8 cele mai bune locuri pentru a obține un logo personalizat pentru site-ul dvs. WordPress

Doriți să obțineți un logo personalizat pentru site-ul dvs. WordPress? Un logo personalizat ajută la stabilirea mărcii dvs. și face ca site-ul dvs. să iasă în evidență. În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune locuri pentru a obține un logo personalizat pentru site-ul dvs. web cu un buget mic.


Cele mai bune locuri pentru a obține un logo WordPress personalizat

De ce ar trebui să obțineți un logo personalizat?

Logo-urile sunt imaginile reprezentative utilizate de companii și organizații. Acestea prezintă o reprezentare vizuală a activității, valorilor și misiunii unei organizații.

De asemenea, joacă un rol important în modul în care clienții văd un brand. Uită-te la cele mai mari mărci de nume mari, șansele sunt că poți recunoaște destul de ușor majoritatea logo-urilor. Recunoașterea mărcii vă ajută să câștigați încredere în clienți și loialitate.

Majoritatea temelor WordPress vin cu opțiunea de a încărca logo-ul personalizat. Acest logo poate fi utilizat și ca pictogramă sau favicon.

Acum problema este că nu toți suntem designeri grafici. Puteți încerca să creați un logo personalizat folosind programe de editare a imaginilor, dar este posibil să nu pară profesionist.

Dacă doriți o imagine profesională pentru marca dvs., atunci vă ajută să angajați pe cineva să vă creeze sigla personalizată pentru site-ul dvs. web.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune locuri pentru a obține un logo WordPress personalizat în buget.

1. 99 proiectări

99designs

99designs este o piață de concurs de design cu o comunitate numeroasă de designeri. Acționează ca un intermediar între dvs. și designeri.

Când efectuați o comandă, 99designs o externalizează proiectanților care apoi își depun proiectele. Puteți selecta designul care vă place cel mai mult și numai acel designer este plătit. Acest lucru vă oferă avantajul de a obține diferite idei de logo personalizate de la designeri de diferite fonduri și niveluri de abilități.

2. Logojoy

Logojoy

Doriți să vă creați propriul logo personalizat? Logojoy este un producător de bricolaj ușor de utilizat, producător de logo pentru non-designeri. Spre deosebire de alte instrumente de design grafic bazate pe web, Logojoy folosește inteligență artificială și algoritmi de învățare avansată pentru a crea logo-uri la fel cum ar face un designer.

Expertul simplu al lui Logojoy vă ajută să alegeți propriile culori, imagini și cuvinte pentru a descrie afacerea dvs. După aceea generează modele care arată bine lucrate și profesionale.

Planurile lor de prețuri încep de la 20 USD pentru un logo cu rezoluție scăzută. Planurile de preț mai ridicate vă oferă fișiere de înaltă rezoluție, asistență telefonică, paletă de culori, ghiduri de marcă și multe altele.

3. Dribble

Dribla

Dribble este o comunitate online de designeri și artiști. Gândiți-vă la Pinterest ca la designeri grafici profesioniști, artiști și ilustratori unde își împărtășesc lucrările, iar alți utilizatori pot să le placă, să-i favorizeze și să-l poată împărți din nou.

Dribbleul nu este doar o sursă de inspirație. De asemenea, acționează ca o platformă pentru a angaja designeri pentru munca independentă. Puteți parcurge designeri, consultați portofoliile lor și puteți contacta direct pentru a le angaja.

Costul unui loc de muncă va depinde, de fapt, de freelancerul pe care îl abordați, de expertiza lor și de nivelul de calificare. Dribble-ul nu poate fi locul unde să găsiți cel mai ieftin logo personalizat pentru site-ul dvs. web, dar vă poate ajuta să obțineți o calitate mult mai bună.

4. Fiverr

Fiverr

Fiverr este una dintre cele mai mari comunități online de freelanceri din întreaga lume. Datorită concurenței dintre freelanceri, puteți angaja un designer pentru a crea un logo pentru mai mulți bani decât alte locuri.

Comunitatea Fiverr este organizată pe baza feedback-ului clienților. Freelancerii cu feedback pozitiv mai mare tind să perceapă mai mult decât noii freelanceri care nu au încă recenzii suficiente.

Deși logo-ul poate costa doar câțiva dolari, este important să știm că de multe ori acești freelanceri folosesc șabloane de logo cu modificări minore.

5. Lucrări superioare

oDesk

Similar cu Fiverr, Upwork este o comunitate online de freelanceri, antreprenori și designeri. Vă permite să postați un loc de muncă și să acceptați oferte de la freelanceri. Puteți să revizuiți acei freelanceri, să îi intervievați și să-l angajați cu cel cu care doriți să lucrați.

Upwork are o comunitate robustă cu instrumente de screening atât pentru freelanceri cât și pentru clienți. Freelancerii pot participa la teste online pentru a dovedi competența și abilitățile lor. Upwork oferă, de asemenea, diverse metode de plată, facturi și permite clienților să plătească numai pentru munca pe care o aprobă.

6. DesignCrowd

DesignCrowd

DesignCrowd este o piață de concursuri de design și o comunitate online de designeri. Puteți începe un proiect completând scurtul proiectului, selectând tipul de design al logo-ului și oferind o descriere detaliată pentru următorii proiectanți.

În continuare, veți plăti taxa de publicare a concursului și vă veți depune bugetul cu DesignCrowd. Acestea oferă o garanție de returnare a banilor, ceea ce vă permite să solicitați o rambursare în termen de 30 de zile de la publicarea proiectului. După ce vă place un design logo personalizat, puteți angaja un buget.

7. Freelancer

Liber profesionist

Freelancer este o mare comunitate globală de freelanceri. Puteți găsi designeri web, dezvoltatori, design grafic, audio / video, experți în marketing online din toate colțurile planetei cu diferite niveluri de competențe.

La fel ca multe alte site-uri web freelancing, Freelancer vă permite să postați proiectul dvs. de logo personalizat ca loc de muncă și să începeți să acceptați oferte de la freelanceri. Puteți revizui profiluri freelancer, joburi anterioare, feedback și evaluări.

După ce găsiți un freelancer potrivit, îi puteți angaja. După finalizarea proiectului, veți putea examina și accepta lucrarea și eliberați plata.

8. PeoplePerHour

PeoplePerHour

PeoplePerHour este o comunitate cu profesioniști independenți și profesioniști. Puteți răsfoi orele (joburi cu preț fix), posta o lucrare sau puteți rula un concurs. De asemenea, puteți parcurge freelanceri după categorii, vizualiza profilurile lor și portofolii.

După ce postați un loc de muncă, veți avea acces la tabloul de bord Workstream. Aici veți gestiona și examina activitatea, veți comunica cu freelancerii și veți primi sprijin din partea personalului PeoplePerHour. După ce sunteți mulțumit de designul logo-ului, puteți elibera plata către freelancer.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune locuri pentru a obține un logo personalizat pentru site-ul dvs. web. De asemenea, poate doriți să vedeți articolul nostru despre cele mai bune exemple de proiectare a paginii de formular.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me