7 cele mai bune servicii CDN WordPress din 2020 (în comparație)

Căutați cel mai bun serviciu CDN WordPress pentru site-ul dvs. web? Un serviciu CDN grăbește viteza site-ului dvs. web servind conținut static în cache de pe serverele situate în apropierea locației geografice a utilizatorului dvs. În acest articol, vă vom arăta cele mai bune servicii CDN WordPress și modul în care CDN ajută la accelerarea site-ului dvs. WordPress.


Găsirea celui mai bun serviciu CDN WordPress

Ce este un CDN?

Network Delivery Network sau CDN este o rețea de servere care furnizează conținut static în cache de pe site-uri web bazate pe locația geografică a utilizatorului. Pentru mai multe informații, aruncați o privire la infografia noastră despre „De ce aveți nevoie de un CDN pentru blogul dvs. WordPress?.

Ce este un CDN

Un CDN nu este un serviciu de găzduire WordPress. Veți avea în continuare nevoie de un serviciu de găzduire WordPress pentru a vă construi site-ul.

Modul în care CDN grăbește WordPress?

În mod normal, compania dvs. de găzduire WordPress servește site-ul dvs. web dintr-o singură locație. Toți vizitatorii site-ului dvs. web accesează același server.

Dacă aveți un site web cu trafic ridicat, toate aceste solicitări ale utilizatorului vor încetini site-ul. În timpul orelor de vârf de trafic, poate bloca serverul ceea ce va face ca site-ul dvs. să fie indisponibil temporar.

Un studiu realizat de Strangeloop a descoperit că o singură secundă întârziere a vitezei site-ului web Cu 11% mai puține afișări de pagini și cu 7% mai puține conversii.

Viteza site-ului și modul în care afectează conversiile și vizualizările paginii

Aici intervine CDN. CDN ascunde resursele statice ale serverului dvs., cum ar fi fișele de stil, javascriptul și imaginile..

Când un utilizator solicită site-ul dvs. web, toate resursele statice sunt furnizate prin intermediul serverelor CDN. Acest lucru reduce sarcina pe serverul dvs. de găzduire și o face mai rapidă și mai eficientă.

Conținutul static este servit printr-o rețea de servere situate în diferite locații geografice de pe glob. Fiecare solicitare a utilizatorului este gestionată de un server cel mai aproape de locația utilizatorului. Aceasta reduce viteza de încărcare a paginii, iar site-ul dvs. web devine vizibil mai rapid pentru toți utilizatorii.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune servicii CDN WordPress și la modul în care se stivuiesc unul împotriva celuilalt.

1. MaxCDN

MaxCDN

MaxCDN este cel mai bun CDN WordPress de pe piață. Serverele lor sunt echipate cu unități SSD rapide și răspândite în centrele de date din întreaga lume.

Este foarte ușor de instalat și configurat MaxCDN în WordPress. Funcționează frumos cu plugin-uri populare de memorie cache WordPress, precum W3 Total Cache și WP Super Cache.

Puteți gestiona CDN-ul dvs. cu un panou de control prietenos pentru începători. Vă permite să curățați memoria cache, să vizualizați rapoarte, locații de configurare și multe altele. MaxCDN vă permite, de asemenea, să adăugați un certificat SSL sau să utilizați un certificat SSL partajat pentru a vă asigura că conținutul dvs. în cache este difuzat prin SSL / HTTPS.

Folosim MaxCN pe site-urile noastre web de ani buni. Credem că este cel mai de încredere, cel mai rapid și mai prietenos serviciu pentru CDN WordPress.

Grad: A+

Prețuri: Începând de la 9 USD / lună

2. Sucuri

Sucuri

Sucuri este o companie populară de securitate a site-urilor web. Acestea oferă un firewall și CDN puternic WordPress, care vă protejează site-ul dvs. împotriva atacurilor DDOS, a programelor malware și a altor amenințări de securitate WordPress.

Firewall-ul aplicației lor de site web scanează toate solicitările utilizatorilor către site-ul dvs. web înainte de a ajunge la serverul dvs. de găzduire. Acest lucru blochează multe atacuri spam, malware și DDOS.

În plus, rețeaua lor de difuzare este răspândită pe tot globul, astfel încât utilizatorii dvs. nu sunt niciodată departe de cele mai rapide servere. Firewall-ul lor are beneficii duble: viteză și securitate.

Sucuri funcționează cu toate CDN-urile populare din această listă. O folosim alături de MaxCDN pe WPBeginner (vezi cum Sucuri ne-a ajutat să blocăm 450.000 de atacuri WordPress). Acest lucru reduce încărcarea serverului în mod extraordinar, deoarece firewallul Sucuri blochează toate cererile necorespunzătoare înainte de a solicita conținut în cache de la MaxCDN.

Grad: A

Prețuri Începând de la 9,99 USD pe lună pentru un singur site web.

