12 najboljših brezplačnih gostovanj spletnih strani v primerjavi (2020)

Iščete brezplačno spletno gostovanje za zagon vašega spletnega mesta? Redno prejemamo e-poštna sporočila bralcev, ki sprašujejo, ali obstaja način, da dobite brezplačno gostovanje spletnih strani. In odgovor je DA. V življenju imamo radi brezplačne stvari, vendar je pomembno vedeti, da niso vse brezplačne stvari enake. V tem članku bomo primerjali najboljše (in skoraj brezplačne) storitve gostovanja spletnih strani z njihovimi prednosti in slabostmi.


Najboljše brezplačno gostovanje spletnih strani v primerjavi

“Resnica” o brezplačnem spletnem gostovanju

Izdelava spletnega mesta je postala najpomembnejši način, da svoje sporočilo razgrnete po svetu. Ko pa prvič zaženete, morda ne boste želeli porabiti denarja za izdelavo spletnega mesta.

Večina ljudi preprosto želi nekaj hitrega, enostavnega in brezplačnega.

Na trgu obstajajo tone brezplačnih spletnih strani za gostovanje podjetij. Kot pametni potrošnik pa bi morali vedeti, da takšnega, kot je brezplačno kosilo, ni.

Vedno je ulov.

Zagon storitve gostovanja spletnih strani stane veliko denarja.

Podjetja, ki ponujajo brezplačno gostovanje spletnih strani, morajo nekako zaslužiti, ali bodo šla iz poslovanja.

To storijo tako, da prikažejo oglase na svojem spletnem mestu, omejijo promet na vašem spletnem mestu, se zaklenejo v njihovo platformo in / ali prodajo drugih storitev. Nekateri prikazani oglasi morda ne predstavljajo vaše blagovne znamke, lahko pa je tudi oglas vašega konkurenta.

Razen testnega spletnega mesta je skoraj vedno slabo uporabljati brezplačno gostovanje spletnih strani. Imamo 36 razlogov, zakaj so brezplačna spletna mesta slaba ideja, posebej za podjetja.

Kaj pa, če imate majhen proračun?

Mogoče ste neprofitni, ki išče brezplačno gostovanje v WordPressu ali pa želite brezplačno gostovanje spletnih mest za študente. Brez skrbi, v tem članku imamo rešitev za vas.

Kot največje brezplačno spletno mesto WordPress za začetnike je naša naloga, da poudarimo drobne odtise, zato sprejemate PRAVO odločitev.

Vsako brezplačno podjetje za gostovanje spletnih mest na našem seznamu zagotavlja, da lahko spletno mesto obdržite brezplačno, kolikor želite. Kljub temu priporočamo vsem, ki se resno ukvarjajo s svojim spletnim mestom, naj močno razmislijo o uporabi poceni ponudnika gostovanja spletnih strani z nizko ceno.

Večina teh podjetij za gostovanje v skupni rabi vam bo dala brezplačno domeno, brezplačna e-poštna sporočila, brezplačen SSL, e-trgovino in še veliko več za 2,75 do 5 USD na mesec.

To je v bistvu “skoraj brezplačno”, če boste na svojem spletnem mestu zaslužili veliko več denarja.

Plačilo tega majhnega zneska vam omogoča dostop do strokovne podpore in splošno boljše storitve. Najpomembneje je, da vam omogoča popoln nadzor in lastništvo nad vašo spletno stranjo.

Kot rečeno, poglejmo najprej nekaj najboljših, skoraj brezplačnih spletnih strani, ki gostujejo podjetja. Po tem si bomo ogledali najboljša brezplačna podjetja za gostovanje spletnih strani.

Najboljša vrednost »Skoraj brezplačno« gostovanje spletnih strani

Ti ponudniki so zelo cenjeni in so odličen kraj za mala podjetja, da začnejo svojo spletno stran.

Nekatere od njih celo uradno priporočajo WordPress, WPBeginner in druge velike organizacije, ker so pokazale visoko raven kakovosti in storitve.

Če resno razmišljate o svojem spletnem mestu, vam priporočamo, da spletno mesto začnete pri enem od teh 5 ponudnikov.

1. Bluehost

Bluehost

Bluehost je eno največjih gostiteljskih podjetij na svetu. So uradno priporočen ponudnik gostovanja WordPress.

Dogovorili so se, da bodo uporabnikom WPBeginner ponudili brezplačno ime domene, brezplačno SSL potrdilo in 63% popust na spletno gostovanje. V bistvu lahko začnete za 2,75 dolarja na mesec.

Njihovi načrti gostovanja vključujejo brezplačne e-poštne naslove z blagovno znamko, neomejen prostor na disku, brezplačno SSL potrdilo, namestitev WordPress z enim klikom in več.

Če želite izvedeti več o Bluehostu, si oglejte celoten pregled Bluehosta, kjer smo ocenili njihovo uspešnost gostovanja, funkcije in storitve.

