23 најбоље теме ВордПресс-а за стоматологе

Да ли тражите најбоље ВордПресс теме за стоматологе? Приликом израде веб странице за стоматологију потребна вам је тема која професионално приказује ваше услуге, а информације лако чине доступним. У овом чланку смо ручно одабрали најбоље ВордПресс теме за стоматологе које можете користити на веб локацијама које нуде услуге стоматолошког здравља.


Најбоље ВордПресс теме за стоматологе

Израда веб странице стоматолога уз ВордПресс

ВордПресс је најпопуларнији градитељ веб локација на тржишту. Флексибилан је и једноставан за употребу, зато многи врхунски брендови користе ВордПресс за своје веб странице.

Постоје две врсте ВордПресс веб локација. ВордПресс.цом, која је хостирана платформа, а ВордПресс.орг се такође назива и ВордПресс са само хостом. Погледајте нашу успоредбу са ВордПресс.цом и ВордПресс.орг за више детаља.

Препоручујемо да користите ВордПресс.орг који је домаћин са домаћинима јер вам пружа већу флексибилност и приступ свим функцијама.

Да бисте започели са ВордПресс-ом са хостом, мораћете да купите име домена и ВордПресс хостинг.

Препоручујемо употребу Блуехоста. Једна је од најбољих веб хостинг компанија у свету и званично препоручени ВордПресс хостинг провајдер.

За наше кориснике нуде бесплатно име домена, бесплатни ССЛ и 60% попуста на веб хостинг.

Након што купите хостинг, пређите на наш водич о томе како направити веб страницу детаљно са упутствима за подешавање.

Уз то, погледајмо неке од најбољих ВордПресс тема за стоматолошке веб странице које можете испробати.

1. Стоматолошка клиника

Зубарска ординација

Дентал Цлиниц је модерна и професионална ВордПресс тема за веб странице стоматологије. Долази са прилагођеним опцијама тема, програмом за прављење и повлачењем странице, клизачем, додатним видео одељцима, представљеним блоковима садржаја и још много тога.

То укључује прилагођене виџете, моћне опције боја и опције прилагођених стилова који вам олакшавају прилагођавање.

2. Слетање

Слетање

Слетање је вишенаменска ВордПресс тема која се може прилагодити веб страницама стоматолошких услуга. Има уграђене странице, одељак о догађајима, стилове заглавља, интеграцију е-трговине и још много тога. Подржава Буилдер страница Тхемифи који се могу користити за повлачење и испуштање функција и лако дизајнирање ваше веб странице.

Долази са напредним панелима са темама које укључују прилагођене функције као што су паралакса позадина, видео позадина, интеграција МаилЦхимп-а и још много тога.

3. ПрофиДент

Профидент

ПрофиДент је одговорна тема програма ВордПресс за стоматолошке ординације, медицинске услуге и друге пружаоце здравствених услуга. Долази са сликом и видео клизачем пуне ширине, клизачем блога, подршком за образац за контакт и преко 600 Гоогле фонтова. Има лепљиво заглавље, одељак са истакнутим сликама, иконе за дељење друштвених мрежа и још много тога.

Ријеч је о почетницима пријатној и једноставној теми за ВордПресс. ПрофиДент је преведен на 15 популарних језика и може се превести на више. Подржава прилагођене видгете за феед са друштвених медија као што су Инстаграм, Флицкр и још много тога.

4. Модена

Модена

Модена је лепа тема за стоматологе, медицину, фитнес и друге пословне веб локације повезане са здрављем. Нуди прилагођене предлошке страница, прилагођене виџете на почетном екрану, презентацију у пуној ширини, поздравну поруку и информације о заглављу.

Има панел са темама за лако прилагођавање странице. То укључује неограничене могућности боја и стилова, функцију дељења друштвене мреже, бочне траке и још много тога. Модена пружа пуну подршку за ВооЦоммерце, образац за резервацију термина, додатак за радно време и функцију директорија за кориснике.

5. Атомски

Атомско

Атомиц је премиум ВордПресс тема намијењена креирању готово свих врста веб страница укључујући медицинске и стоматолошке услуге. Долази са прилагођеним заглављем, секцијом портфеља, позадинским сликама пуне ширине и још много тога. Одељак портфеља може се користити за професионално приказивање стоматолошких услуга.

Нуди уграђене шаблоне за портфељ, профиле тима, изјаве, услуге и још много тога. Има прилагођену контролну таблу за подешавање тема за брзо покретање ваше стоматолошке веб странице са свим важним карактеристикама.

