7 cele mai bune gazduire Podcast pentru 2020 comparativ (majoritatea sunt gratuite)

Câțiva dintre cititorii noștri ne-au întrebat despre găsirea celui mai bun serviciu de găzduire podcast.


Găzduirea prin podcast este diferită de găzduirea de site-uri web, deoarece oferă instrumente specifice construite pentru a optimiza experiența abonatului (vom explica mai târziu în articol).

Alegerea unei platforme de găzduire de podcasting de încredere este crucială pentru podcast-ul dvs., deoarece vă va ajuta să creșteți mai rapid audiența, în același timp, gestionând fișierele dvs. podcast.

În acest articol, vom compara cele mai bune companii de găzduire podcast pe care le puteți utiliza. Multe dintre ele sunt gratuite, iar unele percep o taxă mică, deoarece oferă suport și instrumente mai bune.

Cele mai bune companii de hosting podcast comparativ

Ce este Podcast Gazduire și de ce ai nevoie?

Gazduirea Podcast este un serviciu specializat care oferă stocarea și livrarea fișierelor media asociate unui podcast.

La fel cum ai nevoie de un serviciu de găzduire de site-uri web pentru a stoca toate fișierele de pe site-ul tău, un hosting de podcast oferă același serviciu, dar pentru fișierele media ale podcast-ului tău..

Acum vă veți întreba, nu aș putea folosi doar site-ul meu de găzduire pentru a stoca și fișierele mele podcast?

Puteți face asta, dar acest lucru nu ar fi bine pentru site-ul dvs. web sau pentru ascultătorii dvs..

Vedeți, episoadele podcast sunt fișiere mari. Livrarea lor de la același server va necesita o mulțime de resurse de server.

Acest lucru ar face site-ul dvs. mai lent, și poate chiar să se prăbușească în timpul sarcinii mari.

Dacă mai mulți utilizatori încep descărcarea în același timp, atunci majoritatea serviciilor de găzduire partajate vor bloca pur și simplu procesele care preiau resursele serverului. Aceasta înseamnă că utilizatorii nu vor putea descărca podcast-ul dvs..

Și tocmai de aceea aveți nevoie de un serviciu de găzduire podcast.

De ce găzduire podcast?

Aceste companii sunt specializate în stocarea și livrarea de fișiere media. Sunt concepute special pentru podcasters și au instrumente specializate pentru gestionarea fișierelor media.

De asemenea, primiți sprijin de la oameni care sunt specialiști în industrie. Acest lucru face o diferență uriașă pe termen lung.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cele mai bune servicii de găzduire podcast pe care le puteți utiliza.

Cele mai bune servicii de gazduire Podcast

Există multe companii care oferă servicii de găzduire prin podcast. Cu toate acestea, vom căuta cele care sunt cele mai ușor de utilizat, să ofere instrumente și suport excelent și, desigur, flexibilitate în dimensiunile fișierelor.

Iată alegerile noastre pentru cele mai bune servicii de găzduire podcast.

1. Podbean

Podbean

Podbean este cel mai bun furnizor de servicii de hosting podcast de pe piață. Oferă planuri nelimitate de găzduire podcast cu lățime de bandă nelimitată.

De asemenea, include instrumente de design frumoase pentru a găzdui site-ul dvs. web cu teme personalizabile. De asemenea, puteți încorpora cu ușurință playerul Podbean direct în postările și paginile dvs. WordPress.

În afară de asta, au și instrumente de promovare a podcast-urilor care îți trimit automat episoadele la toate directoarele de podcast de top. Aceasta permite publicului dvs. să folosească instrumentele preferate pentru a asculta și descărca podcast-uri.

Podbean oferă, de asemenea, o piață publicitară care oferă oportunități pentru participanții să-și monetizeze conținutul. De asemenea, au o comunitate uriașă de podcasters care folosesc deja Podbean ca platformă de podcasting.

Prețuri: Plan gratuit cu stocare limitată, planuri plătite începând de la 9 USD / lună, cu stocare nelimitată.

2. BuzzSprout

Buzzsprout

BuzzSprout este unul dintre cele mai ușor de utilizat furnizor de hosting de podcasting pentru începători. Ei sunt în afaceri încă din 2009 și au construit o comunitate puternică de podcasters, care include unele dintre cele mai bune podcasters din jur.

