea cea mai bună despre Constant Contact este asistența lor inegalabilă cu chat-ul live, apeluri telefonice, e-mail, asistență comunitară și o vastă bibliotecă de resurse utile.

Constant Contact este o alternativă perfectă pentru Mailchimp pentru WordPress, deoarece funcționează cu toate pluginurile WordPress populare precum OptinMonster, WPForms și multe altele.

Prețuri: 20 USD – 45 USD pe lună.

Primă: Utilizatorii WPBeginner pot utiliza codul nostru promoțional Constant Contact și beneficiază de 20% reducere. Începeți cu Constant Contact astăzi.

2. Sendinblue

Sendinblue

Sendinblue este un puternic serviciu de marketing prin email și SMS pentru companii.

Este încărcat cu instrumente puternice pentru a crea buletine de e-mail, automatizare marketing prin e-mail, campanii SMS, pagini de destinație, anunțuri Facebook, chat live și multe altele.

Soluția lor personalizată de automatizare a marketingului vă permite să trimiteți e-mailuri către un public vizat pe baza comportamentului utilizatorului.

Este livrat cu un constructor de șabloane ușor de utilizat și o livrare de email excelentă pentru a stimula campaniile de marketing.

SendinBlue face o alternativă excelentă la Mailchimp cu caracteristici suplimentare, cum ar fi SMS marketing și software de chat live. De asemenea, oferă mai multe planuri de preț echitabile pentru proprietarii de afaceri, inclusiv un plan pentru totdeauna gratuit.

Prețuri: Gratuit – 66 USD pe lună.

3. ConvertKit

ConvertKit

ConvertKit este un software popular de marketing prin e-mail pentru bloggeri, autori și creatori.

Ei au lansat faimos brandul lor cu sloganul: puterea Infusionsoft cu ușurința Mailchimp.

ConvertKit oferă funcții de automatizare ușoare cu un generator de secvențe de drag and drop, astfel încât să puteți trimite e-mailuri automate bazate pe comportamentul utilizatorului. De asemenea, puteți segmenta în continuare contactele dvs. cu etichete pe baza modului în care interacționează cu e-mailurile dvs..

Acestea oferă șabloane frumoase ale paginii de destinație și formulare optin personalizabile pentru a vă crește lista de e-mailuri.

ConvertKit se integrează cu numeroase programe populare CRM de la terți, instrumente de generare de plumb precum OptinMonster, platforme de comerț electronic precum WooCommerce și Shopify și multe altele.

ConvertKit este o alternativă excelentă la Mailchimp, cu o puternică platformă de automatizare a marketingului pentru bloggerii, editorii și autorii dvs..

Prețuri: 29 $ – 79 $ pe lună.

4. AWeber

AWeber

AWeber este o altă soluție excelentă de marketing prin e-mail pentru a vă conecta cu utilizatorii dvs. și pentru a accelera creșterea afacerii.

Este livrat cu un set impresionant de caracteristici, cum ar fi articolele automate pentru a crea e-mailuri automate pentru bloguri, șabloane de e-mail frumoase, analize de e-mail, segmentare de liste și instrumente de automatizare.

De asemenea, include alte caracteristici standard precum testarea split / A / B, răspunsuri automate, gestionarea listelor etc.

AWeber este o alternativă directă la Mailchimp cu planuri de prețuri flexibile bazate pe numărul de abonați. De asemenea, include un proces gratuit timp de 30 de zile.

Prețuri: 19 $ – 149 USD

5. picurare

Picatură

Drip este un popular serviciu de automatizare a marketingului prin e-mail pentru magazinele de comerț electronic. Dispune de puncte de contact multicanal pentru a ajunge la clienți prin trimiterea de e-mailuri și crearea de implicare pe conturile de social media.

Acesta ajută la gestionarea utilizatorilor pe baza interacțiunii lor pe site-ul dvs. web. Puteți colecta datele utilizatorului și le puteți stoca în etichete, evenimente și câmpuri personalizate. Mai mult, automatizează procesul de contactare a clienților în cel mai impactant moment pe baza comportamentului lor în timpul călătoriei de cumpărare.

Cu o personalizare avansată, puteți utiliza datele clienților pentru a crea coduri de reducere personalizate, recomandări de produse, notificări de scădere a prețurilor și multe altele.

Dacă doriți să integrați serviciul dvs. de e-mail marketing cu o soluție de eCommerce precum WooCommerce, BigCommerce sau Shopify, atunci Drip este cea mai bună alternativă Mailchimp cu mai multe integrări care vă vor ajuta să creșteți vânzările..

Prețuri: 49 $ – 122 USD

6. Răspuns GetResponse

GetResponse

GetResponse este un software de marketing prin e-mail pentru întreprinderile mici. Similar cu alte servicii populare de marketing prin e-mail, oferă multiple soluții precum marketing prin e-mail, automatizare, pagini de destinație și multe altele.

Puteți configura campaniile dvs. de e-mail marketing cu șabloanele lor și puteți crea e-mailuri frumoase în câteva clicuri. Puteți utiliza, de asemenea, paginile de destinație pentru a captura mai multe oportunități.

Este livrat cu integrări puternice care vă permit să conectați aplicațiile preferate precum WordPress, Magento, Slack, etc.

Prețuri: 15 USD – 1199 USD pe lună.

7. MailerLite

MailerLite

MailerLite este un alt serviciu de email marketing robust și o alternativă excelentă Mailchimp. Vine cu un editor de e-mail prietenos pentru începători și șabloane de e-mail pre-făcute pentru diferite campanii.

Puteți utiliza pagini de destinație, ferestre de tip pop-up sau formulare de înscriere încorporate pentru a capta drivere. Este dotat cu funcții puternice de automatizare, segmentare și personalizare a e-mailului, care vă permit să vă orientați către utilizatorii potriviți la momentul potrivit.

Puteți analiza strategia dvs. cu instrumente de raportare încorporate sau puteți rula teste split A / B pentru a vă îmbunătăți campaniile.

Prețuri: Gratuit – 50 USD pe lună.

Concluzie: Care este cea mai bună alternativă Mailchimp?

Dacă sunteți în căutarea unei alternative Mailchimp pentru WordPress, atunci Constant Contact este alegerea perfectă. Are un platofrm ușor de utilizat, integrări puternice, asistență de înaltă calitate și prețuri corecte pentru întreprinderile mici și non-profit.

Dacă căutați o alternativă Mailchimp care să aibă un plan pentru totdeauna, atunci ar trebui să vă uitați la SendinBlue.

Dacă sunteți în căutarea unei alternative Mailchimp pentru bloggeri cu funcții de automatizare mai bune, atunci vă recomandăm să folosiți ConvertKit sau SendinBlue.

Dacă sunteți în căutarea unei alternative Mailchimp pentru Shopify, WooCommerce sau alte platforme de comerț electronic, atunci vă recomandăm să folosiți Drip.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune alternative Mailchimp pentru a vă dezvolta afacerea. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru cu privire la alegerea celui mai bun furnizor de VoIP pentru afaceri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map