23 najboljših tem WordPress za zobozdravnike

Iščete najboljše WordPress teme za zobozdravnike? Pri ustvarjanju spletnega mesta za zobozdravstvo potrebujete temo, ki profesionalno prikazuje vaše storitve, hkrati pa omogoča, da so informacije lahko dostopne. V tem članku smo ročno izbrali najboljše teme WordPress-a za zobozdravnike, ki jih lahko uporabljate na spletnih mestih, ki ponujajo zobozdravstvene storitve.


Najboljše WordPress teme za zobozdravnike

Izdelava spletnega mesta zobozdravnikov z WordPressom

WordPress je najbolj priljubljen graditelj spletnih strani na trgu. Je prilagodljiv in enostaven za uporabo, zato številne vrhunske blagovne znamke uporabljajo WordPress za svoja spletna mesta.

Obstajata dve vrsti WordPress spletnih strani. WordPress.com, ki je gostujoča platforma, in WordPress.org imenovan tudi samo-gosti WordPress. Oglejte si našo primerjavo strani WordPress.com z WordPress.org za več podrobnosti.

Priporočamo uporabo WordPress.org, ki ga gostuje sam, ker vam omogoča večjo prilagodljivost in dostop do vseh funkcij.

Če želite začeti z Wordovim samostojnim gostovanjem, boste morali kupiti ime domene in WordPress gostovanje.

Priporočamo uporabo Bluehosta. Je eno izmed najboljših spletnih ponudnikov gostovanja na svetu in uradno priporočen ponudnik gostovanja WordPress.

Za naše uporabnike ponujajo brezplačno ime domene, brezplačen SSL in 60% popust na spletno gostovanje.

Ko kupite gostovanje, pojdite na naš vodič o tem, kako narediti spletno mesto za korakom po navodilih za nastavitev.

Ob tem si poglejmo nekaj najboljših tem WordPress za spletno stran zobozdravnikov, ki jih lahko poskusite.

1. Zobna klinika

Zobna klinika

Dental Clinic je sodobna in profesionalna WordPress tema za spletne strani zobozdravstva. Na voljo je s temami po meri, orodjem za ustvarjanje strani s povleci in spustite, vtičnik za drsnik, razdelki video ozadja, predstavljenimi bloki vsebine in še več.

Vključuje pripomočke po meri, močne barvne možnosti in možnosti po slogu, ki vam olajšajo prilagoditev.

2. Pristanek

Pristanek

Pristanek je večnamenska WordPress tema, ki jo je mogoče prilagoditi spletnim mestom zobozdravstvenih storitev. Ima vgrajene strani, razdelek za dogodke, sloge glave, integracijo e-trgovine in drugo. Podpira ustvarjalnik strani Themify, ki se lahko uporablja za vlečenje in spuščanje funkcij in preprosto oblikovanje vašega spletnega mesta.

Priložen je napredni panel z možnostmi, vključno s funkcijami po meri, kot so ozadje paralaksa, video ozadje, integracija MailChimp in še več.

3. ProfiDent

Izkušen

ProfiDent je odzivna tema programa WordPress za zobozdravniške ordinacije, zdravstvene in druge ponudnike zdravstvenih storitev. Na voljo je s slide in video drsnikom polne širine, drsnikom bloga, podporo za kontaktne obrazce in več kot 600 Googlovih pisav. Ima lepljivo glavo, razdelek s predstavljenimi slikami, ikone za skupno rabo v družabnih omrežjih in še več.

To je začetnikom prijazna in enostavna tema za WordPress. ProfiDent je preveden v 15 priljubljenih jezikov in ga je mogoče prevesti v več. Podpira pripomočke po meri za vir družbenih medijev, kot so Instagram, Flickr in še več.

4. Modena

Modena

Modena je lepa tema za zobozdravnike, zdravnike, fitnes in druga poslovna spletna mesta, povezana z zdravjem. Ponuja predloge strani po meri, prilagojene pripomočke za domači zaslon, diaprojekcijo v celotni širini, pozdravno sporočilo in razdelek s podatki o glavah.