2. SiteGround

SiteGround

Siteground je še ena odlična alternativa brezplačnemu gostovanju spletnih strani. Znani so po odlični podpori in neverjetno hitrem delovanju. SiteGround je tudi uradno priporočen ponudnik gostovanja WordPress.

Uporabnikom WPBeginner ponujajo 60% popust na gostovanje. V bistvu boste lahko začeli za 3,95 USD na mesec.

Načrti gostovanja SiteGround prihajajo z ustvarjalcem spletnih strani, namestitvenim programom za namestitev v enem kliku za WordPress in Joomla, neomejenimi e-poštnimi naslovi in ​​še več.

SiteGround imajo posebno ponudbo za učitelje in učence. Student Web Hosting lahko dobite za samo 1,99 USD na mesec.

Učitelji lahko s pomočjo SiteGround vpišejo v brezplačni načrt gostovanja za vzgojitelje.

Za več podrobnosti glejte naš temeljit pregled SiteGround, kjer smo izvedli dejanske teste za merjenje njihove učinkovitosti in uptime.

3. HostGator

HostGator

HostGator je eden najboljših ponudnikov storitev gostovanja na trgu. Obstajajo že od leta 2002 in postopoma rastejo, da postanejo eno največjih gostiteljskih podjetij na svetu.

Njihovo neverjetno rast lahko pripišemo nizki ceni, zanesljivemu spletnemu gostovanju in kakovostni storitvi strank.

Njihov valilni načrt se začne od 2,64 dolarja na mesec. Vsak načrt vključuje neomejeno e-poštne naslove, brezplačen HTTPS / SSL, neomejeno pasovno širino in diskovni prostor.

Naš ustanovitelj in izvršni direktor, Syed Balkhi, je od leta 2007 stranka HostGatorja. Sam WPBeginner gostuje z namenskim strežnikom HostGatorja in zelo smo zadovoljni z njihovo uspešnostjo..

Za več podrobnosti glejte naš pregled HostGator s prednosti in slabosti ter podrobne preizkuse učinkovitosti.

4. DreamHost

DreamHost

DreamHost je eno najstarejših podjetij za spletno gostovanje, ustanovljeno leta 1997. Trenutno gostijo več kot 1,5 milijona spletnih strani.

Njihov začetni načrt stane 2,59 USD na mesec. Vključuje brezplačno ime domene, brezplačno zasebnost domene, brezplačen SSL, neomejeno e-pošto, namestitvene programe v enem kliku za priljubljene graditelje spletnih mest in še več.

Če želite izvedeti več, glejte celoten pregled DreamHost, kjer smo ocenili njihove storitve, podporo in uspešnost.

5. Samo gostitelj

Samo gostitelj

Just Host je še ena poceni alternativa brezplačnim podjetjem za gostovanje spletnih strani. Ponujajo skupne načrte gostovanja, kot nalašč za izdelavo začetnega spletnega mesta.

V bistvu lahko začnete za 3,95 USD na mesec. Vsak načrt vsebuje brezplačno ime domene, neomejeno e-poštnih naslovov, več spletnih mest in namestitev z enim klikom za programsko opremo CMS, kot je WordPress.

Če želite izvedeti več, si oglejte naš celoten pregled Just Host s prednostmi in slabostmi.

Najboljša spletna mesta za brezplačno gostovanje

Čeprav je brezplačna mamljiva, je vedno govora o gostovanju spletnih strani omejena. Glede na to smo izbrali najboljša brezplačna spletna mesta za gostovanje spletnih mest, ki jih lahko uporabite za začetek.

Ta spletna mesta za gostovanje so za vas stoodstotno brezplačna.

Če ste resni glede svojega spletnega mesta, vam toplo priporočamo, da si pred končno odločitvijo preberete naš obsežen vodič o tem, kako izbrati najboljše gostovanje v WordPressu.

Glede na omenjeno, tukaj so najboljša brezplačna podjetja za gostovanje na svetu.

6. WordPress.com

WordPress.com

WordPress.com je priljubljena brezplačna gostiteljska platforma, ki ponuja edinstven okus WordPressa. Ne zamenjujte z WordPress.org, v katerem je doma znani samostojni graditelj spletnih mest, WordPress.

WordPress.com ponuja brezplačen načrt gostovanja spletnih strani, ki vam daje poddomena WordPress.com (t.j. yourwebsite.wordpress.com), 3 GB prostora za shranjevanje in dostop do brezplačnih predlog za vaše spletno mesto.

Ta brezplačni načrt prikazuje oglase na vašem spletnem mestu. Lahko nadgradite na njihove plačljive načrte, da se znebite oglasov, uporabite ime domene po meri in dostopate do dodatnih funkcij. V tem trenutku je katera koli od zgoraj omenjenih storitev skoraj brezplačnega gostovanja boljša možnost.

Če želite izvedeti več, glejte našo primerjavo WordPress.com in WordPress.org s prednosti in slabostmi obeh platform.