6. Медицаре

Медицаре

Медицаре је још једна професионална ВордПресс тема за пружатеље медицинских и стоматолошких услуга. Скупио је преко 50 уграђених страница, 10 изгледа почетних страница и подршку за прављење и превлачење. Медицаре такође укључује изглед за контакт форму и странице за претплату на билтен.

Може се лако прилагодити веб страницама стоматологије због неколико тема повезаних са медицином. Долази с клизачем, ВооЦоммерце интеграцијом, неограниченим могућностима прилагођавања и још много тога.

7. Медицус

Медицус

Медицус је лепо дизајнирана тема програма ВордПресс за стоматологе и веб странице медицинских услуга. Има моћне карактеристике за дизајн почетне странице веб локације са више подручја. То је респонзивна и потпуно СЕО оптимизована тема.

Ради једноставног прилагођавања, испоручује се са панелом опција тема и пружа подршку за визуелни алат за прилагођавање. Може се користити за прављење вишејезичне веб странице са ВПМЛ-ом.

8. зубат

Тоотхи

Тоотхи је бесплатна тема програма ВордПресс за веб странице стоматолошких услуга. Долази са уграђеним одељцима на почетној страници за радно време, хитним пацијентима и лекарима. Садржи засебну страницу блога и друге корисне предлошке страница.

Такође има могућности прилагођавања почетницима у програму за прилагођавање тема, тако да можете видети промене у прегледу уживо.

9. Меди

Меди

Меди је модерна ВордПресс тема за веб странице за медицину, стоматологију, здравство и болницу. Садржи више распореда за креирање страница с пописима, страница са услугама, портфолио страница и још много тога.

Долази са неограниченим колорним шемама, прилагођеним видгетима, програмом за прављење драг-пада, 3 врсте садржаја и изгледом почетних страница. Меди одлично функционира са готово свим најбољим ВордПресс додацима на тржишту.

10. Денталцентер

Стоматолошки центар

Денталцентер је тема ВордПресс-а за стоматологију. Садржи одјељак за професионалне услуге за почетну страницу и друге странице на вашој веб локацији. Има уграђену галерију слика која се може користити за приказивање објеката и услуга.

Долази са менаџером обавеза, контакт обрасцем, траком за претрагу и још много тога. Денталцентер има више изгледа и уграђени програм за прављење страница да брзо дизајнирају вашу веб локацију.

11. Дентиц

Дентиц

Дентиц је дивно дизајнирана ВордПресс тема и одличан избор за веб странице стоматолошких услуга. Опремљен је одличним функцијама за веб страницу стоматолога, као што су резервација заказа, распоред лекара и још много тога. Има уредан, једноставан и прилагодљив дизајн који привлачи посетиоце већ на први поглед.

То укључује више шема боја, прилагођене опције уређивања, прилагођене врсте поста, подршку за кратке кодове и још много тога. То је тема спремна за превод и може се користити за стварање вишејезичне веб странице.

12. Медицински круг

Медицински круг

Као што име каже, Медицал Цирцле је бесплатна тема за ВордПресс за веб странице болница, стоматолошких клиника и медицинских услуга. Има ефекте паралакса, уграђен програм за прављење страница, прилагођене опције тема и вишеструку подршку за навигацију.

Долази са демо увозником од 1 клика који вам помаже да одмах покренете потпуно учитану веб локацију. Помоћу алата за прилагођавање тема уживо можете једноставно управљати прилагођеним изгледима страница, прилагођеним виџетима, менијима, бочним тракама и још много тога.

13. МедЗоне

МедЗоне

МедЗоне је вишенаменска ВордПресс тема за медицинске праксе укључујући стоматологе, хирурге, клинике и друге здравствене услуге. Испоручује се са прилагођеним виџетима, клизачима слика и текста, форматима поста и још много тога.

Има уграђене одељке на почетној страници за изјаве, истакнуте постове на блоговима и профиле тима. Подржава више схема боја, типографске контроле, распоред подножја и распоред више ступаца.

14. иМедицал

иМедицал

иМедицал је још једна вишенаменска ВордПресс тема за медицинске и стоматолошке веб странице. Подржава прилагођене виџете, прилагођене врсте поста и флексибилне опције тема за једноставно управљање поставкама веб локације.

Долази са мега мениом, истакнутим клизачем поста, програмом за прављење страница и још много тога. Има подршку сцхема.орг подршке за маркирање, постављање поста и страница и вишејезичну подршку.

15. Медицински

Медицински

Медицина је одлична ВордПресс тема за лекаре, стоматологе, терапеуте и друге медицинске услуге. Долази са вишеструким оквирима и широким изгледима за дизајн страница које се истичу. Има алатку за прављење драг-дроп-а која се може користити за многе уграђене елементе попут прилагођених икона, текстуалних блокова, дугмади друштвеног дељења и много више.