Ima tematsko ploščo za preprosto prilagoditev spletnega mesta. Vključuje neomejene možnosti barv in stilov, funkcijo skupne rabe v družabnih omrežjih, stranske vrstice in še več. Modena ponuja popolno podporo za WooCommerce, obrazec za rezervacijo terminov, pripomoček za delovni čas in imenik strank.

5. Atomska

Atomsko

Atomic je vrhunska WordPress tema, namenjena ustvarjanju skoraj vseh vrst spletnih strani, vključno z zdravstvenimi in zobozdravstvenimi storitvami. Priložen je po meri za glavo, razdelek portfelja, slike ozadja v celotni širini in še več. V razdelku portfelja se lahko profesionalno prikažejo vaše zobozdravstvene storitve.

Ponuja vgrajene predloge za portfelj, profile ekip, pričevanja, storitve in drugo. Ima nadzorno ploščo za nastavitev tem po meri za hitro zagon vašega spletnega mesta za zobozdravnike z vsemi pomembnimi funkcijami.

6. Medicare

Medicare

Medicare je še ena profesionalna tema programa WordPress za ponudnike zdravstvenih in zobozdravstvenih storitev. V paketu je več kot 50 vgrajenih strani, 10 postavitev domačih strani in podpora za ustvarjanje strani. Medicare vključuje tudi postavitve kontaktnih obrazcev in strani za naročanje na glasilo.

Zaradi spletnih tem, povezanih z medicino, ga je mogoče enostavno prilagoditi za spletna mesta zobozdravstva. Priložen je drsni vtičnik, integracija WooCommerce, neomejene možnosti prilagajanja in še več.

7. Medicus

Medicus

Medicus je lepo oblikovana tema WordPress-a za spletna mesta zobozdravnikov in zdravstvenih storitev. Ima močne funkcije za oblikovanje domače strani spletnega mesta z več področij, ki so pod widgeti. Je odzivna in popolnoma SEO optimizirana tema.

Za enostavno prilagoditev je na voljo s tematsko ploščo z možnostmi in ponuja podporo za vizualni program za prilagajanje. Z njim lahko enostavno ustvarite večjezično spletno mesto z WPML.

8. Zobat

Zobato

Toothy je brezplačna WordPress tema za spletne strani zobnih storitev. Na voljo je z vgrajenimi oddelki na domači strani za delovni čas, urgenci in zdravniki. Vključuje ločeno stran spletnega dnevnika in druge uporabne predloge strani.

Prav tako ima začetne prijazne možnosti prilagajanja v orodju za prilagajanje tem, tako da lahko spremembe vidite v predogledu v živo.

9. Medi

Medi

Medi je sodobna WordPress tema za medicinska, zobozdravstvena, zdravstvena in bolnišnična spletna mesta. Ima več postavitev za ustvarjanje strani s seznamom, strani storitev, strani s portfeljem in še več.

Na voljo je z neomejenimi barvnimi shemami, pripomočki po meri, ustvarjalcem strani s povleci in spusti, tremi vrstami vsebin in postavitvami domačih strani. Medi odlično deluje s skoraj vsemi najboljšimi vtičniki WordPress na trgu.

10. Zobni center

Zobozdravstveni center

Dentalcenter je tema stomatologije WordPress. Vsebuje oddelek za strokovne storitve za domačo stran in druge strani na vašem spletnem mestu. Ima vgrajeno galerijo slik, ki se lahko uporablja za prikaz objektov in storitev.

Na voljo je z upravnikom sestankov, kontaktnim obrazcem, iskalno vrstico in drugo. Dentalcenter ima več postavitev in vgrajen ustvarjalec strani za hitro oblikovanje vaše spletne strani.

