Cum să alegeți cel mai bun software de web design în 2020 (comparativ)

Căutați cel mai bun software de design web pentru a face site-uri web frumoase? Cei mai mulți designeri web cu experiență au propriul software preferat pentru diferite sarcini de proiectare.


Cu toate acestea, dacă tocmai începeți, atunci puteți dura ceva pentru a găsi acea combinație perfectă.

În acest articol, vă vom arăta cel mai bun software de design web pentru diferite cazuri de utilizare, astfel încât să puteți lua decizia corectă pentru nevoia dvs..

Alegerea celui mai bun software de design web

De ce ai nevoie de cel mai bun software de web design?

Datorită concepțiilor greșite obișnuite cu privire la designul web, mulți începători consideră că le-ar fi nevoie de ani de zile pentru a realiza design-uri web decente și profesionale.

Deși este adevărat că obțineți ore suplimentare mai bune, software-ul potrivit de proiectare web vă poate ajuta să creați cu ușurință modele frumoase, cu abilități minime.

Acest lucru se datorează faptului că unele programe de web design automatizează întregul proces care permite chiar și începătorilor absolut să creeze site-uri web frumoase.

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune software de design web care vă va ajuta să proiectați ca un designer web expert.

Diferite tipuri de software de proiectare web

Nu există un singur instrument de proiectare web care să îndeplinească toate sarcinile legate de dezvoltarea și designul web. Ca proiectant, va trebui să alegeți o combinație de diferite programe software pentru a vă face propriul set de instrumente.

Am împărțit selecția noastră în diferite categorii, astfel încât să puteți evalua cele mai bune opțiuni disponibile pentru fiecare sarcină.

  Să începem mai întâi cu elementele de bază.,

  Cel mai bun software de design web pentru site-uri de construcție

  Mulți începători ne întreabă dacă trebuie să învețe codarea pentru a face un site real.

  În timp ce știi cum să faci codul îți oferă un avantaj suplimentar în crearea de site-uri web, mulți construitori de site-uri precum WordPress au făcut ușor pentru oricine să creeze site-uri web personalizate, fără să învețe cum să codezi.

  Acesta este motivul pentru care WordPress are acum peste 34% din toate site-urile de pe internet.

  1. Constructor Castor

  Castor constructor

  Beaver Builder este un constructor de pagini prietenos pentru WordPress. Vă permite să glisați și să eliminați elementele de design pentru a vă crea propriul design personalizat, fără a scrie cod.

  Pentru a începe cu Beaver Builder, vei avea nevoie de un site web WordPress.

  Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Sunt un furnizor de hosting de WordPress recomandat oficial și una dintre cele mai mari companii de găzduire din lume.

  Partea cea mai bună este că oferă utilizatorilor WPBeginner reduceri la găzduire și un nume de domeniu gratuit. Practic, veți putea începe cu 2,75 USD pe lună.

  → Faceți clic aici pentru a începe cu Bluehost ←

  Pentru detalii, consultați ghidul nostru despre cum să faceți un site web cu instrucțiuni pas cu pas.

  După ce ați pornit, trebuie să instalați și să activați pluginul Beaver Builder. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

  După aceea, puteți edita postări sau pagini WordPress folosind Beaver Builder.

  Folosind Beaver Builder pentru a proiecta pagini în WordPress

  Pur și simplu punctați și faceți clic pe orice element pentru a-l edita sau încărca din zeci de șabloane gata făcute pentru a fi folosite ca punct de plecare. Pentru instrucțiuni, consultați ghidul nostru despre cum puteți crea machete personalizate folosind Beaver Builder

  Beaver Builder este dotat și cu un personalizator de teme care vă permite să creați teme WordPress personalizate folosind aceeași interfață drag and drop. Spre deosebire de editarea paginilor, puteți crea o temă completă cu propriul design.

  Pentru mai multe informații, consultați tutorialul nostru despre cum puteți crea teme personalizate WordPress fără să scrieți niciun cod.