Укључује бесплатан додатак клизача, подршку за Гоогле Фонтове, ВооЦоммерце интеграцију и прилагођене виџете. Медицал има увозника демо садржаја од 1 клика да бисте одмах започели са радом.

16. Здравље & Медицински

Здравље и медицина

Здравље и медицина су лепа тема програма ВордПресс за стоматолошке клинике, болнице и друге медицинске праксе. Садржи 5 прилагођених врста поста за почетну страницу, укључујући клизач, изјаву и одјељак за услуге. Оптимизиран је за перформансе и брзину за брже корисничко искуство.

Долази са неограниченим колорним шемама, дугмади за дељење друштвених мрежа, прилагођеним виџетима и још много тога. Компатибилно је са ВооЦоммерце-ом да створи интернетску трговину за производе стоматологије.

17. Болница

ВВ Хоспитал

Болница је посвећена ВордПресс теми за израду веб локација за стоматологију. То је бесплатна тема и нуди неколико сјајних функција налик премиум, укључујући одељке са почетне странице за резервацију термина, изјаве, услуге, чланове тима и клизач слике.

Има интеграцију на друштвеним мрежама и нуди лакше прилагођавање помоћу Прилагодитеља теме. Превод је спреман и може се користити на вишејезичним веб локацијама.

18. МетаДентал

МетаДентал

МетаДентал је још једна одзивна и премиум ВордПресс тема за стоматолошке веб странице. Опремљен је стилским заглављем, клизачем слике пуне ширине, области добродошлице, одељцима услуга и још много тога.

У заглављу приказује дугме за резервацију термина што клијентима олакшава заказивање интернетских обавеза. То је потпуно прилагодљива тема са вишеструким изгледима и одељцима са садржајем за све странице

19. Лекари

Лекари

Љекари су бесплатна и минималистичка ВордПресс тема за стоматолошке и медицинске услуге. Долази са прилагођеним заглавом за додавање логотипа, адресе, радног времена, икона друштвених медија и још много тога. Има плоснат и флексибилан дизајн који изгледа добро на свим величинама екрана.

Садржи клизач, више одељка почетне странице, изглед странице пуне ширине, образац за контакт и још много тога. Подешавање теме је прилично лако чак и за почетнике и укључује страницу са темама које ће вам помоћи да започнете.

20. Стоматолошка клиника

Зубар

Дентал Цлиниц је још једна одлична ВордПресс тема за стоматологе и клинике. Долази са богатим могућностима и прилагођеним клизачем слика, прелепим навигационим менијем, помицањем паралаксом и још много тога.

Пружа подршку за креирање прилагођених изгледа ВордПресс-а за ваше, портфељ, контакт, често постављана питања, блог и друге странице. Такође подржава прилагођени изглед за 404 странице грешака.

21. Флевр

Флевр

Флевр је још једна вишенаменска и професионална ВордПресс тема која се може користити за стоматолошке, медицинске, здравствене и клиничке веб странице. Долази са предивним навигационим менијем, сликом целог екрана са поруком добродошлице и гумбом позива на акцију на почетној страници. Флевр има алат за прављење драг-дроп-ова који олакшава прилагођавање.

Испоручује се са прилагођеним виџетима, уграђеним предлошцима страница, иконама за дељење друштвених медија, секцијама са садржајем, клизачем слике и више прилагођених функција.

22. Индиго

Индиго

Индиго је још једна премиум ВордПресс тема за лако покретање стоматолошког веб-сајта или блога. Долази са уграђеним изгледима страница које се могу инсталирати једним кликом. Ови изгледи су корисни за брзо постављање веб странице и објављивање Интернета.

Има алатку за прављење драг-дроп-а за једноставно креирање изгледа властитог изгледа странице. Индиго има неограничене могућности боја, прилагођена подешавања, прелепе заглавља и клизаче слике.

23. Стан

Раван

Флат је модерна и професионална ВордПресс тема. Долази са снажним функцијама које се могу користити за лако обликовање прелепе веб странице за стоматолошке и медицинске ординације. Има уграђене модуле за додавање текста, слика, видео записа, клизача, навигационих менија и више на вашој веб локацији.

То укључује анимиране траке, напредне извештаје и део портфеља за професионално приказивање ваших услуга и достигнућа. Стан има готове одељке за изјаве, профиле тимова, распоред лекара и још много тога.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље ВордПресс теме за стоматологе. Можда ћете такође желети да видите наш водич о обавезним ВордПресс додацима за све пословне веб локације.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map