23 најбоље теме и предлошци елемента (2020)

Тражите ли најбоље теме и предлоге Елементара?


Елементор је популарни додатак за креирање страница за ВордПресс. Омогућава вам да лако направите прилагођене изгледе за своје ВордПресс странице & дроп интерфаце.

Можете користити било коју од њихових унапред направљених предложака као полазну тачку, а затим је уредите помоћу једноставне тачке и кликните на корисничко сучеље.

Због популарности Елементора, постоје многе ВордПресс теме направљене посебно уз подршку за Елементор.

У овом чланку ћемо делити неке од најбољих елемената тема и образаца које можете да користите за прављење веб страница професионалног изгледа.

Најбоље теме и предлошци елемената

Шта је Елементор Паге Буилдер?

Елементор је један од најпопуларнијих и најбољих додатака за прављење и повлачење ВордПресс страница. Можете га користити за прављење веб локација и одредишних страница одмах без коришћења ВордПресс уређивача.

Елементор Паге Буилдер

Омогућује вам прилагођавање сваког аспекта ваше веб странице. Елементор долази са преко 80 елемената дизајна за додавање текста, слика, икона, мапа, постова, сведочења и друго са приказом уживо. Такође садржи одвојене модуле за мрежне продавнице, који вам помажу да одмах створите прелепе странице продаје.

Елементор буилдер страница интегрише ВордПресс услуге треће стране за аналитику, маркетинг е-поште и оптимизацију перформанси ваше веб странице. Компатибилно је са већином тема ВордПресс-а и нуди премиум предлошке са програмом за прављење страница.

Повезан: Како креирати прилагођене ВордПресс распореде и теме помоћу Елементор Буилдер-а (није потребан код)

Разлика између ВордПресс теме у односу на предложак

ВордПресс тема долази са свим основним карактеристикама и дизајном изгледа за прављење веб странице, блога или интернетске продавнице.

С друге стране, образац је изглед одређене странице или дела веб локације. Можете користити предложак да лако дизајнирате прилагођене веб и одредишне странице.

Најбоље теме и предлошци елемената

Многе премиум и бесплатне ВордПресс теме направљене су посебно како би успешно сарађивале са Елементор-ом. Постоји и неколико предложака које можете користити са постојећом ВордПресс темом.

Погледајмо неке од најбољих тема и образаца Елементара који можете користити.

1. ОцеанВП

ОцеанВП

ОцеанВП је популарна ВордПресс тема која сјајно функционише са програмом Елементор буилдер. Долази са многим предлошцима страница и инсталацијом демо садржаја за један клик за лакше подешавање.

Користећи премиум проширења можете проширити функције и функционалност веб локације. Има најбрже време учитавања страница и подржава ВооЦоммерце ван кутије.

2. Астра Тема

Астра

Астра тема је моћна ВордПресс тема намијењена креирању било које врсте веб страница. Потпуно се интегрише са градитељем страница Елементор и омогућава вам да прилагодите сваки аспект ваше веб странице.

Опремљен је са десетинама готових демонстрација и почетним веб локацијама. Астра Тхеме је високо оптимизована за перформансе и брзину.

3. Атмоспхере Про

Атмоспхере Про

Атмоспхере Про је прелепа ВордПресс тема коју покреће Генесис Фрамеворк. Потпуно је компатибилан са програмом за прављење драг-дроп елемената за прилагођавање веб странице. Има видгетизед почетну страницу за брзо додавање вашег садржаја и слика.

Остале приметне функције укључују прилагодљиво заглавље, панел са опцијама теме и предлошке за прилагођене странице. Ова тема подржава ВооЦоммерце за покретање интернетске продавнице.

СтудиоПресс је сада део ВП Енгине-а, најпопуларније компаније за управљање ВордПресс-ом која се управља. Ову тему и све друге теме за СтудиоПресс можете добити ако се пријавите за ВП Енгине хостинг за изградњу веб странице.

Бонус: Корисници ВПБегиннер такође добијају додатних 20% попуста. Започните са ВП Енгине.

4. Хестиа Про

Хестиа Про

Хестиа Про је модеран програм за израду тема на једној страници за ВордПресс за програмере страница као што је Елементор. Долази са модерним дизајном са предлошком на насловној страни подељеним у прилагодљиве одељке.

