24 najboljših tem v restavraciji WordPress (2020)

Iščete najboljše teme restavracije WordPress?


Spletna mesta restavracij imajo posebne zahteve za prikaz svojega menija, fotografij, lokacije, delovnega časa in drugih koristnih informacij.

WordPress tema restavracije mora pokrivati ​​te zahteve, da se lahko osredotočite na rast vašega podjetja.

V tem članku smo izbrali nekaj najboljših tem WordPress za restavracije, ki jih lahko uporabite. Vse te teme so odzivne na mobilne naprave in zelo optimizirane za delovanje.

Najboljše teme restavracije WordPress

Izdelava spletnega mesta restavracije z WordPressom

WordPress je najbolj prilagodljiva in enostavna platforma za izdelavo spletnega mesta restavracije. Omogoča vam dostop do več deset plačilnih platform, dodatkov drugih proizvajalcev, do tisoč predlog in vtičnikov. Oglejte si naš članek o tem, zakaj bi morali uporabljati WordPress za več podrobnosti.

Obstajata dve vrsti WordPress spletnih strani. WordPress.com, ki je gostujoča rešitev, in WordPress.org, ki je samoplačniška platforma. Potrebovali boste samoplačniško WordPress.org, ki je zmogljivejša in prilagodljivejša. Za več podrobnosti si oglejte naš vodnik o razliki med WordPress.com in samodejnim spletnim mestom WordPress.org.

Za začetek spletnega mesta restavracije potrebujete račun za gostovanje v WordPressu in ime domene.

Zamislite si račun za gostovanje spletnega mesta kot dom svojega spletnega mesta, kjer bodo živele vse datoteke. Podobno je ime domene naslov vašega spletnega mesta, ki ga bodo uporabniki vnesli v svoje brskalnike, da bi ga obiskali (npr. Wpbeginner.com).

Priporočamo uporabo Bluehosta. So eno največjih gostiteljskih podjetij na svetu in tudi eden izmed uradnih WordPress gostinskih partnerjev.

Uporabnikom WPBeginner ponujajo velik popust na gostovanje + brezplačno ime domene in SSL potrdilo.

→ Kliknite tukaj, če želite dobiti to ekskluzivno ponudbo Bluehost ←

Nato morate namestiti WordPress. Za popolna navodila po korakih lahko sledite našemu vodiču o izdelavi spletnega mesta.

Po namestitvi lahko izberete temo iz našega strokovnega izbora spodaj in sledite navodilom v našem priročniku, kako namestiti WordPress temo.

Zdaj si oglejmo nekaj najboljših tem v restavraciji WordPress. Na tem seznamu so brezplačne in plačljive teme WordPress in vse so mobilno odzivne.

1. Italijanska restavracija Astra Theme

Italijanska restavracija

Italijanska restavracija je moderna in elegantna tema restavracije WordPress podjetja Astra. Na voljo je s pomikanjem po paralaksu in ozadjem glave na celotnem zaslonu z navigacijskim menijem.

Če želite namestiti temo italijanske restavracije, boste morali prenesti temo Astra WordPress in nato uporabiti vtičnik za začetne strani za uvoz predloge italijanske restavracije.

Tema vključuje sistem rezervacij za vaše stranke, da rezervirajo mizo v spletu. Ima predloge strani po meniju restavracije in strani bloga.

2. Restavracija Divi

Restavracija Divi

Restavracija Divi je čudovita ciljna stran WordPress za spletno stran restavracij. Ponuja črno-belo ozadje, zaradi katerega se vaše slike in vsebine izstopajo.

Odseki na domači strani vam omogočajo prikazovanje pričevanj, menija restavracije, ure delovanja in še več. Je zelo optimiziran za hitrost in zmogljivost.

3. Cafe Pro

Cafe Pro

Cafe Pro je tema restavracije WordPress, ki je zgrajena na podlagi močnega okvira Genesis, ki ga je ustvaril StudioPress. Priložen je kamnita trdna podlaga in odličen nabor funkcij za izdelavo spletnega mesta za vašo restavracijo.

Tema domače strani lahko enostavno prilagodite s štirimi widgetized področji. Na svojem spletnem mestu dobite ploščo z možnostmi teme in pripomočke po meri, ki omogočajo prikaz kontaktnih podatkov, naslova, delovnega časa itd..

StudioPress je zdaj del WP Engine-a, najbolj priljubljenega upravljanega gostujočega podjetja WordPress. To temo in vse druge teme 35+ StudioPress lahko dobite, ko se prijavite za račun gostovanja WP Engine.

Bonus: Uporabniki WPBeginner dobijo tudi dodatnih 20% popusta. Začnite z WP Engine že danes!

4. Ultra restavracija

Restavracija Ultra

Restavracija Ultra je elegantna predloga restavracije WordPress podjetja Themify Ultra. Omogoča dodajanje slike ozadja po meri za celozaslonsko privabljanje obiskovalcev v prvem vtisu.