7. Wix

Wix

Wix je še en v celoti gostovan graditelj spletnih mest, ki ponuja brezplačno gostovanje spletnih strani.

Kot večina brezplačnih storitev gostovanja, je podprto s prikazovanjem oglasov in blagovno znamko Wix.com na vašem brezplačnem spletnem mestu. Znebite se ga lahko tako, da nadgradite na njihove plačane načrte.

Brezplačni načrt vam bo omogočil poddomene Wix.com, dostop do predlog spletnega mesta, 500 MB prostora za shranjevanje in 500 MB pasovne širine.

Za več podrobnosti glejte našo primerjavo Wix-a in WordPress-a, kjer razčlenimo prednosti in slabosti obeh platform.

8. Weebly

Weebly

Weebly je še en priljubljen brezplačni graditelj spletnih mest, ki ga lahko uporabite. Na voljo je z intuitivnim orodjem za izdelavo povleci in spusti in že pripravljenimi predlogami za izdelavo spletnega mesta.

Njihov brezplačni načrt vključuje poddomena Weebly, 500 MB prostora za shranjevanje in prikazuje Weebly oglase. Lahko nadgradite na njihove plačljive načrte, da se znebite oglasov, pridobite več prostora za shranjevanje in odklenete.

Morda boste želeli videti našo podrobno primerjavo Weebly in WordPress, ki prikazuje prednosti in slabosti obeh platform.

9. GoDaddy Builder spletnih strani

GoDaddy Builder spletnih strani

GoDaddy je največji registrator domen na svetu in priljubljeno podjetje za gostovanje.

Ponujajo gradnik spletnega mesta GoDaddy, ki je izdelava spletnih strani s povleci in spusti s pripravljenimi predlogi. Na voljo je kot 30-dnevna brezplačna preizkusna različica, po kateri lahko nadgradite na enega od njihovih plačljivih načrtov, začenši s 5,99 USD na mesec.

Je poceni in zelo enostaven za uporabo. Ko pa se spletno mesto razraste, boste morda ugotovili, da je GoDaddy Website Builder precej omejen v funkcijah. Prav tako je težko premakniti GoDaddy Builder spletnih strani na WordPress ali katero koli drugo platformo spletnega mesta.

Oglejte si tudi naš seznam najboljših alternativ za graditelja spletnih mest GoDaddy.

10. Kvadrat

Kvadratni prostor

Squarespace je priljubljena platforma za izdelavo spletnih strani, ki ne potrebuje tehničnih znanj. Ponuja čudovite profesionalne predloge in intuitiven vmesnik povleci in spusti.

Ponujajo omejeno 14-dnevno brezplačno preskusno spletno gostovanje. To vam omogoča dostop do njihovega ustvarjalca spletnih strani, da lahko preizkusite njegove funkcije. Vaše spletno mesto ne bo javno, razen če ste naročeni na plačljivi načrt.

Plačani načrti se začnejo pri 12 USD na mesec. Vsak načrt ima brezplačno domeno po meri, neomejeno pasovno širino, shranjevanje in že pripravljene predloge spletnega mesta.

Če želite izvedeti več, glejte naš članek o Squarespace vs WordPress s prednostmi in slabostmi ter primerjavami funkcij.

11. Google gostovanje v oblaku

Logotip Google Cloud

Google ponuja široko paleto brezplačnih rešitev za gostovanje spletnih mest za mala podjetja in študente. Na voljo je z vsemi zmogljivimi funkcijami, ki jih lahko pričakujete od vrhunskega podjetja, kot je Google.

Ker njihovi načrti temeljijo na plačilu za uporabo, je študentom to enostavno mesto. Google ponuja novim strankam brezplačno dobroimetje v višini 300 dolarjev, kar zadostuje, da vam zdrži celo leto, če samo iščete brezplačno spletno gostovanje za testna mesta.

Google Cloud lahko uporabljate za gostovanje katere koli vrste spletnega mesta in v Googlovem Compute Engine ponujajo celo WordPress.

12. Spletne storitve Amazon (AWS)

Logotip AWS

Spletne storitve Amazon, znane tudi kot AWS, pooblaščajo nekatere najbolj priljubljene spletne strani na svetu. Čeprav ga ni mogoče uporabljati za mala podjetja, je odlična platforma za študente in razvijalce, ki šele začnejo.

Amazon ponuja 12 mesecev brezplačne in vedno brezplačne izdelke na svojem AWS Free Tier, ki je daleč eden najboljših brezplačnih spletnih mest za testiranje spletnih mest.

Študenti lahko uporabljajo zmogljivo platformo Amazon, da se naučijo in obvladajo svoje razvojne veščine.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljšo brezplačno storitev gostovanja spletnega mesta za vaš naslednji projekt. Morda boste želeli v 5 minutah preveriti tudi naš vodnik o ustvarjanju brezplačnega poslovnega e-poštnega naslova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map