Dacă tocmai începeți, atunci veți considera că este extrem de ușor de utilizat. Nu trebuie decât să încărcați fișierul dvs. multimedia și se ocupă automat de restul.

De asemenea, vor trimite automat episoadele către toate directoarele de podcast de top, care vă asigură că podcast-ul dvs. este disponibil pe toate dispozitivele și aplicațiile.

Playerul lor de podcast încorporat arată excelent și funcționează bine pe toate dimensiunile ecranului. Afișează copertina, butoanele de partajare socială, controale de salturi înainte și înapoi și multe altele.

Acestea oferă, de asemenea, un plugin WordPress gratuit, ceea ce face încorporarea și mai ușoară.

Dacă nu doriți să creați un site web, BuzzSprout vă poate crea unul singur. Puteți personaliza designul său și puteți utiliza propriul nume de domeniu personalizat.

Dezavantajul este că chiar și planurile lor plătite au limite de stocare și lățime de bandă.

Prețuri: Plan limitat gratuit pentru 90 de zile. Planurile plătite încep de la 12 USD / lună pentru încărcare de 3 ore.

3. Blubrry

Blubrry

Blubrry oferă planuri flexibile de găzduire a podcast-urilor pentru podcasters noi și cu experiență. Acestea oferă un popular plugin de podcasting WordPress numit PowerPress, ceea ce face să fie ușor de gestionat un podcast direct de pe site-ul dvs. WordPress.

Utilizarea Blubrry cu PowerPress vă permite să încărcați ușor episoadele de podcast direct la furnizorul de podcast. Vă permite, de asemenea, să trimiteți podcast-ul dvs. la Apple Podcasts (anterior iTunes) și Google Podcasts.

Acest lucru face ca podcast-urile dvs. să fie ușor de descoperit în aplicația Google Home, Asistent și Google Podcast pe dispozitivele Android.

Blubrry oferă, de asemenea, opțiuni de monetizare, statistici podcast, funcții de distribuire socială și multe altele.

Prețuri: Începând de la 12 USD pe lună cu 100 MB stocare în fiecare lună.

4. Tranzistor

tranzistor

Transistor este un serviciu de găzduire podcast puternic, dar ușor de utilizat, pentru profesioniști și începători. Oferă planuri nelimitate de găzduire podcast, ceea ce înseamnă că nu vă vor percepe nicio taxă pentru ore de încărcare așa cum o fac alte gazde.

Acest lucru face incredibil de ușor să încărcați pur și simplu media dvs. de podcast și să îl publicați. De asemenea, oferă analize de podcast, astfel încât să puteți vedea cum s-a desfășurat fiecare episod.

Codul lor de încorporare vă permite să adăugați cu ușurință fiecare episod în postările și paginile dvs. WordPress. Dacă nu aveți un site web, atunci pot crea rapid unul pentru dvs..

Un lucru de reținut este că planurile lor limitează numărul de descărcări. Ceea ce înseamnă că trebuie să vă actualizați planul pe măsură ce podcast-ul crește.

Prețuri: Începând de la 19 USD pe lună pentru maximum 10.000 de descărcări în fiecare lună,

5. Smart Podcast Player

Smart Podcast Player

Indiferent de serviciul de găzduire podcast pe care îl alegeți, veți avea nevoie de un player media care să încorporeze și să afișeze podcast-uri pe site-ul dvs..

Unele companii de podcasting au propriile jucătoare încorporate, iar altele nu. Problema este că nu arată nicăieri la fel de bine ca un podcast inteligent și cu siguranță nu au aceleași opțiuni de personalizare.

Smart Podcast Player este cel mai bun player media pentru site-urile de podcast.

Vă permite să afișați un player media frumos pe site-ul dvs. web. Puteți afișa pe paginile de episod individuale pentru podcast sau pe pagina dvs. de pornire. Utilizatorii pot răsfoi episoadele, pot utiliza controale pe ecran, partajați podcastul dvs. și multe altele.

Arată frumos pe toate dispozitivele și dimensiunile ecranului. Puteți, de asemenea, să personalizați culorile acestuia pentru a se potrivi site-ului dvs. web și pentru a face lipicios în partea de sus sau de jos.

Pe lângă faptul că vă ajută să găsiți ascultători noi, vă ajută, de asemenea, să creșteți lista de e-mailuri și să creșteți vizitatorii care se întorc pe site-ul dvs. web.

