7 cele mai bune pluginuri imobiliare WordPress comparate (2020)

Căutați cele mai bune pluginuri imobiliare WordPress? WordPress este folosit de multe site-uri imobiliare pentru a prezenta listele și a obține noi clienți. În acest articol, am ales cele mai bune pluginuri imobiliare WordPress pe care le puteți utiliza pentru a vă dezvolta afacerea.


Cele mai bune pluginuri imobiliare WordPress

Cum să creezi un site web imobiliar folosind WordPress?

WordPress este cel mai popular constructor de site-uri din lume. Este ușor de utilizat și suficient de flexibil pentru a face imaginabile aproape orice fel de site.

Există două tipuri diferite de WordPress care adesea confundă începătorii. În primul rând, există WordPress.com, care este o soluție găzduită. În al doilea rând, aveți WordPress.org, de asemenea, cunoscut sub numele de WordPress auto-găzduit. Consultați articolul nostru de pe WordPress.com vs. WordPress.org pentru o comparație cot la cot.

Vă recomandăm să folosiți WordPress.org, deoarece vă permite să utilizați toate funcțiile WordPress fără să restricționați.

Pentru a porni propriul site web WordPress.org de sine stătător, veți avea nevoie de un nume de domeniu și de găzduire a site-ului web.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Sunt una dintre cele mai mari companii de hosting din lume și un furnizor de hosting de WordPress recomandat oficial. Acestea oferă utilizatorilor noștri peste 60% reducere și un nume de domeniu gratuit.

După ce ați cumpărat găzduire, accesați ghidul nostru despre cum să faceți un site web pentru instrucțiuni de configurare pas cu pas.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire asupra celor mai bune pluginuri imobiliare WordPress pe care le puteți utiliza. Aceste plugin-uri vă vor permite să adăugați cu ușurință listările dvs. imobiliare și să atrageți mai mulți clienți.

1. Listări IMPress

Listări IMPress

Listări IMPress este unul dintre cele mai bune pluginuri imobiliare WordPress. Este ușor pentru începători să înceapă și flexibil pentru utilizatorii avansați să creeze site-uri web imobiliare puternice.

Este mobil mobil și funcționează cu orice temă WordPress. Puteți adăuga câte detalii doriți pentru fiecare înregistrare, cu imagini și suport video. Listările sunt afișate frumos într-un aspect grilă, iar o singură pagină de listare permite utilizatorilor să obțină toate informațiile de care au nevoie, inclusiv hărți de locație.

De asemenea, vă permite să importați listele din baza de date MLS și să suportați integrarea IDX cu un plugin addon. Este echipat cu formulare de contact, astfel încât cumpărătorii interesați să vă poată contacta direct.

2. Proprietate WP

WP-proprietate

WP-Property este un alt plugin integrat în managementul imobiliar WordPress. Include o interfață ușor de utilizat pentru a adăuga și gestiona toate listările. Puteți adăuga informații detaliate cu tone de câmpuri pentru a adăuga camere, băi, zonă, caracteristici și multe altele.

Listările sunt afișate frumos pe site-ul dvs. web și site-ul plugin oferă, de asemenea, teme gratuite pe care le puteți utiliza. Include suport pentru Hărți Google, funcție de căutare puternică cu filtre, adrese URL SEO prietenoase, înregistrări cu caracteristici și multe altele.

Este disponibil în mai multe limbi și poate fi ușor tradus în orice altă limbă. De asemenea, este dotat cu widgeturi și shortcode pentru bara laterală care vă permit să afișați listări prin intermediul site-ului dvs. web.

3. Estatik

Estatik

Pluginul Estatik este o altă opțiune excelentă pentru a vă gestiona listările imobiliare în WordPress. Acest plugin puternic vine cu un sistem de administrare a proprietăților ușor de utilizat, care vă permite să adăugați cu ușurință listări pe site-ul dvs..

Include galerie foto, widget de căutare a proprietăților, asistență Google Maps, partajare socială încorporată și asistență multilingvă. De asemenea, include un constructor de câmpuri care vă permite să adăugați cu ușurință câmpuri noi în listările dvs..

Are o caracteristică de căutare ajax cu completare automată. De asemenea, utilizatorii pot sorta listările după preț, dată și popularitate. Dezvoltatorul de pluginuri oferă, de asemenea, servicii IDX / MLS plătite și suplimente pentru a adăuga mai multe funcții, dacă este nevoie.

4. Listări de proprietăți ușoare

Listări de proprietăți ușoare

Listarea proprietăților ușoare este un alt plugin imobiliar WordPress puternic și foarte personalizabil. Vă permite să construiți cu ușurință un site web imobiliar fără a atinge codul și fără a schimba teme.

Are o interfață prietenoasă de gestionare a listărilor pentru începători, ceea ce face ca administrarea proprietăților dvs. să fie super ușoară. Este livrat cu șabloane de listare prietenoase cu mobilul pentru a vă afișa proprietățile într-un aspect grilă sau într-o singură pagină de înregistrare.

Funcțiile avansate includ suport pentru REAXML, JUPIX, sisteme MLS la nivel mondial, traduceri / asistență multilingvă, hărți avansate și multe altele. Extensiile și extensiile plătite vă permit să adăugați multe alte funcții, inclusiv un director de agenți imobiliari și un sistem de administrare.

5. WP Real Estate

WP Real Estate

WP Real Estate este un plugin imobiliar relativ nou pentru WordPress, cu tone de caracteristici interesante. Poate fi folosit și pentru cumpărare, vânzare și închiriere de proprietăți.

Include o funcție de căutare avansată, integrarea Google Maps, integrarea IDX / MLS, formularele de contact, câmpurile personalizate și afișarea listelor sau a grilei. De asemenea, vine cu coduri scurte și widgeturi, astfel încât să puteți afișa diferite înregistrări imobiliare pe site-ul dvs. web sau să vă creați propriile pagini de destinație pentru diferite proprietăți.

6. Listări agentPress

AgentPress

AgentPress necesită cadrul tematic Genesis și este proiectat să funcționeze cu propria temă AgentPress Pro care vă ajută să creați rapid un site web imobiliar.

Pluginul adaugă o listă de tipuri de post personalizate și taxonomii pentru a vă ajuta să categorizați proprietățile. Puteți utiliza, de asemenea, widget-uri pentru a adăuga căutare în listă într-o zonă gata de widget.

7. Imobiliare WPL

WPL Imobiliare

Pluginul WPL Real Estate este un sistem flexibil și puternic de gestionare a imobilelor WordPress. Are o secțiune ușor de gestionat pentru a adăuga înregistrările dvs. cu o funcție de căutare filtrabila pentru front-end. Are profiluri de agenți imobiliari, Google Maps, diferite vizualizări de listare și o caracteristică puternică de câmpuri personalizate pentru a adăuga funcții de proprietate.

Poate fi integrat cu serviciile MLS / IDX ca o caracteristică plătită suplimentară, alte personalizări sunt furnizate și de dezvoltatorul pluginului ca serviciu. Acesta funcționează deja bine cu unele dintre cele mai bune teme WordPress de pe piață.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune pluginuri imobiliare WordPress pentru site-ul dvs. web. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră cu cele mai bune teme imobiliare WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map