S to temo dobite lepljiv navigacijski meni, celozaslonsko postavitev, barvite fotografije menija, integracijo Google Maps in spletni sistem rezervacij. Pri uporabi je fleksibilen in začetnikom prijazen.

5. OceanWP

Restavracija OceanWP

OceanWP je brezplačna večnamenska WordPress tema. Na voljo je na stotine predstavitvenih mest, vključno s predlogo za hitro izdelavo spletnega mesta v restavraciji.

Tema se odlično obnese pri ustvarjalcih strani s povleci in spusti za enostavno prilagoditev. E-trgovina je prijazna in sprejema spletne rezervacije za vašo restavracijo.

6. Vinoteka po temi Astra

Vinarstvo

Vinarstvo je lepo videti tema Astre WordPress. Zelo je primeren za restavracije, prodajalne vin, vinograde, kleti in bari. Ima lepljivo sliko v ozadju in drsenje po paralaksu.

Če želite namestiti temo Winery, boste morali prenesti temo Astra WordPress in nato uporabiti njihov vtičnik Starter Sites, da uvozite to postavitev.

Druge pomembne funkcije vključujejo hrustljavo tipografijo, privlačne gumbe, predloge strani po meri in postavitev v celotni širini. Omogoča enostavno integracijo s svojimi socialnimi omrežji.

7. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro je še ena večnamenska tema WordPressa. Priložen je z več pripravljenimi predlogi in postavitvami, vključno s temo za kavarno, restavracijo ali katero koli dejavnost, povezano s hrano.

Podpira WooCommerce in vtičnike za ustvarjanje strani izven škatle. Hestia Pro je pripravljen za prevod in ga lahko uporabite tudi za ustvarjanje večjezične spletne strani.

8. Ogljik

Carbone

Carbone je stilska tema restavracije WordPress. Na domači strani ima video ozadje, da pritegne pozornost uporabnikov. Omogoča vam, da ustvarite ciljno stran za svoj meni restavracije in lepo dodate vse prehrambene izdelke s slikami.

Tema je popolna za izdelavo spletnega mesta za vašo restavracijo, kavarno ali kavarno. To temo lahko uporabite tudi za začetek bloga o hrani in zaslužka.

9. Neve

Restavracija Neve

Neve je sodobna tema na eni strani WordPressa. Opremljen je z več vnaprej izdelanimi predstavitvenimi predstavitvami, vključno s čudovito predlogo za spletno stran vaše restavracije. Tema je zelo prilagodljiva in podpira prilagajanje strani za prilagajanje.

V predlogi restavracije lahko ustvarite galerijo slik in dodate privlačne fotografije, da pritegnete svoje obiskovalce. Na domači strani so razdelki za dodajanje dnevnega menija, zemljevida lokacije in ocene uporabnikov.

10. Sol in poper

Sol in poper

Sol in poper je novodobna tema WordPress restavracije. Idealen je za bloge s hrano in recepti, kavarne, restavracije in bari. Tema ima logotip po meri, navigacijski meni in ikone družbenih medijev v razdelku zaglavlja.

S Instagram widgetom lahko dodate svoje privlačne fotografije hrane v predelu stranske vrstice ali noge. To je uporabniku prijazna tema za hitro prilagajanje barv, pisav in predstavnostnih datotek.

11. Rosa 2

Rosa

Rosa 2 je lepo oblikovana tema WordPress za restavracije. Na voljo je s potopnimi učinki ozadja paralakse in moderno postavitvijo domačih strani, ki je videti izvrstno na vseh napravah in velikostih zaslona.

Vključuje tudi enostavno upravljanje menijev v restavracijah s sistemom spletnega naročanja in rezervacij. Na voljo je več stilov in barvnih shem, ki jih je mogoče enostavno uporabiti s pomočjo orodja za prilagajanje tem.

12. Restavracija BBQ z Astra Theme

Restavracija BBQ

BBQ Restaurant je še ena tematska predloga Astre, narejena posebej za restavracije, zrezke, žare in spletna mesta z recepti za hrano. Na voljo so lepi razdelki domačih strani za prikaz menija restavracije, mnenja uporabnikov itd.

Če želite namestiti temo BBQ Restaurant, morate prenesti temo Astra WordPress in nato uporabiti vtičnik za začetne strani, da uvozite to postavitev.

S to temo lahko z orodjem za prilagajanje v živo in ustvarjalcem strani s WordPressom v živo prilagodite spremembe na spletnem mestu restavracije.

13. Zelle Pro

Zelle Pro

Zelle Pro je vrhunska večnamenska WordPress tema, ki jo je mogoče uporabiti za izdelavo katerega koli spletnega mesta. Ima čudovito postavitev na eni strani s pomikanjem po paralaksu in interaktivnimi elementi domače strani.

Tema je kot nalašč za izdelavo spletnega mesta restavracije s hitrejšim delovanjem. Ima neomejeno izbiro barv, ozadja po meri in podporo za WooCommerce.

14. Delicio

Delicio

Delicio je vrhunska WordPress tema za restavracije. Na voljo je z menijem, razdelki lokacije in še več. Združljiv je z vtičnikom za rezervacijo restavracij, ki omogoča sprejemanje spletnih rezervacij na vašem spletnem mestu.