У потпуности подржава ВооЦоммерце и такође се може користити за стварање вишејезичне веб странице.

5. ГенератеПресс

ГенератеПресс

ГенератеПресс је ВордПресс тема за прављење страница. Долази са прелепим и врло прилагодљивим изгледом.

Можете да промените било коју страницу на вашој веб локацији помоћу Елементор-а да бисте креирали властите нацрте. Можете да прилагодите боје, типографију, позадину и друге опције. Оптимизиран је за СЕО како би вам помогао да добијете више посетилаца са претраживача.

6. Паге Буилдер Фрамеворк

Паге Буилдер Фрамеворк

Као што име сугерира, Паге Буилдер Фрамеворк је модерна ВордПресс тема дизајнирана за Елементор буилдер. Има прегледан изглед заглавља са лепљивим навигационим менијем, клизачем слике и позадином.

Веома је флексибилан са десетак опција прилагођавања у програму ВордПресс ливе цустомизер. Ова тема такође подржава ВооЦоммерце и ВПМЛ додатке ван кутије.

7. Ессенце Про

Ессенце Про

Ессенце Про је прелепа ВордПресс тема за веб локације о веллнессу и начину живота. Изграђен је на основу оквира тематике Генесис, што му даје солидне перформансе.

Има прилагођене виџете, предлошке страница, прилагођено заглавље и више бочних трака. Можете у потпуности прилагодити Ессенце Про помоћу програма Елементор буилдер страница и ВордПресс ливе цустомизер-а.

8. Сиззифи

Сиззифи

Ако тражите прилагођене шаблоне Елементор за своју тему, једноставно инсталирајте Сиззифи на веб локацију ВордПресс. Одлично функционира са свим бесплатним и врхунским ВордПресс темама.

Величине се испоручују помоћу прилагођених видгета ВооЦоммерце, предложака веб страница и моћних додатака. Почетнику је прилагођен и у потпуности интегрише Елементор градитеља.

9. Потенза

Потенза

Потенза је тема на једној страници за ВордПресс која је направљена за програмере превлачења и испуштања попут Елементор. Долази са вишеструким изгледом ступаца и видгетизед почетном страницом за лако стварање било које врсте веб локација.

Долази са сјајним функцијама попут прилагођене позадине, анимација, помицања паралаксом и клизача слике. Пријатељски је за почетнике и захтева врло мало времена за постављање.

10. Прилагодите

Прилагодите

Прилагоди је бесплатна вишенаменска тема програма ВордПресс која сјајно функционира код популарних градитеља превлачења и испуштања странице, укључујући Елементор. Може се користити за креирање веб странице за било коју пословну нишу.

Можете да прилагодите боје тема, фонтове, позадину и навигационе меније помоћу алата за прилагођавање. Тестиран је са свим битним ВордПресс додацима који се могу користити за израду веб локација за е-трговину.

11. Зелле

Зелле

Зелле је модеран и модеран ВордПресс тема са изгледом на једној страници. Одлично функционира са Елементор-ом који вам омогућава лако прилагођавање сваког дизајнерског елемента.

Има сва уобичајена подешавања која очекујете од флексибилне ВордПресс теме, укључујући подршку за е-трговину. Може се лако превести и може се користити за прављење вишејезичних веб локација.

12. Дугме Интерактивно

Дугме интерактивно

Буттон Интерацтиве је једноставан ВордПресс Елементор предложак. Има одважне и свијетле боје са оштром типографијом. Можете користити овај предложак за креирање одредишних страница и прилагођених изгледа.

Нуди одељке испод подручја заглавља за додавање галерија слика, изјава, чланова тима и подножја. Шаблон је лако прилагодити и може се проширити помоћу Елементор модула.

13. Неве

Неве

Неве је флексибилна и почетничка пријатељска тема ВордПресс-а. Одлично функционира са Елементор-ом и олакшава креирање прилагођених изгледа за вашу веб локацију.

Такође долази са више уграђених изгледа и образаца које можете уређивати помоћу Елементара. Превод је спреман са подршком за РТЛ језике и вишејезичне ВордПресс додатке.

14. Пхлок

Пхлок

Пхлок је бесплатна и вишенаменска ВордПресс тема са подршком за Елементор. Долази са десетинама изгледа и образаца за прављење веб странице за било коју пословну нишу. Такође укључује инсталацију демо садржаја за један клик који вам помаже да брзо започнете.