11. Dentic

Dentic

Dentic je lepo oblikovana tema WordPress in odlična izbira za spletne strani zobozdravstvenih storitev. Na spletnem mestu zobozdravnika je na voljo veliko funkcij, kot so rezervacija za sestanke, razpored zdravnikov in drugo. Ima čist, preprost in odziven dizajn, ki pritegne obiskovalce že na prvi pogled.

Vključuje več barvnih shem, možnosti urejanja po meri, vrste objav po meri, podporo za kratke kode in drugo. To je tema, ki je pripravljena na prevod, in jo lahko uporabite za ustvarjanje večjezične spletne strani.

12. Medicinski krožek

Medicinski krožek

Kot pove že ime, je Medicinski krog brezplačna tema WordPress za bolnišnice, zobozdravstvene ambulante in medicinske storitve. Ima učinke paralaksa, vgrajen ustvarjalec strani, možnosti teme po meri in več podpornih menijev.

Priložen je demo uvoznik z enim klikom, ki vam pomaga takoj zagnati popolnoma naloženo spletno mesto. S programom za prilagajanje tem v živo lahko preprosto upravljate postavitve strani po meri, pripomočke po meri, menije, stranske vrstice in več.

13. MedZone

MedZone

MedZone je večnamenska tema programa WordPress za medicinske prakse, vključno z zobozdravniki, kirurgi, klinikami in drugimi zdravstvenimi storitvami. Dobavlja se s pripomočki po meri, drsniki za slike in besedila, formati objav in še več.

Na domači strani ima vgrajene razdelke za pričevanja, predstavljene objave na spletnem dnevniku in profile ekip. Podpira več barvnih shem, tipografske kontrole, postavitve podnožja in postavitve z več stolpci.

14. iMedical

iMedical

iMedical je še ena večnamenska tema programa WordPress za medicinska in zobozdravstvena spletna mesta. Podpira pripomočke po meri, vrste objav po meri in prilagodljive možnosti teme za enostavno upravljanje nastavitev spletnega mesta.

Priložen je mega meni, predstavljen drsnik za objave, ustvarjalec strani in še več. Na voljo je podpora za označevanje delcev bogate sheme.org, postavitve objav in strani ter večjezična podpora.

15. Medicinski

Medicinsko

Medicina je odlična WordPress tema za zdravnike, zobozdravnike, terapevte in druge zdravstvene storitve. Na voljo je z več škatlastimi in širokimi postavitvami za oblikovanje strani, ki izstopajo. Ima ustvarjalnik strani za povleci in spusti, ki ga je mogoče uporabiti za številne vgrajene elemente, kot so ikone po meri, besedilni bloki, gumbi v skupni rabi in še veliko več.

Vključuje brezplačni drsni vtičnik, podporo za Google Fontove, integracijo WooCommerce in pripomočke po meri. Medical ima uvoznik demo vsebine z enim klikom, da začnete takoj.

16. Zdravje & Medicinsko

Zdravje in medicina

Zdravje in medicina je lepa tema programa WordPress za zobozdravstvene ambulante, bolnišnice in druge medicinske prakse. Za domačo stran vsebuje 5 vrst objav po meri, vključno z drsnikom, pričevanjem in oddelkom za storitve. Optimiziran je za zmogljivost in hitrost za hitrejšo uporabniško izkušnjo.

Na voljo je z neomejenimi barvnimi shemami, gumbi za skupno rabo v družabnih omrežjih, pripomočki po meri in še več. Združljivo z WooCommerce je ustvariti spletno trgovino z izdelki za zobozdravstvo.

17. Bolnišnica

Bolnišnica VW

Bolnišnica je namenjena tema WordPress za ustvarjanje spletnih strani zobozdravstva. To je brezplačna tema in ponuja nekaj odličnih funkcij, ki so podobne premium, vključno z razdelki za domače strani za rezervacijo sestankov, izjave, storitve, člane ekipe in drsnik..