Tema vsebuje veliko glavno celozaslonsko glavo, gumbe za poziv k dejanju, ploščo za prilagajanje in ustvarjalnik strani s predogledom v živo.

15. Letni časi

Letni časi

Seasons je elegantno oblikovana tema WordPress za restavracije, bari, kavarne in druga spletna mesta, povezana z hrano. Ima stran z meniji restavracije, ki jo je enostavno nastaviti in posodabljati, ne da bi napisali kodo.

Poleg tega je na voljo z vsemi funkcijami, ki jih pričakujete od vrhunske WordPress teme. Nekatere od teh funkcij so edinstven drsnik, varne možnosti teme, hitra nastavitev, glave po meri in oblikovanje postavitve.

16. Mise En Place

Mise En Place

Mise En Place je lepa tema WordPress za restavracije. Priložen je sistem za upravljanje menijev, ustvarjalec strani in podpora za WooCommerce.

Med drugimi funkcijami podpira velike slike glave, pripomočke po meri, kratke kode, integracijo Google Fonts in prilagajalnik tem v živo.

17. Igloo

Igloo

Igloo je sodobna tema restavracije WordPress z velikimi predstavljenimi slikami, čudovito tipografijo in zmogljivimi funkcijami. Na voljo je z vgrajenim sistemom za upravljanje menija v restavracijah, rezervacijami, pripomočki po meri, drsniki, galerijami in pričevanji.

Ima enostaven način uporabe tematske plošče in podpira najbolj priljubljene gradnike strani WordPress za prilagajanje.

18. Središče mesta

Downtown

Downtown je večnamenska tema restavracije WordPress, ki se lahko uporablja tudi za blogiranje hrane, restavracije, bari in kavarne.

Na voljo so razdelki za domače strani za Google Zemljevide, kontaktni obrazec, storitve, pričevanja, profili osebja in koledar dogodkov. Tema podpira WooCommerce za ustvarjanje spletnega spletnega mesta za dostavo hrane.

19. Restaurantz

Restaurantz

Restaurantz je brezplačna tema WordPress restavracije. Ima čudovito postavitev z velikim drsnikom in gumbom za poziv na akcijo na domači strani. Uporablja program za prilagajanje tem za vse možnosti teme.

Podpira močan brezplačni ustvarjalec strani s strani SiteOrigin. Za dodajanje strani z menujem restavracije lahko uporabite brezplačne vtičnike drugih proizvajalcev.

20. Peke in torte

Peke in torte

Bakes and Cakees je lepo oblikovana tema WordPressa. Je brezplačen in primeren za elegantne restavracije in kavarne. Priložen je s prizoriščem, razdelkom o izdelku, o odseku, oddelku skupine in gumbom za poziv k akciji.

Tema je združljiva s priljubljenimi vtičniki brezplačnega restavracijskega menija. Podpira WooCommerce in WPML izven škatle.

21. Petit

Petit

Petit je temačna restavracija WordPress v živo. Na voljo je s čudovitimi postavitvami za strani z recepti in kratkimi kodami po meri za spletno mesto, povezano z živili.

Ima drsnik za vsebino, pripomočke po meri, več barvnih možnosti in še več. Tema je kot nalašč za ustvarjanje večjezičnih spletnih strani.

22. Lunarni vzhod

Lunarni vzhod

Moonrise je čudovita tema restavracije WordPress. Odlikuje ga velika ozadja glave, diapozitivi, kratke kode in več prilagodljivih odsekov.

Na voljo je z vgrajeno podporo za meni, storitve, diaprojekcijo, kontaktni pripomoček in bloke stikov. Tema Moonrise je enostavna za prilagajanje, prevod pa je pripravljen.

23. Umami

Umami

Umami je stilska tema restavracije za WordPress. Odlikuje ga unikatna postavitev na celotnem zaslonu z vidnim gumbom za poziv k akciji. Vsaka objava in stran ima lahko svoje edinstveno ozadje.

Tema je tudi enostaven za upravljanje menija v restavraciji. Elemente v meniju lahko dodate s slikami, ki se lepo odprejo v svetlobnem polju.

24. Hrana in pijača po Astra Theme

Hrana in pijača

Hrana in pijača je Astra minimalna tema spletnega bloga WordPress. Idealen je za restavracije, kritike o hrani, blogerje o hrani, foodies in fotografe s hrano. Tema ponuja tudi postavitev v obliki revije s poglavjem po meri.

Če želite namestiti temo Food and Drinks, boste morali prenesti temo Astra WordPress in nato uporabiti predloge spletnega mesta Starter.

Druge pomembne funkcije vključujejo integracijo družbenih medijev, arhiv spletnih dnevnikov, predstavljen razdelek za objavo in dolgo nogo.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme restavracije WordPress. Morda boste želeli videti tudi naš vodič o tem, kako v WordPressu voditi podelitve / tekmovanje za ponudbo ponudb na spletnem mestu vaše restavracije.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me