12 najboljših programskih programov za klepet v živo za mala podjetja (2020)

Ali ste vedeli, da več kot 67% uporabnikov na spletnih straneh za e-trgovino zapušča nakupovalne vozičke, ne da bi se prijavilo? Kupci želijo, da bodo na njihova vprašanja odgovorili takoj, vsaka negotovost z njihovim nakupom pa lahko povzroči izgubo prodaje.


Uporaba programske opreme za podporo v klepetu v živo vam pomaga takoj odgovoriti na vprašanja uporabnikov in jih pretvoriti v plačljive stranke. V tem članku bomo delili naš izbor najboljše programske opreme za klepet v živo za vaša mala podjetja. Te storitve klepetanja v živo delujejo odlično s katerim koli spletnim mestom WordPress.

Izbira najboljše programske opreme za podporo klepetanja v živo za vaše spletno mesto WordPress

Zakaj na svojo spletno stran dodati podporo za klepet v živo?

Po podatkih eConsultancy ima klepet v živo najvišjo stopnjo zadovoljstva pri katerem koli kanalu za storitve strankam – 73%, v primerjavi z 61% za e-pošto in 44% za telefon.

Ni pametno, da ima klepet v živo tako pomemben vpliv na spletno prodajo in trženje. Strankam omogoča takojšnje odgovore, ne da bi zapustili vaše spletno mesto. Pozitivna izkušnja v živo lahko s strankami učinkovito pomaga pri odločitvi o nakupu.

Če dodate podporo za klepet v živo, lahko zagotovo zmanjšate opustitev košarice, povečate prodajo in povečate število konverzij. A veliko je odvisno od programske opreme za klepet v živo, ki jo uporabljate.

Slaba izkušnja s podporo za klepet v živo lahko negativno vpliva. Lahko izgubite prodajo, stranke lahko pustijo slab vtis na vašo blagovno znamko, morda boste preveč plačali za storitev ali pa zaradi tehničnih sposobnosti ne uporabljajo aplikacije za klepet v živo..

V bistvu želite najti cenovno ugodno storitev klepetanja v živo, ki je enostavna za uporabo, deluje z WordPressom in ima vse funkcije, ki vam pomagajo do večje prodaje.

Glede na to, poglejmo naš strokovnjak za izbiro najboljše programske opreme za klepet v živo, ki jo lahko uporabite za rast vašega podjetja.

1. LiveChat

LiveChat

LiveChat je vodilni v industriji programske opreme za klepet v živo. Nastavitev in namestitev z brezplačnim vtičnikom LiveChat za WordPress je zelo enostavno.

LiveChat ponuja tudi lepo oblikovane aplikacije za podporo klepetanja v živo, ki jih vi in ​​vaši agenti lahko uporabljate na svojih prenosnikih, tablicah in mobilnih napravah. To pomeni, da lahko med potjo klepetate s strankami, ne da bi se morali prijaviti na nadzorno ploščo WordPress.

Pred in po klepetu v živo lahko dodate obrazce za anketo in tako ocenite, kako deluje vaša skupina za podporo. V času neuradnih ur lahko vaši uporabniki tudi priročno pošljejo vozovnico za podporo neposredno iz klepeta v živo.

LiveChat se združuje z več desetimi drugimi storitvami, kot so priljubljena CRM programska oprema, Google Analytics, Zendesk, vse vrhunske storitve trženja e-pošte in še veliko več. Tako boste prihranili čas, saj vam ne bo treba ročno vnašati podrobnosti o strankah v druge sisteme.

Morda je najboljša lastnost LiveChat-a hitrost. Njihovo okno za klepete se naloži izjemno hitro, deluje na vseh napravah in ponuja veliko boljšo uporabniško izkušnjo kot večina drugih programov za klepet v živo.

LiveChat uporabljamo na naših spletnih straneh za e-trgovino.

Cenitev: LiveChat ima različne načrte za podjetja vseh velikosti. Njihov začetni načrt se začne od 16 dolarjev na agenta na mesec, ki se zaračunajo letno, ali 19 dolarjev na mesec. Vsak načrt ima 14 dnevno brezplačno preizkusno različico.

Poseben: Uporabniki WPBeginner dobijo 30% popusta na prvo plačilo, ko uporabite naš LiveChat kupon.

