7 cele mai bune site-uri de găzduire video pentru bloggeri, marketeri și companii

Căutați cele mai bune site-uri de găzduire video pentru bloggeri, marketeri și site-uri web de afaceri?


Încărcarea videoclipurilor direct pe site-ul dvs. web necesită o mulțime de resurse de server. Acesta este motivul pentru care proprietarii de afaceri inteligente folosesc site-uri de găzduire video pentru a încărca videoclipuri și apoi să încorporați ușor aceste videoclipuri în WordPress, fără a afecta performanța.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune site-uri de găzduire video pentru bloggeri, marketeri și proprietari de afaceri.

Cele mai bune site-uri de găzduire video pentru bloggeri

De ce să utilizați site-uri de găzduire video?

Videoclipurile sunt cea mai captivantă formă de conținut și sunt foarte eficiente pentru conversii. Cu toate acestea, aceștia ocupă și mult spațiu și lățime de bandă.

WordPress vă permite să încărcați videoclipuri pe site-ul dvs. web. Cu toate acestea, nu este foarte optimizat să difuzeze videoclipuri. Acest lucru afectează redarea video și creează o experiență proastă a utilizatorului.

În afară de asta, videoclipurile consumă mai multe resurse de găzduire WordPress, ceea ce încetinește site-ul tău. Dacă sunteți la un serviciu de găzduire partajat, atunci furnizorul dvs. de găzduire vă poate chiar încheia contul pentru a-l împiedica să afecteze alte site-uri.

Datorită acestor probleme, vă recomandăm să folosiți un site de găzduire video pentru a adăuga videoclipuri în WordPress. Au mai multe resurse de server pentru a servi fișiere video și nu trebuie să vă faceți griji pentru performanța WordPress.

Mai important, aceștia ajustează automat calitatea video pentru a oferi o experiență de vizionare mai bună pe baza vitezei de internet a vizitatorilor dvs..

Pentru a afla mai multe, consultați ghidul nostru despre motivul pentru care nu ar trebui să încărcați videoclipuri pe WordPress.

WordPress face super ușor să încorporați videoclipuri pe site-ul dvs. web. Consultați ghidul nostru despre cum să încorporați cu ușurință videoclipuri în WordPress pentru instrucțiuni detaliate.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune site-uri de găzduire video pe care le puteți utiliza.

1. YouTube

YouTube

YouTube este cel mai popular site de găzduire video de pe internet. Vă permite să încărcați videoclipuri, să creați canale și să creați următoarele.

În calitate de marketer și proprietar de afaceri, ați dori să valorificați potențialul imens al YouTube. De asemenea, este cel de-al doilea motor de căutare cel mai popular din lume și al doilea cel mai mare site de social media cu 1,9 miliarde de utilizatori activi.

Puteți construi un YouTube urmând canalul dvs., puteți găsi o nouă audiență, puteți prezenta în rezultatele căutării video și vă puteți dezvolta afacerea.

YouTube are un program de parteneri la care vă puteți alătura pentru a câștiga bani online din videoclipurile dvs. Acest program vă oferă, de asemenea, mai multe avantaje, cum ar fi analize, videoclipuri mai lungi și instrumente de editare video.

La WPBeginner folosim YouTube pentru a încărca tutorialele noastre video WordPress. Consultați canalul WPBeginner de pe YouTube pentru a vedea cum folosim YouTube pentru a obține mai mulți abonați și vizitatori pe site-ul nostru web.

2. Vimeo

Vimeo

Vimeo este un excelent site de găzduire video și streaming pentru bloggeri, marketeri și companii. Vă oferă un spațiu limitat de găzduire pentru a încărca videoclipuri gratuit. Cu toate acestea, lățimea de bandă nelimitată și afișarea fără anunțuri sunt avantajele cheie pentru toate videoclipurile.

Pentru a încărca videoclipuri mari, va trebui să cumpărați un plan premium, care este foarte accesibil (84 USD pe an). Planurile plătite includ, de asemenea, opțiuni de confidențialitate, instrumente de editare video, asistență pentru clienți, protecție prin parolă, videoclipuri conexe și Google Analytics.

