10 најбољих алата за афилијацијски маркетинг и додатака за ВордПресс

Тражите ли најбоље маркетиншке алате и додатке?


Аффилиате маркетинг је паметан начин да зарадите новац путем интернета промовисањем производа и услуга које волите и користите. Када ваши корисници изврше куповину помоћу везе за праћење, тада зарађујете провизију (то је победа).

У овом чланку ћемо делити нашу одабрану листу најбољих маркетиншких алата и додатака за ВордПресс.

Најбољи алати за афилијацијски маркетинг и додаци за ВордПресс

Најбољи алати за афилијацијски маркетинг и додаци

ВордПресс је најпопуларнији програмер веб локација међу придруженим трговцима и блогерима. Углавном зато што вам омогућава приступ најбољим додацима и алатима за промоцију ваших партнера, а истовремено доноси више промета на вашу веб локацију.

Међутим, пошто је на располагању толико ВордПресс додатака, почетници се често збуне који додаци и алате би требало да користе?

Зато смо за вас урадили истраживање… и за нас јер делимично уновчавамо и нашу веб локацију путем аффилиате маркетинга.

Према нашем искуству, потребни су вам алати који вам помажу да урадите следеће:

  • Једноставно додајте партнерске везе у своје чланке
  • Управљајте и чувајте партнерске везе унутар ВордПресс-а
  • Креирајте заједничке партнерске везе за друштвене медије и подкастове
  • Повећајте своју публику и изградите лојално праћење
  • Пратите перформансе својих најбољих партнерских кампања

Уз то, погледајмо најбоље алате за придружени маркетинг и додатке који вам помажу у развоју пословања.

Видео Туториал

Претплатите се на ВПБегиннер

Ако више волите писмена упутства, само наставите да читате.

1. Приличне везе

Претти Линкс

Претти Линкс популарни је додатак за управљање повезаним везама за ВордПресс коме верује преко 200.000 веб локација.

Омогућава вам да лако додајете везе на своје ВордПресс постове, креирате кратке и незаборавне партнерске УРЛ-ове за подкастове / друштвене медије, огртачке партнерске везе и још много тога.

Можете такође омогућити функцију аутоматског повезивања да аутоматски додате придружене везе за одређене кључне речи. Додатак вам омогућава да подесите преусмеравања што је корисно ако придружена веза враћа грешку 404.

Приличне везе приказују детаљне извештаје о везама на вашој ВордПресс надзорној табли. Ово вам омогућава да видите који партнерски линкови су бољи на вашој веб локацији.

2. Тхирсти Ассоциатес

ТхирстиАффилиатес

ТхирстиАффилиатес је још један моћан алат за управљање повезаним везама за ВордПресс. Омогућава вам да лако управљате својим партнерским везама унутар администраторске надзорне плоче ВордПресс-а.

Везе можете брзо да убаците у постове, огртаче, аутоматски уметнете партнерске везе и чак видите како се свака веза ради на вашој веб локацији. Везе можете поредати и у категорије, што олакшава организовање ваших придружених партнера.

Разлог зашто прва два места на нашој листи заузимају додаци за управљање везама је тај што је то важно. Морате одабрати лепе везе или жеђне подружнице.

3. МонстерИнсигхтс

МонстерИнсигхтс

Као паметни маркетиншки партнер, морате знати који чланци добијају више промета, одакле долазе корисници и шта раде док прегледају вашу веб локацију.

Овде долази МонстерИнсигхтс. То је најбољи Гоогле Аналитицс додатак за ВордПресс (коме верује 2 милиона веб локација). Показује вам корисне увиде и извештаје о веб аналитици у оквиру своје ВордПресс контролне табле.

МонстерИнсигхтс олакшава аутоматско праћење придружених веза. Долази са функцијом праћења веза која вам помаже да пратите кликове УРЛ-ова, банер огласе и друге излазне везе. Можете то комбиновати са увидом у странице и другим извештајима да бисте добили свеобухватнију анализу.

МонстерИнсигхтс је једноставан за коришћење и лако га је подесити. Детаљна упутства потражите у водичу за почетнике о томе како инсталирати Гоогле Аналитицс у ВордПресс.

4. РаффлеПресс

РаффлеПресс

РаффлеПресс је најбољи ВордПресс додатак на тржишту. Омогућује вам креирање вирусних поклона и такмичења на вашој веб локацији, што вам помаже да брзо добијете доста промета.

Испоручује се са алатком за прављење драг анд дроп како би се створиле врло ангажоване кампање за поклон. Ово вам помаже да покренете кампање које промовишу одређене придружене производе, покрећете сезонске кампање или повећавате своју листу е-поште.

За више детаља погледајте наш комплетан преглед РаффлеПресс-а или пређите на корак по корак упутства и покрените свој први поклон или такмичење у ВордПресс-у.

5. Стални контакт

Стални контакт

Цонстант Цонтацт је најбоља услуга маркетинга путем е-поште на интернету. Омогућава вам да будете у контакту са посјетиоцима ваше веб странице чак и након што они напусте вашу веб локацију.

Можете лако да креирате билтен за е-пошту, покрећете кампање за е-пошту и узгајате своје претплатнике својом платформом.

