24 najboljših tem WordPress za dogodke (2019)

Iščete najboljšo temo WordPress za dogodke? Niso vse teme programa WordPress opremljene s funkcijami in dizajnom, ki vam pomaga pri promociji vašega dogodka ali konference. V tem članku vam bomo prikazali najboljše WordPress teme za dogodke in konference.


Najboljše teme WordPress za dogodke

Izdelava spletnega mesta za dogodke z WordPressom

WordPress je odlično orodje za vodje dogodkov in organizatorje za izdelavo svojih spletnih strani. Vključuje se v platforme drugih proizvajalcev za prodajo vstopnic, dodajanje koledarjev za dogodke, podporo za klepet v živo in še več.

Vendar morate poskrbeti, da boste izbrali pravo platformo za svoje spletno mesto. Samostojno spletno mesto WordPress.org vam omogoča dostop do vseh zmogljivih funkcij WordPress-a (glejte WordPress.com proti WordPress.org).

Za začetek boste potrebovali ime domene in račun za gostovanje WordPress.

Priporočamo uporabo Bluehosta. So eno največjih gostujočih podjetij WordPress, ki poganja 2+ milijonov spletnih mest po vsem svetu. Našim uporabnikom omogočajo tudi brezplačno ime domene, brezplačno SSL potrdilo in 60% popust.

Ko kupite gostovanje, je naslednji korak namestitev WordPress-a. Upoštevajte naš vodnik o tem, kako narediti spletno mesto po navodilih po korakih.

Čas je, da izberete temo za svoje spletno mesto o dogodkih. Spodaj izberite našo WordPress temo za dogodke.

Ta seznam vključuje tako brezplačne kot plačljive teme in vse so mobilne, ki niso na voljo.

1. Konferenca

Konferenca

Konferenca je sodobna in elegantna WordPress tema za dogodke, konference, razstave in še več. Na voljo je z vgrajeno integracijo PayPal za sprejemanje plačil prek spleta. Prav tako se lepo vključuje z orodji drugih proizvajalcev, kot je Eventbrite.

Za domačo stran vsebuje sodobno postavitev z razdelki za dodajanje govorcev, sponzorjev, vstopnic, objav na spletnem dnevniku, pričevanj in še več. Ima neomejeno barvno shemo, skupno rabo v družabnih omrežjih, pripomočke po meri in več postavitev. Priložena je tudi plošča z možnostmi za teme, ki vam bo pomagala enostavno nastaviti spletno mesto.

2. Sestanek

Srečanje

Srečanje je zelo odzivna tema WordPressa za dogodke in konference. Odlikuje ga prefinjena moderna postavitev domače strani z velikim drsnikom celozaslonskega zaslona, ​​odštevalnikom časa odštevanja dogodkov in gumbi za pozivanje k akciji. V oddelkih je enostavno upravljati, če želite dodati zvočnike, prizorišče, sponzorje in tabelo za cene vstopnic.

Uporablja se lahko kot enostranska predloga in tema z več strani. V notranjosti boste našli na voljo več možnosti za skupno rabo v družabnih medijih, pripomočke po meri, barve in drugo. Prav tako je priložen vrhunski vtičnik za ustvarjanje strani.

3. Vodja

Vodja

Leader je močna in zelo prilagodljiva večnamenska WordPress tema, primerna za dogodke, konference in poslovna spletna mesta. Na voljo je z 28+ postavitvami domačih strani, 13 stilov glave, 36 predlogami portfelja, 12 postavitvami blogov in še več.

Na voljo je enostavna plošča z možnostmi za teme z enim klikom demo uvoznika, ki vam omogoča hitro nastavitev spletnega mesta. Priložen je ustvarjalec strani in dodaten drsni vtičnik.

4. OpenEvent

OpenEvent

OpenEvent je močna WordPress tema, zasnovana posebej za dogodke, kot so konference, delavnice, sestanki in drugo. Zasnovan je za prodajo več vstopnic, tako da vaše spletno mesto za dogodke izstopa. Njegova sodobna postavitev domače strani je zelo enostavna za nastavitev in ima celo urejevalnik sprednjih strani, ki omogoča urejanje spletnega mesta neposredno s naslovnice.

