10 najboljših orodij in dodatkov za partnersko trženje za WordPress

Iščete najboljša orodja in dodatke za podružnično trženje?


Affiliate marketing je pameten način za zaslužek na spletu s promocijo izdelkov in storitev, ki so vam všeč in uporabljate. Ko uporabniki opravijo nakup s povezavo za sledenje, potem zaslužite provizijo (to je zmaga).

V tem članku bomo delili naš izbrani seznam najboljših orodij in dodatkov za partnersko trženje za WordPress.

Najboljša orodja in dodatki za partnersko trženje za WordPress

Najboljša orodja in dodatki za partnersko trženje

WordPress je najbolj priljubljen graditelj spletnih strani med povezanimi tržniki in blogerji. Predvsem zato, ker vam omogoča dostop do najboljših vtičnikov in orodij za promocijo svojih partnerjev, hkrati pa prinaša več prometa na vašem spletnem mestu.

Ker pa je na voljo toliko WordPress vtičnikov, se začetniki pogosto zmedejo, katere vtičnike in orodja naj uporabljajo?

Zato smo raziskavo opravili za vas… in za nas, ker delno zaslužimo tudi spletno mesto s pomočjo affiliate marketinga.

Po naših izkušnjah boste potrebovali orodja, ki vam pomagajo narediti naslednje:

 • Preprosto dodajte partnerske povezave v svoje članke
 • Upravljajte in shranite partnerske povezave znotraj WordPress-a
 • Ustvarite skupne partnerske povezave za družbene medije in podcaste
 • Rastite svojo publiko in si ustvarite zveste sledilce
 • Spremljajte uspešnost svojih najboljših oglaševalskih akcij

Ob tem pa si oglejmo najboljša orodja in vtičnike podružničnega trženja, ki vam pomagajo pri razvoju vašega podjetja.

Video vadnica

Naročite se na WPBeginner

Če imate raje pisna navodila, le preberite.

1. Precej povezave

Precej povezave

Pretty Links je priljubljen vtičnik za upravljanje povezav za WordPress, ki mu zaupa več kot 200.000 spletnih strani.

Omogoča vam enostavno dodajanje povezav do vaših objav v WordPressu, ustvarjanje kratkih in nepozabnih URL-jev podružnic za poddaje / socialne medije, prikrivanje partnerskih povezav in še več.

Funkcijo samodejnega povezovanja lahko tudi omogočite, da samodejno dodate povezave za določene ključne besede. Vtičnik vam omogoča, da nastavite preusmeritve, kar je priročno, če povezana povezava vrne napako 404.

Precej povezave prikazuje podrobna poročila o povezavah na nadzorni plošči skrbnika WordPress. To vam omogoča, da vidite, katere partnerske povezave na vašem spletnem mestu delujejo bolje.

2. žejni pridruženi partnerji

Žejni pridruženi partnerji

ThirstyAffiliates je še eno močno orodje za upravljanje partnerskih povezav za WordPress. Omogoča vam enostavno upravljanje povezav med podružnicami na nadzorni plošči WordPress admin.

Povezave lahko hitro vstavite v objave, navidezne povezave, samodejno vstavite partnerske povezave in celo vidite, kako vsaka povezava deluje na vašem spletnem mestu. Povezave lahko razvrstite tudi v kategorije, kar olajša organizacijo partnerskih partnerjev.

Razlog, zakaj prva dva mesta na našem seznamu zasedata vtičniki za upravljanje povezav, je to, ker je to pomembno. Izbrati morate lepe povezave ali žejne podružnice.

3. MonsterInsights

MonsterInsights

Kot tržen podružnični tržnik morate vedeti, kateri članki dobivajo več prometa, od kod prihajajo uporabniki in kaj počnejo med ogledom vašega spletnega mesta.

Tukaj prihaja MonsterInsights. To je najboljši vtičnik Google Analytics za WordPress (zaupa ga dva milijona spletnih mest). Pokaže vam dejanska spoznanja in poročila o spletni analitiki na nadzorni plošči WordPress.

MonsterInsights omogoča zelo enostavno samodejno sledenje partnerskim povezavam. Na voljo je funkcija sledenja povezav, ki pomaga spremljati klike URL, oglasne pasice in druge odhodne povezave. To lahko združite z vpogledi na strani in drugimi poročili, da dobite bolj celovito analizo.

MonsterInsights je uporabniku prijazen in ga je enostavno nastaviti. Podrobna navodila najdete v priročniku za začetnike, kako namestiti Google Analytics v WordPress.

4. RafflePress

RafflePress

RafflePress je najboljši vtičnik WordPress na trgu. Omogoča vam ustvarjanje virusnih daril in natečajev na vašem spletnem mestu, kar vam pomaga hitro pridobiti veliko prometa.

Priložen je program za izdelavo pogonov za povleci in spuščanje, s katerim lahko ustvarite privlačne zelo privlačne kampanje za oddajo. To vam pomaga pri vodenju oglaševalskih akcij, ki oglašujejo določene partnerske izdelke, vodenje sezonskih oglaševalskih akcij ali rast seznama e-poštnih sporočil.

Če želite več podrobnosti, si oglejte celoten pregled RafflePress-a ali pojdite na navodila za korakom po korakih in izvedite svoj prvi podelitev ali tekmovanje v WordPressu.

5. Stalni stik

Stalni stik

Constant Contact je najboljša storitev trženja e-pošte na internetu. Omogoča vam, da ostanete v stiku z obiskovalci vaše spletne strani tudi potem, ko zapustijo vaše spletno mesto.

Z lahkoto lahko ustvarite e-poštni bilten, vodite e-poštne kampanje in gojite svoje naročnike s svojo platformo.

