22 najboljših medicinskih in zdravstvenih tem WordPress

Iščete zdravstvene in zdravstvene WordPress teme za vaše spletno mesto? Spletna mesta medicinskih in zdravstvenih storitev se razlikujejo od drugih poslovnih spletnih mest in želite, da se vaš dizajn izstopa. V tem članku smo ročno izbrali najboljše zdravstvene in zdravstvene teme WordPress, ki jih lahko preizkusite.


Najboljše medicinske teme WordPress

Izdelava medicinskega in zdravstvenega spletnega mesta z WordPressom

WordPress je najbolj priljubljen graditelj spletnih mest na svetu, uporablja pa ga na tisoče zdravstvenih delavcev, zdravnikov, svetovalcev in zdravstvenih izvajalcev po vsem svetu..

Na voljo sta dve vrsti WordPress-a, ki lahko zmede začetnike. Najprej imate WordPress.com, ki je gostujoča rešitev za blogerje, nato pa imate WordPress.org, znan tudi kot WordPress, ki ga gostuje sam. Oglejte si našo primerjavo strani WordPress.com z WordPress.org za več podrobnosti.

Priporočamo uporabo WordPress.org, ker vam omogoča dostop do vseh funkcij WordPress izven škatle.

Za začetek samostojnega spletnega mesta WordPress.org boste potrebovali ime domene in račun za gostovanje.

Priporočamo uporabo Bluehosta. So uradno priporočen ponudnik gostovanja WordPress in eno največjih gostovalnih podjetij na svetu.

Ko kupite gostovanje, upoštevajte navodila za izdelavo spletnega mesta po navodilih.

Glede na to, poglejmo nekaj najboljših tematik WordPress za zdravje in zdravje, ki jih lahko uporabite na svojem novem spletnem mestu.

1. Medi

Medi

Medi je vrhunska WordPress tema za medicino, zdravstvo, ambulante in zdravnike. Na voljo so tri vrste vsebine, s katerimi lahko preprosto dodate osebje, storitve in drsnike. Vključuje tudi pripomočke po meri za dodajanje vsebin in funkcij družbenih medijev.

Za lažjo prilagoditev lahko uporabite ustvarjalnik domačih strani z vlečenjem in spuščanjem z več postavitvami. Je začetnikom prijazen in podpira vse priljubljene vtičnike za oblikovanje strani WordPress.

2. Ultra

Ultra

Ultra je mega tema WordPress, namenjena ustvarjanju katere koli spletne strani. Na voljo je z vgrajenim orodjem za vlečenje in spuščanje, ki omogoča ustvarjanje lastnih postavitev strani.

Vsebuje 10 že pripravljenih spletnih mest, ki jih lahko namestite z enim klikom in nato dodate svojo vsebino. Obstajajo neomejene kombinacije različnih postavitev in slogov z več pripomočki po meri. Uporablja se lahko tudi za ustvarjanje spletne trgovine z uporabo WooCommerce.

3. Ustvari

Ustvari

Ustvari je stilska in profesionalna WordPress tema, primerna za vse vrste spletnih mest, povezanih z zdravstvom in zdravstvom. Njegova domača stran ima zelo privlačno postavitev z lepim drsnikom na vrhu, ki mu sledi druga vsebina.

Ima več čudovitih slogov glave, vgrajeno mega menično krmarjenje, obrazce za stike, pisave ikon in še več. Za lažjo namestitev boste dobili tudi brezplačen drsnik, vstavljen za video, ozadja za video in hiter demo program za namestitev z enim klikom.

4. Plovec

Plovec

Če iščete sodoben in vsestranski dizajn, potem preverite Float. Gre za večnamensko temo WordPress, ki jo je mogoče enostavno uporabiti za izdelavo medicinskega ali zdravstvenega spletnega mesta.

Na voljo je več možnosti oblikovanja, poleg tega pa ima tudi močan ustvarjalec strani, s katerim lahko po potrebi ustvarite svoje postavitve. Ima vgrajeno skupno rabo družbenih medijev, podporo za e-trgovino, ploščo z možnostmi po meri in namestitveni program z enim klikom.

5. Indigo

Indigo

Indigo je lepo oblikovana večnamenska tema WordPressa. Uporablja module za povleci in spusti, ki vam omogočajo ustvarjanje različnih kombinacij postavitve, ne da bi prekinili spletno mesto ali napisali kodo.

Lahko ga prilagodimo za katero koli poslovno spletno stran, vključno z zdravniki, zdravniki, zobozdravniki in še več. Priložen je kontaktni obrazec, podpora za WooCommerce, Googlove zemljevide, pisave ikon in skupna raba socialnih medijev.

