19 najboljših tem za nepremičnine WordPress za nepremičnine (2020)

Iščete najboljše teme o nepremičninah WordPress? WordPress je najbolj priljubljen graditelj spletnih strani med nepremičninskimi podjetji, posredniki in podjetji za upravljanje nepremičnin, da prikaže svoje vnose.


Privzeto je večina tem WordPress namenjenih blogom ali poslovnim spletnim mestom. Tako je nekoliko težje najti primerno temo nepremičnin.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših tem nepremičnin v WordPressu, ki vam bodo pomagale pri upravljanju oglasov in rasti vašega podjetja.

Najboljše teme nepremičnin v WordPress-u za nepremičnine

Izdelava spletnega mesta za nepremičnine za nepremičnine

Prva stvar, ki jo morate vedeti, so vse teme na tem spletnem mestu za samostojno spletno mesto WordPress.org in ne bodo delovale v večini načrtov WordPress.com. Oglejte si našo primerjavo WordPress.com z WordPress.org za več podrobnosti.

Za izdelavo spletnega mesta z nepremičninami z WordPressom boste potrebovali naslednje elemente:

  • Gostovanje WordPressa (tukaj so shranjene datoteke vašega spletnega mesta)
  • Ime domene (na primer wpbeginner.com)
  • Nepremičninski vtičnik WordPress
  • Tema nepremičnine WordPress

Najprej morate pridobiti ime domene in spletno gostovanje.

Priporočamo uporabo Bluehosta ali SiteGround, ker jih WordPress uradno priporoča.

Bluehost vam bo celo podelil brezplačno ime domene + brezplačno SSL potrdilo, če se prijavite s povezavo zgoraj.

Ko se prijavite za gostovanje, lahko nadaljujete in namestite WordPress.

Za podrobnejša navodila si oglejte korak za korakom navodila za ustvarjanje spletnega mesta IDX z nepremičninami s pomočjo WordPressa.

Glede na to, poglejmo naš strokovnjak za izbiro najboljših nepremičninskih tem WordPress za nepremičnine.

1. AgentPress Pro

AgentPress Pro

AgentPress Pro je vrhunska WordPress nepremičninska tema za prodajalce. Na voljo je vtičnik za sezname AgrentPress, ki vam omogoča, da na svoje mesto WordPress dodate sistem za upravljanje seznamov.

AgentPress ima 4 barvne sheme, pripomočke po meri, ozadja, glave in ploščo z možnostmi teme. Razvil ga je StudioPress in deluje poleg močnega tematskega okvira Genesis. Genesis sledi vsem najboljšim praksam, zato smo tudi na tem mestu postavili temo spletnega mesta WPBeginner.

StudioPress je zdaj del WP Engine-a, najbolj priljubljenega upravljanega gostujočega podjetja WordPress. To temo in vse druge 35+ druge teme StudioPress lahko dobite, če se prijavite na gostovanje WP Engine za izdelavo svojega spletnega mesta.

Bonus: Uporabniki WPBeginner dobijo tudi dodatnih 20% popusta. Začnite z WP Engine.

2. Astra

Astra

Astra je lepa tema WordPress, ki je zasnovana za uporabo na vseh vrstah spletnih strani, vključno z nepremičninskimi podjetji. Ta fleksibilna tema ima na desetine že pripravljenih spletnih mest, ki jih je mogoče namestiti z enim klikom.

Kompatibilen je z vsemi bistvenimi WordPress vtičniki in se lahko uporablja s katerim koli nepremičninskim vtičnikom po vaši izbiri. Začetniki bi jih enostavno prilagodili s preprostejšimi nastavitvami tem.

3. OceanWP

OceanWP Bright

OceanWP je priljubljena brezplačna tema WordPress s številnimi vrhunskimi lastnostmi in neverjetno prilagodljivostjo. Ta večnamenska tema programa WordPress ima tudi različico profesionalne različice, ki vam omogoča dostop do več deset že pripravljenih predstavitev spletnega mesta, ki jih lahko hitro namestite.