Priložen je uvoznik dogodkov z enim klikom iz dogodka Facebook in dogodka Eventbrite. Pokažete, kdo ima RSVP na Facebooku, in občinstvo obvladite na Facebooku. Lahko preprosto dodate zvočnike, sponzorje, pričevanja ter fotografije in video galerije. Vključuje se tudi z več orodji za prodajo vstopnic, vključno z WooCommerce.

5. Čakra

Čakra

Čakra je večnamenska tema programa WordPress s prilagodljivimi možnostmi. Primeren je za vse vrste spletnih strani, vključno z dogodki in konferencami. Vključuje 12 slogov domačih strani, 6 slogov strani blogov, 17 vzorcev strani in 23 oblikovalskih elementov, ki se lahko ponovno uporabijo.

Priložen je z drsnim vtičnikom, premijskim ustvarjalcem strani, popolno podporo za večjezične spletne strani. Pripravljen je WooCommerce, tako da lahko prodajate karte s svojega spletnega mesta.

6. Conference Pro

Conference Pro

Conference Pro je prilagodljiva in sodobna WordPress tema za dogodke in konference. Na voljo je s prilagodljivim skladateljem dogodkov, ki vam omogočajo nastavitev čudovitega spletnega mesta in ciljnih strani po meri.

Vključuje razdelke za enostavno dodajanje datuma dogodka, prizorišča, sponzorjev, govorcev, pričevanj in še več. Integrira se z vsemi vtičniki WordPress za upravljanje dogodkov, spletnimi stranmi za izdajo vozovnic in ima vgrajeno integracijo socialnih medijev, da pomaga promovirati vaš dogodek.

7. Amore

Amore

Iščete temo WordPress za družinske dogodke, kot so poroke, ponovna srečanja in zabave? Oglejte si Amore. Ta lepo oblikovana WordPress tema je kot nalašč za takšne dogodke.

Na domači strani je priložen čudovit drsnik na celotnem zaslonu z animiranim odštevanjem dogodkov. Lahko ustvarite in uporabite katero koli barvno shemo, ki jo želite. Vse možnosti teme lahko nastavite s programom za prilagajanje tem. Priložen je tudi preprost ustvarjalec strani za ustvarjanje lastnih postavitev po meri.

8. Govornik

Govornik

Speakersumo je zasnovan posebej za javne govorce. Omogoča vam predstavitev dogodkov, ki ste se jih udeležili kot govornik, prihajajoče dogodke in dodate rezervacijski obrazec za prihodnje dogodke.

Priložen je koledar urnikov, odsek dogodkov s stranjo s podrobnostmi, predstavitve, gumbi za klic na dejanje po naročilnicah. Nastavitev je enostavna in je na voljo z demo programsko opremo za namestitev z enim klikom, skupaj z vsebino in nastavitvami.

9. Tema konference

Konferenčna tema

Konferenčna tema je zelo lepo oblikovana tema WordPressa za dogodke, kot so konference, razstave, delavnice in drugo. Ima zelo sodoben videz z osupljivim drsnikom na vrhu, ki mu sledijo informacije o dogodkih, kot so govorci, seje, urnik, prizorišče, sponzorji in drugo.

Na voljo so čudovite predloge za strani zvočnikov, urnik, predloga celotne širine strani in ločene strani bloga. Deluje z vsemi rešitvami za izdajo vozovnic tretjih oseb, z vtičniki za e-trgovino WordPress pa ga lahko uporabite tudi za prodajo lastnih vstopnic.

10. Dogodek

Dogodek

Iščete bolj trendovsko temo WordPress za zabavne dogodke, kot so koncerti, klubi, glasbeni festivali? Oglejte si temo dogodka. Ta drzna in sodobna WordPress tema je zasnovana za glasbene dogodke, klubske predstavitve in druge zabavne in življenjske dogodke.

Na voljo je z upravljanjem dogodkov, avdio, video, fotogalerijami in vgrajenim deljenjem v družabnih omrežjih. Vključuje integriran ustvarjalec strani za povleci in spusti, predstavitveni program z enim klikom in zmogljivo ploščo za prilagajanje tem.

11. Dogodek

Dogodek

Če iščete brezplačno WordPress temo za dogodke, potem je Event za vas tema. Odlikuje jo elegantna postavitev domače strani, ki jo je enostavno nastaviti s prilagoditeljem tem v živo. Vključuje pripomočke po meri, več stranskih vrstic, področje gradnika, prihajajoče dogodke in še več.

