7 cele mai bune locuri pentru a găsi un nume de domeniu premium de vânzare (+ Sfaturi pentru experți)

Mulți cititori ni s-au cerut deseori cele mai bune locuri pentru a găsi nume de domeniu premium de vânzare.


Pe piață există numeroși registratori de nume de domeniu, fiecare dintre ei încearcă să vă vândă cele mai bune nume de domeniu.

Cu toate acestea, nu toate îți oferă cele mai bune instrumente pentru a găsi numele de domeniu perfect. Unii chiar încearcă tot posibilul să vă vândă extensii de domeniu mai puțin cunoscute la tarife mai ieftine.

Acest lucru face dificil pentru începători să își facă cercetarea numelor de domeniu și să găsească un nume de brand pentru afacerea sau blogul lor.

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune locuri pentru a găsi numele de domeniu de vânzare, inclusiv nume de domeniu noi, expirate și premium. Vom împărtăși, de asemenea, sfaturi despre experți cu privire la cum să efectuați diligența necesară atunci când cumpărați un nume de domeniu premium.

Care sunt cele mai bune locuri pentru a găsi numele de domeniu de vânzare

Registratori de nume de domeniu

Primul loc pentru a începe căutarea domeniului dvs. este printr-un registrator de nume de domeniu. Acestea sunt companiile autorizate de ICANN să vândă nume de domeniu publicului larg.

Cu toate acestea, nu toți registratorii de domeniu sunt identici.

Unii încearcă să ridice agresiv alte servicii de care este posibil să nu ai nevoie. Alții încearcă să vă blocheze îngreunând transferul numelui dvs. de domeniu.

Sub furnizorii noștri pe care îi utilizăm și pe care îi recomandăm.

1. Domeniul.com

Domain.com

Domain.com este cel mai bun registrator de nume de domeniu de pe piață. Are un instrument de căutare a domeniului rapid și simplu, care vă ajută să găsiți cu ușurință un nume de domeniu disponibil pentru vânzare.

Acestea oferă toate numele de domeniu de nivel superior, la prețuri foarte competitive pentru nume de domeniu mai noi.

Dacă sunteți în căutarea unor nume de domeniu de vânzare, faceți pur și simplu clic pe fila Domenii premium pentru a găsi nume de domeniu unice, marcabile și mai scurte.

Căutare de domenii premium

Numele de domeniu premium sunt de obicei mai scumpe, dar veți obține o selecție mai bună din care să alegeți.

Domain.com simplifică administrarea domeniilor dvs. folosind o zonă mai simplă de gestionare a domeniilor. De acolo, puteți indica numele de domeniu către orice companie de găzduire și puteți începe să faceți un site web.

Găsirea numelor de domeniu premium pe piețele de domeniu

Numele de domenii sunt o afacere profitabilă. Vă puteți gândi la el ca la imobiliare pentru internet.

Mii de oameni tranzacționează nume de domeniu în fiecare zi, ceea ce înseamnă că, la un moment dat, există nume de domeniu premium vândute de la investitori de domenii.

Puteți găsi aceste nume de domeniu pe piețele de domeniu. Acesta este locul în care utilizatorii își pot enumera numele de domeniu de vânzare, permițând altora să caute, să facă o ofertă sau să cumpere direct numele la un preț premium..

2. Sedo

Sedo

Sedo este una dintre cele mai mari piețe de domeniu din lume. Acestea oferă o platformă sigură și sigură pentru proprietarii de domenii pentru a enumera numele lor de domeniu de vânzare.

Veți găsi acolo o mulțime de nume de domeniu premium de vânzare acolo. Unele dintre ele au fost folosite în trecut, dar majoritatea nu sunt folosite niciodată pentru a construi un site web.

Sedo este, de asemenea, o platformă excelentă pentru a face cercetarea numelor de domeniu. Puteți găsi idei interesante care se potrivesc cu cuvintele dvs. cheie, pe care le puteți folosi apoi pentru a găsi nume de domeniu similare la un preț regulat.

3. Flippa

Flippa

Flippa este cea mai importantă platformă mondială de vânzare de afaceri online, site-uri web și nume de domeniu. Este o piață în care vânzătorii își listează numele de domeniu de vânzare. Majoritatea sunt nume de domeniu premium listate la licitație sau cumpărare directă.

Puteți urmări nume de domeniu, urma licitații sau puteți intra în licitație licitând pe nume de domeniu.

Dacă oferta dvs. este acceptată, atunci puteți urma regulile de plată. De obicei, vânzătorii folosesc serviciul de escrow pentru Flippa pentru plăți sigure și transfer de înregistrare către cumpărător.

4. GoDaddy

Hai tăticu

GoDaddy este cel mai mare registrator de nume de domeniu din lume. Administrează milioane de nume de domeniu pentru un număr foarte mare de clienți din întreaga lume.

Acestea oferă instrumente de cercetare de domeniu, generator de nume de domeniu, serviciu de broker de domeniu și multe altele. De asemenea, au propria piață de domeniu premium cu licitații.

Cu toate acestea, fiind o afacere de anvergură, acestea oferă tone de alte servicii și vârfuri care pot fi un pic copleșitoare pentru începători.

Multe alternative GoDaddy oferă servicii mai concentrate, mai ieftine și mai bune pentru a concura, ceea ce în final beneficiază clienții.

Găsirea numelor de domeniu de vânzare pe forumuri

Există mii de comunități și forumuri online unde proprietarii de site-uri web pot discuta idei de afaceri online, tehnici de marketing și site-uri web de construcție.

Unele dintre aceste comunități online se concentrează exclusiv pe numele de domenii comerciale, în timp ce altele au sub-forumuri dedicate subiectului. Iată câteva dintre forumurile online pe care le puteți utiliza pentru a găsi nume de domeniu disponibile pentru vânzare, inclusiv nume de domeniu expirate sau în curând să expiră nume de domeniu.