2. ChatBot

ChatBot.com

ChatBots so prihodnost programske opreme za klepet v živo, saj omogočajo sodelovanje s strankami 24/7. ChatBot.com malim podjetjem olajša uporabo moči chatbotov za umetno inteligenco (AI) za rast vašega podjetja.

Na voljo je z intuitivnim vmesnikom povleci in spusti, s katerim lahko ustvariš svoj ChatBot. Na voljo imajo tudi več deset pripravljenih predlog za različne panoge, kar vam olajša oblikovanje scenarijev pogovorov po meri, ki ustrezajo vašim poslovnim potrebam.

Na primer, lahko uporabite predlogo e-trgovine za e-trgovino, ki lahko pomaga kupcem skozi celoten postopek nakupa. S pomočjo glavnega bota lahko povečate prodajo in rezervirate klice. Predloga prodajnega prodajnega bota vam omogoča prodajo izdelkov neposredno iz okna za klepet, kar je resnično močna funkcija za prodajo prek profilov družbenih medijev.

Njihove druge predloge bot vključujejo bot službo za stranke, bot za restavracijo, bot za sledenje paketov, bot kavarne, regrutni bot in še veliko več. Predloge za chatbot so resnično eden najboljših delov te platforme, saj izenačuje enake pogoje za mala podjetja. Prej je bilo ustvarjanje klepetov težko za majhna podjetja, vendar to olajša.

Preprosto povedano, ChatBot.com vam omogoča, da dodate navideznega pomočnika za svoja spletna mesta, facebook strani in aplikacije za sporočanje. Če želi uporabnik komunicirati z resnično osebo, jih lahko brezhibno posredujete svojemu zastopniku za podporo strankam, Facebook messengerju, telefonski podpori ali enemu od številnih drugih integracij orodij za klepet v živo..

ChatBot se tudi brez težav integrira z WordPress in WooCommerce.

V letu 2020 je za nas velika prioriteta vključevanje ChatBot-a v naša podjetja.

Cenitev: ChatBot ima različne načrte za podjetja vseh velikosti. Njihov začetni načrt se začne za 50 USD na mesec, kar vam omogoča dostop do 1000 klepetov na mesec (v bistvu 0,01 USD / klepet). Vsak načrt ima 14 dnevno brezplačno preizkusno različico.

3. Sendinblue

Sendinblue klepet

SendinBlue ponuja zmogljivo, vendar začetnikom prijazno programsko opremo za klepet v živo. Preprosto nastavite polje za klepet pod račun in ga dodajte na svoje spletno mesto s pomočjo vtičnika WordPress.

Sendinblue vam omogoča enostavno pretvarjanje obiskovalcev vaše spletne strani v kupce, tako da na klepet v živo odgovarjate na zadnja vprašanja. Klepet je integriran s Sendinblue avtomatizacijo trženja, ki vam omogoča, da zajamete več potencialnih strank.

Na voljo je z vgrajeno integracijo e-poštnega trženja, preusmeritvijo na Facebook oglase, segmentacijo in popolno avtomatizacijo trženja.

Sendinblue ponuja celoten marketinški paket s CRM, SMS in email marketingom, ciljnimi stranmi in še več. Ta močan pripomoček vam pomaga pretvoriti še več obiskovalcev v plačljive stranke.

Cenitev: Sendinblue ponuja različne načrte cen, vendar boste za dostop do funkcije Klepeta potrebovali njihov Premium načrt. Cena za premijski načrt se začne od 66 dolarjev na mesec in vključuje do 10 članov ekipe.

4. Olark

Olark

Olark je priljubljena rešitev za klepet v živo za spletna podjetja. Uporaba je preprosta, dodajanje Olarka na WordPress spletno mesto pa je preprosto. Vse, kar morate storiti, je, da kopirate in prilepite delček kode v pripomoček za stransko vrstico WordPress ali v otroško temo.

Če raje ne delate s kodo, potem je na voljo tudi brezplačni vtičnik za Olark Live Chat, ki še olajša nastavitev.

Olark ponuja integracijo z drugimi storitvami, kot so Salesforce, Zendesk, Highrise itd.

Obstajajo tretje mobilne aplikacije, ki vam omogočajo, da se povežete z Olark klepetom iz skoraj katere koli naprave iOS ali Android, tako da lahko klepetate s strankami na poti.