3. Cloudflare

Cloudflare

Cloudflare este cel mai bine cunoscut pentru oferta lor gratuită de CDN pentru site-uri web mici. Cu toate acestea, rețineți că planul lor gratuit include o protecție DDoS limitată și nu are toate caracteristicile incluse în planurile lor plătite..

Este ușor să configurați Cloudflare CDN în WordPress. Are o rețea mare de servere distribuite la nivel global și memorează în mod automat conținut static. Cloudflare are un panou de control ușor de utilizat pentru a curăța memoria cache și pentru a monitoriza performanța.

De asemenea, au o caracteristică „Sunt sub atac”. Afișează utilizatorilor o pagină de securitate timp de câteva secunde în timp ce analizează traficul și îi trimite pe site-ul dvs. web.

Consultați comparația noastră despre Cloudflare și Sucuri pentru a vedea cum vă protejează site-ul dvs. împotriva atacurilor DDoS și a vârfurilor de trafic.

Grad: A

Prețuri: Planuri plătite începând de la 20 USD pe lună.

4. StackPath

StackPath

StackPath oferă un CDN solid rock construit pe partea de sus a platformei în continuă creștere. Au o rețea mai mare de servere răspândite în multe țări de pe glob.

CDN-ul lor securizat protejează site-ul dvs. de atacurile DDoS cu funcții de echilibrare a sarcinii și de blocare. Toate planurile includ firewall-ul site-ului care reduce în continuare încărcarea serverului pe site-ul dvs. și sporește timpul de încărcare a paginii.

Este ușor de configurat pentru proprietarii de site-uri web și vine cu un set de instrumente și API-uri prietenoase pentru dezvoltatori. Acest lucru permite dezvoltatorilor să-și integreze aplicațiile sau site-urile web în API-ul StackPath și să profite de interfața sa puternică.

Grad: B+

Prețuri: Începând de la 20 USD pe lună.

5. CheieCDN

KeyCDN

KeyCDN este o altă opțiune bună pentru un serviciu CDN WordPress. Acestea oferă o rețea puternică de servere răspândite în America de Nord, Europa și Asia Pacific.

Este ușor de configurat pe multe platforme populare, inclusiv WordPress. Planurile includ, de asemenea, atenuarea DDoS, SSL gratuit și personalizat, suport HTTP / 2, suport API restant, servere SSD și panou de control puternic.

KeyCDN oferă plăți pe măsură ce planificați, ceea ce înseamnă că plătiți pentru ceea ce utilizați în loc de o plată lunară fixă. Aceasta ar putea reduce prețurile pentru site-uri web mai mici, dar creșterea neașteptată a traficului poate crește și costurile.

Grad: B

Prețuri: Plătiți, începând cu 0,04 USD pe GB. Minim 40 USD pe an.

6. Rackspace

Rackspace

Rackspace este un nume bine cunoscut în soluțiile de cloud computing, hosting și la nivel de întreprindere. De asemenea, oferă o soluție CDN construită pe partea de sus a infrastructurii cloud puternice.

Configurarea este puțin mai complicată decât alte servicii CDN. Rackspace oferă multe alte soluții cloud, ceea ce face un pic complicat pentru utilizatori să-și găsească drum.

Funcționează bine cu WordPress și poate fi utilizat cu ușurință cu pluginurile populare WordPress. Cu toate acestea, nu oferă deloc atenuare a DDoS. Pentru protecția DDoS, va trebui să utilizați Sucuri sau Cloudflare.

Grad: C

Prețuri Plătiți începând cu 0,16 USD pe GB.

7. Incapsula

Incapsula

Incapsula este o altă soluție populară de CDN WordPress. Au servere localizate strategic pe tot globul, inclusiv un centru de date din America de Sud. Este ușor de configurat și funcționează bine cu memoria cache WordPress și alte pluginuri.

Incapsula oferă firewall-ul pentru aplicații web, SSL, suport 24/7 și atenuarea DDoS ca parte a planurilor CDN plătite. De asemenea, au un plan CDN gratuit care nu include aceste funcții.

Grad: C

Prețuri: Planuri plătite începând de la 59 USD pe lună.

Concluzie

După ce am evaluat cu atenție toate aceste servicii de top CDN WordPress, un lucru a fost clar că MaxCDN este cel mai bun CDN WordPress de pe piață. Acestea oferă cel mai cuprinzător set de funcții, la un preț rezonabil și o configurație prietenoasă pentru începători.

Vă recomandăm, de asemenea, Sucuri, deoarece vă oferă acces la firewall-ul și proxy-ul site-ului lor web. Puteți utiliza Sucuri și alte CDN-uri pentru a îmbunătăți în continuare performanța site-ului dvs. web.

Dacă aveți un buget scăzut, atunci planul CDN gratuit al Cloudflare poate face treaba.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cea mai bună soluție WordPress CDN pentru site-ul dvs. web. De asemenea, este posibil să doriți să vedeți ghidul nostru SEO WordPress pas cu pas, final pentru pas, pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me