7 cele mai bune platforme de comerț electronic gratuit pentru 2020 (în comparație)

Căutați cea mai bună platformă de comerț electronic gratuit pentru a vă construi site-ul de comerț electronic?


În primele zile, platformele de comerț electronic obișnuiau să coste mii, ceea ce a împiedicat multe companii mici să creeze un magazin online. Din fericire acum există mai multe platforme populare de comerț electronic care oferă opțiuni gratuite sau low cost.

În acest articol, vom compara cele mai bune și mai populare platforme de comerț electronic gratuit pe care le puteți utiliza pentru a porni un magazin online. Avem o analiză detaliată pentru pro și contra pentru fiecare, astfel încât să puteți alege cel mai bun constructor de site-uri de comerț electronic pentru nevoile dvs..

Cele mai bune platforme de comerț electronic gratuit pentru a începe

Cum să alegeți cea mai bună platformă de comerț electronic gratuit

Să fim sinceri, nu există o platformă de comerț electronic gratuit 100%.

Chiar și atunci când platforma de comerț electronic este gratuită, va trebui să plătiți pentru taxe de domeniu, găzduire web, taxe de procesare a plăților și alte costuri de extensie..

Avem un ghid detaliat cu privire la costul real al construirii site-urilor de comerț electronic.

Cu acest lucru, obiectivul dvs. ar trebui să fie să găsiți o platformă de comerț electronic care să vă ajute să începeți la cel mai mic cost fără costuri, fără a pune limitări severe asupra modului în care conduceți sau vă dezvoltați afacerea..

Ați dori, de asemenea, ca platforma să fie ușor de utilizat, cu caracteristici complete, cu posibilitatea de a accepta plăți folosind metodele de plată preferate.

Reținând aceste lucruri, să aruncăm o privire la cele mai bune platforme de comerț electronic gratuit pe care le puteți utiliza pentru a face bani online și pentru a vă dezvolta afacerea.

1. WooCommerce

Site-ul WooCommerce

WooCommerce este cea mai populară platformă de comerț electronic din lume. Este un software complet gratuit pe care îl poți descărca și rula pe orice furnizor de găzduire web.

Deoarece WooCommerce nu vă oferă găzduire pentru dvs., va trebui să cumpărați găzduire web și un nume de domeniu pentru a vă asigura că site-ul dvs. web poate fi accesat de utilizatorii din întreaga lume.

Vă recomandăm să folosiți fie Bluehost, fie SiteGround. Ambele sunt cele mai mari companii de găzduire din lume și sunt recomandate oficial de WooCommerce.

Bluehost oferă chiar utilizatorilor WPBeginner un nume de domeniu gratuit + certificat SSL și o reducere generoasă de 60% la găzduire. Practic, puteți începe cu 2,75 USD pe lună.

→ Revendicați această ofertă exclusivă Bluehost ←

Pro-uri

 • Este ușor să începeți cu WooCommerce. Puteți crea rapid un magazin online chiar dacă sunteți un începător total.
 • Vei găzdui singur site-ul dvs. web, ceea ce vă oferă un control complet. Deși va trebui să plătiți pentru găzduirea WooCommerce, dar acest lucru nu trebuie să coste foarte mult.
 • Există o mulțime de teme (modele) WooCommerce, care vă oferă posibilitatea de a crea un magazin care să reflecte cu adevărat marca dvs..
 • Există mii de plugin-uri WooCommerce pe care le puteți utiliza pentru a adăuga noi funcții și pentru a vă dezvolta afacerea.
 • Puteți vinde orice lucru cu WooCommerce, fie că este vorba de produse fizice, descărcări digitale, planuri de membru, magazin de expediție sau produse afiliate.
 • WooCommerce nu vă percepe nicio taxă de tranzacție. Va trebui să plătiți numai furnizorul de servicii de plată, cum ar fi PayPal sau Stripe, sau banca dvs..

