16 Извори за бесплатне јавне домене и слике лиценциране ЦЦ0

Да ли тражите бесплатне бесплатне јавне домене и слике са лиценцом ЦЦ0 за ваш блог? Слике високог квалитета могу повећати ниво ангажованости ваше веб странице. У овом чланку ћемо вам показати 16 сјајних веб локација на којима можете пронаћи бесплатне јавне домене и слике са лиценцом ЦЦ0 које можете користити било где.


Најбољи извори за проналажење слика са јавношћу и лиценцом цц0

Зашто користити бесплатне слике јавног власништва или ЦЦ0 лиценциране?

Све слике на вебу заштићене су ауторским правима. Чак и ако се ауторска права не спомињу, претпоставите да постоје. Употреба без одобрења је незаконита.

Иако можете да купите слике високог квалитета са бесплатним сликама са веб локација са фотографијама као што је СхуттерСтоцк, не постоје сви у буџету за куповину лиценцираних фотографија и слика.

Тада долазе у обзир слике са јавним доменом и ЦЦ0 лиценцом.

Јавна домена је израз који се користи за описивање радова којима су истекле дозволе или дела која су изричито објављена без ограничења њихове употребе..

ЦЦ0 је лиценца која омогућава власницима ауторских права да бесплатно објављују своја дела.

Слике под јавном доменом или ЦЦ0 лиценцом сватко може користити у било коју сврху. Као власник веб локације можете да користите ове слике у својим блоговима, истакнутим сликама, клизачима, галеријама слика, позадини и у основи где год желите.

Рекавши то, погледајмо неке од најбољих изабраних извора за бесплатне јавне домене или слике са лиценцом ЦЦ0.

1. Архива јавних домена

Архива јавних домена

Веома добро организована и велика колекција фотографија из јавног добра. Можете лако прегледати слике поднесене под категоријама или користити функцију претраге.

2. Упласните

Унспласх

Веома популарна дестинација за висококвалитетне фотографије са лиценцом ЦЦ0. Сајт објављује 10 фотографија сваких 10 дана. Има симпатичну функцију претраге коју можете користити да бисте пронашли слике које одговарају одређеним темама као што су природа, уред, посао итд.

3. Негативни простор

Негативни простор

Негативни простор је лепо курирана колекција ЦЦ-0 лиценцираних слика за блогере, уметнике и мала предузећа. Има функцију претраживања једноставну за употребу и можете да прегледате слике по ознакама и бојама.

4. Слике јавног домена

Слике јавних домена

Публиц Домаин Пицтурес нуди бесплатне слике високог квалитета, графике и векторе за преузимање. Слике су сортиране у категорије ради лакшег прегледавања.

5. Нова стара залиха

Нова стара залиха

Као што име говори, ова веб локација садржи прелепу колекцију винтаге фотографија које су сада у јавном домену.

6. Пикабаи

Пикабаи

Пикабаи нуди велику колекцију бесплатних слика. Веб локација се ажурира редовно, тако да ћете тамо пронаћи нове и мање коришћене слике.

7. Пицкуп Имаге

Пицкуп Имаге

Пицкуп Имаге нуди огромну колекцију слика из јавног домена. Сајт се може лако прегледавати кроз ознаке или можете покушати са претрагом. Такође нуди бесплатан графички приказ и графику.

8. СплитСхире

СплитСхире

СплитСхире је прекрасна колекција фотографија Даниела Нанесцуа објављена под ЦЦ0 лиценцом. Можете да прегледате сајт помоћу филтера за ознаке или прегледавања слика у мозаичном приказу.

9. Британска библиотека

Флицкр рачун Британске библиотеке приказује преко милион илустрација, цртежа и дела узетих из књига 17., 18. и 19. века. Сва ова дела објављена су под ЦЦ0 лиценцом и могу се користити било где без ограничења.

10. Магделеине

Магделеине

Магделеине је врло једноставан за прегледавање ресурса за бесплатне фотографије. Нуди и јавни домен и слике за које је потребна атрибуција, па се постарајте да слика коју преузимате буде означена под јавним доменом.

11. ЛибреСхот

ЛибреСхот

ЛибреСхот садржи радове фотографа Мартина Ворела објављене под јавношћу.

12. ПДПицс

ПДПицс

Колекција бесплатних фотографија са бесплатним јавним доменом за лако претраживање. ПДПицс има велику збирку хиљада слика у јавном домену које можете да преузмете и користите у својим блоговима.

13. Арт

Арт. За вишекратну употребу

Уметност за вишекратну употребу је колекција више од 3000 винтаге цртежа, илустрација и уметничких дела. Сви радови који се приказују на веб локацији су под јавном доменом.

14. Скиттерпхото

Скиттерпхото

Прекрасно курирана колекција слика са лиценцом ЦЦ0. На сајту се налазе радови властитих фотографа, па ћете наћи мање коришћене и јединствене фотографије.

15. СтоцкСнап.ио

СтоцкСнап.ио

СтоцкСнап је кутија прелепих бесплатних фотографија на којима се додају стотине слика недељно.

16. Слике амура

Барн Имагес

Барн Имагес је предивно обрађена колекција слика са лиценцом ЦЦ0. Можете да прегледате слике у категоријама или ознакама или можете да тражите кључне речи. Све слике су доступне у високој резолуцији за бесплатно преузимање.

То је све, надамо се да је овај чланак помогао да пронађете најбоље изворе за бесплатно јавно власништво и слике лиценциране ЦЦ0 за вашу веб локацију. Такође бисте желели да видите наш водич о томе како да убрзате ВордПресс тако што чувате слике оптимизоване за веб.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map