19 najboljših tem WordPress za podcasterje

Iščete popolno temo WordPress za svoje spletno mesto podcast? Imamo članek o tem, kako zagnati podcast v WordPressu, in več naših bralcev prosi za najboljše predloge teme podcast. V tem članku smo ročno izbrali nekaj najboljših tem WordPress za Podcasters.


WordPress teme za poddaje

Izdelava spletnega mesta Podcast z WordPressom

WordPress je priljubljen ustvarjalec spletnih strani med podcasterji po vsem svetu. Predvsem zaradi svoje prožnosti in enostavne uporabe.

Obstajata dve različni vrsti WordPress-a in zelo pomembno je, da izberete pravega. WordPress.com, ki je gostujoča platforma, in WordPress.org, ki je znan tudi kot WordPress z lastnim gostovanjem. Za podrobnosti glejte našo primerjavo WordPress.com z WordPress.org.

Priporočamo, da za izdelavo spletnega mesta podcast uporabite samostojen WordPress.org. Omogoča vam dostop do vseh zmogljivih funkcij WordPress izven škatle.

Če želite začeti svoje spletno mesto s samoodrešenim WordPressom, potrebujete ime domene (npr. Wpbeginner.com). To bo naslov vašega spletnega mesta v internetu. Potrebovali boste tudi račun za gostovanje v WordPressu. Tu so shranjene datoteke vašega spletnega mesta.

Priporočamo uporabo Bluehosta. So eno največjih gostiteljskih podjetij na svetu in uradno priporočen ponudnik gostovanja WordPress.

Nato boste morali nastaviti svoj podcast. Za podrobna navodila glejte naš korak za korakom navodila, kako začeti podcast.

Glede na to, poglejmo nekaj najboljših tem WordPress za podcastere.

1. Tusant

Tusant

Tusant je odlična tema za podcasting programa WordPress, narejena posebej za podcasterje, glasbene skupine, vlogs in druge multimedijsko bogate spletne strani. Odlikuje jih impresivna moderna postavitev domačih strani, ki postavlja medij v ospredje in v središče.

Predvajalnik podcast lahko prikažete kjer koli na svojem spletnem mestu. Podpira sezname predvajanja za avdio / video, posamezne epizode in več formatov. Je popolnoma odziven na mobilne naprave, tako da lahko uporabniki poslušajo vaš podcast v kateri koli napravi. Večina nastavitev teme bi bila ravno tako brez težav, vendar obstaja tudi veliko možnosti prilagajanja za spreminjanje barv, urejanje pripomočkov in še več.

2. Ultra

Themify Ultra

Ultra je vsestranska WordPress tema, ki je na voljo s pripravljenimi dizajni in namestitvijo z enim klikom. Vključuje tudi močnega ustvarjalca strani za urejanje katere koli strani ali ustvarjanje lastnih modelov.

Ultra ima funkcije, s katerimi bo vaš podcast izstopal. Vključuje čudovit predvajalnik zvoka, ki brez težav poteka skupaj z vašo temo. Za lažjo nastavitev ima stran z uvoznikom predstavitev za en klik in stran z nastavitvami tem.

3. Gumbo

Gumbo

Gumbo je še ena odlična tema programa WordPress za podcastere. Zasnovan je tako, da s svojim osupljivim in modernim dizajnom pusti trajen prvi vtis na vaše občinstvo.

Na voljo je s popolno podporo za gostovanje podcast Blubrry in vtičnik PowerPress podcasting. Prav tako podpira samostojno gostovanje kot tudi zunanje vdelave katerega koli gostitelja, vključno z Soundcloud, YouTube, Vimeo in še več.

4. poper+

Poper +

Pepper + je večnamenska tema programa WordPress, primerna za katero koli spletno mesto, vključno s podcasti. Pri oblikovanju je potreben modularni pristop in vam omogoča, da elemente samo povlečete in spustite na stran, da ustvarite čudovite oblike.

Na voljo je več že pripravljenih modelov spletnih strani z demo vsebino, ki jih lahko namestite z enim klikom in nato te strani uredite s svojo vsebino. Je zelo enostaven za uporabo in lepo deluje z bistvenimi vtičniki WordPress, vključno z vtičniki za podcasting, ki jih morda želite uporabiti.