6. Medicinski

Medicinsko

Medical je tema WordPress, zasnovana posebej za zdravnike, zdravnike, zobozdravnike, terapevte in druge izvajalce zdravstvenih storitev. Odlikuje ga moderen in profesionalen dizajn ter ima več možnosti izbire postavitve za lažjo prilagoditev.

Priložen je ustvarjalec strani in drsni vtičnik, ki vam po potrebi pomagajo ustvariti lastne ciljne strani. Vključuje pripomočke po meri, Googlove pisave, podporo za WooCommerce in jih je mogoče uporabiti za ustvarjanje večjezičnih spletnih mest z WPML.

7. Medicus

Medicus

Medicus je še ena odlična tema programa WordPress, narejena posebej za zdravstvene in zdravstvene storitve. Priložen je widgetized postavitev domače strani, kamor lahko vlečete in spusti pripomočke za izdelavo domače strani.

Ima enostavnejšo tematsko ploščo z možnostmi in podporo za vizualni program za prilagajanje, kjer lahko spreminjate barve teme in druge nastavitve. Vključuje tudi demo program za namestitev z enim klikom, popolno podporo za WooCommerce, prevajanje in večjezično podporo.

8. Fitnes po meri

Meridian Fitness

Meridian fitnes je elegantna WordPress tema, primerna za spletne strani o zdravju in fitnesu. Na voljo je z vrstami vsebin, s katerimi lahko preprosto dodate osebne trenerje in predavanja z lepo oblikovanimi urniki predavanj.

Za hitrejšo nastavitev vključuje predstavitveni program za namestitev z enim klikom in vse možnosti teme je mogoče enostavno prilagoditi z uporabnikom v živo.

9. Zobna klinika

Zobna klinika

Kot pove že ime, je Dental Clinic tema WordPress-a za zobozdravnike, klinike in druge ponudnike medicinskih storitev. Na voljo je z zmogljivimi možnostmi za prilagajanje, brezplačnim drsnim vtičnikom, učinki ozadja paralakse, podporo za video ozadje in še več.

Ima neomejeno barvno izbiro, pripomočke po meri, več stranskih vrstic in podporo za kontaktne obrazce. Je začetnikom prijazen in ima preproste nastavitve tem.

10. Modena

Modena

Modena je lepo oblikovana tema WordPressa za zdravilišča, zdravje in fitnes ter ponudnika medicinskih storitev. Odlikuje ga widgetized postavitev domače strani s predvajanjem v celotni širini na vrhu.

Na voljo so lažje možnosti izbire barv, stranskih vrstic, družabne rabe in še več. Storitve, pričevanja in pripomočke lahko preprosto dodate, če jih želite prikazati kjer koli na svojem spletnem mestu. Ima popolno podporo za WooCommerce in se lahko uporablja za izdelavo večjezičnih spletnih strani.

11. Beaute

Beaute

Beaute je tema programa WordPress za spletna mesta za zdravilišča, zdravje in zdravje in fitnes. Odlikuje ga elegantna postavitev domače strani s prilagodljivim drsnikom po celotni širini na vrhu.

Vrste vsebin so preproste za uporabo storitev, profilov osebja in galerij fotografij. Na voljo je v različnih barvnih shemah in omogoča izbiro barv za posamezne strani. Vse možnosti teme je mogoče enostavno nastaviti s prilagoditeljem v živo.

12. iMedical

iMedical

iMedical je še ena posebej zasnovana tema programa WordPress za medicinska in zdravstvena spletna mesta. Vključuje vrste vsebine za enostavno dodajanje zdravnikov, oddelkov, služb in še več.

Odlikuje ga sodobna zasnova domače strani s predstavljenim drsnikom za vsebino in navigacijskim menijem na vrhu. Podpira izrezke bogate sheme.org in pripomočke po meri, da dodate odkrivanje vsebine in skupno rabo v družabnih medijih.

13. Prisotnost

Prisotnost

Prisotnost je večnamenska tema programa WordPress, namenjena vsem poslovnim spletnim mestom, vključno z zdravstvenimi in zdravstvenimi storitvami. Ima 10 vnaprej izdelanih predlog spletnega mesta, ki jih je mogoče namestiti s predstavnikom za namestitev z enim klikom.

Na voljo je v 6 barvnih shemah, več slogih drsnikov, predlogah strani in pripomočkih po meri. Podpira vse bistvene WordPress vtičnike in ima popolno podporo za WooCommerce.

14. Zdravljenje

Zdravljenje

Medicaring je WordPress tema, narejena posebej za zdravstvene delavce in ponudnike zdravstvenih storitev. Vključuje vnaprej izdelane zasnove za različne zdravstvene poklice, vključno s kirurgi, jogo, zobozdravniki in drugo.