  2. Divi

  Divi Demo

  Divi este o altă opțiune excelentă dacă doriți să proiectați un site web WordPress. Este unul dintre cei mai buni creatori de pagini WordPress și vine cu zeci de șabloane gata de utilizare din care să alegeți.

  După ce ați configurat site-ul dvs. WordPress, pur și simplu instalați și activați Divi pe site-ul dvs. web și începeți editarea. Funcționează cu aproape orice temă WordPress și, de asemenea, puteți utiliza tema Divi care vine cu funcții îmbunătățite pentru constructor.

  Este un instrument de drag and drop, ceea ce înseamnă că puteți doar să indicați și să faceți clic pe orice element și să-i schimbați aspectul. Puteți adăuga imagini, videoclipuri, glisiere, formulare de contact, widget-uri și multe altele.

  Cel mai important este că modificările de design răspund complet și se adaptează automat pentru dispozitivele mobile.

  3. Constant Contact Website Builder

  Constant Contact Website Builder

  Dacă sunteți în căutarea unui constructor de site-uri complet găzduit, atunci Constant Contact Website Builder este o alternativă bună pentru WordPress pentru începători. Acest constructor de site-uri inteligente vine cu modele frumoase de site-uri pe care le puteți edita folosind o simplă interfață de utilizator.

  Pur și simplu începeți să răspundeți la câteva întrebări, iar constructorul site-ului web va alege conținut de proiectare, imagini și demo pentru site-ul dvs. Puteți apoi să indicați și să faceți clic pentru a o înlocui cu propriile dvs. imagini, text, videoclipuri și multe altele.

  4. Gator de HostGator

  Gator Website Builder de HostGator

  Gator este un alt constructor de site-uri care vă permite să proiectați site-uri web complete fără nici o codificare. Gator este realizat de HostGator, una dintre cele mai bune companii de găzduire web din lume.

  Este o platformă complet găzduită, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la actualizări, securitate sau backup. Nu include doar constructorul și găzduirea de site-uri web, dar obțineți și un nume de domeniu gratuit pentru site-ul dvs. web.

  Software-ul constructor în sine prezintă o interfață intuitivă de drag and drop cu mai mult de 200 de șabloane profesionale de web design. Fiecare șablon este complet personalizabil folosind un instrument simplu și punct.

  Puteți edita orice articol dintr-o pagină sau puteți trage și arunca elemente utilizate frecvent, precum imagini, videoclipuri, galerie foto, text, coloane, hărți și formulare de contact.

  Gator vine, de asemenea, cu o bibliotecă de stocuri încorporată, pentru a putea găsi și adăuga fotografii frumoase pe site-ul dvs. web.

  Cel mai bun software de web design pentru comerț electronic

  Se preconizează că industria de comerț electronic va atinge 4,9 trilioane de dolari până în anul 2021. Există o cerere enormă de design web eCommerce pe piață.

  Următoarele alegeri ale noastre pentru cel mai bun software de web design pentru comerț electronic care vă va permite să intrați pe această piață fără abilități de codare.

  5. WooCommerce

  WooCommerce

  WooCommerce este cea mai bună platformă de comerț electronic din lume. Funcționează pe partea de sus a WordPress, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un site WordPress pentru a proiecta un site web de comerț electronic utilizând WooCommerce.

  Vă puteți înscrie cu Bluehost pentru a începe. Ofera utilizatorilor WPBeginner reduceri la găzduire + nume de domeniu gratuit. Practic, puteți începe cu 2,75 USD pe lună.

  Pentru instrucțiuni detaliate, consultați ghidul nostru complet despre cum să porniți un magazin online.

  6. BigCommerce

  BigCommerce eCommerce Platform

  BigCommerce este o populară platformă de comerț electronic. Este disponibil ca o soluție complet găzduită, iar cea mai bună parte este că poate fi integrată cu ușurință într-un site web WordPress.

  Crearea unui magazin online cu BigCommerce este destul de simplă. Vine cu modele frumoase de magazin și teme complet personalizabile pentru magazinul dvs. online. Manevrează automat imaginile produsului, le recoltează și le afișează în machete frumoase ale galeriei.