Acest instrument este folosit de către fiecare podcaster de top din lume și este creat de echipa lui Pat Flynn.

Prețuri: Începând de la 8,09 USD pe lună (facturat anual)

6. Libsyn

Libsyn

Libsyn este un alt furnizor de servicii de hosting de podcast de încredere. Acestea oferă o platformă ușor de utilizat, care vă pune marca în centru și vă ajută să vă promovați podcastul pe diferite platforme, aplicații și dispozitive.

Libsyn a început în 2004, ceea ce îl face unul dintre primii furnizori de servicii de găzduire podcast. A fost creat de podcasters pentru alți podcasters și are o comunitate mare de utilizatori, inclusiv unii dintre cei mai influenți podcasters.

Oferă planuri de găzduire podcast cu limite de stocare diferite în fiecare lună, dar cu lățime de bandă nelimitată. Acestea oferă opțiuni de monetizare, analize detaliate și integrare WordPress cu pluginul lor numit Libsyn Publisher Hub.

Prețuri: Începând de la 5 USD pe lună cu 50 MB stocare lunară.

7. SoundCloud

SoundCloud

SoundCloud este o platformă populară de găzduire de muzică și podcast. Lucrul bun este că puteți încorpora orice epidsod podcast de la SoundCloud prin simpla plasare a adresei URL oriunde în postările și paginile dvs. WordPress.

SoundCloud este gratuit pentru maximum 3 ore de încărcare. Planul lor gratuit oferă un bun punct de plecare pentru începătorii care doresc să testeze apele mai întâi.

Planurile lor plătite vin cu mai mult spațiu de stocare, lățime de bandă, statistici avansate, monetizare și opțiuni de distribuție. Este ușor de utilizat, dar nu cel mai flexibil sau personalizabil plan de găzduire podcast.

Prețuri: Plan gratuit cu 3 ore de încărcare. Planurile plătite încep de la 6 USD pe lună.

Care este cel mai bun serviciu de găzduire podcast?

După cum vedeți că multe servicii de găzduire podcast oferă planuri similare cu caracteristici potrivite. Unii pun limite în spațiul de stocare, iar alții limitează descărcările.

Având în vedere acești factori, vă recomandăm Podbean ca cel mai bun serviciu de găzduire a podcasturilor. Planurile lor vin cu o stocare și o lățime de bandă nelimitate cu o platformă incredibil de ușor de utilizat. De asemenea, vă permit să vă promovați cu ușurință podcastul prin diferite servicii.

A doua noastră recomandare ar fi BuzzSprout. Este una dintre cele mai ușoare soluții de găzduire podcast perfect pentru începători.

Cum să porniți un podcast?

În afară de un serviciu de găzduire podcast, veți avea nevoie și de un site web. Aceasta va fi casa podcast-ului dvs. pe internet unde o veți promova și îi veți ajuta pe utilizatori să descopere mai mult conținut.

Pentru a crea un site web, veți avea nevoie de un nume de domeniu și de un cont de găzduire a site-ului web.

Numele de domeniu vă va costa în mod obișnuit 14,99 USD pe an, iar planurile de găzduire a site-ului web încep de la 7,99 USD pe lună, de obicei plătite anual.

Deoarece abia începi, vrei să economisești bani ori de câte ori poți.

Din fericire, prietenii noștri de la Bluehost oferă utilizatorilor WPBeginner un domeniu gratuit și un discount generos la găzduire.

→ Revendicați această ofertă exclusivă Bluehost ←

Pentru instrucțiuni pas cu pas complete, consultați ghidul nostru despre cum să faceți un site web.

În continuare, va trebui să vă configurați podcast-ul. Am creat un ghid pas cu pas pentru a începe un podcast pentru începători, acesta vă va conduce prin configurarea completă, inclusiv modul de înregistrare a podcasturilor dvs..

Ce echipament aveți nevoie pentru podcasting?

Mulți podcasteri profesioniști folosesc o varietate de echipamente pentru a înregistra podcast-uri. Aceasta include microfoane, interfață audio, mixere, parbriz, suporturi de șoc și multe altele.

Toate aceste echipamente costă mulți bani.

Cu toate acestea, nu aveți nevoie de toate doar pentru a înregistra un Podcast. Singurul echipament pe care îl recomandăm să cumpărați din start este un microfon bun.