Vključuje čudovite predloge za objave na spletnem dnevniku, stran v polni širini, velike slike slik in podporo za večjezične spletne strani z uporabo vtičnika Polylang. Deluje s storitvami za izdajo vozovnic za prireditve drugih proizvajalcev, pa tudi z WooCommerce.

12. Flexi

Flexi

Flexi je večnamenska WordPress tema, primerna za vse vrste spletnih mest, vključno z dogodki. Ima eleganten dizajn domače strani z lepimi učinki paralakse in velikim drsnikom v polni širini. Na izbiro je več stilov domače strani, izbire postavitve in barvnih shem.

V notranjosti boste našli tudi razdelke, ki bodo dodali člane skupine, predmete iz portfelja, fotogalerije, partnerje in drugo. Priložen je ustvarjalec strani, predstavitveni program za namestitev z enim klikom in lažja navodila za nastavitev.

13. Glavno besedilo

Glavno besedilo

Keynote je tema dogodka v programu WordPress, ki je priložena programu Core, ki je sveženj več tem, ki so shranjene v eni mega temi. Vključuje na desetine slogov, neomejeno barv, zmogljivo skupno rabo v družabnih omrežjih, neomejeno postavitev strani in številne druge možnosti.

Na voljo je z vgrajenim oddelkom za upravljanje dogodkov, s katerim lahko preprosto dodate dogodke in prikažete koledar urnika dogodkov. Nastavitev je enostavna in ima namestitveni program z enim klikom in integriran ustvarjalec strani.

14. Samo poročena

Pravkar poročena

Iščete eleganten dizajn za poročni dogodek? Oglejte si temo poroke Just Married za WordPress. Na voljo je z edinstvenim dizajnom, čudovitimi slikami v ozadju na celotnem zaslonu, domačo stranjo z enim stolpcem in krasnimi galerijami slik.

Na voljo je v 4 barvnih shemah, izbirate pa lahko tudi po svojih barvah. V notranjosti boste našli tudi oddelke za dodajanje ženina, družice, nastanitve, rezervacije, kontaktnih obrazcev in še več..

15. Najmanjši Pro

Najmanjši Pro

Minimalizem pogosto prinaša preprostost in omogoča ustvarjanje resnično odličnih modelov. Mimimum Pro je minimalistična WordPress tema s prostornimi postavitvami in elegantnim dizajnom. Zgrajena je na tematskem okviru Genesis in zelo optimizirana za hitrost in zmogljivost. Ponuja poenostavljeno tematsko ploščo za hitrejše nastavitve.

Njegova domača stran je sestavljena iz različnih področij, pripravljenih za gradnike, ki omogočajo vlečenje in spuščanje pripomočkov za vsebino, da ustvarite domačo stran. Vsebuje tudi predloge strani po meri, prilagodljivo glavo in ozadje.

16. Atomska

Atomsko

Atomic je čudovita vsestranska poslovna tema WordPress. Njene najbolj opazne lastnosti so hrustljava tipografija in lep prikaz slik.

Na voljo je s čudovitimi predlogi za predmete projektov, fotogalerijami, svetlobnim poljem za videoposnetke in enostavno prilagoditvijo. Vse možnosti teme se nahajajo pod orodjem za prilagajanje, poleg tega pa je priložen tudi priročnik za začetek.

17. Vpogled

Vpogled

Insight je večnamenska tema programa WordPress, primerna za spletna mesta, bogata z vsebinami, s postavitvijo stila revije. Na voljo je z več pripomočki po meri in popolnoma postavljeno postavitvijo domače strani.

Na voljo je v 3 barvnih shemah. Vse možnosti teme so zlahka dostopne s programom za prilagajanje in tematskimi možnostmi. Deluje z vtičniki za vozovnice tretjih oseb.

18. Oscilator

Oscilator

Oscillator je prilagodljiva tema WordPress za glasbene dogodke, skupine in glasbenike. Na voljo je z vgrajenim drsnikom, umetniki, diskografijo, upravljanjem dogodkov, galerijami in video posnetki.