  Vă întrebați cum stăpânește WooCommerce? Consultați articolul nostru despre BigCommerce vs WooCommerce pentru comparație cot la cot a celor două platforme.

  7. Shopify

  Shopify

  Dacă sunteți în căutarea unei soluții de comerț electronic complet găzduite, Shopify poate fi o potrivire bună pentru dvs. Vine cu șabloane concepute profesional pentru a crea aproape orice fel de magazin online.

  Toate instrumentele de design eCommerce sunt extrem de intuitive și vă permit să glisați și să eliminați elemente pentru a crea pagini frumoase. Puteți încărca cu ușurință logo-uri, imagini, videoclipuri și multe altele.

  Shopify are grijă de găzduire, software și backup-uri, astfel încât să vă puteți concentra doar pe crearea unui magazin online frumos.

  Pentru mai multe detalii, consultați comparația noastră detaliată dintre Shopify și WooCommerce.

  Cel mai bun software de web design pentru graficieni

  O mare parte din designul web constă în grafică pentru a crea logo-uri personalizate, imagini de fundal, imagini prezentate și multe altele. Pentru toate acestea, veți avea nevoie de instrumente de proiectare grafică.

  Aceste instrumente necesită cunoștințe de bază despre cum să le folosești. Din fericire, există tone de resurse online pentru a vă ridica rapid.

  8. Adobe Photoshop

  Adobe Photoshop

  Adobe Photoshop este liderul industriei în software de editare foto și design grafic. Este disponibil pentru sistemele de operare Mac și Windows.

  Este unul dintre cele mai vechi și mai ușor de utilizat software de design grafic de pe piață. Datorită popularității sale masive, există o mulțime de resurse online pentru a învăța Photoshop gratuit.

  Adobe Photoshop este ceva mai scump decât un alt software. Este disponibil pe bază de abonament și fiecare plan vine cu aplicații și suplimente diferite.

  9. Schiță

  Schiță

  Sketch este un puternic instrument de design vectorial care vă permite să creați designuri scalabile de înaltă calitate. Sketch simplifică crearea de icoane, ilustrații, prototipuri și machetă pentru aplicații, site-uri web și tipărire.

  Vine cu un design intuitiv ușor de învățat pentru începători. De asemenea, vine cu tone de resurse de învățare pentru a vă ajuta să vă familiarizați rapid cu software-ul.

  10. Designer de afinitate

  Designer de afinitate

  Affinity Designer este un instrument de design grafic incredibil de ușor de utilizat și puternic. Potrivit pentru începători și utilizatori avansați, Affinity Designer este dotat cu toate instrumentele pe care le-ați dori într-un instrument de design grafic fără niciun fel de lucruri complicate.

  De asemenea, vă permite să comutați cu ușurință între modurile raster și vector. Acest lucru face ușor de proiectat ilustrații cu o combinație puternică de instrumente.

  Affinity Designer este disponibil pentru un preț simplu de 49,99 USD pentru o singură plată.

  Practic, Affinity este o combinație perfectă atât de Adobe Photoshop, cât și de ilustrator.

  11. Adobe Illustrator

  Adobe Illustrator

  Adobe Illustrator este instrumentul de design grafic vectorial Adobe. Popular printre profesioniștii în design grafic, Illustrator vă permite să creați logo-uri, icoane, desene, tipografie și ilustrații pentru imprimare, web, video și mobil.

  Este ușor de utilizat, dar vine cu o ușoară curbă de învățare pentru a profita din plin de software. Cu toate acestea, Adobe oferă o mulțime de resurse pentru a vă ajuta să începeți. De asemenea, veți putea găsi tutoriale gratuite online.

  Adobe Illustrator este disponibil pe planurile de abonamente lunare, ceea ce îl face un pic mai scump decât alte programe software.

  12. Gimp

  șiret

  Dacă sunteți în căutarea unui software gratuit de web design, Gimp este o opțiune gratuită excelentă. Acest software de design open source este o alternativă bună la Adobe Photoshop și vă permite să editați cu ușurință imaginile și să creați grafică pentru site-urile dvs. web.