Lepe e-poštne oglaševalske akcije lahko ustvarite v nekaj sekundah s pomočjo orodja za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja e-pošte s tonami predlog. Svoje partnerske partnerje lahko promovirate prek svojega glasila, ki odpre drug kanal za povečanje zaslužka podružnic zunaj vašega spletnega mesta.

Stalni stik ponuja podrobne statistične podatke o tem, kako potekajo vaše oglaševalske akcije, in lahko zaženete A / B test, da vidite, v kakšnem formatu se uporabniki zdijo bolj privlačni.

Alternativa: SendinBlue / PretvoriKit

6. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster je najboljše orodje za optimizacijo proizvodnje in pretvorbe svinca na trgu. Na voljo je z zmogljivo tehnologijo Exit-Intent® za pretvorbo vaših opuščenih obiskovalcev v naročnike in stranke.

OptinMonster lahko uporabite za dodajanje povezav do partnerskih povezav do pojavnih okencev, obrazcev za vpis z drsnim vpisom, obrazcev stranske vrstice, plavajočih palic in še več.

Vsak optin vam omogoča, da ustvarite nove priložnosti za povečanje svoje podružnične provizije, pretvorite obiskovalce spletnih strani v naročnike, ohranite uporabnike in več časa preživite na vašem spletnem mestu.

OptinMonster vam omogoča, da zaženete split testove in povečate svojo stopnjo prijave po e-pošti. Oglejte si naš vodič o tem, kako sestaviti svoj seznam e-poštnih sporočil v WordPressu.

7. WP RSS Aggregator

WP RSS Aggregator

WP RSS Aggregator je priljubljen vtičnik WordPress RSS. Idealno je, da vsebino iz partnerskih omrežij prenesete na svoje WordPress spletno mesto. Uporabite ga lahko kot zbiralnik vsebine, kurator novic in ga kombinirate z izvirno vsebino, da povečate zaslužek svojih partnerjev.

Z močnimi dodatki lahko s partnerskimi omrežji nastavite samodejne bloge. Izdelke bo samodejno prejel kot objave v vaš blog o WordPressu in jih lahko uredite tako, da dodate svojo izvirno vsebino.

8. SEMRush

SEMRush

SEMRush je eno najboljših orodij za SEO na trgu. Je popoln SEO in marketinški pribor za ustvarjalce vsebine in zelo učinkovit za pridružene tržnike.

Na voljo je z neverjetno močnim orodjem za raziskovanje ključnih besed, ki vam omogoča sledenje ključnih besed, iskanje novih idej, ogled uvrstitev ključnih besed in še več.

Z njim lahko uporabite analizo tekmovalcev in vidite, po katerih ključnih besedah ​​se vaši tekmovalci uvrščajo. SEMRush nato s svojimi orodji za pomoč pri pisanju SEO ponuja nasvete, ki jih je mogoče uporabiti in jih premagati v uvrstitvah pri iskanju.

Z istimi orodji za raziskovanje ključnih besed in analizo konkurence lahko vidite, kateri pridruženi izdelki so med vašimi konkurenti priljubljeni, najdete nove partnerske partnerje ali najdete nove nišne izdelke za promocijo.

Alternativa: Ahrefs

9. WPForms

WPForms

WPForms je najbolj prijazen vtičnik za obrazec za WordPress. Na voljo je program za ustvarjanje obrazcev za povleci in spusti, s katerim lahko na spletnem mestu enostavno ustvarite poljubne obrazce.

S pomočjo WPForms lahko ustvarite obrazec za prijavo podružnic in potencialnim partnerjem omogočite, da na vaše spletno mesto pošljejo zahteve za partnerje. Združuje se s priljubljenimi storitvami, kot je stalni stik, da samodejno pošlje odgovore na svoje uporabnike.

WPForms ponuja tudi več vnaprej izdelanih predlog za obrazec za registracijo uporabnika, obrazec za prijavo, obrazec za anketo / anketo in drugo.

10. AdSanity

AdSanity

AdSanity je najboljši vtičnik za upravljanje oglasov za WordPress. Na voljo so močne možnosti za prikazovanje pasic oglasov na glavi, stranski vrstici in nogi spletnega mesta.

Vtičnik vam omogoča, da svojim oglasom dodate partnerske povezave in pridobite več klikov. Z možnostmi objavljanja lahko določite tudi začetni in končni datum oglasov, tako da lahko promovirate ekskluzivne ponudbe svojih pridruženih partnerjev.

To je odlično orodje za lastnike spletnih strani, ki za dopolnitev svojih prihodkov uporabljajo tudi Google AdSense in druge oglaševalske programe. Oglasno kodo lahko preprosto postavite na svoje spletno mesto in dinamično prikazujete oglase brez urejanja datotek WordPress.

Prikaže popolne grafične statistike za posamezne oglase, tako da boste vedeli, katera umestitev oglasa je na vašem spletnem mestu uspešna. Izberete lahko tudi časovno obdobje, če si želite ogledati poročila po meri za določene oglase.

Bonus: Pridružite Royale

Pridružite se Royale

Affiliate Royale je močno orodje za sledenje in upravljanje podružnic za podjetja, ki želijo zagnati svoj partnerski program.

Z njim lahko v nekaj minutah nastavite svoj partnerski program. S pomočjo Affiliate Royale lahko spremljate pridružene klike, prodajo in plačila.

Je zelo združljiv s priljubljenimi platformami, kot so MemberPress, PayPal, WooCommerce, Authorize.net in še več.

Alternativa: PridružiteWP

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljša orodja in vtičnike za partnersko trženje za WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi naš izbrani seznam najboljše programske opreme za klepet v živo in najboljših vtičnikov WordPress za rast vašega spletnega mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map