5. Satchmo

Satchmo

Satchmo je tema WordPressa podcasting, zasnovana posebej za podcasterje. Odlikuje ga čudovit dizajn z veliko sliko v ozadju, gumb za poziv k akciji in najnovejši pripomoček za epizodo.

Ima veliko funkcij, povezanih s podcastom, in čudovit predvajalnik epizod, ki je odličen na vseh napravah. Na voljo je tudi s polno podporo za vtičnike za ustvarjanje strani s povleci in spusti in deluje z vsemi vrhunskimi vtičniki WordPress za podcasterje.

6. Glasba

Glasba

Kot že ime pove, je Glasba tema WordPress-a, zasnovana za glasbenike, izvajalce, radijske oddaje in poddaje. Na voljo je čudovita slika ozadja s celozaslonskim zaslonom in predvajalnik zvoka v celoti.

Je zelo enostaven za uporabo in vključuje vse, kar boste potrebovali za svojo spletno stran podcasting. Ima zelo prilagodljiv program za vlečenje in spuščanje, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje neomejenih modelov sami. Nastavitev teme je dokaj preprosta, lahko tudi uvozite demo vsebino, da si nastavitev še olajšate.

7. Oscilator

Oscilator

Oscilator je močna, vendar enostavna tema WordPress za glasbenike in poddaje. Priložen je čudovit predvajalnik zvočnih predvajalnikov, ki je odličen tudi na mobilnih napravah.

Vključuje vgrajene odseke za dodajanje drsnikov, umetnikov, diskografije, dogodkov, fotogalerij in videov. Domača stran ima povleci in spusti s prilagojenimi pripomočki za odkrivanje vsebine in integracijo družbenih medijev.

8. Lenska kapica

Lenskap

Lenscap je lepo oblikovana tema WordPressa za revije in vsa medijsko bogata spletna mesta, vključno s podcasti. Njegova domača stran ima zelo prilagodljiv vsebinski vrtiljak, ki vam omogoča, da na vrhu predstavite najboljše svoje podkastove.

Je zelo enostaven za uporabo in vse možnosti teme so lepo urejene. Deluje brez težav in vsebuje priročen vodič, ki vam bo pomagal pri nastavitvi spletnega mesta. Pripravljen je za e-trgovino in ga lahko uporabite tudi za dodajanje spletne trgovine.

9. Enobarvno

Enobarvno

Če iščete minimalistično temo WordPress, potem si oglejte Monochrome. Odlikuje ga veliko belega prostora z elegantno tipografijo, zaradi katere bo vaša vsebina izstopala.

Zgrajena je na podlagi tematskega okvira Genesis, ki je odličen za zmogljivost in hitrost. Ima prilagodljivo glavo, enostavno nastavitev domače strani z več območji, ki so pripravljena na gradnik, kamor lahko namestite pripomoček za predvajalnik zvoka.

10. oksij

Oksij

Oxium je tema programa WordPress za glasbo, izvajalce, skupine in poddaje. Odlikuje ga edinstven dizajn z ozko stransko vrstico in navigacijskimi meniji na levi in ​​najpomembnejšo vsebino na desni.

Vključuje predvajalnik za predvajanje zvoka in razdelke po meri za dodajanje izvajalcev, video galerije, fotografije in drugo. S svojo widgetized domačo stranjo, zmogljivimi možnostmi in pripomočki po meri je nastavitev in uporaba precej enostavna.

11. Medij

Medij

Medias je močna WordPress tema za bloge, podcaste in osebna spletna mesta. Na voljo je več postavitev in slogov za prikaz vaših objav in druge vsebine.

Druge pomembne funkcije vključujejo mega meni, drsnik vtičnik, prilagojeno glavo in Googlove pisave. Uporablja se lahko tudi za ustvarjanje večjezičnih mest WordPress z WPML.

12. Ojačaj

Ojačaj

Amplify je tema programa WordPress za glasbenike, izvajalce, poddaje in druga spletna mesta, ki uporabljajo zvočno vsebino. Priložen je priloženi vtičnik za enostavno dodajanje zvočnega predvajalnika, diskografije, izvajalcev in še več.