Je zelo prilagodljiv in deluje z vsemi priljubljenimi ustvarjalci strani in vtičniki za nepremičnine. Na voljo je z vgrajenimi predlogi strani, pripomočki po meri, več navigacijskih menijev, več postavitev, območij pripomočkov, prilagodljivo glavo in ozadja.

4. Divi

Divi Nepremičnine

Divi je vrhunska večnamenska WordPress tema. Priložen je Divi builder, priljubljen vtičnik za ustvarjanje strani s povleci in spuščanje in več pripravljenih postavitev spletnih strani za različne vrste spletnih mest.

Priložen je tudi paket postavitve nepremičnin skupaj s ciljno stranjo, predlogo s seznami, stranjo za stike, stranjo in pripomočki po meri.

Divi je precej enostaven za uporabo in nastavitev. Barve, postavitev, pisave in predloge lahko preprosto spremenite s preprostimi orodji s točkami in kliki.

5. Nadmorska višina Pro

Nadmorska višina Pro

Altitude Pro je elegantna poslovna tema WordPress, narejena na vrhu tematskega okvira Genesis. Primeren je za nepremičninske agente, posrednike, spletna mesta za usposabljanje in usposabljanje. Njegova domača stran vsebuje celotno ozadje z vašim pozdravnim sporočilom in pozivom k dejanjem.

Na voljo je z več predlogi strani, podporo za ustvarjalce strani, pripomočke po meri in postavitev domače strani. Optimiziran je za urejevalnik blokov Gutenberg in ima popolno podporo za WooCommerce.

6. Prisotnost

Prisotnost nepremičnin

Prisotnost je večnamenska WordPress tema, narejena posebej za mala podjetja. Vključuje 10 pripravljenih modelov spletnih strani, vključno s tistim za spletno mesto z nepremičninami. Vse predstavitve predstavitev spletnega mesta lahko enostavno namestite z enim klikom.

Spletno mesto za nepremičnine vsebuje predlogo za sezname, stran zastopnika, iskalni pripomoček in podporo IDX. Vsebuje tudi 6 barvnih shem, drsnike, fotogalerije in pripomočke po meri za integracijo družbenih medijev.

7. Ultra

Themify Ultra

Ultra je še ena odlična večnamenska WordPress tema, ki jo je mogoče enostavno uporabiti za izdelavo nepremičninskega spletnega mesta. Na voljo je vtičnik za ustvarjanje strani Themify, več že pripravljenih spletnih mest in več kot 60 postavitev.

Njegove preproste možnosti vlečenja in spuščanja omogočajo preprosto uporabo in prilagajanje vašim potrebam. Deluje z vsemi priljubljenimi vtičniki WordPress za nepremičnine, kar vam omogoča enostavno dodajanje seznamov, iskanja lastnosti in funkcij profila agentov.

8. Realtor

Realtor

Realtor je vrhunska tema za nepremičnine, agencije in spletna mesta s seznami nepremičnin. Na voljo je polno predstavljeno območje s seznami, ki se lahko prikaže v omrežju ali seznamu.

Vsebuje tudi napredni filter lastnosti in iskanje, zemljevid lastnosti (zgrajen z API-jem Google Maps), stran s profilom nepremičnin in več predlog za seznam. Ima različne kode, prilagojene pripomočke in vse možnosti, ki bi jih radi videli v premium temi.

9. Motor motorja

EstateEngine

Estate Engine lahko pretvori katero koli spletno mesto v svoj lastni motor z nepremičninami. Svoje nepremičninsko spletno mesto lahko unovčite tako, da uporabnikom dovolite, da za plačilo dodajo svoje lastne vnose.

Ima močan filter iskanja s seznami s podporo za Google Maps, galerije, drsniki in pripomočke po meri. Estate Engine prihaja tudi z mobilno temo, ki jo bodo videli vaši mobilni uporabniki, videti je enako lepo, ne da bi pri tem ogrozila funkcionalnost.

10. Akademija Pro

Akademija Pro

Academy Pro je WordPress tema, namenjena usposabljanju, spletnim tečajem in učnim skupnostim. Idealen je za prodajalce, izobraževanje na področju nepremičnin, svetovanje in podobna podjetja.