Ima integracijo socialnih medijev in ponuja enostavnejšo prilagoditev z orodjem za prilagajanje tem. Pripravljen je za prevod in ga je mogoče uporabljati tudi na več jezikovnih spletnih mestih.

18. MetaDental

MetaDental

MetaDental je še ena odzivna in vrhunska WordPress tema za spletna mesta v zobozdravstvu. Na voljo je s stilsko glavo, drsnikom slike v celotni širini, območjem dobrodošlice, predstavljenimi oddelki za storitve in še več.

V glavi je prikazan gumb za rezervacijo sestankov, ki strankam olajša načrtovanje spletnih sestankov. To je popolnoma prilagodljiva tema z več postavitvami in razdelki vsebine za vse strani

19. Zdravniki

Zdravniki

Zdravniki je brezplačna in minimalistična WordPress tema za zobozdravstvene in medicinske storitve. Priložena je glava po meri za dodajanje logotipa, naslova, delovnega časa, ikone socialnih medijev in še več. Ima ravno in odzivno zasnovo, ki je videti dobro pri vseh velikostih zaslona.

Vključuje drsnik, več odsekov domače strani, postavitve strani po celotni širini, obrazec za stike in drugo. Nastavitev teme je za začetnike precej enostavna in vključuje stran z možnostmi teme, s pomočjo katere lahko začnete.

20. Zobna klinika

Zobozdravnik

Dental Clinic je še ena odlična tema WordPress-a za zobozdravnike in klinike. Na voljo je z drsnim drsnikom in prilagojenim drsnikom po slikah, čudovitim navigacijskim menijem, drsenjem po paralaksu in še več.

Ponuja podporo za ustvarjanje postavitev WordPress po meri za vaše strani, portfelj, stike, pogosta vprašanja, blog in druge strani. Podpira tudi postavitev po meri za 404 strani z napakami.

21. Flevr

Flevr

Flevr je še ena večnamenska in profesionalna WordPress tema, ki jo je mogoče uporabiti za zobne, medicinske, zdravstvene in klinične spletne strani. Na voljo je s čudovitim navigacijskim menijem, celozaslonsko sliko s pozdravnim sporočilom in gumbom za poziv na akcijo na domači strani. Flevr ima ustvarjalnik strani s povleci in spusti, kar olajša prilagoditev.

Na voljo je s pripomočki po meri, vgrajenimi predlogi strani, ikonami za skupno rabo v družabnih medijih, razdelki z vsebino, drsnikom in drugimi funkcijami po meri.

22. Indigo

Indigo

Indigo je še ena vrhunska tema programa WordPress, s katero lahko preprosto začnete zobno spletno stran ali blog. Na voljo je z vgrajeno postavitvijo strani, ki jo je mogoče namestiti z enim klikom. Te postavitve so koristne za hitro nastavitev vašega spletnega mesta in zagon v živo na internetu.

Ima ustvarjalnik povleci in spusti, s katerim lahko preprosto ustvarite svoje postavitve strani. Indigo ima neomejene barvne možnosti, prilagojene nastavitve, čudovite glave in drsnike.

23. Stanovanje

Stanovanje

Flat je sodobna in profesionalna WordPress tema. Na voljo je z zmogljivimi funkcijami, ki jih je mogoče uporabiti za enostavno oblikovanje čudovitega spletnega mesta za zobozdravniške in medicinske prakse. Ima vgrajene module za dodajanje besedila, slik, video posnetkov, drsnikov, navigacijskih menijev in drugega na vašem spletnem mestu.

Vključuje animirane vrstice napredka, poudarke in razdelek portfelja za profesionalno prikazovanje storitev in dosežkov. Flat ima pripravljene oddelke za pričevanja, profile ekip, urnik zdravnikov in drugo.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme WordPress-a za zobozdravnike. Morda boste želeli videti tudi naš vodnik o vtičnikih WordPress za vsa poslovna spletna mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map