Ima predloge za strani dogodkov, video galerije, galerijo fotografij ter albume in skladbe. Združljiv je z orodjem Beaver Builder, ki vam omogoča, da ustvarite svoje lastne postavitve strani po potrebi.

13. Obsidijan

Obsidijan

Če iščete bolj sodobno in stilsko WordPress temo, vam bo všeč Obsidian. Ta elegantna WordPress tema ima temno barvno shemo s celozaslonskim ozadjem in zvočnim predvajalnikom.

Vključuje popolno podporo za prikaz zvočnih seznamov predvajanja in video vsebine na vašem spletnem mestu. Nastavitev teme se upravlja s programom za prilagajanje v živo, ki vam omogoča, da vidite spremembe med urejanjem spletnega mesta.

14. Oblikovalec

Oblikovalec

Oblikovalec je v bistvu tema portfelja WordPress za vse vrste umetnikov in oblikovalcev. Podcasting je primeren za lepe predloge za prikaz zvočnih vsebin, kar je super za spletna mesta podcastinga.

Je zelo uporabniku prijazen in ponuja samo možnosti, ki jih potrebujete. Združljiv je z vsemi vtičniki podcastinga in ima predloge za kontaktni obrazec, video portfelj, spletno stran spletnega dnevnika in drugo.

15. Promenada

Promenada

Promenade združuje minimalizem in slog v lepo oblikovani WordPress temi. Zasnovana za avdio vsebine, glasbenike in skupine, je ta tema kot nalašč za resne poddaje, saj uporabnikom omogoča, da se bolj osredotočijo na vsebino kot na druge elemente.

Druge pomembne funkcije vključujejo popolno podporo za avdio video vsebino, povezane objave, podporo za Google Fonts in TypeKit, koncerte in predlogo strani na celotni širini za uporabo s katerim koli vtičnikom za ustvarjanje strani.

16. Nayma

Nayma

Nayma je večnamenska WordPress tema, ki lahko prenese kakršno koli vsebino in poskrbi za lep videz. Primeren je za poddaje in ima obliko zvočne objave, ki je odlična za epizode podcasta.

Pripravljen je za e-trgovino in podpira tudi večjezične spletne strani. Ima vgrajene predloge za portfelj, galerije, dodajanje obrazca za stike in drugo. Za lažjo namestitev je priložen več pripravljenih modelov z vsebino, ki jo lahko preprosto zamenjate s svojo.

17. Skladbe

Skladbe

Če iščete brezplačno temo, si oglejte Skladbe. Odlikuje ga temen, preprost in minimalističen dizajn, zato je odličen za objavo besedilne in zvočne vsebine.

Med pomembnimi funkcijami so ikone družbenih medijev, vrstica iskanja, nadzor prikazovanja komentarjev, premium postavitve in še več. Je enostaven za uporabo, do vseh možnosti teme pa lahko dostopate s programom za prilagajanje v živo.

18. Eleganten

Themify Elegant

Eleganten je lepo oblikovana WordPress tema za čudovito prikazovanje vseh vrst vsebine s postavitvijo brez motenj. Primeren je za osebne bloge, podcasterje in spletna mesta revij, ki potrebujejo preprosto zasnovo.

Vključuje čudovito tipografijo, neomejeno postavitev, razdelek portfelja, glavo po meri, predloge strani in več barvnih shem. Ima močan ustvarjalec strani, s katerim lahko vaše spletno mesto popelje na naslednjo raven.

19. Dixie

Dixie

Dixie je posebej izdelana WordPress tema za podcastere. Odlikuje ga osupljiv dizajn domače strani s celozaslonskim ozadjem in predvajalnikom epizod. Na voljo je s funkcijami, povezanimi s podcastom, ki vam bodo olajšale hitro nastavitev spletnega mesta podcast.

Prav tako podpira vse priljubljene vstavke za podcasting, kot tudi vrhunske vtičnike za oblikovanje strani WordPress. Vključuje več možnosti izbire postavitve, stran gostiteljev podcasta in obrazec za prijavo na glasilo. Na voljo je veliko tematskih možnosti in celotna tema je pripravljena na prevod.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljšo temo WordPress za podcasting. Morda boste želeli videti tudi naš zadnji korak za korakom WordPress SEO vodič za začetnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map