To močno temo WordPress je razvil StudioPress. Deluje na tematskem okviru Genesis, ki zagotavlja najboljše delovanje in višje standarde kodiranja. Prilagoditi ga je zelo enostavno in je na voljo s prilagodljivo postavitvijo glave, vlečenjem in spuščanjem domače strani, več predlogami strani in popolno podporo Gutenbergu.

11. WPCasa Elviria

Elviria

Izdelana na WPCasa, okviru, ki je zasnovan posebej za nepremičninska spletna mesta. Eliviria je elegantna tema WordPress z mogočnimi lastnostmi nepremičnin.

Vsebuje pripomočke za sezname, drsnik za sezname in vrtiljak. Obstaja več postavitev domačih strani z neomejeno barvno izbiro.

12. prebivališče

Rezidenca

Residence je vrhunska mobilna prijazna nepremičninska tema. Ima sezname, ki jih poganja Google Maps, in iskalni filter IDX-MLS, ki uporabnikom olajša iskanje vnosov.

Ta čudovita tema ima pripomočke po meri, več postavitev strani, vrtiljak galerije in pretvornik valut in enot.

13. WP Nepremičnine

WP Nepremičnine

WP Real Estate je brezplačna tema WordPress, narejena posebej za nepremičninske agente, posrednike in agencije. Po aktiviranju tema priporoča vtičnik za nepremičnine, ki doda funkcije seznama nepremičnin, vključno s filtrirno iskalno vrstico.

Vključuje razdelek s predstavljenimi objavami, ikone družbenih medijev, prilagodljivo glavo, ozadje po meri in Google Pisave. Vse možnosti teme so lepo urejene pod orodjem za prilagajanje tem, kar olajša nastavitev.

14. WPCasa Bahia

Bahija

WPCasa’s Bahia tema za prodajalce ima na domači strani veliko sliko v ozadju z zelo izrazito funkcijo iskanja seznamov. Ta čudovita tema nepremičnin ima več postavitev domačih strani, pripomočke po meri, predloge in še veliko več.

15. Glavna ulica

Glavna ulica

Main Street je elegantna tema nepremičnin v WordPressu z integracijo IDX-MLS in postavitvijo, pripravljeno za mobilne naprave. Ima vgrajeno podporo za Google Zemljevide, funkcijo diaprojekcije nepremičnin, čudovite galerije nepremičnin, strelovodno iskanje s profesionalnim iskanjem agentov in prodajalcev.

16. London

London

London je še ena tema WordPress-a, zasnovana na podlagi WPCasa okvira. To je elegantno in sodobno z velikimi slikami v ozadju in vidno prikazanimi oglasi.

Lahko ga prilagodite z več barvnimi izbirami, predlogi po meri, kratkimi kodami in podporo IDX. Ima widgetized stran s seznami, več možnosti postavitve domače strani in demo uvoznik z enim klikom.

17. Nepremičnina

Real Estater

Real Estater je brezplačna WordPress nepremičninska tema s profesionalnim dizajnom. Na voljo je popolnoma prilagodljiva postavitev domače strani z razdelki za sezname nepremičnin, o nas, funkcijah, storitvah, izposoji in galeriji.

Podpira priljubljene vtičnike za nepremičnine za upravljanje seznamov nepremičnin in dodajanje funkcije iskanja vnosov. Vključuje po meri glave, ozadja, meni družbenih medijev in izbiro postavitve za posamezne objave in strani.

18. Oslo

Oslo

Oslo je lepa svetla WordPress tema za prodajalce. Ima iskanje po seznamih, filtre, predloge in popolno podporo za IDX.

Poleg tega je SEO prijazen, pripravljen za mobilne naprave in vsebuje številne funkcije, potrebne za izdelavo odličnega spletnega mesta o nepremičninah.

19. Oikia

Oikia

Oikia WordPress tema za prodajalce in agencije je močna tematsko bogata tema. Odlikuje ga napredni zemljevid in lokacijski filter, integriran v upravljanje s seznami. Ima vrste objav, pripomočke, kratke kode po meri in več barvnih možnosti.

To je vse za zdaj.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljšo temo nepremičnin v WordPress-u za nepremičnine. Morda boste želeli videti tudi naš zadnji korak za korakom WordPress SEO vodič za začetnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me