Contra

 • Dacă sunteți un începător total, WooCommerce este un pic mai complicat pentru a începe cu alte opțiuni. De exemplu, va trebui să cumpărați hosting și un nume de domeniu.
 • Veți fi responsabil de menținerea magazinului online pe măsură ce crește. Aceasta poate însemna modernizarea planului de găzduire sau plata unui plugin de securitate pentru WordPress.

Pentru a ajuta începătorii să înceapă, avem cel mai detaliat tutorial WooCommerce pe web care te ajută să creezi un site web de comerț electronic cu WooCommerce.

2. Constructorul site-ului Constant Contact

Constructor de site-uri de comerț electronic Constant Contact

Constructorul site-ului Constant Contact are un plan gratuit care vă permite să creați un magazin online fără a cheltui nimic deloc. Constant Contact va găzdui magazinul și chiar vă va oferi un subdomeniu gratuit.

Veți avea posibilitatea să aveți până la 3 produse în magazin, dar dacă tocmai începeți, acest lucru ar putea fi suficient. Dacă doriți să adăugați mai multe produse, puteți face upgrade la un plan plătit.

Este demn de remarcat faptul că Constant Contact percepe o taxă de tranzacție de 3% dacă sunteți în planurile Free sau Starter.

Pro-uri

 • Puteți construi un magazin online gratuit cu constructorul site-ului Constant Contact. Puteți obține un nume de domeniu gratuit și în format storename.constantcontactsites.com.
 • Puteți vinde produse fizice și digitale prin magazinul dvs. Puteți utiliza Constant Contact pentru a urmări inventarul.
 • Există un suport de e-mail și chat live în 24/7, chiar și cu planul gratuit.
 • Puteți adăuga un blog pe site-ul magazinului dvs. gratuit, deși software-ul de blogging este foarte de bază și nu oferă aceleași funcții ca o platformă de blogging precum WordPress.

Contra

 • Nu puteți utiliza propriul nume de domeniu cu planul gratuit. În schimb, va trebui să folosiți numele de domeniu al mărcii Constant Contact.
 • Constant Contact își va afișa anunțurile pe site-ul dvs. dacă utilizați planul gratuit.

Puteți utiliza magazinul online Constant Contact împreună cu site-ul dvs. WordPress și puteți face legătura ușoară către magazin din meniu. Aceasta este o opțiune bună pentru întreprinderile mici care doresc să vândă puține produse, fără a depăși gestionarea unei platforme de comerț electronic găzduit ca WooCommerce.

3. CumpărăNow Plus

Site-ul BuyNow Plus

BuyNow Plus nu este o platformă de comerț electronic complet. În schimb, vă permite să creați butoane „cumpărați acum” pe care le puteți pune pe orice site web.

Va trebui să creați un cont Stripe gratuit pentru a utiliza BuyNow Plus.

Pro-uri

 • Taxa de tranzacție este destul de mică la doar 2% pe tranzacție. Rețineți, însă, că Stripe își percepe propriile taxe de tranzacție pe deasupra.
 • Puteți utiliza BuyNow Plus pentru a gestiona plățile recurente pe cardurile de credit, fără ca clienții dvs. să fie nevoiți să configurați un cont. Dacă vindeți abonamente recurente pentru articole offline, aceasta este o caracteristică foarte utilă.
 • Puteți pune link-urile pentru butoane atât pe rețelele de socializare, cât și pe site-ul dvs. web sau chiar le puteți folosi în e-mailuri.
 • Nu există nicio limită la câte produse diferite puteți vinde folosind BuyNow Plus.

Contra

 • BuyNow Plus nu oferă nimic în plus, cum ar fi urmărirea stocurilor sau crearea de site-uri web.
 • Ați putea face ceva similar folosind Stripe direct pe site-ul dvs. web. În acest fel, nu va trebui să plătiți taxa de tranzacție BuyNow Plus. Aveți nevoie de propriul dvs. certificat SSL, dar este posibil să obțineți un certificat SSL gratuit.

