19 najboljših mobilnih aplikacij za upravljanje spletnega mesta WordPress

Iščete mobilne aplikacije za upravljanje vašega spletnega mesta WordPress na poti? Delovanje uspešnega spletnega mesta zahteva veliko časa in težko je ves dan sedeti pred računalnikom. V tem članku bomo delili najboljše mobilne aplikacije za upravljanje vašega spletnega mesta WordPress s telefonom.


Najboljše mobilne aplikacije za upravljanje spletnega mesta WordPress

1. Aplikacije WordPress.com

WordPress.com aplikacije

WordPress.com ponuja aplikacije, ki se povežejo z vašim samostojnim spletnim mestom WordPress. Iz naprav Android ali iOS lahko ustvarite objave, naložite fotografije in zmerne komentarje.

Nekatere funkcije aplikacije zahtevajo ustvarjanje računa WordPress.com. Priložen je tudi vgrajen čitalnik, ki prikazuje bloge, ki ste jim sledili na WordPress.com.

Za podrobna navodila glejte naš vodič o uporabi aplikacije WordPress na svojih mobilnih napravah.

2. WooCommerce

Aplikacija WooCommerce iOS

Če upravljate spletno trgovino z WooCommerce, lahko z aplikacijo WooCommerce za iOS upravljate svojo trgovino na poti..

Aplikacija ponuja čudovit vmesnik za ogled uspešnosti vaše trgovine, kot so naročila in prodaja.

To ni nadomestilo za različico Desktop, saj je manjka v smislu funkcij. Vendar pa je precej koristno gledati na naročila, tudi ko ste zunaj računalnika.

3. Google Analytics

Aplikacija Google Analytics

Google Analytics je najmočnejše in brezplačno orodje za analitiko, ki je na voljo za lastnike spletnih strani. Omogoča vam, da odgovarjate na vprašanja

– Koliko ljudi obišče vaše spletno mesto?
– Od kod prihajajo?
– Kaj počnejo med obiskom vaše spletne strani?

Če je že ne uporabljate, si oglejte naš korak za korakom navodila za namestitev Google Analytics v WordPress.

Aplikacija Google Analytics vam omogoča ogled poročil o spletnem mestu z mobilno napravo. Omogoča vam ustvarjanje in ogled poročil po meri. Izberete lahko časovna obdobja in si ogledate poročila v realnem času.

4. Evernote

Evernote

Ideje za odlične objave na spletnem dnevniku, izdelke ali strategije se lahko pojavijo od kod. Evernote vam omogoča, da beležite zapiske s svojo mobilno napravo in se sinhronizira v vseh napravah.

Ustvarjate lahko sezname opravkov, risate logotipe, si beležite, shranjujete slike, zaznamke in videoposnetke. Evernote deluje na vseh mobilnih platformah, osebnih računalnikih in Macu.

Nadomestne možnosti: Google Keep | OneNote

5. Pingdom

Aplikacija Pingdom

Pingdom je priljubljena spletna storitev spremljanja nadgradnje. Lahko ga nastavite tako, da brezplačno nadzira čas delovanja enega spletnega mesta.

Mobilne aplikacije Pingdom vas opozorijo, ko je vaše spletno mesto propadlo. Prikaže tudi stanje vašega spletnega mesta in storitev, ki jih spremljate.

6. Bufer

Buffer

Buffer omogoča načrtovanje objav za vaše profile družabnih medijev. Njihove mobilne aplikacije vam omogočajo, da to storite od kjer koli prek svoje mobilne naprave.

Ogledate si lahko objave v čakalnih vrstah, objave, ki ste jih dali v skupno rabo, analitike in dodate novo vsebino na poti. Pomaga vam, da vaši sledilci sodelujejo tudi, ko ste zunaj svoje mize.

7. IFTTT

IFTTT

IFTTT vam omogoča, da internet deluje za vas. Mobilna aplikacija IFTTT prinaša to moč v vaše mobilne naprave.

Uporabite ga lahko kot orodje za spremljanje, avtomatizirate svoj potek dela in prejmete takojšnja obvestila. Poleg WordPress-a deluje tudi z mnogimi drugimi spletnimi storitvami in orodji. Omogoča celo avtomatizacijo pametnega doma in pisarne.

Oglejte si naše vadnico o tem, kako avtomatizirati WordPress in socialne medije z IFTTT za več podrobnosti.

8. Feedly

hrano

Feedly je pameten in sodoben čitalnik krme. Z aplikacijo Feedly na svojem mobilnem telefonu lahko ostanete v stiku z vašimi najljubšimi viri novic, spletnimi dnevniki in spletnimi mesti.

Svoje najljubše spletne strani lahko organizirate tudi v različne teme kot zbirke. Tudi Feedly olajša skupno rabo člankov neposredno iz aplikacije.

9. Upravitelj Facebook strani

Facebook Strani

Najlažji način za povečanje aktivnosti na svojih Facebook straneh je sodelovanje z občinstvom. Facebook Pages Manager vam omogoča, da upravljate svoje strani bolj učinkovito.

Prikazuje vam obvestila in aktivnosti s vaših Facebook strani. Ogledate si lahko tudi poročila o uspešnosti svojih objav. Najpomembneje je, da lahko objavljate objave, nalagate fotografije in se odzivate na komentarje.