Можете да креирате прелепе кампање за е-пошту у секунди користећи алат за прављење и слање е-поште са мноштвом шаблона. Своје партнерске партнере можете промовисати путем вашег билтена који отвара други канал за повећање зараде од придружених партнера изван ваше веб странице.

Стални контакт пружа детаљне статистике о томе како раде ваше кампање, а можете покренути и А / Б тест да бисте видели који формат за ваше кориснике сматра привлачнијим..

Алтернатива: СендинБлуе / ЦонвертКит

6. ОптинМонстер

ОптинМонстер

ОптинМонстер је најбољи алат за оптимизацију и генерирање олова на тржишту. Долази са моћном Екит-Интент® технологијом за претварање посетилаца у претплатнике и купце.

Можете да користите ОптинМонстер за додавање партнерских веза у прозорчиће светлосних оквира, обрасце за пријаву на клизач, обрасце са бочне траке, плутајуће шипке и још много тога.

Сваки оптин вам омогућава да створите нове могућности за максимизирање партнерске провизије, претворите посетиоце веб страница у претплатнике, задржите кориснике и више времена проводите на вашој веб локацији.

ОптинМонстер вам омогућава да покренете сплит тестове и повећате стопе регистрације путем е-поште. Провјерите наш водич о томе како саставити своју листу е-поште у ВордПресс-у.

7. ВП РСС Аггрегатор

ВП РСС Аггрегатор

ВП РСС Аггрегатор је популаран ВордПресс РСС додатак. Идеално је пронаћи садржај са партнерских мрежа на вашем ВордПресс сајту. Можете га користити као сакупљач садржаја, кустос вести и комбиновати га са оригиналним садржајем да бисте повећали зараду од придружених компанија.

Са својим моћним додацима можете поставити ауто блогове са својим повезаним мрежама. Производи ће аутоматски достављати производе као коментаре на ваш ВордПресс блог, а ви можете да их уређујете тако да додате свој оригинални садржај.

8. СЕМРусх

СЕМРусх

СЕМРусх је један од најбољих СЕО алата на тржишту. То је комплетан СЕО и маркетиншки алат за креаторе садржаја и веома ефикасан за придружене трговце.

На располагању је невероватно моћан алат за истраживање кључних речи, који вам омогућава да пратите кључне речи, пронађете нове идеје, видите рангирање кључних речи и још много тога.

Можете га користити за покретање анализе такмичара и видети по којим кључним речима се ваши конкуренти рангирају. СЕМРусх затим даје корисне савете за победу у рангирању претраживања са својим СЕО алатом за писање.

Можете да користите исте алате за истраживање кључних речи и анализу конкуренције да бисте видели који су партнерски производи популарни међу вашим конкурентима, пронашли нове придружене партнере или пронашли нове нишне производе за промоцију.

Алтернатива: Ахрефс

9. ВПФормс

ВПФормс

ВПФормс је најприкладнији ВордПресс додатак за образац. Долази са алатком за прављење драг-дроп облика за креирање било које врсте образаца на вашој веб локацији.

Можете да користите ВПФормс за креирање обрасца за пријаву за афилијацију и омогућавање потенцијалним партнерима да пошаљу захтеве за придруживање на вашој веб локацији. Интегрише се с популарним сервисима попут сталног контакта како би аутоматски слао одговоре вашим корисницима.

ВПФормс такође нуди више унапред уграђених образаца за образац за регистрацију корисника, образац за пријаву, образац за анкету / анкету и још много тога.

10. АдСанити

АдСанити

АдСанити је најбољи додатак за управљање огласима за ВордПресс. На располагању су снажне опције приказа за постављање рекламних банера на заглавље, бочну траку и подножје веб локације.

Додатак вам омогућава да додате партнерске везе на своје огласе и добијете више кликова. Помоћу опција објављивања можете поставити и датум почетка и завршетка огласа тако да можете промовисати ексклузивне понуде својих придружених партнера.

То је савршено средство за власнике веб локација који такође користе Гоогле АдСенсе и друге огласне програме како би надопунили свој приход. Огласни код можете лако поставити на своју веб локацију и динамички приказивати огласе без уређивања датотека ВордПресс тема.

Приказује комплетну графичку статистику за појединачне огласе, тако да ћете знати који је положај огласа добар на вашој веб локацији. Такође можете одабрати датумски распон да бисте приказали прилагођене извештаје за одређене огласе.

Бонус: Аффилиате Роиале

Придружите се Роиале-у

Аффилиате Роиале је моћан алат за праћење и управљање афилијацијама за предузећа која желе да покрену сопствени партнерски програм.

Можете га користити за постављање вашег партнерског програма за неколико минута. Помоћу Аффилиате Роиале-а можете пратити кликове партнера, продају и плаћања.

Веома је компатибилан са популарним платформама попут МемберПресс, ПаиПал, ВооЦоммерце, Аутхоризе.нет и још много тога.

Алтернатива: АффилиатеВП

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље алате за придружени маркетинг и додатке за ВордПресс. Такође бисте желели да проверите нашу ручно изабрану листу најбољег софтвера за чет уживо и најбоље ВордПресс додатке за раст ваше веб странице.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me