4. BigCommerce

Site-ul platformei eCommerce BigCommerce

BigCommerce este o platformă de eCommerce complet găzduită (sau all-in-one) pe care o puteți utiliza pentru a crea magazinul dvs. de comerț electronic. Există, de asemenea, un plugin WordPress disponibil, dacă aveți un site existent pe care doriți să îl utilizați cu BigCommerce.

Cu toate că nu au un plan gratuit disponibil, există o probă gratuită care vă permite să vă configurați magazinul și să începeți fără să plătiți nimic.

Pro-uri

 • Nu trebuie să introduceți detalii despre cardul de credit pentru a efectua proba gratuită.
 • BigCommerce este foarte ușor de început. Vă puteți înscrie, introduceți detalii despre magazinul dvs. și puteți începe să adăugați produse.
 • Puteți obține un domeniu gratuit, cum ar fi mystore.mybigcommerce.com, dacă nu doriți să plătiți pentru un nume de domeniu personalizat.
 • BigCommerce vă oferă o mulțime de moduri diferite de a lua plăți. Are integrare integrată cu o mulțime de platforme de plată, inclusiv PayPal alimentat de Braintree, Stripe, Authorize.net și altele.
 • Există o mulțime de aplicații terțe pe care le puteți adăuga la magazinul dvs. BigCommerce pentru a extinde funcționalitatea acestuia.

Contra

 • Procesul gratuit durează doar 15 zile, ceea ce nu îți oferă mult timp să începi să câștigi bani din magazin. După aceea, va trebui să plătiți 29,95 USD / lună sau mai mult pentru a vă continua magazinul.
 • BigCommerce este o platformă all-in-one, ceea ce înseamnă că sunteți limitat să utilizați suplimentele și temele. Nu veți avea posibilitatea de a alege cu alte opțiuni de comerț electronic.

Legate de: Consultați comparația noastră dintre WooCommerce și BigCommerce pentru mai multe detalii.

5. Shopify

Site-ul platformei Shopify eCommerce

Shopify este o altă platformă de comerț electronic complet găzduită. Shopify oferă, de asemenea, o probă gratuită de 14 zile și, cum ar fi proba gratuită a BigCommerce, aceasta nu necesită un card de credit.

Pro-uri

 • Este foarte ușor să începeți cu Shopify. Constructorul de site-uri web are o interfață drag and drop, ceea ce înseamnă că chiar și începătorii în totalitate pot crea un magazin online cu aspect excelent.
 • Dacă doriți să adăugați funcții suplimentare magazinului dvs., există o piață de aplicații cu o mulțime de suplimente pe care le puteți cumpăra.
 • Există asistență 24/7 disponibilă prin chat live, telefon, e-mail și Twitter.
 • Payify Payments (gateway-ul de plată încorporat al Shopify) percepe 2,9% plus 30 de cenți pe tranzacție. Întrucât aceasta este o caracteristică încorporată care are același preț ca Stripe sau alte gateway-uri, acest lucru ușurează utilizarea utilizatorilor.

Contra

 • Dacă utilizați alte gateway-uri de plată, cum ar fi PayPal sau Stripe, Shopify percepe o taxă de tranzacție de 2%. Aceasta este în plus față de taxa percepută de gateway-ul de plată de la terți.
 • Procesul gratuit durează doar 14 zile. După aceea, va trebui să treceți la un plan plătit. Cel mai ieftin este de 29 dolari / lună.

Legate de: Pentru mai multe detalii, consultați comparația noastră dintre Shopify și WooCommerce.

6. Weebly

Site-ul platformei eCommere Weebly

Weebly nu este atât de cunoscut ca alte platforme de comerț electronic, cum ar fi Shopify și WooCommerce, dar oferă un proces gratuit în care puteți testa platforma.