Na voljo je več možnosti izbire postavitve, ki jih lahko mešate in primerjate. Vključuje tudi ustvarjalec strani in drsnik vtičnik, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje postavitev strani po meri.

15. Atomski bloki

Atomski bloki

Atomski bloki so močna tema programa WordPress s preprostejšimi in sodobnimi možnostmi postavitve. Sestavljen je iz blokov, ki jih lahko vlečete in spuščate med pisanjem objav in strani.

Odlikuje ga minimalističen dizajn in ga je mogoče enostavno prilagoditi za medicinsko ali zdravstveno spletno mesto. Vključuje samo možnosti, ki jih boste dejansko uporabili, zaradi česar je uporaba zelo enostavna.

16. Medicinski krožek

Medicinski krožek

Medical Circle je brezplačna WordPress tema za zdravnike, zdravnike, zobozdravnike in druge zdravstvene delavce. Priložen je demo program za namestitev z enim klikom, ki omogoča uvoz demo vsebine. Nato lahko le nadaljujete in ga nadomestite s svojo vsebino.

Na voljo je z lažjimi nastavitvami tem in uporablja prilagajalnik tem v živo za vse možnosti. Vključuje več predlog, vključno z ločeno predlogo strani spletnega dnevnika.

17. Maxi zdravje

Maxi zdravje

Maxi Health je še ena tematika WordPress za zdravje in zdravje z modernim in profesionalnim dizajnom. Vključuje uvoznik demo vsebine, ki vam pomaga postaviti spletno mesto, kot je predstavitev.

Vse možnosti teme so na voljo v prilagajalniku v živo, ki vam omogoča, da si ogledate predogled svojega spletnega mesta, ko ga urejate. Ponuja veliko možnosti prilagajanja z neomejenimi barvami, stranskimi vrsticami, slogi strani in vizualnim ustvarjalcem strani.

18. Trgovina z medicinskimi dodatki

Trgovina z medicinskimi dodatki

Kot že ime pove, je ta tema brezplačna možnost za e-trgovino za medicinske trgovine, lekarne in podobna podjetja. Deluje z vsemi vrhunskimi vtičniki WooCommerce in se lahko uporablja tudi v večjezičnih trgovinah e-trgovine.

Domača stran teme ima na dnu velik drsnik, ki mu sledijo področja vsebine, kot so nedavne objave, izdelki in drugo. Zgoraj vsebuje dva navigacijska menija, vključno z enim za prikaz ikon družbenih medijev.

19. Zadnje

Zadnje

Če iščete temo WordPress za trgovino z zdravjem in z zdravjem, potem si oglejte Najnovejše. Gre za čudovito oblikovano temo WordPress s polno podporo za WooCommerce.

To je minimalistična WordPress tema, ki omogoča enostavno uporabo za kakršno koli poslovanje. Vključuje samo možnosti, ki jih boste uporabili, in na voljo je nadzorna plošča za začetek, ki vas bo vodila skozi nastavitev teme.

20. Dobiček

Izkušen

Profident je lepo izdelana WordPress tema za zobozdravnike, klinike in zdravstvene storitve. Na voljo je v 15 jezikih in je opremljen s skrbniško ploščo po meri, ki vam pomaga dodati urne ure, naložiti logotip po meri, dodati telefonsko številko, obrazec za rezervacijo sestanka in še več.

Omogoča vam izdelavo spletnega mesta, ne da bi se borili s tematskimi možnostmi in ogrožali funkcije in prilagodljivost.

21. Podstrešje

Podstrešje

Loft je večnamenska WordPress tema s čudovito tipografijo in elegantnim dizajnom, ki bo pomagal, da bo vaše spletno mesto v zdravstvu in zdravstvu izstopalo. Vključuje več pripomočkov po meri za prikazovanje oglasov, socialnih profilov, pričevanj in še več.

Vgrajene vrste vsebine lahko uporabite za dodajanje storitev, portfeljev in profilov osebja. Je začetnikom prijazen in vam omogoča enostavno postavitev spletnega mesta s hitro namestitvijo in demo vsebino.

22. MedZone

MedZone

MedZone je elegantno oblikovana tema WordPress za zdravstvene in zdravstvene ustanove. Na voljo je s čudovito postavitvijo domače strani, ki jo je enostavno nastaviti in hitro začeti.

Vključuje drsnik po meri za prikazovanje pripomočkov in funkcij, oddelek za pričevanja in profile članov ali osebja ekipe. Kompatibilen je z vsemi vrhunskimi vtičniki WordPress in je zelo optimiziran za delovanje.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme WordPress o zdravstvu in zdravstvu. Morda boste želeli videti tudi naš zadnji korak za korakom WordPress SEO vodič za začetnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me