Cenitev: Olark ponuja enostavnejši načrt cen, ki se začne od 17 dolarjev na zastopnika vsak mesec. Če izberete letni obračun, je 12% popust, pri dvoletnem obračunavanju pa 29%. Ponujajo tudi dvotedensko brezplačno preskusno podporo za klepet v živo.

5. LiveAgent

Programska oprema LiveAgent Live Chat

LiveAgent je ena izmed vodilnih programov za klepet in pomoč pri omnichannel v živo. Ponujajo paket programske opreme, vključno z vstopnicami po e-pošti, klepetom v živo, sledenjem časa, klicnim centrom in še več.

Če že nimate sistema podpornih miz, lahko z uporabo programa LiveAgent stvari olajšate, ker gre za platformo vse v enem, podobno kot Zendesk in drugi.

LiveAgent ponuja brezhibne integracije z WordPressom in drugimi priljubljenimi ustvarjalci spletnih strani. Vključujejo se tudi z vrhunskimi marketinškimi storitvami, CRM-ji in drugimi trženjskimi platformami.

Cenitev: Zendesk Chat ponuja omejen brezplačni račun za podporo klepetanja v živo za 1 sočasno klepet. Njihovi plačani načrti se začnejo od 14 dolarjev na mesec na agenta.

6. Chaport

Chaport

Če iščete brezplačno programsko podporo za klepet v živo za WordPress, boste morda želeli naročiti Chaport. Ponujajo brezplačen večni načrt z neomejenimi klepeti, zgodovino, obvestili, neomejenimi registriranimi operaterji in do 5 operaterji na spletu hkrati.

Njihova programska oprema pokriva vse osnovne zahteve. Imajo aplikacije za podporo klepeta v živo za mobilne naprave, čudovite večjezične pripomočke za klepete, poročanje in analitiko, integracije drugih prek Zapierja.

Plačani načrti vam omogočajo dostop do več funkcij, kot so tipkanje vpogledov, beležke obiskovalcev, shranjeni odgovori, pošiljanje datotek, samodejna povabila in več.

Cenitev: Ponujajo brezplačen načrt in Pro načrt, ki se začnejo od 9,80 dolarja na agent / mesec.

7. Intercom

Intercom

Intercom je prilagodljivo orodje, ki vam pomaga pri pridobivanju potencialnih strank, vključevanju uporabnikov in povečanju konverzij. Ponuja storitve sporočanja s pripomočki za klepet v živo, ki jih lahko avtomatizirate z lastnimi tokovi, dodate chatbote in vključite stranke.

To ni samo programska podpora za klepet v živo. Uporablja se lahko kot orodje za vkrcanje, asistent za podporo, orodje za generiranje svinca, avtomatizacija trženja in programska oprema za sodelovanje uporabnikov.

Če samo iščete programsko opremo za klepet v živo, morda ne boste mogli izkoristiti celotnega potenciala Intercoma. Po drugi strani pa, če želite, da vaša podporna programska oprema v živo izvaja vse te naloge, boste imeli radi Intercom.

Je enostaven za uporabo, integrira se z Google Analytics, CRM programsko opremo, Slack, e-poštnimi tržnimi storitvami in še več.

Cenitev: Njihov osnovni načrt se začne od 87 dolarjev na mesec, nato pa se cene izračunajo glede na vašo uporabo in dodatke, ki jih kupite.

8. Freshchat

Freshchat

Freshchat je še ena dobra storitev za podporo klepetu v živo s super funkcijami, ki tekmujejo nekaterim bolj znanim podjetjem na tem seznamu.

Zasnovana kot aplikacija za pogovor in sporočilo, omogoča začetek klepeta v realnem času s strankami s pomočjo agentov ali botov, ki jih poganja AI. Ponuja tudi poglede časovne premice strank, profile v živo, akcije v aplikacijah in prilagodljive bote za samodejne pogovore.

Klepete lahko povežete za podporo vozovnic na Zendesku ali na ohlapnem kanalu. Vaša ekipa lahko uporablja pametne vtiče, odzive v pločevinkah, nalepke, zasebne beležke in obvestila na namizju za bolj produktivnost.

Cenitev: Ponujajo brezplačen načrt podpore za klepet v živo za do 10 članov ekipe. Njihovi plačani načrti se začnejo od 15 dolarjev na uporabnika na mesec in se obračunajo vsako leto.

9. LivePerson

LivePerson

LivePerson je še ena zmogljiva programska podpora za klepet v živo s številnimi odličnimi funkcijami, ki vam pomagajo pritegniti stranke in povečati prodajo.