Pro-uri

 • Puteți adăuga orice fel de produse fizice sau digitale în magazinul dvs.
 • Interfața drag and drop este ușor de utilizat pentru a-ți construi site-ul și a gestiona obiectele din magazinul tău.
 • Puteți alege din aproximativ 100 de teme (modele) diferite, așa că ar trebui să puteți găsi ceva care să fie potrivit pentru site-ul dvs..
 • Funcții de inventar încorporat, transport maritim, gestionarea impozitelor.
 • La fel ca și forumul comunității, planul gratuit vă oferă acces la chat-uri live, e-mail și chiar asistență telefonică.
 • Dacă doriți să faceți upgrade la un plan plătit, acestea sunt accesibile chiar și pentru întreprinderile foarte mici. Planul de pornire a comerțului electronic începe de la 12 USD pe lună plătit anual.

Contra

 • Weebly percepe o taxă de tranzacție de 3%. Aceasta este în plus față de taxa de tranzacție pe care o percepe gateway-ul de plată.
 • Dacă sunteți în plan gratuit sau personal (9 dolari / lună), Weebly va afișa reclame și branding de la Square, compania mamă a Weebly.
 • Chiar și cu planul de starter plătit, vă veți limita să vindeți doar 25 de produse simultan.

7. Cartel mare

Site-ul platformei eCommerce Big Cartel

Big Cartel este o platformă de comerț electronic care este concepută special pentru artiști și creativi. Dacă doriți să aveți un magazin care să vândă produse handmade sau similare, ar putea fi o opțiune excelentă pentru dvs..

Pro-uri

 • Planul gratuit nu are nicio taxă de tranzacție. Cu toate acestea, va trebui să plătiți taxe Stripe sau PayPal (acestea sunt singurele opțiuni oferite de Big Cartel pentru procesarea plăților).
 • Adresa URL a magazinului dvs. gratuită poate fi personalizată. Trebuie să fie în format name.bigcartel.com, dar puteți alege orice doriți pentru nume. Multe alte platforme vă atribuie o adresă URL specifică pe baza numelui de utilizator sau a numelui de magazin și nu o puteți schimba.
 • Puteți avea până la 5 produse pe planul dvs. gratuit, ceea ce îl face mai generos decât alte planuri gratuite găzduite.
 • Este rapid să vă configurați magazinul și să vă adăugați ușor produsele. Cartel mare te plimbă pas cu pas prin proces.

Contra

 • Dacă doriți să personalizați tema site-ului dvs. web, va trebui să editați HTML-ul temei. Aceasta cu siguranță nu este la fel de prietenoasă pentru începători ca majoritatea celorlalte platforme de comerț electronic.
 • Planul gratuit are doar caracteristici limitate. Trebuie să faceți upgrade la un plan plătit dacă doriți să utilizați lucruri precum urmărirea stocurilor sau coduri de reducere.

Alegerea celei mai bune platforme de comerț electronic gratuit

Deci, care este cea mai bună platformă de comerț electronic gratuit pentru dvs.? Aceasta depinde de ceea ce căutați.

Dacă doriți să începeți ieftin și să aveți libertate deplină pentru a vă dezvolta afacerea, atunci WooCommerce este cea mai bună opțiune.

Folosind oferta noastră exclusivă Bluehost, puteți începe cu 2,75 USD pe lună. Aceasta este mai puțin de o ceașcă de cafea.

Dacă doriți să utilizați o platformă de comerț electronic complet gratuit, atunci constructorul de site-uri Constant Contact este mai ușor și gratuit. Cu toate acestea, este limitat în ceea ce privește caracteristicile și flexibilitatea pe care le obțineți cu alte platforme.

Dacă doriți să încercați gratuit un magazin online, dar sunteți bucuroși să plătiți pentru ceva care să se potrivească perfect afacerii dvs., atunci BigCommerce și Shopify sunt opțiuni extraordinare.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să aflați despre cele mai bune platforme de comerț electronic gratuit pentru a începe. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru despre cele mai bune servicii de marketing prin email și cele mai bune software de chat live pentru comerț electronic, astfel încât să puteți crește vânzările din magazin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me