Potrebujete več Facebook nasvetov? Oglejte si naš seznam najboljših Facebook nasvetov in vaj za uporabnike WordPressa

10. Facebook Ads Manager

Facebook Ads Manager

Oglasi na Facebooku vam omogočajo, da obiskovalce spletne strani preusmerite na Facebook. Če jih pravilno uporabljate, lahko preprosto povečate svojo stran všeč večkrat.

Aplikacija Facebook Ads Manager vam omogoča ogled poročil, ustvarjanje oglasov in upravljanje oglasov iz mobilnih naprav.

11. Prejeto od Googla

Inbox by Gmail

Kot lastnik spletnega mesta WordPress boste prejeli veliko e-poštnih obvestil za komentarje, posodobitve in obvestila o kontaktnih obrazcih.

Google Inbox by Google omogoča hitro čiščenje mape »Prejeto«. Ta pametni odjemalec po e-pošti samodejno združi vaša e-poštna sporočila v skupine in vam omogoča, da jih preprosto označite kot končana.

Zmanjšuje tudi obvestila tako, da vas obvešča le o pomembnih e-poštnih sporočilih in precej dobro je uganiti, katera e-poštna sporočila so pomembna.

12. Google Drive

Google Drive

Google Drive vam ponuja brezplačno shranjevanje za vse datoteke. Še pomembneje je, da vam omogoča dostop do teh datotek od kjer koli v kateri koli napravi.

Alternativa: Dropbox | OneDrive

13. Google Authenticator

Google Authenticator

Hekerji lahko zlahka zlomijo gesla, zato vaše spletno mesto WordPress postane ranljivo. Dodajanje preverjanja v dveh korakih varuje vaše WordPress spletno mesto pred poskusi vdorov.

Aplikacija Google Authenticator vam pomaga dodati dvostopenjsko preverjanje v številne aplikacije, vključno s spletnim mestom WordPress. Oglejte si naš vodnik o tem, kako v WordPress-u dodati dvostopenjsko preverjanje s programom Google Authenticator.

Oglejte si naš ultimativni varnostni vodnik za WordPress, da še izboljšate varnost svojega spletnega mesta.

14. Google Adsense

Google Adsense

Google Adsense ponuja preprost način za zaslužek za majhna spletna mesta in bloge. Če že uporabljate Google Adsense za prikazovanje oglasov na spletnem mestu WordPress, je aplikacija Google Adsense odlična spremljevalka za vas.

Aplikacija vam nudi pregled računa Adsense. Omogoča vam takojšen dostop do podrobnih poročil o zaslužku za vse ključne meritve.

15. PayPal

PayPal

Če imate spletno trgovino, mora biti aplikacija PayPal mobilna aplikacija. Vse svoje PayPal dejavnosti lahko vidite iz svojih mobilnih naprav.

Izvajate lahko tudi plačila, nakažete dobroimetje s PayPala na svoj bančni račun in še veliko več.

16. LastPass

LastPass

Vedno morate uporabljati močna gesla za vse svoje račune, vključno z vašim WordPress spletnim mestom. Vseh teh težkih gesel si ni mogoče zapomniti.

LastPass olajša upravljanje vseh gesel, tako da vam ni treba več zapomniti gesel. Deluje na namizju, brskalnikih in celo na vašem mobilnem telefonu.

Za več podrobnosti glejte naš vodič o tem, kako upravljati gesla za začetnike WordPress-a.

17. Časovnik Pomodoro

Pomodoro timer

Kot lastnik podjetja se boste morda težko skoncentrirali na eno nalogo. Tukaj prihaja Pomodoro Timer.

Pomodoro tehnika je metoda upravljanja s časom. Uporablja časovnik za razčlenitev dela na intervale, ločene z majhnimi odmori.

Naš izvršni direktor Syed Balkhi je napisal odlično objavo o uporabi časovnega zaviranja.

Nadomestne različice: Pomodoro Timer za iOS | Pomodoro timer za Google Chrome

18. Pisatelj IA

IA Writer

Pisanje na mobilne naprave je še posebej težko. Velikost zaslona je premajhna in boleče je, da drsi navzgor in navzdol.

IA Writer olajša pisanje na mobilnih napravah in omogoča prijetno izkušnjo. Na voljo je s čistim in brez intuitivnega uporabniškega vmesnika, ki vam pomaga, da delate na dolgih izdelkih iz svojih mobilnih naprav.

Najpomembneje je, da lahko aplikacijo povežete s svojim WordPress spletnim mestom in neposredno objavite ali shranite osnutke.

19. Trello

Trello

Ne glede na to, ali ste individualni bloger ali ekipa, je za to potrebno disciplina in organizacija. Trello vam pomaga sodelovati, upravljati in organizirati svoj potek dela.

Trello je aplikacija za produktivnost tako za posameznike kot za ekipe. S pomočjo desk, seznamov in kartic naloge organizira na zabaven in nagraden način.

To je vse za zdaj.

Upamo, da vam je ta seznam pomagal najti nove aplikacije za upravljanje vašega spletnega mesta WordPress na poti. Morda boste želeli videti tudi naš seznam 24, ki morajo imeti vtičnike WordPress za poslovna spletna mesta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me