9 cele mai bune pluginuri Quiz pentru WordPress (2020)

Căutați cele mai bune pluginuri de testare pentru site-ul dvs. WordPress? Multe site-uri web populare precum BuzzFeed folosesc teste pentru a crea conținut viral și pentru a stimula implicarea utilizatorilor pe site-urile lor web. În acest articol, am ales cele mai bune pluginuri de testare pentru WordPress care vă vor ajuta să vă angajați utilizatorii și să creșteți timpul petrecut pe site-ul dvs..


Cele mai bune module de testare pentru WordPress

1. LearnDash

LearnDash

LearnDash este cel mai bun plugin WordPress LMS de pe piață. Vine cu o caracteristică Quiz puternică, care vă permite să creați orice tip de test de care aveți nevoie. Are mai multe tipuri de întrebări, inclusiv: o singură alegere, opțiune multiplă, text gratuit, sortare, potrivire, eseu, completare completă și sondaj.

Unele dintre alte caracteristici includ: chestionare cronometrate, întrebări aleatorii, bancă de întrebări, teste cu mai multe pagini, încercări de limită și multe altele. Opțiunile de postare includ redirecții, mesaje, afișări ale rezultatelor testului în mai multe stiluri, clasament, certificate și niveluri.

Indiferent dacă vindeți cursuri online sau creați conținut viral, LearnDash este cel mai flexibil plugin de testare WordPress pentru toate tipurile de teste.

2. ÎncercațiInteract

TryInteract

TryInteract este o aplicație puternică bazată pe web care generează teste virale și le folosește pentru a genera oportunități, a construi social media în urma, a genera trafic și a îmbunătăți conversiile. Vă permite să creați teste extrem de interactive cu un constructor de teste drag and drop.

Puteți alege diferite stiluri, culori, modele și peste 100 de șabloane de testare gata de utilizare. Acceptă ramificarea testelor care vă permite să afișați întrebări pe baza răspunsurilor utilizatorului la întrebările anterioare. Puteți utiliza sistemul lor de notare pentru a afișa cu ușurință rezultatele la final.

Poate fi adăugat cu ușurință pe site-ul dvs. WordPress folosind un shortcode simplu și se integrează frumos cu email-ul dvs. și software-ul CRM.

3. Chest WP

Chest WP

WP Quiz este un plugin de testare flexibil și ușor de utilizat pentru WordPress. Vine cu 3 tipuri de teste: trivia, personalitate și flip cards. Puteți adăuga imagini la întrebările și răspunsurile dvs., puteți permite utilizatorilor să reporneze testul, să afișeze rezultatele la sfârșit și multe altele.

WP Quiz vine cu două opțiuni de styling: test cu mai multe pagini sau cu o singură pagină. Aveți posibilitatea de a derula automat și de a adăuga butoane de partajare socială. Versiunea pro a plugin-ului vă permite să forțați utilizatorii să efectueze o acțiune pentru a vizualiza rezultatele, a randomiza întrebări și răspunsuri, a contorizării contorizării și a afișa anunțuri..

4. Master Quiz And Survey

Chest și Master Survey

Quiz and Survey Master este un plugin de testare flexibil și plugin de sondaj WordPress. Acest puternic plugin în doi poate părea un pic dur în jurul marginilor, dar compensează cu caracteristici excelente și documentare extinsă.

Acceptă mai multe tipuri de întrebări, inclusiv opțiuni multiple, adevărate și false, umpleți semifabricatele și multe altele. De asemenea, vă permite să creați mai multe pagini de rezultate, astfel încât să le puteți personaliza în funcție de scorul utilizatorului. Este livrat cu asistență prin e-mail, certificate, clasamente, sugestii, căsuțe de comentarii și chiar mai multe funcții disponibile cu suplimente plătite.

5. Quiz mTouch

mTouch Quiz

mTouch Quiz este un plugin de testare WordPress prietenos cu dispozitivele mobile, scris cu mobilitate și învățare. Acceptă indicii, răspunsuri multiple corecte, evidențiază răspunsul corect în timpul sau după întrebare, restricționează încercările de răspuns și multe altele.

Puteți crea ecrane de pornire și finisare personalizate, precum și întrebări aleatorii. De asemenea, vine cu valori punct pentru fiecare întrebare pentru a arăta o carte de scor la sfârșit.

6. Cat pisica

Cat pisica

Quiz Cat este un plugin gratuit de testare WordPress, cu o interfață ușor de utilizat și opțiuni excelente pentru a crea teste virale pentru site-ul dvs. web. Vă permite să adăugați imagini la fiecare întrebare și răspuns. Puteți crea, de asemenea, un ecran de început și de încheiere pentru testul dvs..

După activare, pluginul vă va cere să vă conectați la API-ul site-ului lor. Cu toate acestea, ar funcționa bine, fără a vă conecta la API. Este ușor de utilizat cu opțiuni simple care funcționează foarte bine.

7. Quiz HD

Quiz HD

HD Quiz este un alt plugin minunat de testare gratuit pentru site-urile WordPress. Are un design receptiv și vă permite să creați întrebări nelimitate, cu câte întrebări și răspunsuri aveți nevoie. De asemenea, puteți utiliza imagini GIF cu întrebările și răspunsurile dvs. pentru a le face mai interactive și mai distractive.

Alte caracteristici notabile includ cronometrul de testare, sfaturi cu instrumente pentru întrebări, partajare socială, utilizarea imaginilor ca răspunsuri, notare și multe altele.

8. Chestiunea fluxului ARI

Chestiunea fluxului ARI

ARI Stream Quiz vă permite să utilizați teste pentru generarea de plumb prin colectarea adresei de e-mail a utilizatorului și numele. Sprijină integrarea cu MailChimp și alți furnizori de servicii de marketing prin e-mail. În afară de generarea de plumb, constructorul de testare contine o interfață ușor de utilizat pentru a-ți crea testele.

Folosește ajax pentru performanțe mai rapide, are mai multe teme, integrare în social media, suport pentru Open Graph și multe altele.

9. Chestion cu lanțuri

Chestion cu lanț

Chain Quiz este un plugin de testare WordPress cu funcția de logică condiționată în care următoarea întrebare din test depinde de răspunsul utilizatorului la întrebarea anterioară. Acest lucru vă permite să creați teste de personalitate extrem de interactive, care se schimbă dinamic.

Susține răspunsuri la alegere multiplă, la o singură alegere și la eseuri. Puteți atribui punctaj la fiecare răspuns corect și puteți decide ce să faceți atunci când utilizatorul selectează un răspuns.

Care este cel mai bun plugin de testare WordPress?

După analizarea fiecăruia dintre aceste pluginuri, considerăm că LearnDash și TryInteract sunt cele mai cuprinzătoare soluții de construire a testelor de pe piață.

Dacă construiți un site web LMS, atunci vă recomandăm să accesați LearnDash.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de sine stătătoare pentru a crea rapid teste virale, atunci nimic nu va încerca TryInteract.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun plugin de testare pentru WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți articolul nostru despre cum să urmăriți implicarea utilizatorilor în WordPress cu Google Analytics.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map