Omogoča vam, da svoje stranke vključite prek klepeta v živo na vašem spletnem mestu, pa tudi prek SMS-ov, Facebook Messengerja, WhatsApp in še več. S pomočjo chatbotov lahko ustvarite samodejne tokove pogovorov in shranjujete podatke o strankah v svojih drugih aplikacijah drugih proizvajalcev.

LivePerson je usmerjen v srednje velika in velika podjetja in stranke na ravni podjetij.

Cenitev: Za pridobitev informacij o cenah boste morali zahtevati ponudbo glede na vaše potrebe.

10. Smartsupp

Smartsupp

Smartsupp je poceni programska podpora za klepet v živo, ki omogoča sledenje in snemanje sej uporabnikov na vašem spletnem mestu. Tako boste lažje videli, kako potencialne stranke uporabljajo vaše spletno mesto in kaj jim preprečuje nakup.

Prav tako vam pomaga slediti pogovorom v klepetu v storitvi Google Analytics, da vidite svojo uspešnost. Deluje z WordPress, Magento, Shopify in drugimi priljubljenimi platformami e-trgovine.

Cenitev: Osnovni brezplačni načrt za vedno in njihovi plačani načrti se začnejo od 8 USD na mesec na agenta.

11. Čist klepet

Čisti klepet

Če iščete brezplačno programsko opremo za klepet v živo, potem je Pure Chat še ena dobra alternativa. Omogoča enostavno dodajanje čudovitih pripomočkov za klepet v živo na svoja spletna mesta, brezplačni načrt pa vam omogoča dodajanje 3 operaterjev z neomejeno zgodovino klepeta.

Na voljo je z mobilnimi aplikacijami, tako da lahko ostanete povezani s strankami. Stranke vam lahko pošiljajo e-poštna sporočila, ko ste brez povezave in obrazec pred klepetom vam pomaga, da zbirate podatke o uporabnikih, da se pozneje obrnete.

Cenitev: Osnovni brezplačni načrt, njihov plačljivi načrt pa se začne letno zaračunavati 79 USD / mesec.

12. Drift

Drift

Drift je pogovorna trženjska platforma, ki združuje moč klepeta v živo z avtomatiziranim klepetalnim botom, da vam prihrani čas in poveča konverzije. Na voljo je z zmogljivimi funkcijami, ki vam bodo pomagale pretvoriti več obiskovalcev spletnega mesta v prodajne potenciale.

Drift se integrira z vsemi priljubljenimi storitvami CRM in email marketinga.

Ponujajo več zmogljivih funkcij, vključno z Drift botom, anonimno inteligenco obiskovalcev, trženjem na podlagi računov, načrtovanjem sestankov in še več.

Čeprav ima veliko močnih funkcij, Drift ni dostopen za mala podjetja.

Cenitev: Standardni načrt se začne s 50 USD / mesečno, ki se zaračunajo letno, in ima 2 sedeža. Če želite funkcijo bota, boste morali nadgraditi na načrt Pro, ki se začne s 500 USD / mesečno zaračunati letno in ima 5 sedežev.

Naš izbor: Najboljša programska oprema v živo

Za mala podjetja priporočamo LiveChat Inc. Na našem seznamu so najbolj ocenjena programska oprema za klepet v živo in uporabljamo jih na naših poslovnih spletnih mestih. Ima vse potrebne lastnosti za pravo ceno.

Če iščete programsko opremo za klepet v živo, priporočamo, da si ogledate ChatBot.com. So ena najboljših platform za chatbot na trgu in jih je v primerjavi z drugimi rešitvami pravzaprav razmeroma enostavno..

Če želite najeti agente za klepet v živo, vendar ne veste, kje začeti, priporočamo, da uporabite LTVPlus. Uporabljamo jih za najem cenovno dostopnih 24/7 agentov za klepetanje v živo za naše spletno mesto e-trgovine.

Nasvet za profesionalce: Poskrbite, da imate profesionalni poslovni e-poštni naslov in klepet v živo, da povečate svojo verodostojnost.

Upamo, da vam je ta članek pomagal izbrati najboljšo programsko opremo za podporo klepeta v živo za vaše spletno mesto WordPress. Morda boste želeli videti tudi naš seznam najboljših storitev poslovnega telefona za mala podjetja in najboljša orodja za povečanje prometa na vašem spletnem mestu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map