Vključuje čudovit predvajalnik glasbe, ki ga lahko prikažete na celotnem mestu. Prav tako ima domačo stran s povleci in spusti s pripomočki po meri za odkrivanje vsebine, družabna omrežja, Twitter, Flickr in še več.

19. Mondree

Mondree

Mondree je močna WordPress tema, zasnovana posebej za vodje dogodkov in dogodkov. Priložen je intuitiven ustvarjalec dogodkov, ki deluje kot ustvarjalec strani, da ustvari ciljne strani za svoje dogodke.

Vključuje vrste objav za enostavno dodajanje govorcev, sej, urnikov, sponzorjev, pričevanj in še več. Vstopnice lahko prodajate s katero koli platformo tretjih oseb ali neposredno s pomočjo WooCommerce. Preprosteje je nastavitev s programom za prilagajanje tem, pripomočki po meri in stranjo z nastavitvami teme.

20. Highend

Highend

Highend je večnamenska WordPress tema, zasnovana za prilagodljivost in enostavnost uporabe. Priložen je s 16+ demo predlogo z možnostjo povleka in spuščanja za hitro ustvarjanje poljubnega spletnega mesta, ki ga želite. Vključuje demo namestitveni program z enim klikom in zmogljivo ploščo z možnostmi za hitrejše namestitve.

Pripravljen je za prevod in ponuja popolno podporo za WooCommerce, ki omogoča prodajo vstopnic po spletu. Vključuje tudi drsni drsnik, oblikovalec strani in vtičnike za postavitev omrežja za ustvarjanje lastnih postavitev strani.

21. Vertoh

Vertoh

Vertoh je zasnovan za strokovnjake za dogodke in je lepa tema WordPressa za kakršne koli spletne strani dogodkov. Zasnovan je tako, da vam pomaga prodati več vstopnic in ustvariti potencialne ponudbe za vaš dogodek.

Na voljo je v 16 barvnih shemah in 4 sloge naslovov, ki vašemu mestu dajo edinstven videz. Vključuje vrste objav po meri za dodajanje govorcev, sponzorjev, pričevanj, zanimivosti in še več. Dobro se združuje s spletnimi mesti za izdajo vozovnic za tretje osebe, za prodajo vstopnic pa lahko uporabite tudi PayPal in WooCommerce.

22. Hestija

Hestija

Če iščete brezplačno in prilagodljivo možnost za izdelavo spletnega mesta za dogodke, potem si oglejte Hestia. Ta brezplačna tema je opremljena s prvovrstnimi funkcijami, čudovitimi predlošci in deluje s ustvarjalci strani, kot je Beaver Builder.

Na voljo je z naprednimi nastavitvami za čudovite sloge glave, več možnosti izbire postavitve, stranske vrstice in čudovito postavitev domače strani. WooCommerce je pripravljen in združljiv z bbPressom in vsemi bistvenimi WordPress vtičniki.

23. Tyler

Tyler

Tyler je tema dogodka WordPress, namenjena strokovnjakom in organizatorjem dogodkov. Na njegovi domači strani je velika slika z jasnim gumbom za poziv k akciji z datumom in prizoriščem dogodka. Na voljo je v 15 barvnih kombinacijah, profili zvočnikov vam omogočajo razlikovanje med izvajalci.

Vključuje tudi vgrajene razdelke za dodajanje sponzorjev, pričevanj, sej in še več. Priložen je demo program za namestitev z enim klikom in preprostejši postopek nastavitve teme. Deluje s platformami za prodajo vozovnic tretjih oseb, vstopnice pa lahko prodajate tudi prek WooCommerce in PayPal.

24. Creativo

Creativo

Creativo je WordPress tema za ustvarjanje poljubnih spletnih strani s preprostimi orodji za povleci in spusti. Na voljo je z 11 pripravljenimi dizajni, ki jih je mogoče namestiti z enim klikom.

Deluje z vsemi priljubljenimi vtičniki za koledar dogodkov, WooCommerce in platformami drugih proizvajalcev, kot so storitve za prodajo vstopnic in platforme za trženje e-pošte. Je enostaven za nastavitev in zelo optimiziran za delovanje.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše teme WordPressa za dogodke. Morda boste želeli videti tudi naš zadnji korak za korakom WordPress SEO vodič za začetnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map