Vă recomandăm să folosiți Rode Podcaster, pe care îl puteți conecta la computer utilizând un port USB.

Dacă puteți economisi ceva mai mult, atunci puteți achiziționa kitul Rode Podcaster care este dotat cu un braț braț și un suport de șoc.

Alternativă: Samson C01UCW este un microfon bun la nivel de intrare pentru a înregistra podcast-uri.

După ce podcast-ul dvs. va crește și veți câștiga bani din acesta, atunci puteți investi în îmbunătățirea configurației. Dar amintiți-vă că nu puteți îmbunătăți ceva dacă nu îl începeți, așa că începeți!

Cum să-ți promovezi podcast-ul

Multe dintre serviciile de găzduire podcast menționate mai sus vă permit să vă trimiteți automat podcast-ul la diferite directoare și motoare de căutare.

Puteți trimite și podcast-ul dvs. manual. Odată aprobat podcast-ul dvs. și toate episoadele sale vor putea fi descoperite pe aceste platforme.

Podcast-ul dvs. este publicat ca un flux RSS. Va trebui să copiați adresa URL a fluxului de podcast oferită de serviciul dvs. de găzduire podcast.

Cum să vă trimiteți podcast-ul la iTunes sau la podcasturile Apple

iTunes este cel mai mare director de podcast din lume care permite utilizatorilor să se aboneze la podcast-uri utilizând telefoanele lor, computerele Apple, iPod-urile și alte dispozitive Apple..

În primul rând, va trebui să vă conectați la site-ul iTunes Connect utilizând ID-ul Apple. Dacă nu aveți unul, atunci vă înscrieți pentru a crea unul gratuit.

Odată conectat, faceți clic pe butonul Podcasts Connect.

Podcast-uri se conectează

Pe ecranul următor, introduceți adresa URL de alimentare a podcastului și faceți clic pe butonul Validați.

iTunes Trimiteți

iTunes va prelua acum informațiile despre podcast. Faceți clic pe butonul Trimite pentru a continua.

iTunes va examina acum trimiterea podcastului dvs. și veți fi notificat prin e-mail după ce va fi aprobat.

Cum să vă trimiteți podcast-ul la Podcast-urile Google

Google Podcasts este alternativa Google la Apple Podcasts și iTunes.

Pentru a trimite podcast-ul, trebuie să accesați site-ul web Google Play Music și să faceți clic pe butonul Publicare.

Publicați Google Podcast

Aceasta vă va duce la consola de administrare Podcast unde trebuie să introduceți URL-ul de alimentare Podcast.

Trimiteți un feed de podcast

În continuare, va trebui să verificați proprietatea prin e-mail și să trimiteți feed-ul dvs. podcast pentru revizuire. Odată ce Podcast-ul dvs. va fi listat pe Podcasturile Google.

Promovarea podcast-ului dvs. pe propriul site web

Dacă aveți un site WordPress pentru podcast vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a vă promova podcast-ul.

În primul rând, vă recomandăm să urmați ghidul nostru SEO WordPress pentru a vă asigura că site-ul dvs. de podcast primește traficul de căutare.

Acum, pe măsură ce oamenii încep să viziteze site-ul dvs. web, veți observa că majoritatea pleacă doar fără a vă abona la podcast. Aici intervine marketingul prin email.

Trebuie să porniți un buletin de e-mail care să le permită utilizatorilor să se aboneze la podcast prin e-mail.

Mulți podcastori începători găsesc o mulțime de ascultători și abonați noi, organizând un concurs cadou. Vă recomandăm să folosiți RafflePress, care este cel mai bun plugin de oferire a WordPress. Vă permite să creați concursuri de distracție virală care vă ajută să primiți rapid mai mulți vizitatori pe site-ul dvs. web.

Pentru mai multe sfaturi, consultați ghidul nostru despre cum puteți crește traficul site-urilor și mai mulți vizitatori pe site-ul dvs..

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cel mai bun serviciu de găzduire podcast pentru a lansa podcast-ul tău. De asemenea, este posibil să doriți să vedeți ghidul nostru despre cum puteți crea o adresă de e-mail profesională pentru a oferi informații pentru sponsori și un număr de telefon virtual pentru a merge împreună cu podcast.

Nu în ultimul rând, consultați ghidul nostru despre plugin-urile WordPress trebuie să crească site-ul dvs. web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map