7 cele mai bune pluginuri și teme pentru planul de lucru WordPress

Căutați cel mai bun plugin pentru job for WordPress? Există mai multe plugin-uri de pe placa de lucru WordPress pe care le puteți utiliza pentru a crea cu ușurință o placă de lucru și pentru a percepe alte companii pentru a posta posturi. Este una dintre modalitățile de a câștiga bani din blogul dvs. și puteți chiar să-l utilizați pentru a posta propriile locuri de muncă. În acest articol, am ales cele mai bune pluginuri și teme pentru forumurile de lucru WordPress pe care le puteți utiliza.


Plugin și forum temă WordPress

Construirea unui site Web de lucru cu WordPress

WordPress este în prezent unul dintre cei mai cunoscuți constructori de site-uri de pe piață, alimentând peste 30% din toate site-urile de pe internet. Poate fi folosit pentru a construi aproape orice fel de site web, inclusiv un site web de bord.

Există două tipuri de site-uri WordPress care adesea confundă utilizatori noi. În primul rând, există WordPress.com, care este o soluție găzduită. În al doilea rând, aveți WordPress.org, de asemenea, numit self-gazduit WordPress. Consultați articolul nostru de pe WordPress.com vs. WordPress.org pentru o comparație cot la cot.

Vă recomandăm să folosiți WordPress.org în mod independent, deoarece vă oferă acces instantaneu la toate funcțiile WordPress, fără restricții.

Pentru a începe, veți avea nevoie de un nume de domeniu și de un cont de găzduire WordPress.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost pentru că sunt un furnizor de hosting de WordPress recomandat oficial și una dintre cele mai mari companii de găzduire web din lume.

De asemenea, aceștia oferă utilizatorilor noștri un domeniu gratuit, SSL gratuit și 60% din pachetul de găzduire web. Vedeți diferența dintre numele de domeniu și găzduirea web.

După ce ați cumpărat găzduire, urmați ghidul nostru pas cu pas despre cum să faceți un site web.

După ce ați creat site-ul dvs. WordPress, puteți instala un plugin pentru job-uri.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune pluginuri și teme ale forumului de lucru WordPress pe care le puteți utiliza pentru a crea un site web de bord.

1. Manager WP Job

WP Job Manager

WP Job Manager este un plugin de bord extrem de ușor de folosit pentru WordPress. Pur și simplu creați noi pagini, adăugați shortcodes și puteți avea un forum de lucru live în câteva minute. Acesta permite utilizatorilor să se înregistreze pe site-ul dvs. web și să își posteze listele de locuri de muncă. Utilizatorii își pot gestiona și listările dintr-un simplu tablou de bord.

Puteți utiliza, de asemenea, pentru a câștiga bani online cu listări plătite prin suplimente. De asemenea, are suplimente pentru integrarea cu ZipRecruiter, într-adevăr, Facebook, magazinele WooCommerce și multe altele.

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați articolul nostru despre cum puteți crea o placă de lucru în WordPress.

2. WPJobBoard

WPJobBoard

WPJobBoard este un plugin plătit pentru forumul de lucru WordPress care vă permite să adăugați un motor de căutare de locuri de muncă puternic pe site-ul dvs. web. Include un panou de administrare front-end pentru utilizatori să depună lucrări și CV-uri. De asemenea, include o bază de date cu CV-ul și portalul pentru angajatori care permite utilizatorilor să caute candidatul potrivit.

Pluginul se integrează cu toate temele WordPress și vine și cu propria sa temă gratuită. De asemenea, vă permite să acceptați plăți, să oferiți cupoane, reduceri și chiar pachete de membru pentru angajatori.

3. Managerul postului de muncă

Directorul postului de muncă

Job Board Manager este un alt plugin excelent pentru a adăuga o placă de lucru pe site-ul dvs. WordPress. Este livrat cu un cod scurt ușor de utilizat pe care îl puteți adăuga la diferite pagini pentru afișarea listărilor de locuri de muncă, adăugarea unei noi înregistrări de locuri de muncă, afișarea tabloului de bord și multe altele.

Este prietenos SEO și folosește marcajul de fragmente bogate Schema.org pentru listările de locuri de muncă.

Vine cu suplimente gratuite pentru adăugarea profilurilor companiei, a locațiilor, a widget-urilor și a pesmetului. De asemenea, puteți utiliza suplimente plătite pentru înregistrări plătite WooCommerce, alerte de locuri de muncă, manager de aplicații și multe altele.

4. Consiliul de muncă simplu

Simple Job Board

Simple Job Board este un alt plugin ușor de utilizat pentru placa de lucru WordPress. Nu permite angajatorilor să-și creeze un cont pe site-ul dvs. web sau să își adauge propriile liste de locuri de muncă. Practic, îl puteți utiliza pentru a introduce manual listările de locuri de muncă cu categorii și tipuri de locuri de muncă. Nu există opțiuni de monetizare încorporate în setările pluginului, dar îl puteți extinde adăugând un formular de comandă simplu în WordPress.

Vă permite să adăugați cât mai multe detalii pentru fiecare listă, după cum este necesar, și puteți afișa formulare de cerere personalizate pentru joburi.

5. Aplicați online

Aplica online

Apply Online este un plugin de gestionare a anunțurilor clasificate care permite utilizatorilor să răspundă rapid la înregistrări. Vă permite să adăugați cu ușurință o placă de lucru pe site-ul dvs. web și să începeți să acceptați aplicații.

Are funcții puternice, cum ar fi categorii de anunțuri, filtre, câmpuri de formular de cerere, notificări prin e-mail și multe altele. Un dezavantaj al pluginului este că nu îl puteți utiliza pentru a crea un site web cu listări de locuri de muncă plătite și va trebui să adăugați plugin de membru pentru a crea planuri de abonamente sau să utilizați un plugin de formular de contact pentru a accepta comenzile..

6. JobRoller

JobRoller

JobRoller este o temă puternică a forumului de lucru WordPress. Este livrat cu opțiuni excelente de generare de bani care vă permit să primiți plata pentru listările de locuri de muncă. Include secțiuni separate pentru a crea o pagină de blog sau pentru a adăuga pagini de destinație pe site-ul dvs. de bord.

Acceptă atât angajatorii, cât și conturile solicitanților de locuri de muncă, include un CV sau o bancă de CV-uri și vine cu funcții de căutare / filtru alimentate de Ajax. Are mai multe opțiuni de afișare și panou cu opțiuni tematice puternice, care vă ajută să configurați rapid totul.

7. JobEngine

JobEngine

JobEngine este o temă pentru aplicația WordPress, creată pentru a crea un site web de lucru puternic. Acesta permite utilizatorilor dvs. să vă creeze cu ușurință un cont și să adauge înregistrări. Puteți percepe taxele pentru listările de locuri de muncă pentru fiecare loc de muncă sau puteți crea planuri premium. Puteți, de asemenea, să vindeți listări cu funcții separate. Acceptă gateway-uri de plată PayPal, Stripe, 2Checkout și Authorize.net.

Ca temă, are mai multe opțiuni de culoare și opțiuni de proiectare pentru a controla aspectul plăcii de lucru. Are mai multe bare laterale, opțiuni pentru pagina de destinație, gata de traducere și suport pentru site-uri web multilingve.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune pluginuri și teme de pe forum pentru job-urile WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră cu cele mai bune tracțiuni & renunțați la pluginurile pentru constructorul de pagini WordPress pentru a vă personaliza în continuare site-ul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map