Остале приметне функције укључују клизач прилагођен додиру, лепљиво заглавље, мега мени, видео позадину, напредне шаблоне портфеља и лепо анимиране секције.

15. Алец

Алец

Алец је једноставан ВордПресс Елементор образац који је савршено направљен да креира прилагођене одредишне странице за веб локацију музике и бенда. Поседује позадинску слику целог екрана коју можете прилагодити користећи Елементор програм за прављење и пребацивање странице.

У одељцима испод можете додати свој садржај, галерију слика и надолазеће догађаје. Такође можете уградити видео са прилагођеном позадином.

16. Здраво

Здраво Елементор

Поздрав је минималистичка ВордПресс тема направљена посебно за прављење страница Елементор. Има истакнуту слику са великим прилагођеним логотипом и садржајем у одељку заглавља. Поред тога, можете додати дугме за позив на акцију и прилагођене иконе у наставку.

Долази са прилагођеним бојама, флексибилним опцијама заглавља, навигацијским менијем и још много тога. Ова тема у потпуности подржава језике РТЛ.

17. Алетхеа

Алетхеа

Алетхеа је модеран ВордПресс Елементор предложак за цвећаре, цвећаре и јаслице. Одликује га прелеп изглед и флексибилан дизајн са свим уобичајеним карактеристикама које бисте очекивали од премиум теме.

Можете да прилагодите подразумеване поставке теме путем алата за прилагођавање уживо или да употребите Елементор за креирање прилагођених изгледа.

18. Орфео

Орфео

Орфео је ВордПресс вишенаменска тема на једној страници намењена креирању било које врсте веб локација. Веома је прилагодљив и добро функционира с Елементор-ом за уређивање или стварање прилагођених изгледа.

Лако је за постављање и захтева минималан напор да бисте започели. Остале значајне функције укључују прилагођено заглавље, позадину, више бочних трака и навигационе меније.

19. Сиднеи Про

Сиднеи Про

Сиднеи Про је модерна ВордПресс тема дизајнирана за креирање веб страница малих предузећа за слободњаке и агенције. Може се прилагодити помоћу елемената за прављење превлачења и падајуће странице и ВордПресс алата за прилагођавање са прегледом уживо.

Тема нуди прилагођена заглавља, предлошке страница, образац за контакт и иконе на друштвеним мрежама. Потпуно подржава ВооЦоммерце и може се користити за стварање Интернет продавнице.

20. Листее

Листее

Листее је моћна ВордПресс тема пословног директорија и долази са напредном функцијом претраживања за филтрирање по списковима на вашој веб локацији.

Ова тема поседује образац за пријављивање на првом месту за кориснике који могу да пријаве своје пословање. Компатибилан је са популарним ВордПресс додацима.

21. ЦолорВаи

ЦолорВаи

ЦолорВаи је бесплатна и лагана тема ВордПресс-а направљена посебно за продавнице е-трговине, ресторане, мала онлајн предузећа и фрееланцере. Има шарени дизајн који нуди привлачно и забавно корисничко искуство за ваше посетиоце.

Изглед теме заснован је на елементима и лако га можете прилагодити програмом Елементор Буилдер страница.

22. Јавно мњење

Јавно мњење

Јавно мишљење је прелепа тема часописа ВордПресс намењена часописима и издавачким предузећима. Садржи више варијација боја за сваки део изгледа. Огласе можете постављати и помоћу прилагођеног виџета.

Долази с напредним изгледима категорија за организовање ваших чланака и садржаја. Помоћу модула Елементор можете лако да прилагодите сваки одељак веб локације.

23. Дубоко

Дубоко

Дееп је одлична тема програма ВордПресс Елементор, изграђена помоћу програма за прављење страница Елементор. Нуди визуелни градитељ подножја, напредни мега мени и моћне опције тема. Долази с инсталацијом демо садржаја за један клик који ће вам одмах помоћи.

Садржи више прилагођених виџета укључујући социјалне канале, клизач поста, изјаве, најновије критике и претплату на билтен.

Надамо се да ће вам овај чланак помоћи да пронађете најбоље теме и предлоге Елементор. Такође бисте желели да видите нашу листу најбољих тема и образаца Беавер Буилдер-а.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me