5. NumePros

NamePros

NamePros este una dintre cele mai importante comunități online care cumpără și vinde nume de domeniu. Este, de asemenea, un loc minunat pentru a afla despre construirea de afaceri online, investiții în nume de domeniu și pentru a găsi idei de nume de domeniu unice.

Au o secțiune dedicată pieței de domenii, unde vânzătorii își pot enumera numele de domeniu de vânzare. Domeniile sunt listate ca licitații, cumpărați acum, chilipiruri și faceți o ofertă.

6. DNForum

DNForum

DNForum este o altă comunitate populară online pentru a găsi nume de domeniu unice. Forumul este folosit atât de vânzători, cât și de cumpărători pentru a schimba domenii, a derula licitații, a face oferte sau a solicita ajutor de la brokerii de nume de domeniu pentru a vă găsi o idee unică.

Obțineți un nume de domeniu gratuit prin găzduire

Dacă doriți doar să înregistrați un nou nume de domeniu pentru afacerea dvs., atunci cel mai simplu mod de a obține un nume de domeniu gratuit este prin înscrierea la un cont de găzduire a site-ului web. Astfel puteți economisi bani la înregistrarea numelor de domeniu și puteți face rapid un site imediat.

7. Bluehost

Bluehost

Bluehost este una dintre cele mai mari companii de găzduire din lume și furnizor de hosting recomandat oficial de către WordPress și WooCommerce.

Au acceptat să ofere utilizatorilor WPBeginner un nume de domeniu gratuit + certificat SSL și o reducere generoasă la găzduire. Puteți începe doar 2,75 USD pe lună.

→ Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost ←

Cum de a găsi un nume de domeniu mare de vânzare

Există atât de multe locuri unde puteți găsi nume de domeniu disponibile pentru vânzare. Cu toate acestea, este o afacere extrem de competitivă și dacă nu sunteți atenți, atunci puteți ajunge să plătiți mult mai mult pentru un nume de domeniu.

În primul rând, vă recomandăm să găsiți singură o idee unică de nume de domeniu. Folosiți instrumentul de verificare a disponibilității domeniului pe Domain.com pentru a vedea dacă numele dorit este disponibil pentru înregistrare.

Astfel, puteți găsi un nume de domeniu la un preț obișnuit, care ar putea fi între 10-14.99 USD pe an.

Consultați ghidul nostru despre cum puteți găsi un nume de domeniu pentru câteva sfaturi despre ideile captivante pentru domeniul dvs..

Găsirea unui nume de domeniu premium de vânzare

Găsirea unui nume de domeniu poate fi dificilă. S-ar putea să simți că toate ideile de nume de domeniu bune sunt deja luate.

Cu toate acestea, dacă sunteți dispus să investiți în achiziționarea unui nume de domeniu mai scurt, mai brandabil și mai inteligent, atunci piețele de domeniu pot fi o resursă bună.

Acest lucru vă ajută să restrângeți căutarea și să obțineți un nume de domeniu care nu este disponibil pentru înregistrare.

Vă recomandăm să folosiți platforme precum Sedo și Flippa pentru a găsi nume de domeniu premium unice. Aceste platforme oferă instrumente mai bune pentru transferul sigur al proprietății domeniului, instrumente mai bune pentru a asigura reputația vânzătorului și sunt încredute de întreprinderile legitime din întreaga lume.

Cum să efectuați diligența cuvenită la cumpărarea unui domeniu premium la vânzare

După ce ați găsit un nume de domeniu unic pe care doriți să îl cumpărați, este timpul să efectuați anumite diligențe înainte de a merge mai departe.

Numele de domeniu care au fost deja utilizate ar putea fi listate negre, marcate pentru spam sau au o reputație proastă. Achiziționarea unui astfel de nume de domeniu vă poate afecta afacerea.

Din fericire, există instrumente pe care le puteți folosi pentru a vă face temele înainte de a face achiziția.

În primul rând, doriți să vă asigurați că numele de domeniu nu este o marcă înregistrată a unei afaceri existente.

În conformitate cu regulile ICANN, dacă un nume de domeniu încalcă marca înregistrată a unei companii, atunci acea companie poate solicita numele de domeniu sau vă poate cere să o eliminați.

Puteți verifica baza de date a Oficiului de Brevete și mărci comerciale din Statele Unite pentru a face o căutare rapidă a mărcii pentru numele dvs. de domeniu pentru a vedea că este deja înregistrat de o companie.

În continuare, doriți să vedeți dacă un nume de domeniu a fost folosit anterior pentru a face un site web. O modalitate ușoară de a face acest lucru este folosind mașina Wayback. Această arhivă masivă parcurge internetul și face instantanee de site-uri web.

Mașină Wayback

De asemenea, doriți să căutați înregistrările istorice ale unui nume de domeniu folosind instrumentele Whois. Acest lucru vă permite să vedeți când a fost creat un nume de domeniu, ultima modificare, modificările DNS și datele istorice.

Care este

În sfârșit, ați dori să verificați dacă un nume de domeniu a fost folosit greșit pentru a trimite email de spam, a răspândi malware sau alte activități rău intenționate. Puteți efectua un test rapid de verificare a stării de sănătate a domeniului pentru a vedea dacă ridică semne roșii.

Verificarea stării de sănătate a domeniului

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune locuri pentru a găsi numele de domeniu de vânzare. De asemenea, poate doriți să vedeți alegerea noastră dintre cele mai bune servicii de telefonie de afaceri și cele mai bune servicii de marketing prin e-mail pe care le puteți utiliza pentru a vă dezvolta afacerea.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me