Membrii premium pot, de asemenea, să vândă sau să închirieze videoclipuri pentru a câștiga bani online din videoclipul dvs. Vimeo.

Folosim Vimeo pentru a găzdui videoclipuri private doar pentru membrii noștri exclusivi. Dacă aveți un site de apartenență sau doriți să creați și să vindeți cursuri online, atunci Vimeo este o opțiune excelentă.

3. Video Jetpack

Jetpack Video

Jetpack este o suită de pluginuri populare care include și o caracteristică de găzduire video. Videoclipul Jetpack este un serviciu de găzduire video premium și necesită un plan de abonament Jetpack plătit.

Este complet fără anunțuri și nu afișează videoclipuri conexe de pe alte site-uri web din videoclipurile dvs..

Folosește aceeași rețea de livrare de conținut folosită de fotografiile Jetpack pentru o livrare mai rapidă și experiență în streaming. De asemenea, include setări de confidențialitate, analize, mai multe formate video și multe altele.

4. Wistia

Wistia

Wistia este un site profesionist de găzduire video pentru marketeri și companii. Contul gratuit are o limită de 3 videoclipuri cu caracteristici precum miniatura personalizată, playerul video marca Wistia, protecția prin parolă, setările de confidențialitate și multe altele.

Veți avea nevoie de planul lor premium pentru a încărca mai multe videoclipuri. Versiunea plătită vă permite să eliminați marca Wistia de pe playerul video. De asemenea, vine cu istoricul vizualizatorului, graficele de tendințe, butoanele de apel la acțiune, videoclipurile aferente și adnotările.

Are integrări puternice cu servicii de e-mail marketing și software CRM precum Constant Contact, Drip, AWeber, Hubspot, Google Analytics și altele.

5. Vidyard

Vidyard

Vidyard este un site de găzduire video de înaltă calitate pentru companii mari și profesioniști. Include instrumente de marketing de conținut premium pentru promovarea videoclipurilor dvs..

Este livrat cu mai multe stiluri de player video și opțiuni de editare personalizate. Puteți încărca videoclipuri cu butoane de apel la acțiune și puteți efectua testul A / B împotriva miniaturilor video pentru a vedea care funcționează cel mai bine.

Vidyard oferă analize puternice și detaliate, inclusiv istoricul vizualizării, implicarea și multe altele pentru îmbunătățirea videoclipurilor dvs..

6. Dailymotion

Dailymotion

Dailymotion este un alt site popular de găzduire video pe care îl puteți utiliza pentru a încărca videoclipuri de marketing și de afaceri. Are un cont de partener gratuit, cu funcții precum lățimea de bandă și stocare nelimitată, videoclipuri oferite, setări de confidențialitate, player video și multe altele.

Vă permite să încărcați mai multe videoclipuri într-o zi și puteți utiliza, de asemenea, caracteristica drag and drop pentru a încărca liste de redare complete. Puteți optimiza videoclipurile dvs. pentru SEO adăugând titlu, descriere și etichete.

DailyMotion oferă, de asemenea, un program de monetizare în care poți câștiga bani și obține mai multe funcții ca partener.

7. SproutVideo

SproutVideo

SproutVideo este un site de gazduire video plătit pentru bloggeri, marketeri și companii. Are un cont de încercare gratuit în care puteți testa playerul video și funcțiile sale. Deși versiunea gratuită are opțiuni limitate și va trebui să faceți upgrade pentru a accesa toate setările.

Unele dintre caracteristicile notabile includ teme video, machete, analize video, butoane de partajare socială, plasare apel la acțiune și istoricul de implicare a privitorilor.

Va trebui să obțineți codul de încorporare pentru fiecare videoclip și să utilizați blocul HTML personalizat pentru a adăuga cod video.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune site-uri de găzduire video pentru blogul dvs. sau site-ul dvs. de afaceri. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru WordPress, pas cu pas, pentru începători și alegerea noastră de experți a celor mai bune pluginuri WordPress pentru site-urile web de afaceri..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map