  Gimp este disponibil pentru MacOS, Windows și Linux. Este posibil să nu arate la fel de lustruit ca un alt software plătit, dar este un software de design cu caracteristici complete și puternice, cu multe de oferit.

  Cel mai bun software de design web pentru marketeri

  Proiectarea web nu se termină doar cu lansarea unui site web. Marketerii au nevoie în mod regulat de proiectare grafică, imagini de social media, pictograme, infografice, bannere și multe altele.

  Există o mulțime de instrumente care vă permit să proiectați materiale de marketing de calitate profesională, cu foarte puțin efort și abilități. Iată alegerea noastră dintre cele mai bune programe de web design pentru marketing.

  13. Canva

  Canva

  Canva este un instrument de design grafic pentru marketeri și bloggeri. Este un instrument bazat pe web și nu necesită instalarea niciunui software suplimentar.

  Este livrat cu multe șabloane de design gata pregătite pentru diferite tipuri de grafică. Puteți alege un șablon și apoi utiliza instrumentul de glisare și fixare Canva pentru a edita acele imagini pentru propriul site web.

  4. Balsamiq

  Balsamiq

  Balsamiq este un instrument puternic de proiectare pentru a crea machete, filme și site-uri web. Este livrat cu o interfață ușor de utilizat, care te ajută să înveți designul UI ca începător. Utilizatorii avansați le-ar fi de mare ajutor în crearea rapidă a modelelor pentru pagini de produse, materiale de marketing și multe altele.

  15. Moqups

  Moqups

  Moqups este un alt instrument de proiectare a cadrelor și modelelor. Permite partajarea ușoară și colaborarea echipei fără a descărca fișiere.

  Interfața intuitivă a utilizatorului o face ușor de utilizat pentru începători și suficient de puternică pentru utilizatorii avansați. Este livrat cu o bibliotecă încorporată cu mii de seturi de icoane, fonturi și bibliotecă de stil.

  16. Piktochart

  Piktochart

  Piktochart este un instrument ușor de proiectare pentru a crea prezentări, infografii, pliante și afișe. Vine cu zeci de șabloane pe care să le folosești ca punct de plecare.

  Puteți să-l utilizați în browserul dvs., deci nu este necesar să instalați niciun software. Pur și simplu trageți și plasați pentru a adăuga pictograme, elemente, fotografii, forme, linii și săgeți. Reorganizați articole și adăugați propriul dvs. text pentru a crea modele profesionale pentru campaniile dvs. de marketing.

  Cel mai bun software de web design pentru site-uri HTML

  Aveți nevoie pentru a proiecta rapid site-uri HTML statice? Acest software de design web vă va ajuta să proiectați cu ușurință site-uri HTML fără a scrie deloc HTML.

  17. Adobe Dreamweaver

  Dreamweaver

  Adobe Dreamweaver este unul dintre cele mai prietenoase programe de design web prietenoase pentru începători. Vă permite să creați cu ușurință site-uri web HTML static prietenoase pentru mobil, pagini de destinație de sine stătătoare sau documente HTML rapide.

  Este ușor pentru începători să trageți și să plasați pur și simplu pentru a crea pagini web. Utilizatorii avansați le-ar fi la fel de utile cu codarea inteligentă, completarea automată, compilatoarele, suportul git și multe altele.

  18. Google Web Designer

  Google Web Designer

  Google Web Designer este un alt instrument intuitiv și ușor de utilizat pentru a crea modele bazate pe HTML, grafică de mișcare și animații. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a proiecta reclame banner, reclame video și alte materiale de marketing.

  Puteți începe de la zero sau puteți alege dintre zeci de șabloane disponibile în diferite machete. Google Web Designer este disponibil ca descărcare gratuită pentru sistemele de operare Mac, Windows și Linux.

  Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun software de design web pentru setul dvs. de instrumente de proiectare. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră cu cele mai bune software CRM și cele mai bune servicii de telefonie de afaceri pentru întreprinderile mici.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me